2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

hazel cicilerini çok güzel canım güzel günlerde kullanın inş...
sedacım çikolata işinide bitirmişsin...hayırlı olsun....çok tatlı olmuş mete bebeğin şekerleri....

hazel çok güzelmiş cnm cicileriniz,sağlıklı günlerde giysin minik kızın...patiklerini ne güzel örmüşsün yaa..ne becerikli hatunlar var...bak ismini söylemiyorum özellikle:))))

Elacım hepsi çok güzel canım.Maşallah bayadı marifetliymişsin ne kadar güzel olmuş o patikler öyle

Sedacım çok güzeller canım.Herşeyi kendi el emeğinle yaptın ne kadar güzel bir hatıra kalıcak bunlar metehan'a ilerde hepsini anlatırsın artık.Oğluşum bak bunları senin için tek tek yaptım diye.
Bizim annelerimiz pek bir marifetli maşallah

teşekkür ederim arkadaşşlarrrr

sürmelii yaa ne cici kıyafetler onlar yaaa...hele o askılı badilerrr çok ciciii

Tsk ederiz seda teyzesii

Sizin sekerlerde pek bi seker olmusss
Ankaraya geliyim bende isterim valla metehanin sekerinden
Ya bebek sekerini ben daha yaptirmadim ne kadar tembelimmm

sen gel yeterki ben senin şekerini ayırırım canım saklarımmmm

seda tatlım sana yine sorularım olcak.. birincisi çikolata madlen mi? ikincisi dış kabını nerden aldın ne diye geçiyor? üstündeki kurdele ve biblo bebekten bende var ben de öyle yapmak istiyorum ama o renkli folya gibi şeyden bulamadım ne olduğunu bilemedim

canım ben çikolataları pastaneden aldım.liva mado ve markalı pastanelere sordum önce.onlar böyle bebekli hazır satıyorlar ve çookk uçuk fiyat istiyolardı.boş bebeksiz uğraşmıyolardı sanırım yok dediler

sonra kendi semtimde bi pastaneye sordum.oda sipariş veririz gelir dedi.kilo fiyatı o pastanedekilerden çok çok azdı.üzerindeki kağıtla geliyo.rengini sen seçiyosun mavi kırmızı beyaz pembe ne renk istiyuosan

zaten 2 marka çikolata varmış söyledi ama unuttum.çikolatası çok ama çok güzell içinde fındık falan var dışı sert içinden çikolata akıyo falan.ben 105 tanesine 150 lira verdim

bebeklerinide kendim almıştım silikonla yapıştırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…