canım ben çikolataları pastaneden aldım.liva mado ve markalı pastanelere sordum önce.onlar böyle bebekli hazır satıyorlar ve çookk uçuk fiyat istiyolardı.boş bebeksiz uğraşmıyolardı sanırım yok dediler
sonra kendi semtimde bi pastaneye sordum.oda sipariş veririz gelir dedi.kilo fiyatı o pastanedekilerden çok çok azdı.üzerindeki kağıtla geliyo.rengini sen seçiyosun mavi kırmızı beyaz pembe ne renk istiyuosan
zaten 2 marka çikolata varmış söyledi ama unuttum.çikolatası çok ama çok güzell içinde fındık falan var dışı sert içinden çikolata akıyo falan.ben 105 tanesine 150 lira verdim
bebeklerinide kendim almıştım silikonla yapıştırdım
exex, biz geçen sene yeğenlerimiz için hastaneye giderken böyle bir şeyler yaptırmıştık. orada hazır kaplı kalmadığı için tezgahtar aliminyum folyoları güzelce kesti, çikolatayı ona sardı, üstüne bibloyu yapıştırıp bize güzelce çikolata kilosundan sattı. şu kocaman, ağır, seramik patik şeklinde bibloları biz çikolatanın kilosu kaçaysa ondan almıştık. hatta ben de bilseydim açık çikolata alır evde yapardım demiştim. istersen öyle dene. rengi standart olur ama üstüne biblo ve kurdele yapıştırınca çok hoş oluyor, hem fiyatı da makul olur. Ama tabi sadece üstü kapalı olanların fazla pahalı olacağını sanmıyorum.
Çok güzel olmuş canım süslerin valla maşallah ben zaten buraya her girişimde bunalıma giriyorum benmi çok tembelim anlamadım gitti gözümde o kadar büyüyorki böyle şeyler yapmak.Keşke şöyle 5-6 aylıkken bitirseydim bu işleriBeşiğe de bittim bu arada....
julyetcimm hepinize yetecek çikolatam var gelinn ben ayırırım sizinkileri
süsslerin sepetin şekerin hepsi çok ama çok güzellll ellerine sağlıkkk
ama beşiğine bittim yaaa çok cici.zaten oldum olası bayılıyorum bu sepetlere gördükçe vazgeçmesmiydimki diyorum yaaa.güle güle kullanın sağlıkla inşallahh
kızlar hepinizin cicileri çoook güzel
seda o çikolatalardan ben de istiyom.zaten çok ciciler bide dışı sert içinden çikolata akıyo falan derken ağzım sulandı valla bak
ben de kızımın cicilerini ekliyim
kapı süsümüz ben yaptım :)
Eki Görüntüle 133715 Eki Görüntüle 133716
evdeki mevlütte kullanacağımız sepetimiz bu da bnm eserim
Eki Görüntüle 133718 Eki Görüntüle 133719 Eki Görüntüle 133720
bu da hastaneye götüreceğimiz sepet ve badem şekerli biberonlarımızbunları da ben yaptım
Eki Görüntüle 133721 Eki Görüntüle 133722
ve bu da ilk zamanlar kullanacağımız beşiğimiz. ama bunu ben yapmadım
Eki Görüntüle 133725 Eki Görüntüle 133724 Eki Görüntüle 133726
ve son olarak arabamızz
Eki Görüntüle 133727
seda o çikolatalardan ben de istiyom.zaten çok ciciler bide dışı sert içinden çikolata akıyo falan derken ağzım sulandı valla bak
bu da hastaneye götüreceğimiz sepet ve badem şekerli biberonlarımızbunları da ben yaptım
ve son olarak arabamızz
Eki Görüntüle 133727
tebrikederim cnm çok beceriklisin hepsi çok güzel sağlıcakla kullanın inşallah
ay mash ne hamarat annelersınız bızımde sepet bıberon sekerler hazır ama daha bır araya getıremedım su ev temızlıgı yuzuden
buarada besık cok guzel bayıldım
hazel çok güzel cicileriniz ii günlerde giysin prenses inş
hazel cicilerini çok güzel canım güzel günlerde kullanın inş...
sedacım çikolata işinide bitirmişsin...hayırlı olsun....çok tatlı olmuş mete bebeğin şekerleri....
çok güzeller sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah
hazel çok güzelmiş cnm cicileriniz,sağlıklı günlerde giysin minik kızın...patiklerini ne güzel örmüşsün yaa..ne becerikli hatunlar var...bak ismini söylemiyorum özellikle:))))
cnm yaa hepsi çok hoş,güzel günlerde sağlıkla giysin minişin....
Elacım hepsi çok güzel canım.Maşallah bayadı marifetliymişsin ne kadar güzel olmuş o patikler öyle
Sedacım çok güzeller canım.Herşeyi kendi el emeğinle yaptın ne kadar güzel bir hatıra kalıcak bunlar metehan'a ilerde hepsini anlatırsın artık.Oğluşum bak bunları senin için tek tek yaptım diye.
Bizim annelerimiz pek bir marifetli maşallah
ve son olarak arabamızz
Eki Görüntüle 133727
Çok tşkrler canım.Sende bayağa marifetliymişsin çok güzeller hepsi ellerine sağlık minişin sağlıkla gelsin inşallah.
Juliet ellerine sağlık her şey çok güzel olmuş. o biberonlardan ben de aldım, şekerlerin dışında mevlütte falan dağıtırım diye. ben kapağını açıp içine badem şekeri atarı diyordum. sen içine tülle mi koydun? resimden tam görünmüyor. üstündeki yazıyı sen mi yazdın? çok şık olmuş
Eki Görüntüle 134785 Eki Görüntüle 134783
eşimin geçen günkü nöbetindede annemin ördğü şeyleri süslemiştim...ekliyememiştim
oğluşum ayaptığım bebek kurabiyeleri,hamile olduğumu öğrendiğimde ördüğüm ilk tığ işi patikler ve en son aldığımız bi kaç parça yeni cici
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?