2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

Loğusa Şerbeti Loğusa Bardak Seti ve Hoşgeldin Bebek Şekerleri ve Sepetini Hastaneye mi Götürürsünüz Evde Durur Eve Gelenlere mi Verirsiniz?

Loğusa Şerbeti Loğusa Bardak Seti ve Hoşgeldin Bebek Şekerleri ve Sepetini Hastaneye mi Götürürsünüz Evde Durur Eve Gelenlere mi Verirsiniz?

şekerle sepeti götürülebilir hastaneye hani gelen giden olursa ikram edilir.ama şerbet takımı evde durur tabiki.eve gelenlere ikram için.

canım kapı süsü için harfleri nerden aldın sticer değil dimi onlar?

yok canım stiker diil kalın sert bişiden silikonla yapıştırdım.Ankara da sulu handa bebek şekeri, malzemeleri satan bir dükkandan aldım.ulusta çok aradım çok yere sordum bir orda vardı

şekerle sepeti götürülebilir hastaneye hani gelen giden olursa ikram edilir.ama şerbet takımı evde durur tabiki.eve gelenlere ikram için.

yok canım stiker diil kalın sert bişiden silikonla yapıştırdım.Ankara da sulu handa bebek şekeri, malzemeleri satan bir dükkandan aldım.ulusta çok aradım çok yere sordum bir orda vardı

Teşekkür Ederim Canım, ben de sepeti kendim yapıcam bugün başlıcam tül kurdele falan da alıcam öyle bişey nerden bulabilirim biraz araştırıyım bakıyım

Son düzenleme:
Teşekkür Ederim Canım, ben de sepeti kendim yapıcam bugün başlıcam tül kurdele falan da alıcam öyle bişey nerden bulabilirim biraz araştırıyım bakıyım

bende sepetimi kendim yapmıştım.nerde oturuyordun sen?..sepeti plastikçilerde gondol tarzı aradım ortasından saplı buralarda bulamadım istediğim gibi.bende bi züccaciyede hasır sepet bulmuştum 3 lira onu alıp yapmıştım.sepete tülü kurdeleleri falan tuhafiyeden aldım ben.üstünün süslerini bebek şekeri malzemeleri satan o yerden almıştım

istanbul bahçelievlerde oturuyorum sepet masrafı yapmıcam oğluma kendi kına sepetimi kullanıcam düz beyaz sepette kırmızı güller vardı kırmızı güllleri çıkarcam mavi kurdele ile gül yapıcam mavi beyaz küçük kelebek aldım onları yapıştırcam isim yazmak da isterdim yada hoşgeldin oğlum gibi ama hiçbiyerde daha bulamadım bulmaya çalışırım biraz aramam lazım sanırım

aa bi hemşerim daha çıktı exex bende bahçelievlerde oturuyo(dum)annemler hala orda yani:)bu arada madem istanbuldasın tahtakalede herşey var bizimkiler ordan gidip aldılar

bu arada ben kızlar hastane için şööle 1/2 kg falan çikolata alayım diyorum.zaten benim burda kimsem yok bi kaç arkadaşım belki uğrar onda da ağızları tatlansın dimi ama:)

aa bi hemşerim daha çıktı exex bende bahçelievlerde oturuyo(dum)annemler hala orda yani:)bu arada madem istanbuldasın tahtakalede herşey var bizimkiler ordan gidip aldılar

ne güzel yaa dünya ne küçük :} aslında haklısın oralarda daha güzel ve bol çeşit var da işte kar falan göndermedi kimse bu hafta iyi gibi hava giderim inşallah ;}

ben henüz bişey almamıştım annem dayanamamış bu hafta sonu gitmiş ne lazımsa almış bezinden ıslak mendiline kadar....ama size sormak istediğim şeyler var...ben emziğe alıştırmayı düşünüyorum ve doğar doğmaz kullanmaya başlanıyo mu bilmiyorum...ikincisi de ana kucağında tercih ettiğiniz markalar hangileri?...

bu arada ben kızlar hastane için şööle 1/2 kg falan çikolata alayım diyorum.zaten benim burda kimsem yok bi kaç arkadaşım belki uğrar onda da ağızları tatlansın dimi ama:)

bence de canım bizim de burda pek bi kimsemiz yok biz de adet lokumdur biz lokum alıp gitcez

canım emziği al hastane çantasına koyuyo herkes orda sorarsın hemen verin derlerse verirsin ağzına
anakucağını bende düşünüyodum ama tecrübeli anneler ilk 5 ay kullanmazsınız diyolar bebeğin yatması lazımmış sürekli yatanlardan bulabilirsen onlardan al ben onlardan buldum bi arkadaştan

ilk zamanlar ben battaniye içinde taşımayı düşünüyorum port bebeleri taşırken daha çok zorlanıyorlar görüyorum.Çünkü port bebeler de saplarından değil sanki böyle kucağa alıp öyle taşıyorlar o yüzden ne gerek var battaniye daha çok iş görür diye düşündüm.3-4 aydan sonrada yaz geliyor zaten bende gerekirse altına yorgan koyar öyle taşırım dedim arabasında.Zaten araba için mebcur alıcaktık anakucağını bari arabaya monte edilen olsun da iş görsün diye düşündüm.Aşkolsun hiç bilmişlik gibi algılamadım tam tersine bende hep araştırdım neyle nasıl taşırım diye mantığıma böyle yattı.Port bebe bence en çok arabası olmayıpta hani dolmuşla yada yürüyerek sağlık ocağına filan gidecek anneler için gerekli hani korunaklı olsun diye ama diyorum ya onu taşıması battaniyeyle taşımaktan daha zor geldi bana.

selin hanıma pek cici şeyler alınmış güzel,sağlıklı günlerde kullansın inş....

tamam canım bizim anneannemiz hepimize yeterr
teşekkür ederiz teyzesi..

manikcim hepsi çok güzel güle güle kullansın kızçen.araba çift yönlü sanırım çok güzel
sağol canım evet çift yönlü inşallah rahat eder bebiş içinde..

takım olduk desene:) bendede battaniyesi var ama polar değil daha tüylü bişey..Çok hoşuma gitti bu takım renkleride çok softtu aldık hemen bebişlerimiz içinde mışıl mışıl uyusun inş...

canım bende öyle düşündüm hastaneye çikolata vs almak lazım birde eşim iş yerine alır...
birde ben şey istiyorum hastane için hani çubuk şeklinde bebek şekeri tarzında bişi yapıyorlar 10-15 tane falan onlardan alayım diyorum ama bakalım

bence de canım bizim de burda pek bi kimsemiz yok biz de adet lokumdur biz lokum alıp gitcez

Çikolatayı da gelenler alsınlar, olmaz mı :)
Gerçi kimseniz yoksa belki arkadaşlar getirmez, bizim ailemiz burada, o yüzden iç rahatlığıyla söylüyorum. Tedbirsiz kalmayın, alın tabi yine de

Kizlar bende bunlardan aldim

yatirma bolumu ilk 6-7 ay falan kullaniliyor, oturma bolumude ondan sonra, oturma bolumu hem size karsi hemde disariya karsi donebiliyor.

cherry81 gule gule kullanin cnm cok guzelmis yanliz krem çok çabuk kirlenir sürekli yikamak zorunda kalirsin

kizlar tulumumuz biraz buyuk gibi geldi gozume
trye giderken 1 aylik falanken giydirmek istiyorum sizce napiyim

Son düzenleme:
cherry81 gule gule kullanin cnm cok guzelmis yanliz krem çok çabuk kirlenir sürekli yikamak zorunda kalirsin

kizlar tulumumuz biraz buyuk gibi geldi gozume
trye giderken 1 aylik falanken giydirmek istiyorum sizce napiyim

sürmelicim çok şirinmiş hepsi canım büyükten zarar gelmez hem.nasıl olsa büyücek.içine pamuk doldurusun sende :)))

cheryy araban süper gerçekten çok hoşuma gitti güle güle kullanın..
sürmeli senin cicişlerde çok harika.. tulum ilk aylar için büyük yazın türkiyede olacaksan kullanamayabilirsin.seneye kışada iyi gelmeyebilir.değiştirme imkanın varsa bi küçük boyunu al derim..ama tabi fotodan gördüğüm kadarıyla konuşuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…