2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

Romeosununjulieti sagol canim amin insallah hepimizinki saglikla gelir

Haklisin aslinda, burada bulabilirsem o tarz suslemeli seyler en azindan bebek sekerimi yapabilirim :)

Dedigin gibi icimde kalacagina millet soylenedursun dimi

nur hepsi çok güzel ama en çok çoraplarını beğendim

cherrryyy ne kadar çok almışsın ya maşallah hepsi çok güzel

melocum tesekkurler.

Kendimi tutamiyorum yaa, hastalik oldu galiba. Kiyafet yerine girdigimde direk cocuk bolumune gidiyorum, birsey almadanda cikamiyorum

Su kizimda guzel durur, su cok tatli imis, ayy bu seker imis derken dolaplar doldu tasti :90:

Artik dukkanlara gitmemeye calisiyorum, gidersem biliyorumki elim bos donmeyecegim

cherry81 bebisinin kiyafetlerine bayildim.. Masallah hepsi cok guzel.. Ozellikle elbisesi cok hos. Goz koyacam da benimkisi erkek oldugundan koyamiyorum

Simdi benim bir sorum olacak.. Bende yurtdisinda yasiyorum.. Daha dogrusu cok yeniyim buralarda. Istanbulda bebe kiyafeti heryerde bulabiliyosun ama ben buralarda pek bulamadim.. Avrupada yasiyosun sanirim.. Ben bi tek chicco bulablyorum burda. Ürünleri guzel hos da cok kisitli.. Bana tavsiye edebilecegin magza varsa cok sevinirim.. Mesela H&M de bebe kiyafeti oldugunu bilmiyodum senin etiketten gordum gidip bakicam

Selam canim cok tesekkurler.

Hangi ulkedesin bilmiyorum ama, buyuk magazalarda/dukkanlarda genelde bebek bolumu var hepsinde.

Senin ulkende varmi bilmiyorum ama H&M demissin zaten, oradada cok tatli seyler var, KappAhl, Lindex var burada ama bilmiyorum senin ulkende varmi. International olarak Name it markasi var, cok guzel seyler var benim listemdeki cogu sey de Name it ten, magazasini bulamazsan nettende siparis verebilirsin ulkendeki net sayfasindan, ben bazi seyleri bu markanin netten almistim.

Onun disinda Claire markasi cok iyi, hem cok kaliteli hemde cok tatli seyler var (erkek bebekler icinde).

Ben iskandinavyadayim, burada kendilerine has markalar var, bilmiyorum senin oradada varmi ama, Katvig, Ej sikke lej, moonkids ve birkac marka daha var, ama bunlar biraz daha tuzluya kaciyor.

Claire ve Name it de biraz pahali ama digerlerine baka ucuz oluyor.

H&M nin fiyatlari ise genelde cok uygun, pek pahali degil.

Insallah faydasi olur sana bu bilgilerin :)

Tesekkur ederim canim benim. Bende Avusturyadanim.. Size has markalar haric saniyorum hepsi var burda..
3 ay once Turkiyedeydim baya alisveris yaptim ama belli basli yerlerden. Chicco Kanz vs.. Hepside turkiyede kaldi.. Erken dogum yapacak olsam cocugum ciplak kalcak
Cok yardimi dokundu sagol.. Bende bebisim icin alisverise cikacam gec kaldim biraz.. Herseyimiz eksik.. Nereye gidecegim hakkinda pek fikrim yoktu..
Daha bir hastane cikisligi bile yok cocugumun

Saol tekrardan

Birsey degil canim, alisveris yap tabii en guzel seylerinden birisi hamileligin bebegin icin alisveris yapmak :)

Benimkinin bazilarida turkiyeden annem gelirken almis, kayinvalidem falanda yollamis, o set takimlar falan tr den mesela.

Bu arada sen tr de mi dogurmayi planliyorsun neden biraktin aldiklarini orada?

Birde yun almani tavsiye ederim, yuzde yuz yun urunlerinden al, kisin dogacak bebislerimiz ve soguk olacak, yun hem sicagi hemde sogugu duzenlemeye yariyor. Ama kalitelilerinden al, yoksa kasinti ve kizariklik yapabilir :)

Alisverisin kolay gelsin

Allahımm ne kadar cok kıyafet varr heps birbirinden güzel güzel günlerde giyerler inşallah bebeişler kıyafetlerni

bunlar güzel kızmın cicileri teyzeleri

Eklentiler

• $Fotoğraf-0026.webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 33
  • $Fotoğraf-0024.webp
    6 KB · Görüntüleme: 26
  • $Fotoğraf-0025.webp
    8,2 KB · Görüntüleme: 33
..............................

Eklentiler

• $Fotoğraf-0031.webp
    7 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoğraf-0033 (2).webp
    3,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $Fotoğraf-0035 (2).webp
    8,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoğraf-0030 (2).webp
    4,9 KB · Görüntüleme: 55
.....................................

Eklentiler

• $Fotoğraf-0037.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoğraf-0032 (2).webp
    10 KB · Görüntüleme: 26
  • $Fotoğraf-0038.webp
    10,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $Fotoğraf-0039.webp
    7 KB · Görüntüleme: 28
  • $Fotoğraf-0040.webp
    9,9 KB · Görüntüleme: 30
..........................

Eklentiler

• $Fotoğraf-0027 (2).webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 36
  • $Fotoğraf-0028 (2).webp
    8,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoğraf-0036 (2).webp
    5,4 KB · Görüntüleme: 37
bunlarda luhusa şerbeti için takımımız süslerimiz şekerimiz ve sepetimiz

Eklentiler

• $Fotoğraf-0041.webp
    6 KB · Görüntüleme: 34
  • $Fotoğraf-0042.webp
    13,8 KB · Görüntüleme: 26
hastane çıkışımız
şimdilik bu kadar arkadşlar
inşlhh hepimizn bebkleri sağlıkla giyerler cicilerini

Eklentiler

• $Fotoğraf-0049.webp
    6,5 KB · Görüntüleme: 27
  • $Fotoğraf-0046.webp
    6,6 KB · Görüntüleme: 35
  • $Fotoğraf-0048.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 51
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…