bende hepsi buradadan aldıklarımı ekleyeyim bugün elime ulaştı bebek bakım sorunlarına mucize çözümlder kitsbını çok merak ediyorum ödül felan almış
aranızda emzik alan var mı kızlar alıştırcak mısınız bebeğinize?
bir de bebeğin güncesini sanal marketler hariç istanbulda bi yerde bulabilir miyim?s
çok güzelmiş canım.. mutlu günlerde bebişinle kullan inş... herkes bu türmü alıyo...spor bişeyler alsak sonrada giymezmiyiz...alan arkadaşlar nasıl aldıklarını yazarlar ve resim koyarlarsa sevinirim.ben bu hafta almayı düşünüyorumda. sizce nasıl bişey alayım...
güle güle kullanın cnm. o kitaptan bende de var.okuyorum.baya faydalı bişey gibi.yazar çok iddialı
ayrıca o günceden de aldım.Allah içini doldurduğumuz günleri göstersin inş..
ben aynı günceyi e-bebek mağazasından aldım.istanbulda da vardır kesin e-bebek mağazası.ordan bulabilirsin cnm
evet bende bi kaç sayfasını okudum çok mantıklı ama inşallah bzim bebişlerde mantıktan anlarlar
amin arkadaşım inşallah
halasının amerikadan getirdiği hediyeleri paylaşalım bizdeee...
teyzeleri selma betül'ün banyo&bakım sepeti...
bende hepsi buradadan aldıklarımı ekleyeyim bugün elime ulaştı bebek bakım sorunlarına mucize çözümlder kitsbını çok merak ediyorum ödül felan almış
bu kitabı bende aldım ve ilk aylar için olan kısımlşarını okudum kesinlikle uygulamayı düşünüyorum.Ve inş bi melek yada kitap bebek doğururum diyorum:)bende hepsi buradadan aldıklarımı ekleyeyim bugün elime ulaştı bebek bakım sorunlarına mucize çözümlder kitsbını çok merak ediyorum ödül felan almış
ben aldım ve alıştırmayı düşünüyorum.Nukunkini aldım ablam tavsiye etmişti.aranızda emzik alan var mı kızlar alıştırcak mısınız bebeğinize?
anneannemizden bir posta
selin hanıma pek cici şeyler alınmış güzel,sağlıklı günlerde kullansın inş....Selin'imin cicileri neredeyse tamam artık.Bu hafta sonu uyku setini, arabasını ve anakucağınıda aldık.
Bunlarda resimleri uyku setinin pembesini aldım ama pembesinin resmini bulamadım nevresim takımı şeklinde var morunu buldum onu koyuyorum.
buda arabamız.bu ilk aylarda kullanacağım versiyonu ama ben anakucağının siyahını aldım...
buda normal hali...
tamam canım bizim anneannemiz hepimize yeterrbu kitabı bende aldım ve ilk aylar için olan kısımlşarını okudum kesinlikle uygulamayı düşünüyorum.Ve inş bi melek yada kitap bebek doğururum diyorum:)
ben aldım ve alıştırmayı düşünüyorum.Nukunkini aldım ablam tavsiye etmişti.
bende o ananeden istiyorum bir adet
arkadaşlar malzemeleri önüme çıkan tuhafiyecilerden aldım.üstünün süslerinide ulustan suluhandan aldım orda tek tek satıyorlar envai çeşit süs
bebek şekerini de kendim yapıcam ama çikolatanın üstüne yapıcam bi tane beğendim bebek gösteriyim size bakalım sizin fikriniz ne?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?