- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
kızlar bu da havuzlu handan 10tl ye aldığım kapı süsü.. uğraşacak vakti olmayanlar ya da benim gibi elinden gelmeyenler için..Eki Görüntüle 110364 Eki Görüntüle 110363
bu resimdekileri 100tl ye aldık peşin aldığımız için aldığımız dükkan indirim yaptı.çok iyi fiyata geldi
bu resimdekileri 100tl ye aldık peşin aldığımız için aldığımız dükkan indirim yaptı.çok iyi fiyata geldi
bu deterjan olayında en iyisi dalinin deterjanımı acaba? hacı şakir granül ve omo baby nasıl acaba? artık bebişlerin kıyafetlerini yıkamanın zamanı geldide o yüzden deterjan konuşunda tecrübeli arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum...alocum güle güle kullanın aldıklarınızı...bende dalinin yumuşatıcısı ve deterjanını aldım
bencede her bebek her ten farklıdır.ben ikisinide kullanıcam tabiki çok abartmadan az az zaten el kadar şeyler
bu deterjan olayında en iyisi dalinin deterjanımı acaba? hacı şakir granül ve omo baby nasıl acaba? artık bebişlerin kıyafetlerini yıkamanın zamanı geldide o yüzden deterjan konuşunda tecrübeli arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum...
bu deterjan olayında en iyisi dalinin deterjanımı acaba? hacı şakir granül ve omo baby nasıl acaba? artık bebişlerin kıyafetlerini yıkamanın zamanı geldide o yüzden deterjan konuşunda tecrübeli arkadaşların yardımcı olmasını istiyorum...
ben hacı şakir granul aldım ablam tecrubeli olduğu için o bana ilk yıkamada bunu onerdi yumuşacık yapıyor dedi daha sonra ister buna devam et ister omo baby al dedi oda lekeleri iyi çıkarıyormuş.diğer ablam bi ara dalin kullandı lekeleri hiç çıkarmamış memnun kalmadı omo babye devam ediyor memnun.
kızlar bu da havuzlu handan 10tl ye aldığım kapı süsü.. uğraşacak vakti olmayanlar ya da benim gibi elinden gelmeyenler için..Eki Görüntüle 110364 Eki Görüntüle 110363
iyi bari şansınız yaver gitmişte almışsınızbu resimdekileri 100tl ye aldık peşin aldığımız için aldığımız dükkan indirim yaptı.çok iyi fiyata geldi
bu bebeği beğendimm.tanesi 0.35 krş. adedine göre pazarlık yapınca düşebilir aslında.bana çok uygun geldi.ulusta suluhanda..yine 35 40 kuruşa güzel modeller var sadece bu değil
Kızlar, bu hafta sonu bizde kraft ın twist bebek arabasını aldık, oto koltuğu da var. çok fonksyonlu olduğu için tercih ettim. daha önceden kullanan veya alan var mı aranızda??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?