2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

benide ewlatlık alsan.banada böyle ciciler alsanyazel bebek çok şanslı:ecrin_bebek:sağlıcakla gelsin güle güle giysin

alıyım canımmsempatiksalakcinni kızımla beraber büyütürüm seni

hepsi cok güzel cnm güle güle kullansin bu tasima setleri trde kac lira?

sağol canım 25 euro yanı 50 liraya aldım ben
genelde 70 ile 85 arası

Son düzenleme:
buda lila taşıma setimiz kızlar
rengi oldugu gibi çıkmamış ya

canım aldıklarının hepsi çoook güzel güle güle güzel günlerde kullanın inş.tr aldın heralde sen demi canım gayet uygun almışın 50 2li olan takım 25 30 arası civilde 80 lira 5li olan bende alacağım ama kararsız kaldım 2limi alsam 5li mi diye fiyatı 50 lira bulursam tabikide 5li alırımkaydirigubbakcemile3

miniğime aldığım kıyafetler kızlar
kendimede emzirme sütyeni,sabahlık,pijama takımı,iç çamaşırı aldımkaydirigubbakcemile2

buda lila taşıma setimiz kızlar
rengi oldugu gibi çıkmamış ya

Hepsi çok ama çok güzel bunların canım,bütün alışveriş bitmiş sanırım güzel günlerde kullansın yazel bebek hepsini.
Orda bir tane kelebekli tulum gördüm bayıldım ona ben ya çok şekermiş.

Nurberra çok güzel canım,civilimden mi aldın onu bende alıcam artık eşimden izin çıktı ama ayın 22.sine beklemem kaydıyla bende liste yapıyorum kendimce artık civilimden :))

saol cnm daha güzelleri sizin olsun kızçenle inşş
yok cnm civilimden değil öyle dışarda dolaşırken girdim bi mağazaya ordan aldım ama civlimden de düşünüyorum tabi %100 pamuklu olaiblcek ürünler istiyorum ya oda ccivilimde detay verilmiyo her üründe bende özlellikle zıbın tarzı şeyleri farklı markalar aliim dyorum yani özellikleri yazan markadlar hani tam pamuk olsun die bebefix.comdaki ürünlerde çok güzel orayada bakabilirisin çağlayancım

surmeli canım aldıklarını ağız tadıyla,sağlıkla giydirmek nasip etsin Rabbim... hepsi çok güzeller...
bende şimdi dün aldıklarımızı ve annemin aldıklarını ekleyeceğim.

Bakıyım canım sürekli bir site keşvedip bakıyorum ama civilimden bir türlü vazgeçemiyorum detay verilmiyor ama çok kalite oluyor ürünleri.Ablamdan biliyorum bizim yiğenler için hep ordan alışveriş yapardı

sürmeliiiiii harika aldıkların.. Kız kıyafetleri bir başka oluyor ya:)) Allah ım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş. Hepsi birbirinden cici.

tek tek isim yazmıyorum ama aldıklarınıza bayıldım mutlu günlerde giymek nasip olsun inşallah ...

vay vay vay vayyyy hanımlar ne kadar güzel şeyler almışsınız valla bebeklerinizin çeyizlerini düzmüşsünüz maşallahhhh ne çok şeyler alınmış ben daha hiiçç bişi almadım.7. ayımızı bekliyoruzz

bunlarıda gördükçe pek heveslendim.güle güle sağlıklı günlerde kullansınlar inşallah

sürmeli ve gaye aldıklarınız çok güzeller canım iyi günlerde sağlıkla kullansınlar bebişleriniz bayıldım hepsine

canım güzel günlerde kullanın inş. aldıklarının hepsi çoook güzel...ben sadece birkaç tulum birde hastanr çıkışı aldım annem senin bu kadar yeter aldığın diğerlerini ben alırım dio ben sadece port bebe,küvet birde tulum batteniye alacağım diğer tüm eksikleri annem alacak..

GAYEE canım çoook guzeller hepsi guzel gunlerde giysin kullansın kızın:) bende dun realden bir 0-3 ay kadife tulum ,3-6 ay 3 tane kısa kollu baskılı badi 2 tanede havlu çorap aldım çok guzeller bi ara koyarım foto

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…