nurcum çok güzel şeyler almışsın kızına bayıldım
nur hepsi çok güzel ama en çok çoraplarını beğendim
teşekkür ederiz teyzeleri inş daha güzelleri sizin meleklerinizin olsun....sağlıkla kucağımıza almakta nasip olur hepimize inşş
cherry81 bebisinin kiyafetlerine bayildim.. Masallah hepsi cok guzel.. Ozellikle elbisesi cok hos. Goz koyacam da benimkisi erkek oldugundan koyamiyorum
Simdi benim bir sorum olacak.. Bende yurtdisinda yasiyorum.. Daha dogrusu cok yeniyim buralarda. Istanbulda bebe kiyafeti heryerde bulabiliyosun ama ben buralarda pek bulamadim.. Avrupada yasiyosun sanirim.. Ben bi tek chicco bulablyorum burda. Ürünleri guzel hos da cok kisitli.. Bana tavsiye edebilecegin magza varsa cok sevinirim.. Mesela H&M de bebe kiyafeti oldugunu bilmiyodum senin etiketten gordum gidip bakicam
Selam canim cok tesekkurler.
Hangi ulkedesin bilmiyorum ama, buyuk magazalarda/dukkanlarda genelde bebek bolumu var hepsinde.
Senin ulkende varmi bilmiyorum ama H&M demissin zaten, oradada cok tatli seyler var, KappAhl, Lindex var burada ama bilmiyorum senin ulkende varmi. International olarak Name it markasi var, cok guzel seyler var benim listemdeki cogu sey de Name it ten, magazasini bulamazsan nettende siparis verebilirsin ulkendeki net sayfasindan, ben bazi seyleri bu markanin netten almistim.
Onun disinda Claire markasi cok iyi, hem cok kaliteli hemde cok tatli seyler var (erkek bebekler icinde).
Ben iskandinavyadayim, burada kendilerine has markalar var, bilmiyorum senin oradada varmi ama, Katvig, Ej sikke lej, moonkids ve birkac marka daha var, ama bunlar biraz daha tuzluya kaciyor.
Claire ve Name it de biraz pahali ama digerlerine baka ucuz oluyor.
H&M nin fiyatlari ise genelde cok uygun, pek pahali degil.
Insallah faydasi olur sana bu bilgilerin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?