2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

haklısın valla nederlerse desinler

resimleri yüklediğim için cwp yazamıyorum :) odasının fotolarını bir türlü yükleyemedik onunla uğraşıyoruz. Ewet bezlerimizde hazır :))))

Ben nıvea çantamı karpa diye bir marketten almıştım. Her yerde war mı bilmiyorum. Ayrıca nıvea ürünlerinide tawsiye üzerine aldım. Hem sitede kullanan arkadaşların tawsiyesiyle hem de çewremdekilerin tawsiyesiyle. Bakalım ii mi kötü mü 4 ay sonra görcez :)

odamızı sonunda ekleyebildik:) ewimiz lojman we odamız çok küçücük arkadaşlar.. Kendi imkanlarımızla en iisini yapmaya çalıştık.. Umarım seneye tayinimiz çıkmaz we bebeğimizde azcık odasının keyfini çıkarır :)

Maşallah canım ne yaptın sen öyle çeyizin yarısını almışsın maşallah allah güzel günlerde giydirmeyi nasip etsin inş.

Hepsini çok ama çok beğendim canım,odanızda çok güzel olmuş.Alıcak birşey pek kalmamış galiba kıyafete kadar herşeyi bitirmişsin gibi gözüküyor sağlıklı ve güzel günlerde kullanın inş.

allahim allahim sen isleri bitirmissin rahatsin doguma kadar helal olsun valla biz daha aralikta odalari boyamaya basliycaz =)
güzel günlerde kullansin bebisin esyalarini insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…