Arkadaşlar, mobilyalarınızın boya kokusu ile nasıl başettiniz? Biz siparişle yaptırdık, o yüzden yeni baştan yaptılar, bir aydır havalandırıyorum hala çok kokuyor. Ne yapmalıyım, tavsiyesi olan var mı? İki kere silindi bu hafta yine silip yerleşeyim diyorum ama hiç umudum yok.
çok teşekkür ederim..
markası nazar bebe ama ist. da showroomunu bulamadık bu ürün için ,sipariş yeri sivasta bebefix mağazasından oldu ürün izmirde yapıldı.eşimin ailesi sivaslı zaten o sırada da oradaydılar gidip ürüne baktılar benim için ,fiyatı 1700 tl birde dolabı var oldukça kullanışlı .bu siteden daha rahat bakabilirsiniz ürüne:
Nazar Bebe Doal Mdf Mobilya Takm | | Bebefix.com
Ben de bu ürünü İzmir'de Hello Baby'de görmüştüm.
Güle güle kullanın çok güzel
kızlarrrr bugün bebek şekerlerimiz geldi
ben çoookkkk beğendim çok güzeller
fotolarını yüklüyorum bakın bakalım nasıllarmışşş
Eki Görüntüle 132186 Eki Görüntüle 132196 Eki Görüntüle 132195 Eki Görüntüle 132194 Eki Görüntüle 132193 Eki Görüntüle 132190 Eki Görüntüle 132189 Eki Görüntüle 132188 Eki Görüntüle 132187 Eki Görüntüle 132197
kızlarrrr bugün bebek şekerlerimiz geldi
ben çoookkkk beğendim çok güzeller
fotolarını yüklüyorum bakın bakalım nasıllarmışşş
Eki Görüntüle 132186 Eki Görüntüle 132196 Eki Görüntüle 132195 Eki Görüntüle 132194 Eki Görüntüle 132193 Eki Görüntüle 132190 Eki Görüntüle 132189 Eki Görüntüle 132188 Eki Görüntüle 132187 Eki Görüntüle 132197
gerçekten çok hoş ben daha karar veremedim ama emin önüne gideriz galiba kampanyalı yerler varsa paylaşın lütfen yada kaça maal oldu çünkü ben hem iş yerine hem akrabalara hemde doktorumun hastanesindekilere dağıtıcam çevremiz baya genişde:) .
Canım Kampanya Var Bende Burda Yaptırıyorum Seçeneğin de Çok Fazla Birsürü Şey Var İçinde 100TL,Yeri Eminönü Havuzluhan'da
Ssl Bebek Odas Ss Sslemesi ekeri Malzemeleri Hazr Nikah Kap Hastane
çok saol cnm zaten eminönüne gidecektim baya ağırlaştım eskisi gibi dolaşamıyorum direk buradan bakarız fiyatıda uygunmuş
Ayy..sedacım çok güzel olmuş ellerine sağlık
Ay seda bunları bende görmüştüm ama onu alıcaklar yiyicekler sonra pektini tıkıştırıvericekler sinir olurum diye almadıydım. Çok güzel olmuş ama yaaa...
bugün yeğenimle oturup bebek çikolatalarımızı yaptıkk bittii oda hazırrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?