2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

manikk ne kadar güzel şeyler öyle çok sevimlililer güle güle giysin miniğimiz
teşekkür ederiz canım darısı senin oğlanın başına:)
bende hangisini beğensem şaşırdım sonrada karar verdim hepsini çok ama çok beğendim,güle güle giysin kuzucuk,bende bu park yataktan almak istiyorum

park yatağı daha bugün aldık eve geldim kendi kendime 10 dk da kurdum ki oda ilk kurulum olduğu için klavuza baka baka yokda çok daha kısa sürer beğendim gerçekten tavsiye ederim.

kızlaaarrr şu aptamilden promosyon paketi gelen arkadaşlara sormak istiyorum

paketin içince nivea baby nin ürünlerinin %25 indirim kuponları vardı.onu kullanan varmıı

ben onu kullanarak banyo ürünlerini almayı düşünüyorum.ablamda nivea baby kullanmıştı kuzenimde sordum bi sorun yaşamadık memnunduk dediler.alacağız nasılsa bari indirimden faydalanalım diye düşündüm

Dillerim lal Çok beğendim pijaman ve sabahlığını Güle güle giy cnm. Ben de hastaneye ne alsam diye dşünüyorum. Sezeryan olacağı için

kızlar işte kızıma aldığım cicişler...
tulumlarımız...

BODYLERİMİZ...

DİĞER TAKIMLARIMIZ...

Battaniyelerimiz ve banyo havlumuz...

IVIR ZIVIRLAR...

PARK YATAĞIMIZ..

ODAMIZ...

Baby2 go ana kucağımız ve bebetto alt açma minderimiz. Oğluşuma aldıklarımdan.

Eki Görüntüle 59663

Eki Görüntüle 59664

canlarım aldıklarınız çok güzeller ben çok beğendim iyi günlerde kullanın sizde bebişlerinizde ayrıca o mavi pijama takımını bende almıştım

bende park yatağı almayı düşünüyorumda....içine yatak ne aldın canım...visco falanmı almalı acaba...

Buketcim güle güle kullansın oğluşun bu alt açmalara bayılıyorum. Ana kucağını ne kadar aldınız cnm Biz de alacağız da

canım biz çok uygun aldık. Baby2 go 8312 markası 70 TL ya. İnternetten baktım 150-170 arası değişiyo.Ankarada ulustaki özelcan bebe mağazasından.

slm kızlar kızıma dün aldığımız ciciler

Eklentiler

• $Fotoğraf0195.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 25
  • $Fotoğraf0198.webp
    7 KB · Görüntüleme: 22
  • $Fotoğraf0201.webp
    8 KB · Görüntüleme: 23
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…