2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

veeee Bartından "züccaaciyeciden" 45 liraya aldığımız ana kucağımız

evet züccaciyeden aldık adamın arkadaşının malıymış dükkanı kapatmış bir kaç tane varmış elinde sat diye vermiş.adamda benim malım değil kalabalık ediyo geliş fiyatına veriyorum dedi 45 liraya aldık bizde

sedacım hepsi çok güzel güle güle kullansın metehancık :)
o ana kucağını nasıl denk getirmişsiniz ööle valla güle güle kullanın

teşekkür ederim gözdecimm sağolasın

annem bahsetmişti daha önce bende dandik bişidir diye cesaret edememiştim.gidince baktım çok güzel valla hafif hemde kaliteli atladım hemen

cok güzel güle güle kullansın bebegın ıns bu anakucagı kullanıslımı nerelerde kullanılıyo bıde kac aylık olana kadar hıc bılgım yok

teşekkür ederim eskişehirli

ana kucağı 0-13 kg olana kadar kullanılıyor.araba koltuğu olarakta kullanılabiliyor.bir yerden biryere taşımak için kucakta taşımak yerine koltuğunda oturuyor ve gittiğin yerde yatırma oturma gibi sorunla karşılaşmıyorsun koltuğunda rahat rahat oturuyor

ablamdan aldığım çanta bebek çantası olaarak kullanacağım biraz pembe ama olsun avondan bu çantada

Aaaa bu çantadan bende de var :) 1,5 yıl önce Avondan almıştım ve o zaman demiştim ki bir kızım olursa bebek çantası olarak kullanırım. Sakladım ve dogduktan sonra kullanacagım. Ona uygun da bir port bebe aldım :)

Görünce çok şaşırdım ya :) Siz de iyi günlerde kullanın :)

Diğerleri de bibrinden güzel :)

Son düzenleme:
ben de gördüm onu çok güzel otomatık sallanabiliyor bir mağazada da maxima nın başka ürünlerine baktım kaliteli güzel malları 200 tl de uygun bence
bende hepsiburada dan almayı düşünüyorum tavsiye ederim

güyaaa yürüyüşe çıktım yine gözüm bebek mağazalarındaydı

bir ondan iki şundan derken yine elimiz dolu geldim :) ayyy tutamıyorum kendimii

teşekkür ederiz juliet daha güzelleri, sizin olsun inşallahh güle güle giysin yumurcaklarımız

güyaaa yürüyüşe çıktım yine gözüm bebek mağazalarındaydı

bir ondan iki şundan derken yine elimiz dolu geldim :) ayyy tutamıyorum kendimii

Gene elin kolun dolu gelmişsin canım çokk güzeller bunlarda,bende dün pazara çıktım almamak için zor tuttum kendimi.Ama beğendiklerimin hepsini elledim.kalitesine baktım.Ama artık alıpta elimde kalsın istemiyorum birşeyler

çağlayancım aynen bende aslında sadece bakacaktım bir tek bir iki tane tek bere alayım takımların haricinde tek bere yok diye girdim dükkanlara şansımada bere yoktu hiçbirinde bunlarla çıktım

eşimde artık biraz büyük al küçük çok oldu giyemezse yazık olur diyo.o bile çözdü olayı yarın bende pazara çıkıcam birazda orayı kurcalayayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…