2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

nur_45 cok guzel ve tatlli seyler almissin gulegule giysin/kullansin prensesin. O elbise hele cook tatliymis :)

Serbet bardaklarida cok guzel yaa. Bizim burada oyle adet yok onun icin yapmayacagim burada bebek sekeri diyede birsey yok.. Icimde kaliyor ama kimse de yapmayinca simdi ben yaparsam tuhaf kacacak.. onun icin yapmayacagim maalesef..

hastane çıkışı ve ilklerim kitabımız

Eklentiler

• $04022.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $03989.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 25
  • $03986.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 36
  • $03988.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 29
  • $03990.webp
    29,4 KB · Görüntüleme: 26
  • $04023.webp
    26,6 KB · Görüntüleme: 28

teşekkürler canım daha güzelleri sizin olsun inş....ya içinde kalcağına yap bence nolcak ki sanki hevesini almış olursunn

Çok güzel olmuşlar bunlar yaaaa bizide davet edermisin o bardaklardan şerbet içmeye :))

bakalım yükeleyebildik mi seda teyzesii

battaniyelerimizzzzz

bir posta daha:)

bu da örgü battaniyemiz

Hepsini çok beğendim ama ilk baştaki ayakkabıya mest oldum güzel günlerde giysin canım

valla burda ne bizim tarafta nede eşimin tarafında böyle şeyler yapan yok.ama ben yapıcamm eski köye yeni adet getiricem Allah nasip ederse hepsini uygulamak istiyorum bundan sonra adet olur işte fenamııı

Nur çok tatlı aldıklarının hepsi maşallah hastane çıkışlarımız aynı çok beğenerek almıştım tam kız cicisi:)

Nur çok tatlı aldıklarının hepsi maşallah hastane çıkışlarımız aynı çok beğenerek almıştım tam kız cicisi:)

teşekkür ederim canım evet tamm kız cicisi ama inş minik prenseslerimiz güzel günlerde giysin....bende çok beğenerek aldım ama şimdi acaba hastaneye bunları değilde 5li setleri mi götürsem diyorumm eve gelince temiz temzii bu cicilerini giydirsemm nasıll olur acaba...

aslında şerbet bizim burda da yok.ama ilk görev yerim çanakkaleydi ve orda komşum yapmıştı lohusa şerbeti konuklarına.benim çok hoşuma gitmişti.benim çevremde de ilk yapan ben olucam kısmetse

nur aldıklarının hepsi birbirinden güzel cnm.gülegüle kullanın. ya o nevresim takımının markası ne acaba? çok beğendim ben onu

Çok güzel olmuşlar bunlar yaaaa bizide davet edermisin o bardaklardan şerbet içmeye :))

etmem mi hiç cnm bnm buyrun gelin kk olarak. ama 6şar 6şar gelin çünkü takım o kadar

Son düzenleme:
birazz daha....

Eklentiler

• $04014.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 28
  • $04004.webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 28
  • $04008.webp
    12 KB · Görüntüleme: 22
  • $04000.webp
    24,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $04011.webp
    17,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $04013.webp
    16,9 KB · Görüntüleme: 27
  • $04017.webp
    27,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $03999.webp
    21,8 KB · Görüntüleme: 27
  • $04007.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 27
  • $04018.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 26
  • $04006.webp
    34,8 KB · Görüntüleme: 26

canımm nevresim takımının markası taç organik ....

kızlar selamlar
bu da kızımın kapı süsü nakış yazı hariç tümüyle el emeğim göz nurum uğraştım baya ama değdi valla

bakalım yükeleyebildik mi seda teyzesii

battaniyelerimizzzzz

bir posta daha:)

bu da örgü battaniyemiz

kızlar hepsi birbirinden güzel bunların iyi günlerde kullansın bebişleriniz

Kizlar iyi diyorsunuzda, biz biraz ugrastik bebek icin, birkac dusuk yaptim, sonra tup bebek denemeleri falan derken 5-6 sene gecti, simdide boyle eski koye yeni adet getirirsem, gormemisin cocugu oldu boyle yapar falan demelerinden cekiniyorum.

Sonucta herkesin cocugu kiymetli kendine ama iste, bilmiyorumki.. Cekiniyorum biraz..

canımm nevresim takımının markası taç organik ....

ok cnm saol

bence hiç öyle düşünme cnm ya. Allah sağlıkla kavuştursun bebeğine inşallah.takma çevrendekileri.ben de ilk bebeğimi kaybettim.ama hiç senin gibi düşünmüyorum.ne derlerse desinler.içimde kalacağına yaparım her istediğimi bakarım keyfime ohhh

aynen canım bende kıyamadım bu sete hediye gelen bi beşli serim birde benim aldığım alt üst takımlar var.Ben hastaneye giderken hem kendime hemde bebişe normal şeyler götürücem cicilileri eve saklıyorum:)

nurcum aldıkların çok hoş.güle güle iyi günlerde kullansınnn kızınn
teşekkürler canım inşş hepimiz güzel günlerde kullanalımm aldıklarımızı....
aynen canım bende kıyamadım bu sete hediye gelen bi beşli serim birde benim aldığım alt üst takımlar var.Ben hastaneye giderken hem kendime hemde bebişe normal şeyler götürücem cicilileri eve saklıyorum:)
içimi rahatlattın valla canım bende acaba abes kaçarmı diye düşünüyodumm malum adı bile hastane çıkışı amabizim 3 tane falan 5li setimiz var onları götüreyimde hastaneye eve gelince tam takım hastane çıkışımızı kullanırızz artıkk
ay çoraplara bittim resmen çok şıııkkk

tteşekkürler canımmm daha şıkkları senin prensesinin olsunn inş....
bi posta daha kaldı onlarıda çekip ekleyeyim inş....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…