2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

kızlar pijamlar çok güzel yaaaaaaaaaa bende istiyorumm ama bulabilirim inşş olmazsa netten de bakıcam çok beğendim güle güle kullanınnnn

dillerim lal & busemm kizlar pijamalariniz cok hoss masallah ne kadar gayretlisiniz gerci bende pijama takimi ile sabahlik aldim dogum cantam hazir sayilir

saol cnm sende foto eklesene fikir olur almayan arkadaşlar için

Kızlar iyigünlerde kullanın modeli çok hoşmuş

çok saol cnm

cnm bende alırken o kadar kararsız kaldım ki anlatamam ikisinide almamak için zor tuttum kendimi. Pembeside maviside ayrı güzel. Kırmızı pijamamda çok hoş ama fotoda hiç net çıkmamış. Maviyi doğumdan sonra kırmızıyıda ewde giyerim die düşündüm.

kızlar pijileriniz çok guzel sağlıkla giyin.bende antaresteki nü mağazasından pembe bir gecelik aldım onden duğmeli hemde 20 tl:) birde onden duğmeli piji takımı alıcam yeter:)

çok saol cnm sen de geceliğini güle güle kullan. Foto eklede bizde görelim :)

Bende o mavi pijamadan istiyorum :)) Güzel günlerde kullan canım.

çok saol cnm inş ii günlerde kullanmak nasip olur

bak şimdide mavide gözüm kaldı :)) neyse ikisinin olmaması iyi olmuş bi yerde yoksa seçemezmişim heraldee

:):)

canım pijamaları alırken bedenine nasıl karar veriyorsunuz? daha ne kadar kilo alacağiımız belli değil diye ben cesaret edemiyorum.

cnm bu pijamalar aynı hamile pant. gibi belden ayarlanmalı we zaten üst kısımlarıda diğer pijama bedenlerine göre daha bir rahat. Yani çok net hangi bedeni alacağını anlayabilirsin.

kızlar pijamlar çok güzel yaaaaaaaaaa bende istiyorumm ama bulabilirim inşş olmazsa netten de bakıcam çok beğendim güle güle kullanınnnn

saol cnm. Sen istanbuldaymışsın. Ben istanbuldan aldım pijamalarımı. Eminönünden. Yakınsa gidip ordan alabilirsin hem birebir görüp alman daha ii olur.

Kızlar ben de normal doğumu düşündüğüm için bir tane hiç sewmesemde gecelik alıcam. Hastanede ilk geceliği giyerim die düşündüm. Hani sürekli gelip açıklığı kontrol ediyorlarmış ya gecelikle çok daha rahat olurum die düşündüm. Pijama giysem sürekli çıkart giy olcak. Doğumdan sonra pijamalarımı giyerim dedim.

manikk ne kadar güzel şeyler almışsın bebeegine hemde çok şirin eksikler tamam gibi senin maşallah park yatagın aynısından bende alcam canım cok güzel hepside güle güle giysin uyusun :)))))))

manikk ne kadar güzel şeyler almışsın bebeegine hemde çok şirin eksikler tamam gibi senin maşallah park yatagın aynısından bende alcam canım cok güzel hepside güle güle giysin uyusun :)))))))

manikcimmm hepsi harikarlar güle güle giydir inşallah cnm

kızlar çok sağolun hepsi birbirine benzer oldu biraz ama napalım elim hep aynı şeylere gidiyor :26:
Çağlayan teyzesi sanada çok teşekkür ederiz resimler tekrarlanmasın diye alıntı yapamadık ama okuduk çok sağol :98:

Manikcim hepsi cok guzeller gule gule giydir prensesine :)

kızlar gerçekten çok hoş şeyler almışsınız ama size bi önerim var...doğumdan sonra hele de normal doğum olursa gecelikle daha rahat edebilirsiniz...malum kanama vs. gibi durumlardan dolayı ki bazen miktarı fazla olabiliyo sık sık pijama değiştirmek zorunda kalabilirsiniz ama geceliği sıyırıp yatarsanız koryucu değiştirmek yeterli olur...

bende hangisini beğensem şaşırdım sonrada karar verdim hepsini çok ama çok beğendim,güle güle giysin kuzucuk,bende bu park yataktan almak istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…