bu yatağı bende sonradan görmüştüm canım çok beğendim ama biz almıştık bunu görmeden önce. içindeki küçük sallama aparatı çok güzel ve çok kullanışlı. sanırım orda 200 den ucuz değilEki Görüntüle 110935
güzel ve ucuzmuş bu site ama benim beğendiğim ve aradığım ürünlerden yoook
chicco ct 02 travel sistem ve maxima swing otomatik sallanan park yatak
arabayı 480tlden yatağıda 200den ucuz bulanlar haber versin lütfen...yoksa yatağı hepsiburadadan sipariş vercem buğün indirimi yarın bitiyor...iyimi yapıyorum almakla onuda bilmiyorum...araba içime sindide yatağı görmediğim için sinmedi..ama oda bebek ağlayınca otomatik sallanıyo diye alıyorum. diğer park yatakların titreşim özelliğine güvenmeyin telefon titreşimi gibi titreştiriyo sadece.. dediklerine göre bu çocuk susasıya kadar sallıyomuş çok kifayetli diyo yorumlar ondan alacam galiba ... tipi çok güzel değil ama fonksiyonu beni cezbetti...ama arabayı daha ucuz bulabirsem çok süper olacak..
http://www.kadinlarkulubu.com/subat...ampsepetleriampbesikleri-18.html#post16392424
evet canım bu linkte resmi
teşekkür ederim manikciimm.
bunlarda bugünki gezimizde oğluma aldığım cicilerrr
canım ben de bayramda waikikiden bu önlükleri almıştım oğluma; ayyy piştioldu minik beyler görüyor musun?
waikikide bulamıştım böle şeyler inşalalh bizim burayada gelmiştir teyzoşu güle güle kullansın metecik sağlıkla inşş bende bakıcam lcw nın bebek reyonu daha bi güzel zaten:)teşekkür ederim manikciimm.
teşekkür ederim manikciimm.
bende dün akşam alışveriş manyağı oldum...cebimizdeki son kuruşu bile harcadık sanırsam....bebek arabamızı aldık ebebekten...çok datlııı...kıymysıı...480tl peşin paraya.... chicco ct 0.2 travel sistem..kullanışlı ve kraftlardan falan sağlam duruyo... ana kucağıda rahata benziyo.. bakalım mutlu günlerde kullanır inş kısıım... dünde hepsi buradadan park yatağımızın siparişini verdik haftasonu gelir inş...erkenmi aldık bilmiyorum ama allah utandırmasın.
Çok güzeller canım hepsi bunların güzel günlerde kullansın paşan inş. :))
Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın erken değil bence artık zamanı geldi bende bu hafta sonu bitiricem eksiklerini inş.Son ana bırakmadan önceden hazırlamak gerekiyor bu aylarda
doğru diyosun arkadaşım...bide yıkamazsam nerde ne var bilemez oldum.durma tulum,giysi zart zurt alıyorum..en azından yıkar ütülersem nerde ne var bilebilirm... durma alışveriş yapasım geliyo walla...kendime tipsizlikten dolayı giysi alamıyorum ya alışveriş olayımı bebişimle tatmin etmeye çalışıyorum..faygen beşinizin rengi yeter.bi cibinlik taktınmı kokoş oldu bitti. cibinlik süslemede yeterli bence içinin nevresim takımınıda koydunmu o gayet havalı gözükür merak etme.sana şimdi sade gibi gelir.
bende acaba tozlanırmı şimdiden yıkasam dediydim ama niye tozlansın canım bohçaya sararız hiç olmadı son ay dolaba yerleştiririz.çünkü haftalar ilerledikçe yapması zor olacak gibi.bende önümüzdeki hafta yıkayayım diyorum.bide başına bişi falan gelirse fire falan verirsem boyarsa çekerse yamuşursa falan olmazda hani bi ihtimal ona göre önlemimi alırım diyorum
süper yapmışsın cnm sanki hazır...ben de nişan sepetimi kendim yapmıştım...bu tüller falan böyle hazır satılıo mu yaa?kızlarr oğluşumun sepetini de yaptım.yatamadım valla rahat battı kalktım sepetimi yaptım.sepeti epey aradım saplı bişi bulamadım bende bunla yaptım.3.5 liraya aldım sepeti hasır.malzemeler biraz vardı biraz daha 2 liraya pazardan aldım toplamda 6-7 liraya mal oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?