2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

ben 2010 ocak annesiyim,kızlar okadar çok indirim varki tavsiyem alabiliyorsanız seneye giydirmek için manto tarzı ayakkabı hırka etek pantolon vs alın zara,hm c&a ve birçok mağazada da güzel şeyler var ve bayağı indirimdeler.seneye 86 numara giyecekler genelde ayakkabıda 19-20-21-babet vs alabilirsiniz:))

hayırlı olsun canım gerçekten çok benziyo senin kızının odasıyla benim ki

saolun kıslar cok tesekkur ettık.Buarada gözdecim senın odanın resımlerı varmı ? bı bakmak ısterım en azından aklımda olmayan bısı olursa fıkır olur cnmcım..

buda benim bebeğimin odası olacak inşallah sadece yatak ve halı bekliyoruz siparişleri verdik Allah isteyen herkeze daha iyisini nasip eder inşallah

Eki Görüntüle 131147

canm odanız cok guzelmıs bende nette gormusdum bu takımı cok begenmıstım cok hos gercekden ıyı gunlerde kullanın kuzucugunda mısıl mısıl uyusun ıcınde....

canm odanız cok guzelmıs bende nette gormusdum bu takımı cok begenmıstım cok hos gercekden ıyı gunlerde kullanın kuzucugunda mısıl mısıl uyusun ıcınde....

çok teşekkür ederim cnm senin bebeğinin odasıda çok güzel iyi günlerde kullanmak nasip olur bebeklerimizle inşallah

canım yeğenim kuzenine hediye getirmişş

hey Allahım yaaa daha 18 yaşında öğrenci haliyle düşünüp hediye getiriyo bazı yakıınnnn akrabalarından tık yokk ne diimmm

Eklentiler

• $Görüntü008.webp
    9,2 KB · Görüntüleme: 33

hey Allahım yaaa daha 18 yaşında öğrenci haliyle düşünüp hediye getiriyo bazı yakıınnnn akrabalarından tık yokk ne diimmm

çok güzelmis canim yigeninde baya zevkliymis :)

onu giydirince totosunu isircannnnn ay ne tatli olur

mertinde böyle bi tulumu var ama daha giyemiyo biraz büyük geliyor tosuncuga

canım odanız gercekden cok guselmıs bayıldım evet dedıgın gıbı cok benzıo kuzucuklarımız gelsınde mısıl mısıl uyusunlar ıclerınde inş.

evet artık gelsinlerde uyusunlar minişler

oyyy oyyy yesinler onun cicisini

selam kıslarr...çok güzel odalarınız...maşşallah..allah iyi günlerde kullanmayı nasip etsin inş...bende oyun parkı alacaktım yer yok taşıncaz falan diye...sizlerden pek bi gaza gelip beşik aldım...hahaaa...kociş hiç memnun değil bu olaydan..ama napim.. resmini eklerim inş...resimdekinin beyazı...daha gelmedi eve ama... sizlere sorum..içine yatak olarak ne aldınız...visko sağlıksız diyolar...fiyatlarıyla yazarsanız sevinirim kızlar...
http://i1101.hizliresim.com/2011/1/24/832.jpg
http://www.ceybebek.com/images/541256.JPG

Arkadaşlar, mobilyalarınızın boya kokusu ile nasıl başettiniz? Biz siparişle yaptırdık, o yüzden yeni baştan yaptılar, bir aydır havalandırıyorum hala çok kokuyor. Ne yapmalıyım, tavsiyesi olan var mı? İki kere silindi bu hafta yine silip yerleşeyim diyorum ama hiç umudum yok.

dilerim cok guzelmıs tulumu oglusunun bayıldım valla ne gusel yıgenı dusunmus almıs mash..
Faygencım ıyı yapmıssın aman kocısler hep bısıler derler takma...benım yatagım oda takımım ıcınde belis geldi..memnun kalmazsam sayet yatasdan almayı dusunurum ama sımdılık anlamam mumkun dııl..
cnnp benımde cok kokusu oldu 2 haftadır havalandırdım hergun cam ac kapa sımdılerde gecdı ama kuzenımde yenı dogum yaptı o bana 1 tane mangal komuru al odaya koy kokusunu alıo demıstı ben denemedım ama ıstersen sen bi dene cnm..

buarada yatagınıza bayıldım mash cok guzel ıyı gunlerde kullanın mınık bebegınızle

odanız çok güzel güle güle kullanın acaba nerden aldın?markası ve fiyatı ne kadar?aradığım bir tarz.

çok teşekkür ederim..
markası nazar bebe ama ist. da showroomunu bulamadık bu ürün için ,sipariş yeri sivasta bebefix mağazasından oldu ürün izmirde yapıldı.eşimin ailesi sivaslı zaten o sırada da oradaydılar gidip ürüne baktılar benim için ,fiyatı 1700 tl birde dolabı var oldukça kullanışlı .bu siteden daha rahat bakabilirsiniz ürüne:
Nazar Bebe Doal Mdf Mobilya Takm | | Bebefix.com

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…