bu resimdekileri 100tl ye aldık peşin aldığımız için aldığımız dükkan indirim yaptı.çok iyi fiyata geldi
burda bir bebe mağazasından aldım canım yerelmelocum nerden aldın cnm bunları benim de almam gerekiyoooo :)
kızlar puset ve otokoltuğu (ana kucağı) alanınız var mı?
biz henüz bakamadık. bir arkadaşım maxi cosi tavsiye etti, istanbulda uygun nerde var? havuzlu han da çok çeşit yoktu. alternatif duyanınız bileniniz alanınız var mııııııııııı :)
nurdan yatağınız çok güzel sağlıkla mışıl mışıl uyusun bebecik içindee
inş. cümlemizinkiler... şimdiden kurduk daha erken aslında ama bakalım belki kaldırırım..
Kızlar bebek arabası dahil her türlü ihtiyacınızı çook uyguna almak istiyorsanız cicibebegim.com a mutlaka bakın derim. heryerde 800 tl olan arabayı 650 ye aldık. kraft twist. lansioh kremi 30 a aldım. sebamed büyük boy şampuanı 11 e aldım. heryerden ucuz bir site. istoç a yakın oturan varsa içinizde, bizzat dükkana gidipte alabilir. sevgiler herkese..
Canım carrefourda 2 lt dalin sıvı deterjanı 12 ye aldık. Toz olanları makinede tortu bırakabiliyormuş o yüzden sıvı daha iyi. Dalini de iyi dediler bakalım.
Kızlar bebek arabası dahil her türlü ihtiyacınızı çook uyguna almak istiyorsanız cicibebegim.com a mutlaka bakın derim. heryerde 800 tl olan arabayı 650 ye aldık. kraft twist. lansioh kremi 30 a aldım. sebamed büyük boy şampuanı 11 e aldım. heryerden ucuz bir site. istoç a yakın oturan varsa içinizde, bizzat dükkana gidipte alabilir. sevgiler herkese..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?