2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

silmek belki fayda etmeyebilir ben kapaklarını açık bıraktım uzun bi süre şimdi daha iyi eskisi gibi değil birde küçük sabun koydum içlerine koku gitti sayılır

Ben de bu ürünü İzmir'de Hello Baby'de görmüştüm.
Güle güle kullanın çok güzel

Dün internette birkaç yerde boya kokusunu geçirmek istiyorsanız iki baş soğanı soyun, ikiye bölün, suyun içine koyup kokan odaya koyun diyordu. Mobilya mı duvar mı söylemiyordu. Ben de denemekten ne çıkar dedim. Dünden beri bekledi soğanlar odada, şimdi oda azcık soğan kokuyor :) Bakalım yarın nasıl olacak.

Ben de bu ürünü İzmir'de Hello Baby'de görmüştüm.
Güle güle kullanın çok güzel

teşekkür ederim ..baya araştırdım ist. da bulamadım, alırken mobilyayı ben göremedim ama pişman değilim inşallah bebeğimizide görürüz içinde son 2 hafta geçmiyo vakit

cok guzel olmus bebek sekerlerınız..bende hazırlıcam kısmetse daha baslamadım bısı sorucakdım acaba bu kartları nerden yaptırdınız:26:

gerçekten çok hoş ben daha karar veremedim ama emin önüne gideriz galiba kampanyalı yerler varsa paylaşın lütfen yada kaça maal oldu çünkü ben hem iş yerine hem akrabalara hemde doktorumun hastanesindekilere dağıtıcam çevremiz baya genişde:) .

Canım Kampanya Var Bende Burda Yaptırıyorum Seçeneğin de Çok Fazla Birsürü Şey Var İçinde 100TL,Yeri Eminönü Havuzluhan'da

Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane

kızımın mevlüt kıyafeti halası almış
bu patikleri de ben ördüm kızıma
bunlarıda almanyadan dayımız gönderdi bugün geldi
bu konversleri de büyük halamız almış

bugün yeğenimle oturup bebek çikolatalarımızı yaptıkk bittii oda hazırrr

Eklentiler

• $Görüntü013.webp
    22 KB · Görüntüleme: 36
  • $Görüntü012.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 48
  • $Görüntü011.webp
    33,9 KB · Görüntüleme: 41
  • $Görüntü010.webp
    21,1 KB · Görüntüleme: 48
  • $Görüntü009.webp
    8,9 KB · Görüntüleme: 42
Ayy..sedacım çok güzel olmuş ellerine sağlık

teşekkür ederim canımmm..balkonum benim kapalıı ama tabiki evden daha soğuk orda tutucam doğuma kadar.pastanededki adam hiç bişi olmaz 6 ay durabilir dedi çünkü siparişle geldi yeniydi yanii..

bakalım ne kadar beklicezzz

Ay seda bunları bende görmüştüm ama onu alıcaklar yiyicekler sonra paketini tıkıştırıvericekler sinir olurum diye almadıydım. Çok güzel olmuş ama yaaa...

Son düzenleme:
Ay seda bunları bende görmüştüm ama onu alıcaklar yiyicekler sonra pektini tıkıştırıvericekler sinir olurum diye almadıydım. Çok güzel olmuş ama yaaa...

bendede var böyle arkadaşların çikolatalrı hatta eşim nişanda getirdikleride böyle süslüydü bende çikolatasını yemiştim içine pamuk koymuştum.

bikaç kişidede gördüm kimse atmamışşş bende ordan kuvvet aldımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…