2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

Busecim çok güzel çok şirin herşey.Allah güzel günlerde sağlıkla, mutlulukla, huzurla kullanmak nasip etsin...

Merhaba hanımlar,
Aldıklarınız hayır getirsin inş.
Bizde geçen hafta bebek alışverişine çıktık teyzeleri ile. :)
tercihimiz Fatih çarşamba ve Eminönünüydü. Herbişeyini aldık hastane çıkışlarını, zıbınlarını havlusunu vs. Hatta bana lohusa takımı aldık. Bugün ütüleyip valizimize hazırladık. fotoğraf çekmeyi unuttum. Ananesi yeleklerini getircek o zaman hepsini çeker eklerim inşallah :)

Hepsi birbirinden güzel. Bakmaya doyamadım. Güle güle giysinler nşallah.

Ben de aldım bir şeyler ama fotograf çekip yüklemeye üşeniyorum :)

busem oooo maşallahhhh hiç eksiği kalmamış bebişiinnn sağlıklı güzel mutşu günlerde kullanmak nasip etsin allah hepsi birbirinden güzel valla

teşekkür ederiz teyzeleri.. İnşallah Şubattan itibaren bu cicilerle çekilmiş fotolarını koyarım kızımın buraya.

canım inş. hayırlısıyla o günleri görürüz. Benim işyerim yakın ümitköydeki pazara. Fiyatlar nasıl oranın biraz pahalı olduğunu duymuştum. Mağaza fiyatıysa gitmeye gerek yok.

canım herşey çok güzel olmuş.İlk bebek heyecanı anlıyorum seni. Benim bir kızım var onadanmıdır nedir şu an daha oğluşuma hiç bişey almadık. Allah gönlüne göre versin sağlıkla büyüt bebeğini inş.

Busem ve too_be çok güzel bebişlerinizin cicileri..Rabbim hepimize sağlıkla ,ağız tadıyla giydirmeyi,kullandırmayı nasip etsin inşallah.

bende henüz eşim istemesede dün bi kaçamak yaptım bitane kadife tulum aldım 0-3ay bide pijama takımı 0-6 ay eşimde çok beğendi sadece daha erken diyo haklıda aslında ama biz anneler işte dayanamıyoruz ya resmleri eklicem ama beceremedm bi türlü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…