- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
bende duymuştum ilk beyaz giydirmenin sünnet olduğunu beyaz hastane çıkışı aldım bide bu seninkine bakayım bulabilecekmiyim çok heyecan verici gerçekten yıka hazırla allahım sağlıklı bi şekilde giymeyi nasip etsin bebişlerimize....Canım yanlış hatırlamıyorsam hoppidik idi. Etiketlerini söktüm de bebeği rahatsız etmesin diye. Sıra yıkamaya geldi.
hastane çıkışımız
zıbın takımlarımız
çıtçıtlı badyler
tek altlar
takımlar
çoraplarımız ve diğer tulumumuz
battaniyelerimiz
601 Bebessi Elyaflı Fluffy Battaniye | Bebessi | Civil Bebek ve Ãocuk Dünyası - Civilim.com bunun mavisini aldım
diğerleri öğleden sonra
evettt kızlarrr oğluşuma kapı süsü yapımına başladım.oturmaktan sırtım ağrıdı biraz yoruldum dinleneyim dedim ve geldiğim aşamayı sizinle paylaşmak istedim
önce malzemeler
tül
kurdela
denizde kullanılan makarna adı verilen yumuşak sünger
silikon tabancası yapıştırıcı koli bandı
makas
süslemek için zevkinize göre ıvır zıvır
silikon tabancasını 2.5 liraya 1 milyoncudan aldım hiç umudum yoktu ama çok güzl kullanışlı acayip yapıştırıyo bebek şekerlerindede kullanmayı düşünüyorum elektrikli tavsiye ederim
deniz makarnasını istediğiniz ebatta kesip halka şeklinde koli bandıyla yapıştırıyosunuz
etrafına kurdeleleri sarıyorsunuz.benim aldığım 10 mtrelik mavi kurdele yetmedi azıcık 4 parmak bir yer kaldı çıkıp yenisini almaya üşendim evde beyaz vardı onla takviye yaptım
etrafına fırfırlı kurdeleyle süs yapıyorsunuz
ben şimdi tülle dışına biraz daha süs yapıcam sonra üstünün süslemesine geçicem ama biraz dinleneyimmm
bittiğinde devam ederim
çok guzel olmus canım valla super sallamasyonmu yaptın bı ornekten yola cıkark mı yaptın ellerıne saglık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?