2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

patiğimiz ve çoraplarımız

Eklentiler

• $Fotoğraf0203.webp
    16,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $Fotoğraf0204.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 29
  • $Fotoğraf0205.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 25
  • $Fotoğraf0208.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 15
romeosunun julyeti ayy çok şeker şeyler onlarr

sürmeli ne kadar hoş bir banyo setii öyle o set olarak hiç görmemiştim.o yuvarlak kutt gibi olan şey ne?

evet babannemizdende hediyeler geldi

battaniyeler nevresim takımı tülbent ve ağız mendilleri hepsini çok beğendim ellerine sağlık

Eklentiler

• $Görüntü001.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 15
  • $Görüntü002.webp
    15,1 KB · Görüntüleme: 19
  • $Görüntü003.webp
    16,5 KB · Görüntüleme: 19
  • $Görüntü004.webp
    7,4 KB · Görüntüleme: 18
  • $Görüntü005.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 20
slm kızlar kızıma dün aldığımız ciciler

kizlar yarin bu banyo setini alcam

battaniyeler nevresim takımı tülbent ve ağız mendilleri hepsini çok beğendim ellerine sağlık

Hepsi çok güzel kızlar güzel günlerde kullansın bebişleriniz

oğlumun bebek şekeri ama ben lavanta<lı aldım şans eseri hazır yapılmışını bulmuştum kaçırmadım

çok şirinmişşş bu şekerrr.mıknatısıda varmı?

bende butür bişi beğenmiştim biberonlu eşim bebekli olsun dedi.öylece kaldı bayramdan sonra çıkıp bir araştırma yapıcam artık.eşimle gidim diyorum ama onunda gönlü olacak zamanı olacak ohooooo ben ne kadar tez canlıysam oda ağır kanlı sinir oluyorumm

bunlar ne tatlı şeyler böyle:) tuluma ve patiklere bittim güzel günlerde giysin bebişin inş...

tşkler cnm ben de senin kızının cicilerine bittim.çok güzel tulumlar almışsın.sağlıklı günlerde giysin inş

evet canım mıknatıslı ben kendim yapmaı düşünüyordum malzeme bakmaya gittik adama anllatıyorum i,şte çok uygun bişry bakıyorum çünkü mevlüt kutusuda aldım ona şeker yapıcam diye adam elinde yapılmış var isterseniz bakın dedi hem elimde kalmamış olur hemde işiniz görülür biz çok beğendik yaptıranda 100 tane yaptırtmış bizde okadar yaptıracaktık kaçırmadasn aldım

slm kızlar kızıma dün aldığımız ciciler

canım çok şekerler patiklere bayıldım iyi günlerde kullansın prensesin

kizlar yarin bu banyo setini alcam

sürmelicim çok hoş bir set çok beğendim iyi günlerde kullanın

canım ellerine sağlık kayınvalidenin hepsi çok güzeller iyi günlerde kullansın oğluşun

oğlumun bebek şekeri ama ben lavanta<lı aldım şans eseri hazır yapılmışını bulmuştum kaçırmadım

sevimlicim bebek şekerleriniz çok güzel canım

canlarım sizi görünce moralim bozuluyo...ben hastane çıkışı falan aldım ve yavaş yavaş bakıyorum diğer şeylere malum 6. aydayız...ama buraya bakınca telaşlanıyom siz mevlüt şekerine kadar hazırlamışınız...biraz acelemi ediyorsunuz yoksa benmi geride kalmışım anlamadım...alışveriş yapmam lazım sankiii

Son düzenleme:

way be... milletin kayınvalıdelesine bakın...bizimkiler galiba hamile olduğumu bilmiyo.arayıp sormuyorlar bile.... hayırlısı bakalım bebiş olsa torunum torunum olur kesin...neyse sinirlerim bozuldu yine tüm gelin duygularım kabardı yine...neyse relax olemde bebişimi germiyeyim...bende o nevresim takımının aynısının mor ve pembe renklisinden nevresim takımı diktim annemle...güle güle kullanırlar artık inşallah..ama şöyle bir sorun çıktı ben nevresimi 100x150cm standart ölçülerde diktim ama alcagım oyun parkına çok büyük olacak galiba..bir tanede küçücük dikmek lazım benim nazlı kızıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…