kızımızın şekerleri gerçi henüz içine badem şekerlerini koymadık ama koyuncada ekleriz artıkın
kızımızın şekerleri gerçi henüz içine badem şekerlerini koymadık ama koyuncada ekleriz artıkın
kızlarr bunlarda benim oğluşumun cicileri bakalım yukleyebilmişmiyiz:)
valla çok hızlı ve hevesle yaptım ama güzel oldu eşimim işi vardı 5 dak almak zorunda kaldım malzemeleri
sağolun kızlzr
ay bide satın alma değil sen mi yaptın pes ya bende kendimi becerikli bilirdim süper olmuş canım ya dibim düştü
çok saol canım...1.700müş tanesi tuzlu oldu biraz ama napalım bi kere olcak diye böyle bişi düşündük...nur çok güzel anlamlı ve kalıcı ne kadara aldın
kıslar bayıldım aldıklarınıza cok guseller ...
melocum kendın yaptıgını solemıssın nerden aldın malzemelerı cnm vede nasıl yaptın ....Bı eksıgımız o kaldı...bende kendımmmı yapsam dıorum..
bardak ve kaseyi japon pazarından kurdela vs bebek malzemesi satan dükkandan aldım silikon tabancası ile yaptımkıslar bayıldım aldıklarınıza cok guseller ...
melocum kendın yaptıgını solemıssın nerden aldın malzemelerı cnm vede nasıl yaptın ....Bı eksıgımız o kaldı...bende kendımmmı yapsam dıorum..
çok saol canım...1.700müş tanesi tuzlu oldu biraz ama napalım bi kere olcak diye böyle bişi düşündük...
teşekkürler canım...
bardak ve kaseyi japon pazarından kurdela vs bebek malzemesi satan dükkandan aldım silikon tabancası ile yaptım
neden kıııss bi daha doğurmucan mı
bardak ve kaseyi japon pazarından kurdela vs bebek malzemesi satan dükkandan aldım silikon tabancası ile yaptım
ne kaaa hoş olmuşşş tebrik ediyorum mervecimmm
kızlar buda bebeğimin kapı veya duvar süsü...demin bitirebildim sonunda...nasıl olmuş bakalım beğenecekmisiniz
http://www.hizliupload.com/img/dscf2053.jpg
oğlumun bebek arabasının kumaşlarını yıkadım komple söktümm demir aksanını sildimm mis gibii yeni gibi oldu.bu bebek arabası ablamındı.yeğenim kullanmıştı ordan bize geldii
ana dizimizide kuzenim verdi
bunlarda dayısıyla yengesinin aldıgı cicileri kızıma...Eki Görüntüle 130013 Eki Görüntüle 130024 Eki Görüntüle 130023 Eki Görüntüle 130022 Eki Görüntüle 130021 Eki Görüntüle 130020 Eki Görüntüle 130019 Eki Görüntüle 130018 Eki Görüntüle 130017 Eki Görüntüle 130016 Eki Görüntüle 130015 Eki Görüntüle 130014 Eki Görüntüle 130025
kıslar sonunda odamız bıttı cok sukur perdemızle halımızde bugun geldı son halını koyım yorumlarınızı beklıorum kızlar..
Eki Görüntüle 130831
Eki Görüntüle 130832
Eki Görüntüle 130840
ellerine sağlık canım çok güzel yapmışsın çok beğendim çok anlamlı olmuş
ne güzel canım tertemiz olmuştur misler gibi kullansın oğluşun iyi günlerde sağlıkla inşallah
canım hepsi birbirinden güzeller iyi günlerde kullansın prensesin
nurcum çok beğendim canım bende bu bebek şekerinin tamamen beyazından birtane yaptırıp üstüne bir not yazıp eşimin işyerine göndermiştim eşime bebişimizin süprizini böyle vermiştim bende anlamı büyük yani evimizin baş köşesinde durur
melocum ellerine sağlık bayıldım canım çok güzel süslemişsin harika olmuş çok kokoş duruyor
mervecim odanız çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın bende uyuma bayıldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?