2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

gyshnky iyi günlerde kullansın pek güzeller ...

sürmeli ve gaye aldıklarınız çok güzeller canım iyi günlerde sağlıkla kullansınlar bebişleriniz bayıldım hepsine

Çok teşekkürler kızlar... Aslında bende iyi mi yapıyorum kötü mü yapıyorum bilemedim ama dayanamıyorum... almadan durmak gerçekten çok zor.
şimdiden dünyanın masrafı tuttu bu aldıklarım... Son zaman bıraksaydım eğer bizi cidden çok zorlardı maddi olarak ... şimdi her ay bir miktar alıyorum ki doğana kadar ancak tamamlarım...kıyafet konusunda artık pek eksik yok gibi bundan sonra aldıklarım hep keyfi alışverişler olacak giyim konusunda...
henüz kendi geceliklerimi,pijamalarımı falan almadım... bebeğin yorganı,yastığı, nevresim takımları, beşiğinin yatağı falan alınmadı. bakım ürünleri alınmadı.
aslında bunca şeyin sonrasında bişey kalmamıştır diye düşünüyor insan ama aslında çooook şey var daha eksik olan.

Ayyy cicileriniz pek şeker.
Özellikle tavşanlı tuluma bayıldımmmmmmmmmmmmmm,markası nedir acaba?

Canım astronot tulum,tekli üstler,küver ve o tavşanlı tulum'u Batıkent Gimsa'dan aldım.
o tavşanlı tulum'un markası yanlış hatırlamıyorsam Vitamin bebe idi... ama akşam eve gidince bakıp tekrar yazarım... Gaye bebe de olabilir çünkü.

Teşekkür ederim canım evet Ankaradan aldım. Almışken 5li al bence canım tek tek almana gerek kalmaz. Ben hollandaya götüreceğim için şimdiden aldım hoş gitmesemde yine alırdımzemuszemus

Sağol tatlım. Daha güzelleri senin prensese olsun.
Evet onu bende çok begenerek aldım gerçi diğerlerinide öyleopuyorumnanaktan

cok uygun trde fiyatlar ya, gec kalmis olmasan gidip ordan alcam herseyi =)

Evet trde fiyatlar uygun. Pazarlıkta oluyor.

surmeli canım aldıklarını ağız tadıyla,sağlıkla giydirmek nasip etsin Rabbim... hepsi çok güzeller...
bende şimdi dün aldıklarımızı ve annemin aldıklarını ekleyeceğim.

Sağolasın canım Allah razı olsun inşşşallahhhbayanssulusmile

sürmeliiiiii harika aldıkların.. Kız kıyafetleri bir başka oluyor ya:)) Allah ım sağlıkla giydirmeyi nasip etsin inş. Hepsi birbirinden cici.

Dimi çok tatlı oluyorlar insanın bir an önce dogurası geliyoropuyorumnanaktan Tşkler

tek tek isim yazmıyorum ama aldıklarınıza bayıldım mutlu günlerde giymek nasip olsun inşallah ...

Teşekkürler canım

Aldıkların çok güzeller canım özellikle tulumlar opuyorumnanaktan

sürmeli ve gaye aldıklarınız çok güzeller canım iyi günlerde sağlıkla kullansınlar bebişleriniz bayıldım hepsine

Teşekkür ederiz canımopuyorumnanaktan

Sürmelicim hepsi birbirinden güzel iyi günlerde giysin inşallah yazel imiz

Amiin inşallah tatlımopuyorumnanaktan

Gayecim hepsi çok güzeller iyi günlerde kullanmayı nasip etsin,bende astronot tulumu çok beğendim sağlıklı günlerde giysin bebişin canım

sürmeli hepsi birbirinden güzel. Allah iyi günlerde giydirmek nasip eylesin. Yazel çok şanslı bir bebek olacak.

Sürmeli alışverişi Ankarada nerde yaptın canım. Çok uygun almışsın hepsini. Bende Ankaradayım aklımda olsun alışveriş yaparken.

gyshnky ,sürmeli,fufuta ve nurberra hepsi çok güzel aldıklarınızın hepsini çok beğendim

oğluşumun ilk 3-6 aylık cicisi inşallah giyebilir bu kışa..

Eklentiler

• $510K02E2445.webp
    9,8 KB · Görüntüleme: 50
kızlar bebek şekerleri hakıkında ne düşünüyorsunuz ?

dün ölesine bi euro floraya gittik bebekle ilgili kapı süsleri bebek şekerleri vardı kendin yapman için 10lu 20li satılan baktımda fiyatları dışardanda alsan kendinde yapsan aynıya geliyor yok isim yazılcak yok kurdela derken belki pahalıya bile çıkar ben dolap süsü olanlardan istiyorum araştırmak lazım son ana kalınca hep böle şeylere çok para harcanıyomuş ..

yeşimcim bizde araştırıyoruz hatta yesaseyle bi ara buluşup bakıcaz ama internette dolasrken bir site gördüm fiytlar uygun geldi birmax die bi site bi bakın derim

bu bebek şekeri işini bende kendim yapmak istiyorum üstünün süslerini kendim beğenicem belki bir kaç çeşit yaparım daha karar vermedim

birmax uygun görünüyor, hem bir kaç çeşit yapma şansım olur, ben de izne ayrılınca yaparım diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…