canlarım sizi görünce moralim bozuluyo...ben hastane çıkışı falan aldım ve yavaş yavaş bakıyorum diğer şeylere malum 6. aydayız...ama buraya bakınca telaşlanıyom siz mevlüt şekerine kadar hazırlamışınız...biraz acelemi ediyorsunuz yoksa benmi geride kalmışım anlamadım...alışveriş yapmam lazım sankiii
yok canım bende daha hiç bişi almadım zaten erken gelirse ilakki bulunup laınır ama ben o ihtimali hiç düşünmek istemiyorum bi bizde iyid eğil derler sadce kendime gecelik aldım ama önümüzdeki ay alıcam ufak tefek ben bir kere girip herşeyini almayı düşünüyorum zaten ananemlerde almış bişeyler cesaret edemiyorum almaya bebişler zamnında gelsinde o işn en kolayı bi bebk mağzasına git herşeyini al çık bende heves ediyom am cesaret edemiyom
ben de sana katılıyorum canım ben de daha bişi almadım kızıma aralık ocak gibi yaparım diyorum alışverişi hepsini bi yerden girip alırım şimdi liste yapıyorum alıncakları sadece netten bakıyorum neler varmış ne özellikte ne fiyatta dieyok canım bende daha hiç bişi almadım zaten erken gelirse ilakki bulunup laınır ama ben o ihtimali hiç düşünmek istemiyorum bi bizde iyid eğil derler sadce kendime gecelik aldım ama önümüzdeki ay alıcam ufak tefek ben bir kere girip herşeyini almayı düşünüyorum zaten ananemlerde almış bişeyler cesaret edemiyorum almaya bebişler zamnında gelsinde o işn en kolayı bi bebk mağzasına git herşeyini al çık bende heves ediyom am cesaret edemiyom
ben de sana katılıyorum canım ben de daha bişi almadım kızıma aralık ocak gibi yaparım diyorum alışverişi hepsini bi yerden girip alırım şimdi liste yapıyorum alıncakları sadece netten bakıyorum neler varmış ne özellikte ne fiyatta die
erken bence şimdi
walla bencede çok erken ama...burdaki kızların gazına gelip alışverişe başladım ben biraz biraz...
2hastane çıkışı,
1peluş battaniye,
1 kadife battaniye
1 bebiş yastığı
3 tane alt üst 3-6 ay takım
3 tane bady
4 tane 0-3 ay penye tulum
1 kadife cici tulum
2 tane3-6 ay penye tulum
2 zıbın takım...
ama çok eksik var dimi arkadaşlar...bunların resmini yükleyemiyorum 100 mesajım dolmadığı için.şimdilik çok beğendiklerimizi alıyoruz.hepsiburadadan Maxima swing bebek sesiyle otomatik sallanan oyun parkı beğendik şipariş verelim diyoruz ama erkenmi onu düşünüyorum.gerçi onun içine yorgan yatak falanda lazım..çalışınca bi haftasonları oluyoda alışveriş için ondan yavaş yavaş alalım diyorum haklımıyım..
bende hafta sonu niveanın atta çantasını aldım 33 TL
birde unıbaby 3 lü ıslak pamuk mendil aldımm oda 8 yada 9 TL olmalı
Amcası oğluşuma sandalye yapmışşşşşş
çok şirin yaa herşeyin küçüğü çok sevimli oluyor.buna ben bile otururum öyle sağlam.büyüyüp buna oturabileceği zamanları hayal ettim bi an sandalyesini sürükleyip bilmiş bilmiş oturduğu anları.
Allah ım sağlıkla o günleri görmeyi nasip eder inşallahhh
niveayı çok uygun almışsın elifcim, ben heryerde 45-50 civarı gördüm. sen nerden aldın?
çok şirin yaa herşeyin küçüğü çok sevimli oluyor.buna ben bile otururum öyle sağlam.büyüyüp buna oturabileceği zamanları hayal ettim bi an sandalyesini sürükleyip bilmiş bilmiş oturduğu anları.
arkadaşlar peki bez olarak hangi marka aldınız yada hangisini düşünüyorsunuz
tecrübeli annelerden de yorumlar lütfenn???
Primanın yeni çıkan bir bebek bezi var ben onu almayı düşünüyorum yeni doğan için.Ama sadece bir paket
bende çok fazla almayacağım bir paket yeter doğuma giderken olsun.sonra bebeğin durumuna göre alacağım belki çocukum tosun gibi olacaktombiş tombiş(inşallah,gerçi benim gibi minicik bir anneden nasıl olucaksa ) bez elimde kalsın istemiyorum
bende hafta sonu niveanın atta çantasını aldım 33 TL
birde unıbaby 3 lü ıslak pamuk mendil aldımm oda 8 yada 9 TL olmalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?