Loğusa Şerbeti Loğusa Bardak Seti ve Hoşgeldin Bebek Şekerleri ve Sepetini Hastaneye mi Götürürsünüz Evde Durur Eve Gelenlere mi Verirsiniz?
canım kapı süsü için harfleri nerden aldın sticer değil dimi onlar?
şekerle sepeti götürülebilir hastaneye hani gelen giden olursa ikram edilir.ama şerbet takımı evde durur tabiki.eve gelenlere ikram için.
yok canım stiker diil kalın sert bişiden silikonla yapıştırdım.Ankara da sulu handa bebek şekeri, malzemeleri satan bir dükkandan aldım.ulusta çok aradım çok yere sordum bir orda vardı
Teşekkür Ederim Canım, ben de sepeti kendim yapıcam bugün başlıcam tül kurdele falan da alıcam öyle bişey nerden bulabilirim biraz araştırıyım bakıyım
bende sepetimi kendim yapmıştım.nerde oturuyordun sen?..sepeti plastikçilerde gondol tarzı aradım ortasından saplı buralarda bulamadım istediğim gibi.bende bi züccaciyede hasır sepet bulmuştum 3 lira onu alıp yapmıştım.sepete tülü kurdeleleri falan tuhafiyeden aldım ben.üstünün süslerini bebek şekeri malzemeleri satan o yerden almıştım
istanbul bahçelievlerde oturuyorum sepet masrafı yapmıcam oğluma kendi kına sepetimi kullanıcam düz beyaz sepette kırmızı güller vardı kırmızı güllleri çıkarcam mavi kurdele ile gül yapıcam mavi beyaz küçük kelebek aldım onları yapıştırcam isim yazmak da isterdim yada hoşgeldin oğlum gibi ama hiçbiyerde daha bulamadım bulmaya çalışırım biraz aramam lazım sanırım
aa bi hemşerim daha çıktı exex bende bahçelievlerde oturuyo(dum)annemler hala orda yani:)bu arada madem istanbuldasın tahtakalede herşey var bizimkiler ordan gidip aldılar
bu arada ben kızlar hastane için şööle 1/2 kg falan çikolata alayım diyorum.zaten benim burda kimsem yok bi kaç arkadaşım belki uğrar onda da ağızları tatlansın dimi ama:)
ben henüz bişey almamıştım annem dayanamamış bu hafta sonu gitmiş ne lazımsa almış bezinden ıslak mendiline kadar....ama size sormak istediğim şeyler var...ben emziğe alıştırmayı düşünüyorum ve doğar doğmaz kullanmaya başlanıyo mu bilmiyorum...ikincisi de ana kucağında tercih ettiğiniz markalar hangileri?...
ilk zamanlar ben battaniye içinde taşımayı düşünüyorum port bebeleri taşırken daha çok zorlanıyorlar görüyorum.Çünkü port bebeler de saplarından değil sanki böyle kucağa alıp öyle taşıyorlar o yüzden ne gerek var battaniye daha çok iş görür diye düşündüm.3-4 aydan sonrada yaz geliyor zaten bende gerekirse altına yorgan koyar öyle taşırım dedim arabasında.Zaten araba için mebcur alıcaktık anakucağını bari arabaya monte edilen olsun da iş görsün diye düşündüm.Aşkolsun hiç bilmişlik gibi algılamadım tam tersine bende hep araştırdım neyle nasıl taşırım diye mantığıma böyle yattı.Port bebe bence en çok arabası olmayıpta hani dolmuşla yada yürüyerek sağlık ocağına filan gidecek anneler için gerekli hani korunaklı olsun diye ama diyorum ya onu taşıması battaniyeyle taşımaktan daha zor geldi bana.manikk cok guzel seylermis selinin esyalari. Ama birseyde not dusmek istedim, ilk aylarda kullanacagim demissin araba koltugu versiyonunu ama, ilk aylarda tavsiye edilmiyor onun kullanilmasi, duz yatmasi gerekiyor, arabaya koyuldugunda dahi altina yorgan/battaniye koyup duzlestirmeye calistirilmasi gerekiyor, kaldiki sen gezdirmek icin dusunuyorsun sanirim, bunu biraz arastir derim. tamamen duz yatmasi tavsiye ediliyor ilk aylarda bebeklerin.
Bu arada sadece paylasmak istedim bunu, hic cocugum yok cok bilmislik tasliyor gibi gozukmek istemem yani, sadece duyduklarimi ve okuduklarimi paylasiyorum :/
teşekkür ederiz teyzesi..selin hanıma pek cici şeyler alınmış güzel,sağlıklı günlerde kullansın inş....
tamam canım bizim anneannemiz hepimize yeterr
sağol canım evet çift yönlü inşallah rahat eder bebiş içinde..manikcim hepsi çok güzel güle güle kullansın kızçen.araba çift yönlü sanırım çok güzel
manikcim senin uyku setinin pikesi ve ince polar battaniyesini almıştım bende daha doğrusu ananemiz almıştı:)
http://[URL=http://img684.imageshack.us/i/pic0944.jpg/][/URL]
[URL=http://img716.imageshack.us/i/pic0942.jpg/][/URL]
bu arada ben kızlar hastane için şööle 1/2 kg falan çikolata alayım diyorum.zaten benim burda kimsem yok bi kaç arkadaşım belki uğrar onda da ağızları tatlansın dimi ama:)
bence de canım bizim de burda pek bi kimsemiz yok biz de adet lokumdur biz lokum alıp gitcez
cherry81 gule gule kullanin cnm cok guzelmis yanliz krem çok çabuk kirlenir sürekli yikamak zorunda kalirsin
kizlar tulumumuz biraz buyuk gibi geldi gozume
trye giderken 1 aylik falanken giydirmek istiyorum sizce napiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?