benim bebeğimin herşei hazır odasıda hazır :)
aldıklarımı fotoğraf olarak koyamıyorum ama en azından yazayım :)
1 adet kadife battaniye
1 adet triko battaniye
1 adet fermuarlı battaniye
1 yorgan,1 yastık,1 organik çarşaf (nevresim takımı almadım henüz,annemle birlikte dikeceğiz:))
9-10 tane çıtçıtlı bady
7-8 tane alt eşfofman (patikli olanlardan)
7 çift çorap
5 mendil / 1015 tane mermerşahi kumaşından mendil
1 hastane çıkışı
6-7 tane alt üst takım
8 tane patik
3 tane eldiven ( takımların haricinde)
1 tanede park yatak
dahada duramıyorum almaya daha var şurda 4 ay ama insan kendine söz geçiremiyor zemuszemus
bir de arkadaşlar şu park yatak olayını size söylemek istiyorum. Ben hamile olduğumu öğrendiğimde kesinlikle mobilya beşik almam demiştim.. Eşim astsubay we sürekli tayin halinde olduğumuz için daha kullanışlı we kolay pratik bişiler tercihimdi. Park yataklarda karar wermiştik we almak için birgün çarşıya çıktık. Bir mağazaya geldiğimizde sahibi bize park yatakları kesinlikle önermedi. Uzun uzun detaylı şekilde zararlarını anlattı. Yurtdışında bile yatak olarak değil oyun parkı olarak satılıyormuş we yeni doğan bebeklerde kullanımı çok zararlıymış. Sonra biz doktorumuzada sorduk we o da bize park yatakları önermedi. Aklınızda bulunsun. Ben de mobilyadan beşik aldım.
Kızlar pazardan aldıklarımı ekliyoruuuuuummmmm
cnm bnmde eşim izin vermiyor ama annemde ben gibi cok meraklı onunla alıyorz bn eve getrmedim annemlerde kaldı aldıklarımız :) şu bir ay daha geçsinde kurbanda istanbul-yalovaya gitmeyi düşünüyoruz ordanda alışveriş yapmayı düşünüyorum özellikle yolum düşerse civilime gitmeyi cok istiyorum bakalım nasip kısmet neler olucak...
dünde marketten nıvea nın atta çantasını aldım 40 tl ye. Çantayı çok beğendim bana kullanışlı geldi. Her yerde fiyatı 50 ye yakındı. İçinde ürünlerde hediye olarak gelmiş oldu.
busecim hangi marketten aldın? fiyatı iyiymiş ben de bugün sordum nivea 50 chicco 55-60 arası değişiyordu.
busecim hangi marketten aldın? fiyatı iyiymiş ben de bugün sordum nivea 50 chicco 55-60 arası değişiyordu.
yaa bende almak istiyorum senaysn ama annemde dahil olmak üzere herkes çok erken diyor % 75ini aldım zaten neymiş okadar erken almak iyi değildir diyorlar :gitme:
kızlar ben fazla almıyorum ama alışveriş sitelerine bakmaktan kendimi alamıyoruuuum.
biri beni kurtarsıııııııııınnnnn!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?