2011 Şubat Anneleri

canım sen gerçekten istisnasız ve uzun zaman harcayarak yazıyorsun ben de öyle yapıyordum ama baktım olmuyor yazmıyorum artık

ayyyy..kuzum benim hadi bakalım bekliyoruz haberleri

kızlar bazen öyle şeyler olabiliyor herkes geçmişi okuyamıyor ben genelde takip etmeye çalışıyorum ama kiminin vakti olmuyordur,bende bazen yazdıklarıma cvb alamıyorum ama takmıyorum yine yine yine ısrarla yazıyorum(bende pek bi yüzsüz gördüm kendimi)

görüntüsü benide pek tatmin etmedi açıkçası sanırım bende tercihimi hasta bezinden yana kullanıcam,hasta bezleride kocaman rahat edebilirmiyiz ki acaba
pişik mişik olmayalım sonra:86:

görüntüsü benide pek tatmin etmedi açıkçası sanırım bende tercihimi hasta bezinden yana kullanıcam,hasta bezleride kocaman rahat edebilirmiyiz ki acaba

yani ben doğumdan snra birkaç saat içinde kanama azzalıcaktr die düşünüyorum,kanama azalınca da gece pedlerine geçiş ypabiliriz heralde,bir paket de onlardan koydum ben.
pişik olursak da bebişlerin kremleri ne güne duruyo nasiplenelim artık o kadarlık da dimi

pedde koydum da yoğun kanama için külot bez iyi oluyor demişlerdi

hadi güzel haberlerle gel inşallahhh..1 ayda baya uzunmuşşşşş..benimde çarşamba günü görüşümm..3hafta oldu oğlumu görmeyeli...

...

inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canımmm
içimizdeyken böyle özlüyoruz bide dışarı çıktıklarında düşün
vallahi ben büyük kızım uyuyunca bile özlüyorum hemen uyansa diyorum
bebişler dahada farklı oluyor tabii

oda doğrual 5 tane 10 liraya kullan kullan atgerçi açıklamasında sızdırmaz falan diyodu sanırım kanı sızdırmıyo öle bi özelliği varmış avantajı o olabilir

zaten hasta bezinden sızması mümkün değil kocaman bişey bebek bezi gibi bacak arasında duruyor :)
sızsada ucuz ya zaten

canım sen gerçekten istisnasız ve uzun zaman harcayarak yazıyorsun ben de öyle yapıyordum ama baktım olmuyor yazmıyorum artık

ayyyy..kuzum benim hadi bakalım bekliyoruz haberleri

canııımmmm sağolasınnnn

ben daha hasta bezide almadım o piti piti yapıyorum halaama galiba hasta bezi daha mantıklı bakarsın ona bile fazla gerek kalmaz sık sık değiştirirsen ped yeterli olabilir.

ilk gün ped yeterli olmayabilir canım baya yoğun kanama oluyor 2-3 tane hasta bezi yeter alıp paylaşın birbirinizle :)
biz okulda 2 bayan hamileyiz ikimizde kiloluyuz
70 kg üstü hasta bezinden aldık 1 paket paylaştık :)
2.gün en geç 3. gün pede geçeriz artık

ben de aynen senin gbi tutkunun anane donlarından aldm cnm,kocaman walla bayrak gbi,ama tek kullanımlıklardan daha raha rahat olucanı düşünüyorum

aynen bende ya baya büyük bedenini aldım aslında kiloluyum ama o tarz kilotlar hiç giymem bi garip geldi şimdi gözüme lastiği sezeryan yerime gelmesin diye büyük boy aldım karnımın tepesine kadar çekiyorum hhahahahhah

pek rahat olmuyor evet ama napcaksın mecbur
zaten 1 gün bilemedin 2 gün kullanırız

hhahahah..onu bende düşünmüştüm ama yemedi:))))))))) sen gene dikkat et kendineee....

ben hasta bezi aldımmm..doğumdan hemen sonra 2-3 tane kullanırım gibi geliyorr..sonra da orkide gececem..öyle kullan atlar bana pek mantıklı gelmedi yaaa..naaylonumsu bideee...pamuklu olcekkk benim donummmm:))))))))rahat edemem ben öylleeee

ay bellide olmaz kimisi 2. gün ayaga kalkıveriyor bakmışsın 3. gün evde iş yapıyor
Allah hepimize kolaylık versin

banada öyle geliyor bi kaç saate azalır bencede,arap yağı bol bulmuş hesabı yaparız hem bebişlerin poposuna hem kendimize kullanırız doğru söylüyosun,oda bi seçenek

burcu senle satlarımız aynı:13:
öyleymiş cnm ben de sen söyleynce farkettim:)

pedde koydum da yoğun kanama için külot bez iyi oluyor demişlerdi
benmki yandan bantlı olanlardan sanırım,pek dikkat etmedim alırken..
ay inşallah kullanışlı olur da o halimizde başka bişiler aramak zorunda kalmayız,stres olur insan

ay evet en iyi tarafı geçici olması dimi

sağol canım dikkat ediyoruz bakalım hepimiz allaha emanetiz.dimi hava alsın şöle pamuklu pamuklu bide kumaşları böyle yağlı kağıt görünümünde gibi.

ayyy kızlar sizler çok şanslısınız ya hiç bişeyi bilmeden gidip doğuracaksınız bilince insan daha çok korkuyor

gerçi okadarda kötü değil ama işte
ayyyy cennet kokulu bebişim sağsalim gelsinde varsın ben 3-4 gün çok yoğun acı çekeyim nevar yanii

hasta bezi almaktan bahsetmişsiniz kızlar ben erken doğum riski nedeniyle doğum yapmayı düşündüğüm haStanede 2 gece kaldım.bu sırada oradaki hemşirelere sordum hasta bezi almalımıyım diye.onlarda gerek yok biz veriyoruz sen sadece orkid getir yeter dediler .bence almadıysanız bir sorun hastanenize daha iyi olur

kızlar bi de demişsiniz ya anne kilotlarından aldım bayrak gibi falan diye. o kadar büyüğe ihtiyaç var mı normal doğumda? belki sezeryanda dikişlere gelmesin diye olabilir ama. ben şu halimde hala eski kilotlarımı giiyiyorum hastane için de biraz daha büyüğünü aldım ama öyle aman aman büyük değil..

benim 80 kilo üstü hasta bezi almam gerek o zamannapalım bunada katlanıcaz bebeklerimiz için değil mi.uzun zamndır adet görmeyine pek bi alışmıştık böle rahattık aslında şimdi foşur foşur olucak heryer.

hakkaten ya şu an cahil cesareti var bende şahsen
görücem hanyayı konyayı
aman allah hepimizin yardımcısı olur,inşallah hayal bile edemediğimiz kadar rahat geçer

ay bellide olmaz kimisi 2. gün ayaga kalkıveriyor bakmışsın 3. gün evde iş yapıyor
Allah hepimize kolaylık versin
sezeryan daha sıkıntılı tabi sonrası ama umarım rahat olur ya,gerçi ben normal düşünüyorum ama nasip kısmet hiç belli olmuyo bu işler.

kesinlikle,katılıyorum

ayy benm eşim de tutturdu bir ara şu sağlık ocaklarındaki minnacık ultrasonlar varya bizde alalım onlardan laptop kdr bişi,ucuzdur o die
ben de dalga geçtm görmemişin oğlu olmuş.... die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…