2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

saol bu arada inşş güle güle kullanırız ağlamak olmasın :)) Bebek ağlar ben ağlar durumu yaşamak istemiyorum :)) tüm bebeklerimiz gülsün :ecrin_bebek:

güle güle kullanın aldıklarınızı sağlıkla inşallah

ayın 10 u gelsin kredi kartı hesabım kesilsin o gün civilimden yapıcam ben de burda gördükçe içim gidiyo
çok güzel hepsi

aldıklarımı fotoğraf olarak koyamıyorum ama en azından yazayım :)

1 adet kadife battaniye
1 adet triko battaniye
1 adet fermuarlı battaniye
1 yorgan,1 yastık,1 organik çarşaf (nevresim takımı almadım henüz,annemle birlikte dikeceğiz:))
9-10 tane çıtçıtlı bady
7-8 tane alt eşfofman (patikli olanlardan)

7 çift çorap
5 mendil / 1015 tane mermerşahi kumaşından mendil
1 hastane çıkışı
6-7 tane alt üst takım
8 tane patik
3 tane eldiven ( takımların haricinde)

1 tanede park yatak

dahada duramıyorum almaya daha var şurda 4 ay ama insan kendine söz geçiremiyor zemuszemus

oooffff, ooffff, biri sana dur demeli!!!

Çok şaşırdım, o kadar çok tanıdığım yatak olarak kullanıyorki, ne gibi zararları varmış?

gülşahcım ist.a gelirsen mutlaka eminönünde havuzluhana uğra. ben bugün ilk kez gittim ve inanamadım. 4-5 katlı bir yer ve beşikten giysiye bakım ürünlerine havlusuna çarşafına anakucağına herşey var. hepsi de çeşit çeşit kalite kalite. seçenek bol. aklında olsun canım

dünde marketten nıvea nın atta çantasını aldım 40 tl ye. Çantayı çok beğendim bana kullanışlı geldi. Her yerde fiyatı 50 ye yakındı. İçinde ürünlerde hediye olarak gelmiş oldu.

busecim hangi marketten aldın? fiyatı iyiymiş ben de bugün sordum nivea 50 chicco 55-60 arası değişiyordu.

busecim hangi marketten aldın? fiyatı iyiymiş ben de bugün sordum nivea 50 chicco 55-60 arası değişiyordu.

yaa bende almak istiyorum senaysn ama annemde dahil olmak üzere herkes çok erken diyor % 75ini aldım zaten neymiş okadar erken almak iyi değildir diyorlar :gitme:

İzmir'de oturan varsa Karşıyaka'da Kibarım market var, atta çantasını 35tl'ye gördüm. ben niveayı pek düşünmüyorum, yengem güneş kremini bile tavsiye etmemişti (kendisi dermatolog), bebek için hiç düşünmem

hay Allah insan ne alacağını şaşırıyor peki hangisi iyidir bir öneriniz varmı kızlar??

kızlar ben fazla almıyorum ama alışveriş sitelerine bakmaktan kendimi alamıyoruuuum.
biri beni kurtarsıııııııııınnnnn!!!!

yaa bende almak istiyorum senaysn ama annemde dahil olmak üzere herkes çok erken diyor % 75ini aldım zaten neymiş okadar erken almak iyi değildir diyorlar :gitme:

ay canım ya onlara kalsa herşey için erken) ama ilk bebek ilk heyecan beklemesi nasıl zor bilmiyorlar. kasım gibi alalım diyor bizimkiler de ama benim beklemeye niyetim yok. hoşuma giden şeylere denk geldikçe alır koyarım kenara, kasımda çıkarırım))hihoyyyt

kızlar ben fazla almıyorum ama alışveriş sitelerine bakmaktan kendimi alamıyoruuuum.
biri beni kurtarsıııııııııınnnnn!!!!

bak işte o olmuyor maalesef ben alsamda bir çoğunu yinede sitelerden gözümü alamıyorum maalesef halada onu bunu almak istiyorum ama eminimki çok eksiğim vardır
zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…