2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

kızlar bu da havuzlu handan 10tl ye aldığım kapı süsü.. uğraşacak vakti olmayanlar ya da benim gibi elinden gelmeyenler için..Eki Görüntüle 110364 Eki Görüntüle 110363

gule gule kullanin canim uygun fiyata almissin

bu resimdekileri 100tl ye aldık peşin aldığımız için aldığımız dükkan indirim yaptı.çok iyi fiyata geldi

hmm bübchen marka nasil canim iyimiymis bilemedigim icin fiyati hakkinda birseyde diyemiyecegim..:44:

kizlar ben robijn yumusatici kullandim.. her duydugunuza inanmayin yahuu hem her bebegin cildi ayni olacak diye birsey yok

sürmeli dün topikte arkadaşlar bahsetmişti sonra internetten de aratınca çok kaliteli ve herkesin çok memnun olduğunu okudum aldım bende

bu resimdekileri 100tl ye aldık peşin aldığımız için aldığımız dükkan indirim yaptı.çok iyi fiyata geldi

cnm hayırlı olsun aldıklarınız bende senays gibi düşünüyorum ya ilk başta hiç bi şekild yumuşatıcı kullanmamak daha ii die duydum sanırım bende kullanmam çok düşük ayarda sadece deterjanı ile yıkamak en iisi bencede bu arada avent biberon bende almayı düşünüyorum kaç mlt lik aldın tatlım

melocum guzel gunlerde kullanın canım

bizdebugün dalin deterjan ve yumuşatıcımızı aldk:)

Son düzenleme:
alocum güle güle kullanın aldıklarınızı...bende dalinin yumuşatıcısı ve deterjanını aldım

bencede her bebek her ten farklıdır.ben ikisinide kullanıcam tabiki çok abartmadan az az zaten el kadar şeyler

kızlar biberonu ve göğüs pompasını doğumdan önce almak gereklimi sizce? doktorlar mama verileceksede kaşıkla veya bardakla verin diyorlar memeyi bırakmaması için. göğüs pompasıda zaten emzirmeyecekmiyiz sağıp vermek gerekirmi ki. bilmediğimden soruyorum. ona göre alacağım...

ben ne olur ne olmaz diye dr brown ın 125 ml liklerinden 1 tane biberon aldım.ayına göre de 4 tane emziği var.pompa almadım düşünmedimde şimdilik.doğumdan sonra sorun olursa alırım dedim.inşallah olmaz emerde ihtiyacımız kalmaz.zaten çalışmadığım için sağıp bırakacak bir durumumda olmaz heralde.onada doğumdan sonra bakarız artık

bu deterjan olayında en iyisi dalinin deterjanımı acaba? hacı şakir granül ve omo baby nasıl acaba? artık bebişlerin kıyafetlerini yıkamanın zamanı geldide o yüzden deterjan konuşunda tecrübeli arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum...

benim okuduklarıma göre dalin sıvı detarjan iyi denildi genel yorumlar olumlıuydu aldım bende.sabun tozu almadım bakalım yumuşatıcısınıda aldım ama onun yorumları pek olumlu diil.onuda biraz büyüyünce artık cildi oturunca kullanırım bi denerim bakalım.yeni doğunca çok daha hassas oluyorlar ya

ben hacı şakir granul aldım ablam tecrubeli olduğu için o bana ilk yıkamada bunu onerdi yumuşacık yapıyor dedi daha sonra ister buna devam et ister omo baby al dedi oda lekeleri iyi çıkarıyormuş.diğer ablam bi ara dalin kullandı lekeleri hiç çıkarmamış memnun kalmadı omo babye devam ediyor memnun.

dalini önermem çünkü leke filan çıkarmıyor. Kızımda hacışakirin granül sabunu ile yumoşun bebe yumuşatıcısını kullanmıştım. 3 aydan sonrada omo baby kullandım ve hala kullanıyorum çok memnunum. Ancak hacı şakirde pek leke çıkarmıyor. Bir arkadaşım roxy dalan sabun tozu kullandı kızına hemde 2 yıl. Lekeleri çok güzel çıkarıyor dedi. Bende bu sefer onu aldım.3 aydan sonra kızımın çamaşırlarıyla yıkarım artık omo babyi tavsiye ederim.

kızlar bebek sepetini puset şklinde düşünüyorum ve kelebek şeklinde beebk şekeri istiyorum. Kapı süsümüzde kelebek şeklinde ,uygun olsun istiyorum. Ankaradayım ve uygun fiyata hazır istiyorum. Araştıran varsa bir fikir verirse sevinirim.

Kızlar, bu hafta sonu bizde kraft ın twist bebek arabasını aldık, oto koltuğu da var. çok fonksyonlu olduğu için tercih ettim. daha önceden kullanan veya alan var mı aranızda??

şimdi ilk yıkayacaz acaba elde beyaz sabunla mis gibi yıkasak,kir yok leke yok..bişey mi olur acaba allerji gibi bebişlerimize??? bebeği olupta deneyenler acaba tahrişmi olur bebişler... heeeeellllp

kızlar bu da havuzlu handan 10tl ye aldığım kapı süsü.. uğraşacak vakti olmayanlar ya da benim gibi elinden gelmeyenler için..Eki Görüntüle 110364 Eki Görüntüle 110363

çok uyguna almışsın canım çota güzel güle güle kullan

iyi bari şansınız yaver gitmişte almışsınız

bu bebeği beğendimm.tanesi 0.35 krş. adedine göre pazarlık yapınca düşebilir aslında.bana çok uygun geldi.ulusta suluhanda..yine 35 40 kuruşa güzel modeller var sadece bu değil

ayyy çok cici bie bebek bizde yaptık bebek süsünğ mıknaıslı içine lavanta koyduk kelebek aldım ben

Kızlar, bu hafta sonu bizde kraft ın twist bebek arabasını aldık, oto koltuğu da var. çok fonksyonlu olduğu için tercih ettim. daha önceden kullanan veya alan var mı aranızda??

ben daha almadım ama chicco duo ct 0.2 travel sistemi çok beğendim...hafta sonu e bebek mağazasına baktık 599tlydi ama avealılara %20 indirimliymiş yani 480e falan geliyo...uygun gibi geldi ama araştıranlar falan varsa bilgilerimizi paylaşalım..e beebekte herşeyde var bu %20 olayı mesela...biz kocaelideyiz ama istanbulda oturan arkadaşlar bebek arabalarını peşin ve uygun aldıkları yerleri yazarlarsa sevinirim...gidip bakabiliriz uyğun varsa... mesela havuzlu han muhabbeti dönüyordu bi ara,orada bebek arabası tarzı bişeyler varmı....daha doğrusu benim bu chicconun ct 0.2 travel sistem arbayı daha uygun fiyata gören varsa haber verirse sevinirim..

Eklentiler

• $ST12013BR.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 19

Çok güzel canım fiyatıda çok uygun güle güle kullan

Hepsini çok uygun fiyata almışsın canım.Bizde önümüzdeki hafta tüm eksiklerimizi tamamlıycaz inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…