2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

valla çok hızlı ve hevesle yaptım ama güzel oldu eşimim işi vardı 5 dak almak zorunda kaldım malzemeleri
sağolun kızlzr

kızımızın şekerleri gerçi henüz içine badem şekerlerini koymadık ama koyuncada ekleriz artıkın

bu lokum tabağımız hastane için

sürahimiz

bardağımız

tepsimiz

takım halinde

kıslar bayıldım aldıklarınıza cok guseller ...
melocum kendın yaptıgını solemıssın nerden aldın malzemelerı cnm vede nasıl yaptın ....Bı eksıgımız o kaldı...bende kendımmmı yapsam dıorum..

nur çok güzel anlamlı ve kalıcı ne kadara aldın
çok saol canım...1.700müş tanesi tuzlu oldu biraz ama napalım bi kere olcak diye böyle bişi düşündük...

teşekkürler canım...

bardak ve kaseyi japon pazarından kurdela vs bebek malzemesi satan dükkandan aldım silikon tabancası ile yaptım
çok saol canım...1.700müş tanesi tuzlu oldu biraz ama napalım bi kere olcak diye böyle bişi düşündük...

teşekkürler canım...

neden kıııss bi daha doğurmucan mı

bardak ve kaseyi japon pazarından kurdela vs bebek malzemesi satan dükkandan aldım silikon tabancası ile yaptım

Allah izin verirse doğurcam tabi inş...ama kızıma bi daha şeker yaptıramıycamm nikahından önce

ay bende hemen bakım carsıya gıdımde bayıldım ellerıne saglık gercekden..cok saol cnm

kızlar buda bebeğimin kapı veya duvar süsü...demin bitirebildim sonunda...nasıl olmuş bakalım beğenecekmisiniz
http://www.hizliupload.com/img/dscf2053.jpg

ellerine sağlık canım çok güzel yapmışsın çok beğendim çok anlamlı olmuş

ne güzel canım tertemiz olmuştur misler gibi kullansın oğluşun iyi günlerde sağlıkla inşallah

canım hepsi birbirinden güzeller iyi günlerde kullansın prensesin

kızımızın şekerleri gerçi henüz içine badem şekerlerini koymadık ama koyuncada ekleriz artıkın

nurcum çok beğendim canım bende bu bebek şekerinin tamamen beyazından birtane yaptırıp üstüne bir not yazıp eşimin işyerine göndermiştim eşime bebişimizin süprizini böyle vermiştim bende anlamı büyük yani evimizin baş köşesinde durur

bu lokum tabağımız hastane için

sürahimiz

bardağımız

tepsimiz

takım halinde

melocum ellerine sağlık bayıldım canım çok güzel süslemişsin harika olmuş çok kokoş duruyor

mervecim odanız çok güzel olmuş iyi günlerde kullanın bende uyuma bayıldım

Kzılar ya bu lohusa takımları hep 6 lı yapılıyor ya ya daha fazla kişi gelirse aynı anda o zman ne olcak merak ettim

beğenmene çok sevindim canım...sende ne güzel düşünmüşsün eşine güzel bi süpriz olmuşş...benim hayalimde hep bi süprizle haber vermek vardı ama ben bu hamileliğimden bi ay önce kimyasal gebelik yaşadığım için tedirgin bi bekleyiş vardı...ve eşim habire bana test alıp geliyordu baya bi testt yapmıştıken sonunda manisaya arabamızı almaya gittiğimizde yaptığımız testte hamile olduğumu anladık....ama kan testi olmadan sevinemedikk sonra kan testinide eşimin doğum gününde yaptırıpp kızımızın müjdesini almıştık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…