2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

ara ara girip cicilerinize bakıyorum inşallah sağlıcakla kuçağınıza alıp giydirirsiniz hepsine çok yakışacağına eminiz.

Wenice kids den alışverişe başlamışsınız gördüm : ) nacizane bi önerim olacak kalıpları küçük o yüzden yazlık birşey alacaksanız mesela temmuzda giysin dediğiniz şeyi 9-12 aylık alın yada en iyi ihtimallle 6-9 alsanız bile agustosta giyemez kesinlikle 1 aylık bebeğe 3 aylık olandan alın.ben o hatayı yaptım 2 kere giydirip elimde kalan bir sürü şort-badi-çıtçıtlımız kaldı.ki çok iri bir kızımda yok.

lcw ve mather care tam kalıp ayını alın çok rahat giydirirsiniz ama wenice öyle değil büyk almalı 10 aylık kızıma ben şuan 15-18 ay alıyorum ançak hatta dar oluyor desem yeridir.

şimdiden sizlere iyi bayramlar seneye inşallah kuzularınızla geçireceksiniz.

bilgiler için çok sağol canım bende kalıpların nasıl olduğunu merak ediyordum aklımdan geçenlere yanıt oldu:)

Teşekkür ederim cnm verdiğin bilgiler için. Ben weniceden 0-3 aylık çıtçıtlı badi almıştım. Gittim değiştirdim bugün 3-6 ay olanı aldım.

Beyaz giydirmek sünnetmiş bebek yeni doğduğunda ondan bu zıbın takımını aldım.

Bu da müzikli gece lambamız. Bunu şimdiden kullanmaya başladım her gece uyurken dinletiyorum bebeğime.

bunlar da minik oğlumun park yatağı ve oto koltuğu (ana kucağı)

Eklentiler

• $oto koltuğu.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 24
  • $park yatak.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 25
senaysen çok güzel ikisi de ben de park yatak almayı düşünüyorum. Oto koltuğu da kaliteli duruyor hoşş. Ne kadara aldın cnm?

gözdecim çok güzel bunlar pofuduk pofuduk
teyzeside oğluşuma almış böyle bir sincap bizdede minik bir at solonun hediyesi bir fil ve 1 lira atıp oyuncak alınann yerlerden aldığımız birde ayısı var hayvanat bahçesini hazırladık yani annemdede benim önceden kalma birsürü ayıcıklarım falan var hepsini saklamıştık oda yaptırdığım zaman getiririm onlarıda

güzel günlerde oynasın prensesin inşallahhh

ayy aynı msji iki kere yollamışım :)) birini sildim :))
sedacım teşekkür ederiz ama benim kardeşlerim evdeki ayıcıkları vermezler sanırım :))

Son düzenleme:
ayy ne cici şeyler yaaa hele o ilk elbiseyle kırmızı tuluma bayıldım bayıldım.çokgüzerller yaaa güle güle giysinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…