2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

saolun kıslar bakalım daha eksıklerımız bıtmedı bıtse odamız yerlestıkden sonra cekıp koyucam kısmetse fotolarını yetıstıremıcem dıe korkuyorum valla dogumada az kaldı gıt gıdede agırlısıorum bakalım evıme gecınce bebısıme aldıgımız cıcılerıde cekerım tabı netten bulduklarımıda koyarım gene...

cnm güle güle kullanın hepsi çok cici uyku setlerimiz aynı bizimki de bundan.hatta yıkadım ütüledim.biara serip fotosunu koyucam ben de

faygen bebek süsünü kadife yerine beyaz polarla yapabilirsin. bende internette ay dede kapı süsü yapmış birinin blogunu okumuştum. sert karton ve beyaz polar kullanmış. çok şık olmuş

anneannemizin getirdiği hediye cicileeerrrr:

nevresim takımı,kendi diktiği alt açma,örgü yelekler hırkalar,ciciler.birde ıslak mendiller şampuan sabun pıdra vs vs

Eklentiler

• $DSC02488.webp
    18,1 KB · Görüntüleme: 37
  • $DSC02490.webp
    46,4 KB · Görüntüleme: 44
  • $DSC02491.webp
    38,5 KB · Görüntüleme: 39
  • $DSC02489.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 37
saol cnm aynımı ne gusel demekkı zevklerımız bır

evet demek ööleymiş canım hatta bu koyduğun fotoyuda ben koymuştum:))

nevresim takımı,kendi diktiği alt açma,örgü yelekler hırkalar,ciciler.birde ıslak mendiller şampuan sabun pıdra vs vs

ooo mete paşanın cicleri ne güzelmiş bööle güüle güle giysin canım

oyy oyy bunların hepsi çok cici annanesi pek seviyor metehanı anlaşılan

bende yıkamadım acıkcasıda cekınıyodum utulerken yıkarken bı sorun yasadınmı bıde kac derecede yıkadın cnm

yok cnm niye çekiniyosun.asıl yıkamadan kullanmaktan çekin bence.mis gibi bebişini mis gibi çarşaflarda yatır ben 30derecede yıkadım.ne yıkarken ne ütülerken hiiçç bişi olmadı.tertemiz oldu hem

evet demek ööleymiş canım hatta bu koyduğun fotoyuda ben koymuştum:))

ooo mete paşanın cicleri ne güzelmiş bööle güüle güle giysin canım

inş odamız tam yerleşince içinde ceker koyarım kısmetse tatlı hazırlıklar bunlar valla bebegımın odasınıda hazırlarken bıle heyecanlanıorum hatta bazen kendı kendıme gulurken buluyorum kucuk esylara baktıkca

tamam cnm yıkarım ben cekıncemden yatagına uyku setı yerıne nevresım takımı almıstım onları sererım dıodum ama sımdı uyku setını yıkayım sererım artık..

anneannemizin bugün aldığı cicileerrr..

Eklentiler

• $Görüntü012.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 28
  • $Görüntü013.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 30

gerçekten insan çok mutlu oluyo ben yerleştirdim 1 ay oldu nerdeyse 1 aydır hergün girip çıkıyorum :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…