anneannemizin bugün aldığı cicileerrr..
güle güle kullansın canım :))
kızlar bunlarda bizim cicişlerimiz.uyku setini değiştirdim öbürü çok koyu olmuştuu bu daha iyi oldu sanırım
[URL=http://img152.imageshack.us/i/pict0012p.jpg/][/URL]
[URL=http://img831.imageshack.us/i/pict0014dh.jpg/][/URL]
bunlarda geçen hafta hediye gelen inekimizle şimdi bi erkek çocukla köpek resmi barındıran ama yakında ailemizin fotosunun olcağı çerçevemiz:))
slm kızlar bende kısmetse şubat annesı olucam...Bizde kızımıza bısıler aldık..inş begenirsiniz teyzeleri.Eki Görüntüle 117474 Eki Görüntüle 117471 Eki Görüntüle 117470 Eki Görüntüle 117472 Eki Görüntüle 117475
evimde olmadıgım ıcın cektıgım ve netten bulduklarımı koydum kızlar..
anneannemizin getirdiği hediye cicileeerrrr:
nevresim takımı,kendi diktiği alt açma,örgü yelekler hırkalar,ciciler.birde ıslak mendiller şampuan sabun pıdra vs vs
anneannemizin bugün aldığı cicileerrr..
Kızlar bunlarda benim bebeğimin ilk aylarda giyeceği cicileri, yıkadım ütüledim katladım, çok hoşuma gitti kaldırmadan çekip sizinlede paylaşayım dedim , aralarında kağanımdan kardeşine kalan eşyalarda var ama kısa süre kullanıldığı için yepyeni kaldılar kardeşine
Bir kısımda makinadan çıktı şu an kuruyor,ütülemesi katlaması bittikten sonra onlarıda eklerim
Uploaded with ImageShack.us
kızlar hepsi çok güzeller iyi günlerde sağlıkla kullansın bebişleriniz
burcucum yakışıklının cicileri çok güzel güle güle kullanın...
burcuu hepsi çok güzelmiş güle güle giysin bebişin:) bende yıkadım kuruyanları ütüledim çok zevkli bebişin kıyafetleriyle ilgilenmek.
iyi gunlerde kullansin bebisleriniz kizlar cok guzel seyler almissiniz
kapı süsümüzz teyzelerimiz bakalım beğencek misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?