2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

esracım gördüm nihayet cicileri

ayy pek güzeller maşallahhhh o takımlar felan ne güzel gözüküyor güle güle giysin sağlıkla inşallahh

Canım yanlış hatırlamıyorsam hoppidik idi. Etiketlerini söktüm de bebeği rahatsız etmesin diye. Sıra yıkamaya geldi.
bende duymuştum ilk beyaz giydirmenin sünnet olduğunu beyaz hastane çıkışı aldım bide bu seninkine bakayım bulabilecekmiyim çok heyecan verici gerçekten yıka hazırla allahım sağlıklı bi şekilde giymeyi nasip etsin bebişlerimize....

teyzesi biz arkadaşımızın cicilerini göremiyoruz...ama eminimki çok güzeldir...

evettt kızlarrr oğluşuma kapı süsü yapımına başladım.oturmaktan sırtım ağrıdı biraz yoruldum dinleneyim dedim ve geldiğim aşamayı sizinle paylaşmak istedim

önce malzemeler

tül
kurdela
denizde kullanılan makarna adı verilen yumuşak sünger
silikon tabancası yapıştırıcı koli bandı
makas
süslemek için zevkinize göre ıvır zıvır

silikon tabancasını 2.5 liraya 1 milyoncudan aldım hiç umudum yoktu ama çok güzl kullanışlı acayip yapıştırıyo bebek şekerlerindede kullanmayı düşünüyorum elektrikli tavsiye ederim

deniz makarnasını istediğiniz ebatta kesip halka şeklinde koli bandıyla yapıştırıyosunuz

etrafına kurdeleleri sarıyorsunuz.benim aldığım 10 mtrelik mavi kurdele yetmedi azıcık 4 parmak bir yer kaldı çıkıp yenisini almaya üşendim evde beyaz vardı onla takviye yaptım

etrafına fırfırlı kurdeleyle süs yapıyorsunuz

ben şimdi tülle dışına biraz daha süs yapıcam sonra üstünün süslemesine geçicem ama biraz dinleneyimmm

bittiğinde devam ederim

şimdiden müthiş görünüyor ellerine sağlık canımm

Dillerim lal çok güzel oluyor canım ya bana da ilham verdin bende yapayım kızıma:)

arkadaşlar inanın çok kolayyy...herşey hazır zaten ve uygun fiyatlara geriye sadece sizin yaratıcılığınız kalıyor.yapın tabiii.

sedacım o makarnayı nerden aldın yani konyada bulmam baya zor olacak da benim özellikle bi marketten falan aldıysan belki bende bulurum.bu arada süepr gidiyosun hamarat hanım.

sonunda bitti yani %98 i bitti üzerine bir iki süs eklemek kaldı.hevese geldim yarın karda yağsa ulusa gidip alıcam o süsleri.gerçi aşım var ama neyse ayarlarız

gözdecim ben o makarnayı bodrumda tatildeyken almıştım.1.5 liraydı.deniz kenarlarında çok oluyor ama konyada nerde bulabilirsinki.havuz falan vardır o malzemeleri satan yerlerde olabilir.yada el işi ile ilgili malzemeleri satan yerlerde bu kapı süsleri için kasnaklar halkalar satılıyor ordanda temin edebilirsin

eveett nerde kalmıştıkkk

tülden süslere devam edelim.iğne ve iplikle 5 parmak kalınlığında şeritler halinde kestiğimiz tülü büzüyoruz

büzdüğümüz tülü yine iğne iplikle halkamıza dikiyoruz.silikonlada ypıştırılabilir ama tül olduğu için hem zor oluyo hemde tam yapışmıyo.alttaki halka yumuşak olduğu için onada sabitleyerek sağlamlaştırabiliyoruz

komple dikip elimizle düzeltiyoruz

çok guzel olmus canım valla super sallamasyonmu yaptın bı ornekten yola cıkark mı yaptın ellerıne saglık.

çok guzel olmus canım valla super sallamasyonmu yaptın bı ornekten yola cıkark mı yaptın ellerıne saglık.

önce bir baktım internette dükkanlarda olanları inceledim.hepsinin mantığı aynı zaten.mavi kurdelam yetişmedi evde beyaz vardı ikisini karıştırdım elimdeki malzemelerden uydurdum işte bişiler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…