2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

bu bebeği beğendimm.tanesi 0.35 krş. adedine göre pazarlık yapınca düşebilir aslında.bana çok uygun geldi.ulusta suluhanda..yine 35 40 kuruşa güzel modeller var sadece bu değil

Canım ben yavuz süsten almıştım. Orda daha büyüklerini 0,40 aldım ben. İndirimde olanlardan istersen bi göz at derim.

bu bebeği beğendimm.tanesi 0.35 krş. adedine göre pazarlık yapınca düşebilir aslında.bana çok uygun geldi.ulusta suluhanda..yine 35 40 kuruşa güzel modeller var sadece bu değil

Sedacım buda çok güzelmiş canım kapı süsünün son halide süper olmuş.Kendime güvenim geldi bu hafta sonu bende biraz geziniyim yalovada bulabilirsem malzemeleri niyetine girdim kızım için

artık yavaş yavaş eksiklerimizi tamamlıyoruz.bunlarda hem annenin hemde yavrunun

Eklentiler

• $Görüntü005.webp
    9,5 KB · Görüntüleme: 14
esracım ben niye fotoğrafları göremiyorum neyse sonra bidaha deneyeyim çok merak ettim eminim hepsi birbirinden güzeldir

seda ve esra ne maharetliymişsiniz afferim sizlere,çok güzel olmuş kapı süsüde sepette allahım iyi günlerde kullanmayı nasip etsin

teşekkür ederimmm arkadaşlar

esracım görebildim.sepeti kendinmi yaptın.çok ciciiiiii...bundanda kopya çekeyim ben

bizde bugün niveanın atta çantasını aldık migrostan banyo malemeleri eksiklerimizde tamamlanmış oldu böylelikle

nur_dan çok güzelll bu süste.hepsi ayrı ayrı güzel oluyor bunların yaaa.çok uyguna almışsın valla

arkadaşlar aranızda bebek arabası alan var mı? kraftın energy travel system modeli ile chicco lite way modeli arasında kaldım. önerilerinizi alabilirmiyim lütfen...

bu resimdekileri 100tl ye aldık peşin aldığımız için aldığımız dükkan indirim yaptı.çok iyi fiyata geldi

Eklentiler

• $bib1.webp
    40 KB · Görüntüleme: 19
bu resimdekileri 100tl ye aldık peşin aldığımız için aldığımız dükkan indirim yaptı.çok iyi fiyata geldi

güle güle kullan canım evet iyi bir fiyata almışsın ürünleri yalnız dalinleri görünce aklıma geldi, bende aynen hem deterjanı hemde yumuşatıcısını aldım ancak geçen bi misafirikte yumuşatıcınnın bazı bebeklerin cildinde (yeni doğanlarda) alerji yaptığını söylediler.Doktor bütün giysileri yumuşatıcısız olarak tekrar yıkayın demiş bende özellikle sordum bebek yumuşatıcısımı kullanmışlar diye evet dediler.Şimdi kararsız kaldım ilk yıkmaları yumuşatıcısız mı yapsam acana.Sadece dalinin sıvı deterjanını kullansam sert olurmu kıyafetler?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…