2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

hepsi çok cici cnm.güle güle kullanın

yaaaa..varmı öyle kendinden lastikli süslü tül.bak bilmiyodummm..bende alırken sorayım bari.çok pratik bişi ozaman o.

var tabi cnm ya hem de çeşit çeşit.gördüğüm kadarıyla senin malzeme aldığın yerlerde de baya güzel şeyler var.sepetinizdeki tüller falan çok hoştu.yalnız çift taraflı olanından al.yani lastik ortada,iki tarafında da tül olanından al ki bardakta hoş dursun

ben o tüldü fırfırdı kurdeleydi çiçekti pazardan aldım biliyomusun bu haftada bi gidiimm didikliyim bakim varmıı..

ben o tüldü fırfırdı kurdeleydi çiçekti pazardan aldım biliyomusun bu haftada bi gidiimm didikliyim bakim varmıı..

waoow pazardan ha iyi fikir ama bana evden dışarı çıkmak yasak istirahatteyim.gezemiyorum artık.bi dükkandan almıştım bu malzemeleri.ucuzdu ama sen dolaş pazarı daha güzellerini bulursun belki hem

battaniyelerimizzzzz

Eklentiler

• $04020.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 32
  • $03993.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 30
  • $03985.webp
    20,9 KB · Görüntüleme: 29
  • $04019.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 22
rica ederis ne demek.battaniyeleri pek güzell çeşit çeşitt.valla bu bebişler çok şanslı herşeyleri fazla fazla güle güle sağlıklı günlerde kullansınlar inşallahhh

bir posta daha:)

Eklentiler

• $04015.webp
    24,8 KB · Görüntüleme: 26
  • $04012.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 34
  • $04021.webp
    30,1 KB · Görüntüleme: 30
  • $03995.webp
    33 KB · Görüntüleme: 30
ayy o nasıl bir elbise öyle el kadarr.inşallah bunları giymiş fotoğraflarınıda paylaşıcaz burdaaa.güle güle giysinn pembe pamuk şekerimiz

inş canımm bebişlerimizi sağlıkla kucaklarımıza alırr bu cicilerininn hepsini giydirir giydirir fotoğraf çekerizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…