Yaa çok güzeller bunlar sağlıklı ve iyi günlerde kullanın canımbende alışveriş yapmak istiyorum ama eşim daha izin vermiyor çok şanslısın canım istediğini alabiliyorsun
ben eşimi üstünde "daddys little girl" badisiyle kandırdım, sanki aslında onu alıyormuşum diğerleri de numunesyimiş gibi oldu
gyshnky çooook güzeller
kızlar aldıklarınızın hepsi çok güzel iyi günlerde sağlıkla kullanın hepsini inşallah
çok güzel cicileri güle güle giysin canım eminim çok yakışacak bebişine :))
kısa kısa msj yazıyorum ki msjım 100 e ulaşsın ben de foto ekleyeyim :)
neler aldın civilim den ? resimlerden önce biraz bahset bakalım
Ooohh maaşallahbenim bebeğimin herşei hazır odasıda hazır :)
bir de arkadaşlar şu park yatak olayını size söylemek istiyorum. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde kesinlikle mobilya beşik almam demiştim.. Eşim astsubay we sürekli tayin halinde olduğumuz için daha kullanışlı we kolay pratik bişiler tercihimdi. Park yataklarda karar wermiştik we almak için birgün çarşıya çıktık. Bir mağazaya geldiğimizde sahibi bize park yatakları kesinlikle önermedi. Uzun uzun detaylı şekilde zararlarını anlattı. Yurtdışında bile yatak olarak değil oyun parkı olarak satılıyormuş we yeni doğan bebeklerde kullanımı çok zararlıymış. Sonra biz doktorumuzada sorduk we o da bize park yatakları önermedi. Aklınızda bulunsun. Ben de mobilyadan beşik aldım.
Ooohh maaşallahgüle güle kullansın bebişin
Peki önermeme sebepleri neler? benim arkadaşım çocuk doktoru ve temmuzda kızı oldu direkt park yatak aldılar ve şiddetle de tavsiye ettiler.(eşi de doktor)
park yatak alırken de ucuz olsun diye çok kalitesize kaçmamak lazım...
Mesela ben park yatak alacak olsaydım Stork'un lüx park yatağı vardı onu alacaktım hem boyutları diğer park yatalara göre biraz daha büyük hemde kumaşı çıkarılıp yıkanabiliyor.Diğer park yataklarda bu özellik yok silerek temizleniyorlar ve bu da pek sıhhi değil. İçnin yatağı da zaten sana kalmış seçimi... ister özel pamuk yatak diktirirsin ister viskoloks alırsın istersen klasik sünger yatak alırsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?