2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

sürmelicim çok şirinmiş hepsi canım büyükten zarar gelmez hem.nasıl olsa büyücek.içine pamuk doldurusun sende :)))

ay öylede bu kisi cikarmasini istiyorum
hihi guzel fikir fosur fosur olur o zaman

demi bencede biraz sonra bakacagim insallah kalmistir yaa

canım çok güzeller iyi günlerde kullansın bebişin

gözdecim çok şeker bayıldım iyi günlerde kullansın prensesin canım

Eki Görüntüle 116757

Kizlar 2-3 saat icinde bu sapkayi ördüm kizima nasil olmus sizce salinida örsemmi acaba boynunu gidiklarmi bu ip diye düsünüyorum

canım ellerine sağlık çok güzel olmuş güle güle taksın şapkasını

Kizlar bende bunlardan aldim

yatirma bolumu ilk 6-7 ay falan kullaniliyor, oturma bolumude ondan sonra, oturma bolumu hem size karsi hemde disariya karsi donebiliyor.

canım şok güzel çok kullanışlı arabası ne kadara aldın acaba bu takımı

cherry81 gule gule kullanin cnm cok guzelmis yanliz krem çok çabuk kirlenir sürekli yikamak zorunda kalirsin

kizlar tulumumuz biraz buyuk gibi geldi gozume
trye giderken 1 aylik falanken giydirmek istiyorum sizce napiyim

canım hepsi çok güzeller bencede tulumunu tr ye babasına getirirken giydirirsin kızçene iyi günlerde kullansın hepsini

Tesekkurler kizlar

Krem cabuk kirlenebilir evet ama kumasi boyle kaygan birsey, cok basit silinebilinecek yani. Insallah sorun olmaz diye dusunuyorum :)

Canim sanirim turk lirasi ile 2500 e falan geliyor, burada bu sekilde 2-li olanlar fiyatlari yaklasik 1500-3000 lira arasinda degisiyor. Teklilerde 1000-1500 civarinda falan.

Surmeli cok tatliymis tulumun ve kiyafetlerin, ama paketten gordugum kadari ile 74-80 numara yaziyor, yani 9-12 aylik, yeni dogdugunda cok cok buyuk olur o. Yeni doganlar genelde 56 giyiyor, ama sana tavsiyem 62 veya en buyuk 68 al.

bende öyle düsünüyorum canimm Ankara soguk olur ü$ümesin yavrum

insallah vardir daha 68 aliyim diyorum tskler cnm

bende artık almıyorum kıyafet..aldım aldım sanki kaçıyomuş gibi neyse sadece oyun parkı cibinlik ve uyku seti kaldı...bebek arabasını chicco travel set aldım.hem araba koltuğu hemde ana kucağı gibi kullanırım diye acele ettik.hastane çıkışında bile lazımmış..bide nasılsa alıncak diye düşündük...süs püs yapmadım bi kızıma...millet neler yapmış...benim hiçbişeyim yok...kapı süsü, sepet, cibinliiik...çok şey var...kapı süsünü beğendim gerçide...ama beyaz kadife bulamadığım için yapamıyorum ...başka neyden olurki güzel...kapituneden yapsam nasıl olurki... kızımın adı yağmur olacak yakışır dimi.. canım kızım yerine hoş geldin yağmur'um yazarım... nassıııl...fikirleriniz bekliyorum

canım bence beyaz satenden de yapabilirsin çok şirinmiş "hoşgeldin yağmur" güzel olur hemde bulut şeklinde olması adıyla uyumlu olmuş canım kolay gelsin

kızlar bunlarda bizim cicişlerimiz.uyku setini değiştirdim öbürü çok koyu olmuştuu bu daha iyi oldu sanırım

ayy tuğbacım ne şirin şeyler onlar ööle.uyku seti nasılda odanın havasını değiştirmiş güle güle kullansın minik kızçen.hel o çizmelere bittim ayyy onları ilk giydiğinde de fotosunu çekip koy lütfen buraya :))

Cherry ben oğlumda stokke kullanıyorum çok memnunuz mama sandalyesi olarak bile kullanabiliyoruz dışarda. Merak etme leke falan tutmuyo kumaşı asla. çok rahat edeceksiniz güle güle kullanın. oğlum nerdeyse 2 yaşına girecek hala kullanıyoruz artık istinye parkta falan tutma yerini indiriyoruz kendi sürüyo vınn vınn diye bağırıyo ehehehhe

Son düzenleme:
too_be çok güzel uyku setin.evet rengi falanda çok tatlı.hele ayakkabılarına bittimm güle güle kullanın

tuğbacım uyku setini tam istediğin gibi puf puf bulmuşsun ne güzel olmuş.Diğer cicilerde çok tatlı.Hep söylüyorum şimdiki bebişler çoooook şanslı...

Bunu duyduguma cok sevindim ya, evet fonksiyonu cok, birde iste yuksek olmasi hosuma gitti, bel sorunlarim var ve ne kadar az egilirsem bana okadar iyi. En yuksekte olan da bu varmis. Oglusunada masallah buyumus araba suruyor :)

Bunu duyduguma cok sevindim ya, evet fonksiyonu cok, birde iste yuksek olmasi hosuma gitti, bel sorunlarim var ve ne kadar az egilirsem bana okadar iyi. En yuksekte olan da bu varmis. Oglusunada masallah buyumus araba suruyor :)

ama benden size bir öneri tatile falan giderken stokkenizi götürmeyin adamlar fırlatıp atıyo uçağa bebek arabalarını biz ucuz bişeyle götürüyoruz tatile 2 senedir uçaktan indikten sonra her seferinde bir darbeyle karşılaşıyoruz. Şimdi kızımıza araba alsam mı onu düşünüyorum bagaja 2 stokke sığar mı? nah sığar

tubacım cicileriniz çokk tatlı..maşallah hepsi çok güzell...bende tulumunuzu çok beğendimm gerçekten..güzel günlerde kullanın inş...

onerin icin sagol canim, tatil icin dedigin gibi ucuz birsey almak lazim, sonra isin gucun yoksa tamir ile parcalar ile ugras :)

Bagaja iki stokke zor sigar herhalde, sadece demiri sigarda, ustleri sigmaz gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…