2011 Şubat Anneleri Bebişlerimize Neler Aldık ??

tmam o zaman ben de bi sorarım pastanelere ben de hep biblolu görmüştüm biblosuzunu belki daha uygun fiyata alırım bebek biblosu bende de var çünkü almıştım üstüne yapıştırırım..

sağol tatlım bu arada ağız tadıyla yersiniz inşallah eline koluna sağlık

exex, biz geçen sene yeğenlerimiz için hastaneye giderken böyle bir şeyler yaptırmıştık. orada hazır kaplı kalmadığı için tezgahtar aliminyum folyoları güzelce kesti, çikolatayı ona sardı, üstüne bibloyu yapıştırıp bize güzelce çikolata kilosundan sattı. şu kocaman, ağır, seramik patik şeklinde bibloları biz çikolatanın kilosu kaçaysa ondan almıştık. hatta ben de bilseydim açık çikolata alır evde yapardım demiştim. istersen öyle dene. rengi standart olur ama üstüne biblo ve kurdele yapıştırınca çok hoş oluyor, hem fiyatı da makul olur. Ama tabi sadece üstü kapalı olanların fazla pahalı olacağını sanmıyorum.

seda eline sağlık çok cici oldu şekerlerinizde maşşallah bende defalarca sordum burda ama içim el vermedi manikin dediği gibi olursa üzülürüm die ama içimde kalacak:26:
bizde oturduk annemle beraber magnetle süs hazırladık bende ekleyeyim gaza geldim,sadece isim etiketi eksik onuda kaynıma reca edecem ki bayılarak yapar imece usulü bu mevzuyu halletmiş olacaz

üzerinde biblo olmayınca daha uygun olur diye düşünüyorum fiyatı ama bi araştırcam sizlere de haber veririm teşekkür ederim

kızlar hepinizin cicileri çoook güzel
seda o çikolatalardan ben de istiyom.zaten çok ciciler bide dışı sert içinden çikolata akıyo falan derken ağzım sulandı valla bak

ben de kızımın cicilerini ekliyim

kapı süsümüz ben yaptım :)

evdeki mevlütte kullanacağımız sepetimiz bu da bnm eserim

bu da hastaneye götüreceğimiz sepet ve badem şekerli biberonlarımız bunları da ben yaptım

ve bu da ilk zamanlar kullanacağımız beşiğimiz. ama bunu ben yapmadım

ve son olarak arabamızz

Çok güzel olmuş canım süslerin valla maşallah ben zaten buraya her girişimde bunalıma giriyorum benmi çok tembelim anlamadım gitti gözümde o kadar büyüyorki böyle şeyler yapmak.Keşke şöyle 5-6 aylıkken bitirseydim bu işleri Beşiğe de bittim bu arada....

tşkler cnm.tembellikle alakası yok cnm zaten hazır herşey.ben sadece biraraya getiridm o kadar

julyetcimm hepinize yetecek çikolatam var gelinn ben ayırırım sizinkileri

süsslerin sepetin şekerin hepsi çok ama çok güzellll ellerine sağlıkkk

ama beşiğine bittim yaaa çok cici.zaten oldum olası bayılıyorum bu sepetlere gördükçe vazgeçmesmiydimki diyorum yaaa.güle güle kullanın sağlıkla inşallahh

tşk ederiz cnm beşikten vazgeçmiştim ben de.daha basit ve ucuz bişi alıcaktım ama annanemiz razı olmadı.onun hediyesi oldu anlıycan

tebrikederim cnm çok beceriklisin hepsi çok güzel sağlıcakla kullanın inşallah

ay mash ne hamarat annelersınız bızımde sepet bıberon sekerler hazır ama daha bır araya getıremedım su ev temızlıgı yuzuden
buarada besık cok guzel bayıldım

hazel çok güzel cicileriniz ii günlerde giysin prenses inş

hazel cicilerini çok güzel canım güzel günlerde kullanın inş...
sedacım çikolata işinide bitirmişsin...hayırlı olsun....çok tatlı olmuş mete bebeğin şekerleri....

çok güzeller sağlıkla kullanmak nasip olsun inşallah

hazel çok güzelmiş cnm cicileriniz,sağlıklı günlerde giysin minik kızın...patiklerini ne güzel örmüşsün yaa..ne becerikli hatunlar var...bak ismini söylemiyorum özellikle:))))

cnm yaa hepsi çok hoş,güzel günlerde sağlıkla giysin minişin....

Amin çok tşkr ederiz güzel teyzeler daha iyileri daha güzelleri sizin minişlerinizin olsun.

Çok tşkrler canım.Sende bayağa marifetliymişsin çok güzeller hepsi ellerine sağlık minişin sağlıkla gelsin inşallah.

Juliet ellerine sağlık her şey çok güzel olmuş. o biberonlardan ben de aldım, şekerlerin dışında mevlütte falan dağıtırım diye. ben kapağını açıp içine badem şekeri atarı diyordum. sen içine tülle mi koydun? resimden tam görünmüyor. üstündeki yazıyı sen mi yazdın? çok şık olmuş

Çok tşkrler canım.Sende bayağa marifetliymişsin çok güzeller hepsi ellerine sağlık minişin sağlıkla gelsin inşallah.

tşkler cnm aminn

tşk cnm.ben bunları hastanede ve ilk bir-iki gün gelenlere dağıtıcam.mevlüt için de hazırlıyorum.bitmedi ama daha.ben de baştan sadece badem şekerlerini koymuştum.hem ses çıkarıyo öyle şıngır şıngır hem de içi boşmuş gibi duruyodu.kapı süsümden artan tülü küçük küçük kare şeklinde kestim.ortalarına şekerleri koyup bağlamadan direkt biberonun içine teptim evt cnm yazıyı da ben yaptım yazıcıdan çıkarttım,yapıştırdım

oğluşum ayaptığım bebek kurabiyeleri,hamile olduğumu öğrendiğimde ördüğüm ilk tığ işi patikler ve en son aldığımız bi kaç parça yeni cici

Eklentiler

• $100_5981.webp
    25,6 KB · Görüntüleme: 40
  • $100_5980.webp
    34,6 KB · Görüntüleme: 43
  • $100_5982.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 54
  • $100_5978.webp
    25,2 KB · Görüntüleme: 35
  • $100_5983.webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 42
  • $100_5984.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 35
  • $100_5979.webp
    23,2 KB · Görüntüleme: 44
  • $100_5985.webp
    24 KB · Görüntüleme: 44
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…