gyshnky iyi günlerde kullansın pek güzeller ...
vay vay vay vayyyy hanımlar ne kadar güzel şeyler almışsınız valla bebeklerinizin çeyizlerini düzmüşsünüz maşallahhhh ne çok şeyler alınmış ben daha hiiçç bişi almadım.7. ayımızı bekliyoruzz
bunlarıda gördükçe pek heveslendim.güle güle sağlıklı günlerde kullansınlar inşallah
sürmeli ve gaye aldıklarınız çok güzeller canım iyi günlerde sağlıkla kullansınlar bebişleriniz bayıldım hepsine
canım güzel günlerde kullanın inş. aldıklarının hepsi çoook güzel...ben sadece birkaç tulum birde hastanr çıkışı aldım annem senin bu kadar yeter aldığın diğerlerini ben alırım dioben sadece port bebe,küvet birde tulum batteniye alacağım diğer tüm eksikleri annem alacak..
Ayyy cicileriniz pek şeker.
Özellikle tavşanlı tuluma bayıldımmmmmmmmmmmmmm,markası nedir acaba?
canım aldıklarının hepsi çoook güzel güle güle güzel günlerde kullanın inş.tr aldın heralde sen demi canım gayet uygun almışın 50 2li olan takım 25 30 arası civilde 80 lira 5li olan bende alacağım ama kararsız kaldım 2limi alsam 5li mi diye fiyatı 50 lira bulursam tabikide 5li alırımkaydirigubbakcemile3
Hepsi çok ama çok güzel bunların canım,bütün alışveriş bitmiş sanırım güzel günlerde kullansın yazel bebek hepsini.
Orda bir tane kelebekli tulum gördüm bayıldım ona ben ya çok şekermiş.
cok uygun trde fiyatlar ya, gec kalmis olmasan gidip ordan alcam herseyi =)
surmeli canım aldıklarını ağız tadıyla,sağlıkla giydirmek nasip etsin Rabbim... hepsi çok güzeller...
bende şimdi dün aldıklarımızı ve annemin aldıklarını ekleyeceğim.
sürmeliiiiii harika aldıkların.. Kız kıyafetleri bir başka oluyor ya:)) Allah ım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş. Hepsi birbirinden cici.
tek tek isim yazmıyorum ama aldıklarınıza bayıldım mutlu günlerde giymek nasip olsun inşallah ...
sürmeli ve gaye aldıklarınız çok güzeller canım iyi günlerde sağlıkla kullansınlar bebişleriniz bayıldım hepsine
Sürmelicim hepsi birbirinden güzel iyi günlerde giysin inşallah yazel imiz
kızımın cicileri
kızlar bebek şekerleri hakıkında ne düşünüyorsunuz ?
dün ölesine bi euro floraya gittik bebekle ilgili kapı süsleri bebek şekerleri vardı kendin yapman için 10lu 20li satılan baktımda fiyatları dışardanda alsan kendinde yapsan aynıya geliyor yok isim yazılcak yok kurdela derken belki pahalıya bile çıkar ben dolap süsü olanlardan istiyorum araştırmak lazım son ana kalınca hep böle şeylere çok para harcanıyomuş ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?