2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

çok saolun arkadaşlar :) renkler farklı çıkmış odanın renkleri aslında o kadar koyu değil ama sanırım gece çekildiği we foto mak. dolayı öyle çıkmış. Hemen hemen herşeyi aldık biz:) ufak tefek şeylerimiz kaldı.. Günde kaç kez odaya we kıyafetleri bakıyorum inanamazsınız:)))) beklemek çoookk zorrmuş:)

busecim oğlunun herşeyi çok güzel güle güle giysin inşallah şubat annelerinin en hızlısı sensin heralde tebrikler şimdiden sonra sıra beklemeye geldi ...allah kucağımıza aldığımız günleride göstersin ..

amin cnm çok saol.. Biraz hızlı hazırlandık çok heyecanlıyız biz çok:)

amin cnm çok saol.. Biraz hızlı hazırlandık çok heyecanlıyız biz çok:)

ben kendine hızlı diyordum valla tebrikler beni bu aceleci isminden kurtardın eşinim gözüne sokucaM bunları şaka bi yana hepsi harika güle güle giysin oğluşun herşeyin hazır artık doğumu bekliyeceksinnn hayırlısıyla bende ekimden sonra son hız başlıyacağım alışverişe eşime diyorum açın yollarımı ben geliyorummmmmmmm:lepi:kaydirigubbakcemile

çok saol cnm inş ii günlerde giymeyi nasip eder Allah benim eşim benden meraklı we hızlı walla :) bizde o beni değil ben onu durdurur durumdayım artık:)

çok saol cnm inş ii günlerde giymeyi nasip eder Allah benim eşim benden meraklı we hızlı walla :) bizde o beni değil ben onu durdurur durumdayım artık:)

ekim ayı bi bitsede başlasam bende her dışarı çıktığımızda pazarlık yapıyor benle :mymeka:

busemm hepsi hairkalar güle güle kullanın cnm ya ne güzel bitirmişsin sen işlerini bizim en erken aralıkta başlar benm eşim saolsun :) artık fotoları en geç ekelen bebiş biz oluruz :)

Son düzenleme:
Busem hepsi mükemmell inşallah bebişin sağlıkla,sıhhatle giysin tüm cicilerini.
Benimde eşim aceleci davranıyor almak için ama bende firenliyorum.
Ekim sonu kasım gibi bende almaya başlayacağım.
Hepinize sağlıklı bebişler gelsin inşallah.

Ama sen işini zorlaştırmışsın, ben de böyle bir oda yapsam gider orda otururum :)

busemm hepsi hairkalar güle güle kullanın cnm ya ne güzel bitirmişsin sen işlerini bizim en erken aralıkta başlar benm eşim saolsun :) artık fotoları en geç ekelen bebiş biz oluruz :)

çok saolun arkadaşlar.. Ben aceleci dawrandım ama heyecanlarımızın aynı olduğuna eminim

kızlar bebişlerinizle konuşmanızı tavsiye ediyorum.Kesinlikle tepki veriyorlar.Allahım ne değişik bir duygu şükürler olsun.İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşalım bebişlere.

kızlar bebişlerinizle konuşmanızı tavsiye ediyorum.Kesinlikle tepki veriyorlar.Allahım ne değişik bir duygu şükürler olsun.İnşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kavuşalım bebişlere.

ewet cnm haklısın ben de bazen hareketlerini hissetmediğimde konuşuyorum we kıpırdıyor.. Harika bir duygu. Allah herkese nasip etsin. Şimdi bile kıpırdadı:) Anlıyor sanırım ondan bahsettiğimi :))

buseee
çok güzel olmuş
ben de ufak tefek bişiler aldım
hergün açıp yeniden katlıyorum odayı da yapsam naparım bilemem
sağlı günlerde kullansın inşallaahhh

busemm ooh oooh ne güzel canım herşeyi bitirmişsin sadece oğlunu beklemek kalmış geriye insan çok rahatlıyor değilmi herşeyini tamamlayınca rahat rahat beklemsi kalıyor sadece allahım oğluna kıyafetlerini güzel günlerde giyinmek, odasınıda da sağlıklı bir şekilde yatmak nasip etsin inşallah
Kızlar pazardan aldıklarımı ekliyoruuuuuummmmm

canım senin kızın cicileride pek güzel ne güzel insan böyle gördükçe heves ediyor valla
güle güle sağlıklı günlerde giyinsin kızın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…