2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

ayy ne cici şeyler yaaa hele o ilk elbiseyle kırmızı tuluma bayıldım bayıldım.çokgüzerller yaaa güle güle giysinnn

güle güle giysin kızın canım .hepsi birbirinden güzel .........

teşekkür ederiz teyzecikler inş daha iyileri güzelleri sizin minişlerin olur.ama itiraf ediyim çok tatlı kızlar için olan şeyler.gerçi artık erkek çocuklarınada süper şeyler var.

sorma sorma bu tekstil sektörü tüm yaratıcılıklarını kızlar üzerinde kullanıyor.ama artık erkek kıyafetleride cicili bicili olmaya başladı ama kızlarınkine yinede yetişemedi.

bence de ya kızım olacağı için çok mutluyum o açıdan onlra birşeyler alırken kendi göz zevkimizi de tatmin eidyoruz sanırım o yğzden cazip geliyor allahım büyüyüpte aynı şeyleri giymeyi nasip etsin :)))belli bir yaştan sonra annelerinkine göz koyuyorlar ya sonra da beğenmiyorlar ...

Cicilerininiz hepsi çok güzel kızlar güzel günlerde kullansın prens ve prensesler,bende resimlerini çekip eklesem çok iyi olacak artık bakalım bu hafta halledebilirsem ekliyim.

çok güzeller canım :) bayıldımmm :) güsel günlerde giysin minik prensesin inşallah :)
cicileriyle yakacak ortalığı walla

hepinize çok teşekkür edrm kızlar.
eteğimiz burda koca bişi gibi gözükmüş ama bi görseniz avuçiçi kadar poposundan ısırcam o eteği giyince :))

güle güle giyinsin bebisleriniz cicilerini insallah, ben hala bisi almadim aralik ortasi sonu gibi bi günde cikar alirim herseyi diye düsünüyorum bakalim

Ecemnur, Şenay çok güzeller. güle güle kullanın.

ecemnur, senay güle güle kullanın cicilerinizi.çok şekerler

senaysen çok güzel ikisi de ben de park yatak almayı düşünüyorum. Oto koltuğu da kaliteli duruyor hoşş. Ne kadara aldın cnm?

çok sağolun kızlar, daha güzelleri sizin olsun.
ecemcim yatak 350 (399'du nakitte indirdiler) oto koltuğu 170tl, bunları bahçelievlerde has center çocuk alışveriş merkezinden aldık. ama oto koltuğu hepsiburada.com'da 150 tl'ye varmış malesef aldıktan sonra gördük onu.

kızımın ilk oyuncakları bööle yumuş yumuş şeyleri çok severim birni babası birini ben aldım :))

telefonla çektim kızalr çok net çıkmamaış olabilir ama bunlar bizim gezmelik cicilerimiz :))
gözdecim çok cici şeyler almışsın, güle güle giysin güle güle oynasın miniğin

Son düzenleme:
Gözde çok güzeller. Allah güle güle giydirmeyi nasip etsin inşallah.

Bizim de çok cicimiz oldu ama üşeniyorum ben fotograf yüklemeye yaf :)

valla bende annemlerden getirdiklerimin fotoğraflarını koymak istiyorum ama site gidecek mesajlar silinecekte emeklerim heba olacak diye korkuyorum ne yalan söliimm

oğlumun oyuncaklarıyla başlayalım işte mini hayvanat bahçesi

ve teyzesinin getirdiği ciciler

Eklentiler

• $DSC02425.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 24
  • $DSC02424.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $DSC02423.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSC02422.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSC02421.webp
    19,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $DSC02431.webp
    8,4 KB · Görüntüleme: 22
  • $DSC02430.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSC02429.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 26
  • $DSC02427.webp
    7,3 KB · Görüntüleme: 23
  • $DSC02426.webp
    10,1 KB · Görüntüleme: 24
ablamdan aldığım çanta bebek çantası olaarak kullanacağım biraz pembe ama olsun avondan bu çantada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…