2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

çok güzel olmuş isim de yazarsın sonra

o üstte bıraktığım boş yere düşündüm aslında.isimmi yazsam hoşgeldinmi yazsam karar veremedim.ulusa gidince ordaki süslerden bakarım artık hangisi hoşumagiderse.isim kesinleşti gibi ama yinede kendimize güvenemiyorum cayarsak falan sökmek olmaz

dillerim lal çok çok güzel olmuş valla hazır alsan bundan iyisini alamazısın birkaç süs daha ekledinmi süper olur ne güzel ne kadar ucuza mal ettin aferin kız sana becerikli olmak başka birşey benim kayınvalidem aldı 25 tl ye valla kapı süsünü belki yapsak daha ucuza mal ederdik cidden çokta basitmiş silikon tabancan oldumu birde az becerin varsa herşey yapılır bebek şekerini nasıl düşünüyorsun ben kelebeklerden aldım bebekli istemedim değişik olsun dedim mıknatıslı yapacağıaz lavanta aldık keselere lavanta koyup üstünede kelebekleri yapıştıracağız bakalım nasıl olacak
bebek şekerlerininde yapıp koy canım

dillerim ellerine sağlık çok guzel olmuş dışarda satılanlardan farkı yok gerçekten ulustan neresinden aldın malzemeleri ne kadara mal oldu bende bebek şekeri için internetten malzeme sipariş vermeyi duşunuorum ama ulusa gidip fiyatlarada bakmak istiorum canlı gorerek vakit lazım onun içinde bakalım.şu silikon tabancasını nerden bulcam diodum iyi oldu yazdığın milyonculara bakayım:)

canım gerçekten çook çok güzel olmuş ellerine sağlık. ama yapmaya vakti olmayanlar için veya benim gibi elinden bu işler gelmeyenler için söyliyim. ben havuzlu handan 10 tl ye aldım kapı süsünü. hemde çok hoşuma gitti. resmini koyacağım ama şimdi foto arabada kalmış. artık kociş gelince ..

canım ben de bayıldım yaa aralık 3 ten sonra evdeyim ben de pembişini yapım bari kızıma
çok süper olmuş yaaa çok heveslendim ellerine sağlık

çok güzel olmuş canım benimkinide annemle birlikte yaptık çok cici oldu resmii çekip koyacağım :==)

arkadaşlar malzemeleri önüme çıkan tuhafiyecilerden aldım.üstünün süslerinide ulustan suluhandan aldım orda tek tek satıyorlar envai çeşit süs

bebek şekerini de kendim yapıcam ama çikolatanın üstüne yapıcam bi tane beğendim bebek gösteriyim size bakalım sizin fikriniz ne?

bu bebeği beğendimm.tanesi 0.35 krş. adedine göre pazarlık yapınca düşebilir aslında.bana çok uygun geldi.ulusta suluhanda..yine 35 40 kuruşa güzel modeller var sadece bu değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…