- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
çalışınca parça parça ütüleyebiliyorum...sizi görüp hamarat olmaya çalışıyorum ama olmuyoor.nevresim takımlarımın dikişini bitiremedim hala.. :84:bakalım diğer cicilerimizide beğenecekmisiniz???
ImageShack® - Online Photo and Video Hosting
selam kızlar
hızımı almışken bi de lohusa şerbeti takımı yaptım
Eki Görüntüle 113496 Eki Görüntüle 113495 Eki Görüntüle 113494 Eki Görüntüle 113493
selam kızlar
hızımı almışken bi de lohusa şerbeti takımı yaptım
Eki Görüntüle 113496 Eki Görüntüle 113495 Eki Görüntüle 113494 Eki Görüntüle 113493
ooooo bu çok güzel olmuşşş.süper valla ellerine sağlık.lastikmi kullandın altta.çok güzel valla bende yapıcam ama malzeme almam lazım artık kopya çekerim.
tşkler çek tabi cnm yaaevet o tül kendinden lastikli cnm
yaaaa..varmı öyle kendinden lastikli süslü tül.bak bilmiyodummm..bende alırken sorayım bari.çok pratik bişi ozaman o.
var tabi cnm ya hem de çeşit çeşit.gördüğüm kadarıyla senin malzeme aldığın yerlerde de baya güzel şeyler var.sepetinizdeki tüller falan çok hoştu.yalnız çift taraflı olanından al.yani lastik ortada,iki tarafında da tül olanından al ki bardakta hoş dursun
ben o tüldü fırfırdı kurdeleydi çiçekti pazardan aldım biliyomusunbu haftada bi gidiimm didikliyim bakim varmıı..
bakalım yükeleyebildik mi seda teyzesii
oyyy pabuçlara bakarmısın yaaaa...çok güzellerrr.minicik ayaklarında güle güle giysiinn inşallahhh
valla cicilerinizi merak ediyorduk nihayet kavuşabildik
bir posta daha:)
ayy o nasıl bir elbise öyle el kadarr.inşallah bunları giymiş fotoğraflarınıda paylaşıcaz burdaaa.güle güle giysinn pembe pamuk şekerimiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?