2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

bu yatağı bende sonradan görmüştüm canım çok beğendim ama biz almıştık bunu görmeden önce. içindeki küçük sallama aparatı çok güzel ve çok kullanışlı. sanırım orda 200 den ucuz değil

kızlar bence bebek bezi ve deterjan için migrosu takip edin.ben geçen ay 2 lt dalin sıvı deterjan ve 2 lt yumuşatıcısını 15 tl ye aldım hatta ikişer tane aldım deterjan alana yumuşatıcı hediyeydi. dalinin yorumları genelde iyi benim tanıdıklarımda kullanıyo çok memnunlar banada tavsiye ettiler,kokuları çok hoşşş
yumuşatıcıya gelince iki defa durularız olmaz mı ?

canım bende migrostaki bu kampanyadan yararlanıp aldım çok iyi oldu.dün 1 makina yıkadım kızımın battaniye nevresim gibi bazı şeylerini.30 derece kısa programda yarımşar kapak koydum kirli olmadıkları için bide ilave durulama yaptım.çok güzel yumuşacık oldular miss gibide kokuyorlar.ben çok memnun kaldım.

bende önümüzdeki hafta yıkamaya başlayacağım inşallah.dalin deterjan yumuşatıcı 30 derece elde yıkama programı ve ekstra durulama ile.

canım ben de bayramda waikikiden bu önlükleri almıştım oğluma; ayyy piştioldu minik beyler görüyor musun?

aaaa bak tühh olmadı şimdi neyse aynı ortama girerken haberleşiriz farklı önlükleri takarız

ama önlükler çok hoşuma gitti arkası muşamma minik rahat hemde ucuz geldi.güle güle kullansın oğluşlarımız

kızlar aldığınız şeylere bayıldım hepsi birbirinden güzeller iyi günlerde kullanın bende dalinin garnül deterjanını ve yumuşatıcısını aldım bugün yıkadım yarında ütülerim dalini beğendim misler gibi de koyuyor

bende dün akşam alışveriş manyağı oldum...cebimizdeki son kuruşu bile harcadık sanırsam....bebek arabamızı aldık ebebekten...çok datlııı...kıymysıı...480tl peşin paraya.... chicco ct 0.2 travel sistem..kullanışlı ve kraftlardan falan sağlam duruyo... ana kucağıda rahata benziyo.. bakalım mutlu günlerde kullanır inş kısıım... dünde hepsi buradadan park yatağımızın siparişini verdik haftasonu gelir inş...erkenmi aldık bilmiyorum ama allah utandırmasın.

teşekkür ederim manikciimm.

bunlarda bugünki gezimizde oğluma aldığım cicilerrr

Çok güzeller canım hepsi bunların güzel günlerde kullansın paşan inş. :))

Hayırlı olsun canım güzel günlerde kullanın erken değil bence artık zamanı geldi bende bu hafta sonu bitiricem eksiklerini inş.Son ana bırakmadan önceden hazırlamak gerekiyor bu aylarda

Eki Görüntüle 111734 Eki Görüntüle 111735
walla bilemiycem... bu hafta deterjanımıda aldım ütümü falan bitiresim var ama tozlanmazmıki şimdiden yıkayıp ütülesek...yatağımda gelse kargodan haftasonu...ona cibinlik falan dikesim var.. resmini ekliyeyimde bakın teyzeleri.. çok süüssüz ama kullanışlı park yatağım...kendinden sallanıyo...bebek sesiyle otomatik olarak sallanmaya başlıyomuş..inş güzel bişeydir..ama hiç kokoş değil onu süslemek lazım..napsam netsem bilemedim..yardımcı olun teyzoşları..

faygen beşinizin rengi yeter.bi cibinlik taktınmı kokoş oldu bitti. cibinlik süslemede yeterli bence içinin nevresim takımınıda koydunmu o gayet havalı gözükür merak etme.sana şimdi sade gibi gelir.

bende acaba tozlanırmı şimdiden yıkasam dediydim ama niye tozlansın canım bohçaya sararız hiç olmadı son ay dolaba yerleştiririz.çünkü haftalar ilerledikçe yapması zor olacak gibi.bende önümüzdeki hafta yıkayayım diyorum.bide başına bişi falan gelirse fire falan verirsem boyarsa çekerse yamuşursa falan olmazda hani bi ihtimal ona göre önlemimi alırım diyorum

doğru diyosun arkadaşım...bide yıkamazsam nerde ne var bilemez oldum.durma tulum,giysi zart zurt alıyorum..en azından yıkar ütülersem nerde ne var bilebilirm... durma alışveriş yapasım geliyo walla...kendime tipsizlikten dolayı giysi alamıyorum ya alışveriş olayımı bebişimle tatmin etmeye çalışıyorum..

Kıslarrr eksiği olanlar ve yakınında real market olanlar çok guzel ve uygun fiyata urunler var bebekler için herşey var ben netten dergiye baktım en kısa zamandada gideceğim:) bilgilerinize

kızlar selam
ben bugun kızımın cicilerinin hepsini yıkadım.daha doğrusu dün yıkamıştım bugün de ütüledim hepsini birbir baya yordu ama değer kızıma daha önce de konuşmuşsunuz siz de.hacı şakirin granül sabunuyla yıkadım ben.yumuşatıcı da kullanmadım.yine de hepsi yumuşacık oldu ütüden sonra.şimdi de battaniyelerimiz kuruyo.doğum çantasını hazırlıycam için herşeyi hazır olsun istiyorum.malum bazı bebekler sabırsız oluyo.Allah hepimize zamanında sağlıklı doğumlar nasip etsin inş.

kızlarr oğluşumun sepetini de yaptım.yatamadım valla rahat battı kalktım sepetimi yaptım.sepeti epey aradım saplı bişi bulamadım bende bunla yaptım.3.5 liraya aldım sepeti hasır.malzemeler biraz vardı biraz daha 2 liraya pazardan aldım toplamda 6-7 liraya mal oldu

süper yapmışsın cnm sanki hazır...ben de nişan sepetimi kendim yapmıştım...bu tüller falan böyle hazır satılıo mu yaa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…