teşekkür ederiz canım darısı senin oğlanın başına:)manikk ne kadar güzel şeyler öyle çok sevimlililer güle güle giysin miniğimiz
bende hangisini beğensem şaşırdım sonrada karar verdim hepsini çok ama çok beğendim,güle güle giysin kuzucuk,bende bu park yataktan almak istiyorum
bugün hem oğluma hemde kendime birşeyler aldımmm
bir emzirme sütyenii
çok beğendiğim kıyıpta giyemediğim pijamam ve sabahlığı.hamile pijaması beli ayarlı.emzirme yeride var
/QUOTE]
cnm mavisinden ben de almıştım ben de daha hiç giymedim. Doğumdan sonra giyerim arrtık :) sen ne kadara aldın_?
pijamayı bende beğenmiştim. hastanede giyerim diye henüz almadım. ben pek fırfır dantel sevmiyorum, bu bence çok güzel. güle güle giyin
Baby2 go ana kucağımız ve bebetto alt açma minderimiz. Oğluşuma aldıklarımdan.
Eki Görüntüle 59663
Eki Görüntüle 59664
Kızımın çıtçıtlı badileri
Eki Görüntüle 59663
Eki Görüntüle 59664
bugün hem oğluma hemde kendime birşeyler aldımmm
bir emzirme sütyenii
çok beğendiğim kıyıpta giyemediğim pijamam ve sabahlığı.hamile pijaması beli ayarlı.emzirme yeride var
oğluşuma tulummm
eldivenlerimiz ve miniminnacık çoraplarımız
kızlar işte kızıma aldığım cicişler...
tulumlarımız...
BODYLERİMİZ...
DİĞER TAKIMLARIMIZ...
Battaniyelerimiz ve banyo havlumuz...
IVIR ZIVIRLAR...
PARK YATAĞIMIZ..
ODAMIZ...
Eki Görüntüle 59663
Eki Görüntüle 59664
dilerim lal cnm sen pijama takımını nekadara aldın bn bugün çarşıda aynısını nakit 65 tl dedi merak ettim
teşekkür ederiz canım darısı senin oğlanın başına:)
park yatağı daha bugün aldık eve geldim kendi kendime 10 dk da kurdum ki oda ilk kurulum olduğu için klavuza baka baka yokda çok daha kısa sürer beğendim gerçekten tavsiye ederim.
Buketcim güle güle kullansın oğluşun bu alt açmalara bayılıyorum. Ana kucağını ne kadar aldınız cnm Biz de alacağız da
bende park yatağı almayı düşünüyorumda....içine yatak ne aldın canım...visco falanmı almalı acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?