2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

bende hepsi buradadan aldıklarımı ekleyeyim bugün elime ulaştı bebek bakım sorunlarına mucize çözümlder kitsbını çok merak ediyorum ödül felan almış

Eklentiler

• $SP_A0052.webp
    11,8 KB · Görüntüleme: 23
  • $SP_A0050.webp
    10,5 KB · Görüntüleme: 31
  • $SP_A0051.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 30
  • $SP_A0053.webp
    23,5 KB · Görüntüleme: 49
aranızda emzik alan var mı kızlar alıştırcak mısınız bebeğinize?

bir de bebeğin güncesini sanal marketler hariç istanbulda bi yerde bulabilir miyim?s

Son düzenleme:
bende hepsi buradadan aldıklarımı ekleyeyim bugün elime ulaştı bebek bakım sorunlarına mucize çözümlder kitsbını çok merak ediyorum ödül felan almış

güle güle kullanın cnm. o kitaptan bende de var.okuyorum.baya faydalı bişey gibi.yazar çok iddialı
ayrıca o günceden de aldım.Allah içini doldurduğumuz günleri göstersin inş..

bir de bebeğin güncesini sanal marketler hariç istanbulda bi yerde bulabilir miyim?s

ben aynı günceyi e-bebek mağazasından aldım.istanbulda da vardır kesin e-bebek mağazası.ordan bulabilirsin cnm

teşşekkür ederim arkadaşım bnm evdekiler hep spordu sporu herzaman giyerim diye düşündüm doğumda kokoş olmak istedim ben ama bunları ev için aldım hastaneye evden bir takım götürücen birde kırmızı normal bir pijama takımı aldım

evet bende bi kaç sayfasını okudum çok mantıklı ama inşallah bzim bebişlerde mantıktan anlarlar

amin arkadaşım inşallah

evet bende bi kaç sayfasını okudum çok mantıklı ama inşallah bzim bebişlerde mantıktan anlarlar

amin arkadaşım inşallah

amin cnm inşallah.bu arada bi yerde okumuştum.biri hamileyken sürekli akıllı kızım bnm annesini hiç üzmiycek,hep söz dinliycek vs. die sevmiş bebeğini faydasını gördüünü söylemiş.kızı gerçekten söz dinliyomuş.ben deniyorum valla denemekten ne çıkar dimi

halasının amerikadan getirdiği hediyeleri paylaşalım bizdeee...

elif & sevda güle güle kullanın cicilerinizi.
elifcim aynı emzikten almıştım ben de, inş. minikler beğenip emerler rahat ederiz biz de

Selin'imin cicileri neredeyse tamam artık.Bu hafta sonu uyku setini, arabasını ve anakucağınıda aldık.
Bunlarda resimleri uyku setinin pembesini aldım ama pembesinin resmini bulamadım nevresim takımı şeklinde var morunu buldum onu koyuyorum.

buda arabamız.bu ilk aylarda kullanacağım versiyonu ama ben anakucağının siyahını aldım...

buda normal hali...

Son düzenleme:
bu kitabı bende aldım ve ilk aylar için olan kısımlşarını okudum kesinlikle uygulamayı düşünüyorum.Ve inş bi melek yada kitap bebek doğururum diyorum:)

ben aldım ve alıştırmayı düşünüyorum.Nukunkini aldım ablam tavsiye etmişti.

anneannemizden bir posta

bende o ananeden istiyorum bir adet

manikk cok guzel seylermis selinin esyalari. Ama birseyde not dusmek istedim, ilk aylarda kullanacagim demissin araba koltugu versiyonunu ama, ilk aylarda tavsiye edilmiyor onun kullanilmasi, duz yatmasi gerekiyor, arabaya koyuldugunda dahi altina yorgan/battaniye koyup duzlestirmeye calistirilmasi gerekiyor, kaldiki sen gezdirmek icin dusunuyorsun sanirim, bunu biraz arastir derim. tamamen duz yatmasi tavsiye ediliyor ilk aylarda bebeklerin.

Bu arada sadece paylasmak istedim bunu, hic cocugum yok cok bilmislik tasliyor gibi gozukmek istemem yani, sadece duyduklarimi ve okuduklarimi paylasiyorum :/

Son düzenleme:
selin hanıma pek cici şeyler alınmış güzel,sağlıklı günlerde kullansın inş....
tamam canım bizim anneannemiz hepimize yeterr

manikcim hepsi çok güzel güle güle kullansın kızçen.araba çift yönlü sanırım çok güzel

Son düzenleme:

Kizlar 2-3 saat icinde bu sapkayi ördüm kizima nasil olmus sizce salinida örsemmi acaba boynunu gidiklarmi bu ip diye düsünüyorum

kızlar hepsi çok çok güzel ben artık kıyafet almıyorum şimdilik aldıklarım yeter zaten kullandıkça daha iyi anlarım neyin eksik neyin gerekli olduğuna bir bebeğim gelsin hayırlısıyla
artık 9 ay ve sonrası alırım zaten kıyafetleride
ben araba hala almadım acaba gerekli olurmu ki hemen
ilk başlarda evden çok çıkmayız diye düşündüüm için almadım

canım kapı süsü için harfleri nerden aldın sticer değil dimi onlar?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…