2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

kızlar puset ve otokoltuğu (ana kucağı) alanınız var mı?
biz henüz bakamadık. bir arkadaşım maxi cosi tavsiye etti, istanbulda uygun nerde var? havuzlu han da çok çeşit yoktu. alternatif duyanınız bileniniz alanınız var mııııııııııı :)

melocum nerden aldın cnm bunları benim de almam gerekiyoooo :)
burda bir bebe mağazasından aldım canım yerel

puset baby2go baston aldık 5 kilo çifti yönlü ve tek elle katlanabiliyor,ana kucağını da kraft aldık

Kızlar bebek arabası dahil her türlü ihtiyacınızı çook uyguna almak istiyorsanız cicibebegim.com a mutlaka bakın derim. heryerde 800 tl olan arabayı 650 ye aldık. kraft twist. lansioh kremi 30 a aldım. sebamed büyük boy şampuanı 11 e aldım. heryerden ucuz bir site. istoç a yakın oturan varsa içinizde, bizzat dükkana gidipte alabilir. sevgiler herkese..

deterjandada, yumuşatıcıdada dalini çok önermişler bi topikte. hacışakir vs. güzel değil diyorlardı. ben dalin alacağım galiba ama yumuşatıcı kullansam mı emin değilim. bir de arkadaşlar okuduğum bir kitapta bebişlerimizin kıyafetlerini mutlaka ilave durulama yapmamız gerektiği yazıyordu. özellikle ilk 6 ay. aklınızda bulunsun...

çok güzel dillerim lal. sende güle güle yatır inş. bebeğini içinde. bizimde öyle alt açma falan aparatlar var ama takmadm pek kullanmam gibime geliyor onları

Canım carrefourda 2 lt dalin sıvı deterjanı 12 ye aldık. Toz olanları makinede tortu bırakabiliyormuş o yüzden sıvı daha iyi. Dalini de iyi dediler bakalım.

Eki Görüntüle 110848 Eki Görüntüle 110850
yatağımız ve uyku setimiz de hazır.. kızımı bekliyoruz..

Nurdan çok güzel canım ne güzel kurmuşsunuz beşiği bir tek kızçen eksik hayırlısıyla zamanında gelir inş.güzel günlerde kullanın canım

Canım carrefourda 2 lt dalin sıvı deterjanı 12 ye aldık. Toz olanları makinede tortu bırakabiliyormuş o yüzden sıvı daha iyi. Dalini de iyi dediler bakalım.

Saol'un kızlar güzel bilgiler için

güzel ve ucuzmuş bu site ama benim beğendiğim ve aradığım ürünlerden yoook
chicco ct 02 travel sistem ve maxima swing otomatik sallanan park yatak

arabayı 480tlden yatağıda 200den ucuz bulanlar haber versin lütfen...yoksa yatağı hepsiburadadan sipariş vercem buğün indirimi yarın bitiyor...iyimi yapıyorum almakla onuda bilmiyorum...araba içime sindide yatağı görmediğim için sinmedi..ama oda bebek ağlayınca otomatik sallanıyo diye alıyorum. diğer park yatakların titreşim özelliğine güvenmeyin telefon titreşimi gibi titreştiriyo sadece.. dediklerine göre bu çocuk susasıya kadar sallıyomuş çok kifayetli diyo yorumlar ondan alacam galiba ... tipi çok güzel değil ama fonksiyonu beni cezbetti...ama arabayı daha ucuz bulabirsem çok süper olacak..

Eklentiler

• $ST12013BR.webp
    12,3 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:
Kızlar her şeylerini yapmışsınız. Biz bir tek odayı sipariş ettik, gerçi 6 ay orada kalmayacak, yanıma alıcam, en son lazım olanı ilk aldık. bir de arabayı aldık, o da son gerekenlerden :)
bir hastane çıkışımız bile yok. üç beş parça kıyafeti var, daha o kadar çok eksiği var ki ben deterjanı düşünemedim. neyse bakalım tecrubelerinizden faydalanıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…