dillerim lal & busemm kizlar pijamalariniz cok hoss masallah ne kadar gayretlisiniz gerci bende pijama takimi ile sabahlik aldim dogum cantam hazir sayilir
Kızlar iyigünlerde kullanın modeli çok hoşmuş
oo maviside çok güzelmişşşş.mavisi olsaydı onu alırdım belkideee gayet tatlı duruyor.kandırmış beni satıcı görüyomusun :) ben çok beğendimmm
neyse bende ikinci bir pijama almayı düşünüyorum.seninki gibi kırmızı gibi bir pijama daha vardı dantelli ama onun sabahlığı yoktu rengide pembeydi aynı olsun istemedim.birtanede beli normallerden alayım diyorum bende.
kızlar pijileriniz çok guzel sağlıkla giyin.bende antaresteki nü mağazasından pembe bir gecelik aldım onden duğmeli hemde 20 tl:) birde onden duğmeli piji takımı alıcam yeter:)
Bende o mavi pijamadan istiyorum :)) Güzel günlerde kullan canım.
bak şimdide mavide gözüm kaldı :)) neyse ikisinin olmaması iyi olmuş bi yerde yoksa seçemezmişim heraldee
canım pijamaları alırken bedenine nasıl karar veriyorsunuz? daha ne kadar kilo alacağiımız belli değil diye ben cesaret edemiyorum.
kızlar pijamlar çok güzel yaaaaaaaaaa bende istiyorumm ama bulabilirim inşş olmazsa netten de bakıcam çok beğendim güle güle kullanınnnn
kızlar işte kızıma aldığım cicişler...
tulumlarımız...
BODYLERİMİZ...
DİĞER TAKIMLARIMIZ...
manikk ne kadar güzel şeyler almışsın bebeegine hemde çok şirin eksikler tamam gibi senin maşallah park yatagın aynısından bende alcam canım cok güzel hepside güle güle giysin uyusun :)))))))
manikcimmm hepsi harikarlar güle güle giydir inşallah cnm
manikk çooook güzellerr.. Güle güle giysin bebişin inş bu cicilerini.
manikk çok güzel şeyler almışsın kızçene güzel günlerde giyer inş.
Manikcim hepsi cok guzeller gule gule giydir prensesine :)
Battaniyelerimiz ve banyo havlumuz...
IVIR ZIVIRLAR...
PARK YATAĞIMIZ..
ODAMIZ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?