nur_45 cok guzel ve tatlli seyler almissin gulegule giysin/kullansin prensesin. O elbise hele cook tatliymis :)
Serbet bardaklarida cok guzel yaa. Bizim burada oyle adet yok onun icin yapmayacagimburada bebek sekeri diyede birsey yok.. Icimde kaliyor ama kimse de yapmayinca simdi ben yaparsam tuhaf kacacak.. onun icin yapmayacagim maalesef..
selam kızlar
hızımı almışken bi de lohusa şerbeti takımı yaptım
Eki Görüntüle 113496 Eki Görüntüle 113495 Eki Görüntüle 113494 Eki Görüntüle 113493
bakalım yükeleyebildik mi seda teyzesii
battaniyelerimizzzzz
bir posta daha:)
bu da örgü battaniyemiz
hastane çıkışı ve ilklerim kitabımız
Çok güzel olmuşlar bunlar yaaaa bizide davet edermisin o bardaklardan şerbet içmeye :))
Hepsini çok beğendim ama ilk baştaki ayakkabıya mest oldum güzel günlerde giysin canım
nur_45 cok guzel ve tatlli seyler almissin gulegule giysin/kullansin prensesin. O elbise hele cook tatliymis :)
Serbet bardaklarida cok guzel yaa. Bizim burada oyle adet yok onun icin yapmayacagimburada bebek sekeri diyede birsey yok.. Icimde kaliyor ama kimse de yapmayinca simdi ben yaparsam tuhaf kacacak.. onun icin yapmayacagim maalesef..
Nur çok tatlı aldıklarının hepsi maşallah hastane çıkışlarımız aynı çok beğenerek almıştım tam kız cicisi:)
Çok güzel olmuşlar bunlar yaaaa bizide davet edermisin o bardaklardan şerbet içmeye :))
aslında şerbet bizim burda da yok.ama ilk görev yerim çanakkaleydi ve orda komşum yapmıştı lohusa şerbeti konuklarına.benim çok hoşuma gitmişti.benim çevremde de ilk yapan ben olucam kısmetse
nur aldıklarının hepsi birbirinden güzel cnm.gülegüle kullanın. ya o nevresim takımının markası ne acaba? çok beğendim ben onu
etmem mi hiç cnm bnm buyrun gelin kk olarak. ama 6şar 6şar gelin çünkü takım o kadar
nur45 hastane çıkışımız aynı bizimki de bunun pembe gri olanı
allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin
Selam herkese. Cok fazla aktif olmama ragmen sizleri takip ediyorum. bende artik katilimlara baslayayim dedim :) Iste kizima aldiklarim.
Bugunde dolasiyordum ve kendimi tutamadim birkac parca sey daha aldim...
Bunlarin mor rengini, 100% yun. Burasi cok soguk olacak subatta, o yuzden birsuru yun kiyafet aliyorum.
Esimde bunu gordu ve bu pembeyi mutlaka almamiz lazim cok sirinmis dedi, e mecburen bunuda aldik :) Buda yun.
Ama artik kiyafet olayina son diyorum, baska giyisi almayacagim insallah :)
pembe ve krem renginden carsaf
uyku tulumu:
Ayrica 2 ser tane daha beyaz carsaf, 2 sivi gecirmez carsaf ve yatakkorumasi aldim.
2 nevresim takimi, 2 tüg yorgani, birisi yatakodasi biriside besigi/bebek arabasi icin.
Maxi cosi cabriofix araba koltugu aldik:
baslikli havlu, birtanede ayicikli olanindan var:
yun orgulu battaniye:
birtakim bezler, yikama, silme, cikarma vs
bizde kızımla kıskandık sizleri...dalin deterjanla yumuşacık mis gibi yıkadık ütüledik bir kısmını dün işten sonrapembişleride buğün attım makinaya..nasip bigün onlarda ütülerim inş bakalım begenecekmisiniz
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
kızlar selamlar
bu da kızımın kapı süsünakış yazı hariç tümüyle el emeğim göz nurum uğraştım baya ama değdi valla
çalışınca parça parça ütüleyebiliyorum...sizi görüp hamarat olmaya çalışıyorum ama olmuyoor.nevresim takımlarımın dikişini bitiremedim hala.. :84:bakalım diğer cicilerimizide beğenecekmisiniz???
selam kızlar
hızımı almışken bi de lohusa şerbeti takımı yaptım
Eki Görüntüle 113496 Eki Görüntüle 113495 Eki Görüntüle 113494 Eki Görüntüle 113493
bakalım yükeleyebildik mi seda teyzesii
battaniyelerimizzzzz
bir posta daha:)
bu da örgü battaniyemiz
birazz daha....
canımm nevresim takımının markası taç organik ....
Kizlar iyi diyorsunuzda, biz biraz ugrastik bebek icin, birkac dusuk yaptim, sonra tup bebek denemeleri falan derken 5-6 sene gecti, simdide boyle eski koye yeni adet getirirsem, gormemisin cocugu oldu boyle yapar falan demelerinden cekiniyorum.
Sonucta herkesin cocugu kiymetli kendine ama iste, bilmiyorumki.. Cekiniyorum biraz..
teşekkür ederim canım evet tamm kız cicisi ama inş minik prenseslerimiz güzel günlerde giysin....bende çok beğenerek aldım ama şimdi acaba hastaneye bunları değilde 5li setleri mi götürsem diyorumm eve gelince temiz temzii bu cicilerini giydirsemm nasıll olur acaba...
birazz daha....
teşekkürler canım inşş hepimiz güzel günlerde kullanalımm aldıklarımızı....nurcum aldıkların çok hoş.güle güle iyi günlerde kullansınnn kızınn
içimi rahatlattın valla canım bende acaba abes kaçarmı diye düşünüyodumm malum adı bile hastane çıkışı amaaynen canım bende kıyamadım bu sete hediye gelen bi beşli serim birde benim aldığım alt üst takımlar var.Ben hastaneye giderken hem kendime hemde bebişe normal şeyler götürücem cicilileri eve saklıyorum:)
ay çoraplara bittim resmen çok şıııkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?