gözün aydın canım maşallah minişe:) bende son kontrolümden önce aynen senin gibi totosunu başı diye sevdim durdum:)selam kızlar nasılsınız ?
cumartesi doktora randevumuz vardı
2 kg olmus oğlum 44 cm boyunda
doğum pozisyonu almış ama daha değişir dedi doktorum
herşey yolunda
bebeğimin kafası die poposunu seviyormusum günlerdir
buarada doğum iznine çıkmıyorum kocamı ikna ettim sonunda
ocak başı izne cıkıcam çok mutlu oldummmmm
hayır canım aksine yararlı içebilirsin tabi abartmamak kaydıyla gaz sorunlarına çok iyi geldiğini biliyorum.hoşgeldin bersuu arkadaşım inşallah saglıklı sıhhatli kucagına alırsın bebeğini
benimde var ama ben su içemiyorum yaaa midem yanmaya baslıyo günde 3 bardak felan içiyorum :44:
kızlarr birde bişey sorucam bu rezene hamilelikte zararlımıydı kabızlık için bir seferlik kullanmayı düğşünüyorumda yoks agaz sancısından ölüücemm :44:
ayy rezene yazmısım ya sinameki yazacaktım :44:
hoşgeldin bersuu arkadaşım inşallah saglıklı sıhhatli kucagına alırsın bebeğini
benimde var ama ben su içemiyorum yaaa midem yanmaya baslıyo günde 3 bardak felan içiyorum :44:
kızlarr birde bişey sorucam bu rezene hamilelikte zararlımıydı kabızlık için bir seferlik kullanmayı düğşünüyorumda yoks agaz sancısından ölüücemm :44:
bende browns aldım ama hiçbiyerinde BPA free yazmıyor sinir oldum seninkinde yazıyormu?
selam kızlar nasılsınız ?
herşey yolunda
15 gün var daha canım ama benim bu ağrılar oluyordu zaten alıştım...
farklı birşey olsa hemen giderim elbette
ama benim kalçamdaki kemikler bile agrıyor açılıyor gibi hissediyorum
kızlar peki 40 gün annede mi çıkmaz dışarı yoksa sadece bebek mi?
Merhaba şubat anneleri,kk'ya yeni üye oldum.bende allah izin verirse şubat'ta anne olacam,kızım olacak.merak ve heyecanla bebeğimi bekliyorum
Çalışan arkadaşlara bi sorum olacak.32.haftada doktordan çalışabilir raporu almamız gerekiyormuş,çalışabilir raporu alanınız varmı? almasak oluyormu? alırsak yapmamız gereken bi prosedür varmı acaba?:18:
kızlar karnım çok kaşınıyor
kremimde bitti ne sürsem ki yaa vazelin iyi gelirmiki akşam sürsem
çatır çatır çatlayacağım ühühühü
Kızlar nikahmalzemeleri.com dan siparişim geldi, çok hızlı ben çok memnun kaldım. Cuma ikide sipariş verdim, beni arayıp ulaşamamışlar, ödemeyi saat 18.00 gibi yaptım, cumartesi kargoya veriyorum dedi, ürünler bugün izmire geldi.
ben bebek şekeri malzemesi almıştım, herhangi bir farklılık çıkmadı, ne istediysem onu göndermişler. bir de fiyatlar hem netteki yerlerden hem de burada kemeraltından daha uygundu.
bende browns aldım ama hiçbiyerinde BPA free yazmıyor sinir oldum seninkinde yazıyormu?
yok valla yazmıyoo..bendeki 250 ml lik bide 125 lik almak istiyorum aslında ama onuda dr browns alırım heralde yaa bilmiyorumki aventte olabilir ama dr browns ağır basıyo gibibilmiyom aklım karıştı
ayy geldi geldi netimde yeni geldi bugün akşam dayanamam yaparım artıkın been
günaydın kızlarr...bende dr dan gldim kızım 2.200 gr olmuşş...idrar enfksynum hala geçmemiş yine ilaç verdi...minişim nasıl tepikliyoduuu yaa çok tatlıydıı
selam canım ben yenı geldım gecmıse bakıyım dedım ama 3 gundur gıremedım malesef yemedııı.. bı yaramazlık yoktur ınsallah dogum felan yapan yok dımı :)
ben dun kızımı gordum drumuz yenı muayenehane acmıs ılk kez oraya gıttık ultrasyon cıhazı superdı turkıye de 2 tane varmısmıs ama resmen kızımı kucagıma aldım sandım o kadar nettı kıı bayıldım kuzucuguma. ılk once gostermek ıstemedı ellerını hatta ayaklarını hep yuzunun onune koydu sonra cok guzel pozlar verdı bıze drumuz ısrarla baba ya benzetıo yaaa sımdıden bellı olur mu yawo kadar da ayna elımde gezmıstım ama dedım
saka bı yana saglıgımız yerınde olsunda kılomuz 1.381 olmus.
dogum konusunu konustuk bıraz myom oldugu ıcın sezeryan dusunmustum ama drum normal dogum taraftarı en azından deneyelım yasın cok genc myom aldırmak ıcın sırf amelıyat ısteme dedı alınmıcak gıbıyse ellemem alıncak gıbı ıse zaten bırakmam ama myoma yapcagım her mudehale rahıme zarar verebılır 2 sene sonra 2. de yap ondan sonra alalım dedı bana
normal dogumu yasamak ıstıorum ama korkuyorumda hangısını ıstedıgımı bıle bılmıorum Allah hepımızın yardımcısı olsunnnnnn
günaydın kızlar nasılsınız? benm hafta sonum baya yoğun geçti arada geçmişi okuma fırsatı buldm ama yine de:) c.tesi 2.dr.umuza gittik kurtlu oğlum yine durmadı doğru dürüst bu seferde kafayı ölçtürmedi:) bi de dr kafasını çevirsin die pobla hafifçe uyarıyo yok bizimki sanki olmaz der gbi kafayı iki yana salladı hepimizi güldürdü walla,dr.da işiniz var sizin çok inatçı olcak bu dio:) bidaki gittiğimde nstye bağlıcakmış,doğuma hazırlık gibi olur kan idrar vs testlerini yaparız ddi. çatı muayenesi doğumu tetikleyebilio o yüzden son haftalarda yaparız ddi. baş gelişmiş pozisyonu,artık tekrar dönmez ddi. şu an için normal doğuma bi engel yok gbi çok şükür:)
dün de ales sınavı vardı 3 saat sırada belim koptu çok yorulmuşum,zaten bi önceki akşamda misafirimiz vardı biraz yorgundum,geç yatmıştım fln..
sınavada sinir oldum sistemi değişmiş sözel2 yapmıycakmışım ben haberim yoktu,ösymnin sitesine bktm oradada bi duyuru fln yoktu,bende kendimi paraladım snawda hepsni yapcam die
sizler nasılsınız?herkes ii mi?
bu arada sanki bu ara pek sakin burası..
hoşgeldin bersuu arkadaşım inşallah saglıklı sıhhatli kucagına alırsın bebeğini
canım kullanılıyormuş onlar ben koyacağım çantama 1 takım 1 de yedek hastanede yetersiz olmasındansa fazladan olsun...kızlar bu hastane setlerinin içinden çıkan zıbınlar varya hani düğmesiz filan bunlar giydiriliyomu hastanede bebeğe 3 takım oldu elimde çantaya koysammı koymasammı bilemedim ne dersiniz?
canım bu aldıklarınızın üretim yerlerine bakarak almışsınızdır da mutlaka bakmak lazım malum çin malları çok sağlıklı olmuyor...bebedor ürünlerine baktım geçen hep çin malıydı...her firmanın çinde fabrikası varmış...o yüzden mutlaka bakmak lazım...yok valla yazmıyoo..bendeki 250 ml lik bide 125 lik almak istiyorum aslında ama onuda dr browns alırım heralde yaa bilmiyorumki aventte olabilir ama dr browns ağır basıyo gibibilmiyom aklım karıştı
selam kızlar nasılsınız ?
herşey yolunda
Merhaba şubat anneleri,kk'ya yeni üye oldum.bende allah izin verirse şubat'ta anne olacam,kızım olacak.merak ve heyecanla bebeğimi bekliyorum
Çalışan arkadaşlara bi sorum olacak.32.haftada doktordan çalışabilir raporu almamız gerekiyormuş,çalışabilir raporu alanınız varmı? almasak oluyormu? alırsak yapmamız gereken bi prosedür varmı acaba?:18:
kızlar esraya mesaj attım şimdi aradı sadece int gittiği için giremiyormuş bi problem yokmuş
kızlar azönce bi arkadaşıkmla konuştum oda hamile ocak başlarında doğum olucaktı ama bebişin suyu azmış çarşamba sezeryana alıcaklar iyice heyecan bastı benii o normal diye diretiyordu benim sezeryan olucak diye işte normali iste bi dene falan filan diyordu şimdi demekkiş bazen hayırlısı neyse o olsun demek lazımmış diyo inş kolay bi şekilde kucağına alır prensesimizi
kızlar karnım çok kaşınıyor
kremimde bitti ne sürsem ki yaa vazelin iyi gelirmiki akşam sürsem
çatır çatır çatlayacağım ühühühü
hoşgeldin canım sen kaçıncı haftadasın
32. hafta doktorundan çalışabilir raporu isteyeceksin o günü bekleme önceden söyle ben çalışıyorum diye belirt kontrolde 37. haftaya kadar çalışabilir raporu almak istiyorum de. o sana zaten gün verir onun için tabiki 37. haftaya kadar çalışmak istiyorsan 32. haftada aldığın 5 haftayı doğumdan sonraya aktarıyorsun bu şekilde yardımcı olabildim mi acaba
aramıza hoş geldin, 32 haftada mecburen dr.a gidip çalışabilir ya ada çalışamaz diye durumunu raporlamalısın canım. bir prosedür yok dr.a git o yazar durumuna göre
teşekkür ederim canım,rapor işin hallettim yarın doktor raporumu fakslayacak
senin minik delikanlı büyüdükçe tepiklerin şiddetide artmış galiba senin bebişde ters duruyo o zaman daha demi...ben hiç öle bişi hissetmiyorum...ay ne güzel arkadaşın zor safhayı atlatmış...bizde o günleri hayırlısıyla görseydik...bebişe ne kadar kıyafet koymak gerekiyor ki ben 3 tane 5li takım koyayım diyorum abartmış mı olurum ki...selam kızlar 4 te okuldan geldiğimden beri geçmişi okumaya çalışıyorum, gene ne çok konuşmuşsunuz zor yetişiyorum hızınıza.
oğlumun hareketlerini direk aşağıdan hissediyorum artık, tecrübeli anneler sizce normal mi? daha 30. hafta yeni bitti. ne güzel karnımda tepişirken iyiydi ama aşağıdan olunca hem can yakıyor hem de korkutuyor. çıkış kapısını bulabilir her an))
bir de unutmadan söyleyeyim, 15 gün önce arkadaşım doğum yaptı hastane çantasını sordum. o normal doğurup 1 günde çıktı hastaneden. sadece 1 gecelik kullanmış, o da doğumdan sonra. sancısını beklerken (12-13 saat boyu sürdü bu arada doğumu) ameliyat önlüğü giydirmişler o yüzden başka ihtiyacı olmamış. yedek al ama kullanmazsın dedi. bir de hem doğum sonrası hem de eve gelince çok yoğun kanaması olmuş. hasta bezi şart, gece pedleri falan hikaye kesinlikle tutmadı diyor. hep hasta bezi kullanmış,
evde bile 2 gün kullanmış.
ayrıca göğüs pedi fazla koyma zaten ilk başta öyle akacak kadar süt yok bir iki tane koy çantaya yeter dedi.
kızının sesi geliyordu arkadan omzuna yatırmış bi yandan konuştuk, içim gitti zaten minik uyuya kaldı sonra. nasıl güzel bir şey, darısı başımıza kızlar
canım uykusuzluk nerdeyse hepimizin sorunu ben iyice geç vakte kadar oyalanıyorum iyice yoruluyorum sonra dalıyorum...Selamlar Herkese
Arkadaşlar bişi sorucam yaklaşık 3 gündür geceleri uyuyamıyorum ya öyle bişi ki sanki luna parkta ilk defa bişeye binerken içiniz böyle bi tuhaf olurya bana öyle oluyo işte uyuyamıyorum tam tarıfi bu bugün gün içindede oldu acaba tansiyonmu normalde benim tansiyonum hep 9-5 çıkar şimdi ölçtüm 12-6 bundan mı acaba ya offf ya bu gecede uyuyamazsamm ne yapıcam uyumak içinnn:84:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?