2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

son 1 günn
yarın alışverişe çıkacağız inş bi aksilik çıkmazsa

fufuka ve nurberra aldıklarınız çok güzel çok cici şeyler... güle güle ağız tadıyla giydirmeyi nasip etsin Rabbim.
Fufuka özellikle fermuarlı battaniyesine bayıldııımmm.

Kızlar annem kızıma aldıklarını bugün getirip iş yerimize bıraktı sanırım foto'larını pazartesi günü koyarım buraya.

kızlar hepinize çok teşekkür ederim..daha güzellerini sizin bebişleriniz giysin inşallah..elimden geldiğince az az alıp eksikleri tamamlıyorum..bir anda almak zor olacak:)))))

nurberra ve fufuka, hepsi çok güzel ben baktıkça alasım geliyor, noolcak benim bu halim, bence de beklemek lazım ama...

nurberra ve fufuka, hepsi çok güzel ben baktıkça alasım geliyor, noolcak benim bu halim, bence de beklemek lazım ama...

evt cnm bende bekleme taraftarıyım yani insan dayanamıyo ama sadece bu iki cicisini aldım az daha büyüsünler sonra yapılır güzel güzel alışverişleride inş yeterki sağlık olsun en güzeli 7.aydan sonra almak gibi geliyo bana

kızlarrrr buğün eşim,ben,kayınvalidem,görümcem,eniştem hepberaber bebişime ciciler almaya gittik
ilk torunları olacağı için hepsi çok heyecanlı
fotosunu koyarım bi ara

Nurberra çok güzel canım,civilimden mi aldın onu bende alıcam artık eşimden izin çıktı ama ayın 22.sine beklemem kaydıyla bende liste yapıyorum kendimce artık civilimden :))

miniğime aldığım kıyafetler kızlar
kendimede emzirme sütyeni,sabahlık,pijama takımı,iç çamaşırı aldımkaydirigubbakcemile2

Son düzenleme:
ayy daha 5li taşıma setinin fotosunu çekcem kızlar 50 tlye aldım kaliteside süper kaydirigubbakcemile3
too_be canım hollandaya gidiyorum yarın ailemin yanına ordanda alırım daha burdan ilk giyeceklerini aldım

ayy daha 5li taşıma setinin fotosunu çekcem kızlar 50 tlye aldım kaliteside süper kaydirigubbakcemile3
too_be canım hollandaya gidiyorum yarın ailemin yanına ordanda alırım daha burdan ilk giyeceklerini aldım

benide ewlatlık alsan.banada böyle ciciler alsanyazel bebek çok şanslı:ecrin_bebek:sağlıcakla gelsin güle güle giysin

buda lila taşıma setimiz kızlar
rengi oldugu gibi çıkmamış ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…