slm kızlar bende kısmetse şubat annesı olucam...Bizde kızımıza bısıler aldık..inş begenirsiniz teyzeleri.Eki Görüntüle 117474 Eki Görüntüle 117471 Eki Görüntüle 117470 Eki Görüntüle 117472 Eki Görüntüle 117475
evimde olmadıgım ıcın cektıgım ve netten bulduklarımı koydum kızlar..
slm kızlar bende kısmetse şubat annesı olucam...Bizde kızımıza bısıler aldık..inş begenirsiniz teyzeleri.Eki Görüntüle 117474 Eki Görüntüle 117471 Eki Görüntüle 117470 Eki Görüntüle 117472 Eki Görüntüle 117475
aa bizim mobilyamız aynısımı canım sizinkide güle güle kullansın uyku seti çok ciciymiş özellikle
cnm güle güle kullanın hepsi çok ciciuyku setlerimiz aynı bizimki de bundan.hatta yıkadım ütüledim.biara serip fotosunu koyucam ben de
sedacım cicileriniz çok güzel maşallahh güzel günlerde kullansın minik metehan....:87:
saol cnm aynımı ne gusel demekkı zevklerımız bır
anneannemizin getirdiği hediye cicileeerrrr:
nevresim takımı,kendi diktiği alt açma,örgü yelekler hırkalar,ciciler.birde ıslak mendiller şampuan sabun pıdra vs vs
anneannemizin getirdiği hediye cicileeerrrr:
nevresim takımı,kendi diktiği alt açma,örgü yelekler hırkalar,ciciler.birde ıslak mendiller şampuan sabun pıdra vs vs
bende yıkamadım acıkcasıda cekınıyodum utulerken yıkarken bı sorun yasadınmı bıde kac derecede yıkadın cnm
evet demek ööleymiş canım hatta bu koyduğun fotoyuda ben koymuştum:))
ooo mete paşanın cicleri ne güzelmiş bööle güüle güle giysin canım
oyy oyy bunların hepsi çok ciciannanesi pek seviyor metehanı anlaşılan
yok cnm niye çekiniyosun.asıl yıkamadan kullanmaktan çekin bence.mis gibi bebişini mis gibi çarşaflarda yatırben 30derecede yıkadım.ne yıkarken ne ütülerken hiiçç bişi olmadı.tertemiz oldu hem
anneannemizin bugün aldığı cicileerrr..
anneannemizin bugün aldığı cicileerrr..
inş odamız tam yerleşince içinde ceker koyarım kısmetse tatlı hazırlıklar bunlar valla bebegımın odasınıda hazırlarken bıle heyecanlanıorum hatta bazen kendı kendıme gulurken buluyorum kucuk esylara baktıkca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?