canım sen gerçekten istisnasız ve uzun zaman harcayarak yazıyorsun ben de öyle yapıyordum ama baktım olmuyor yazmıyorum artık
ayyyy..kuzum benim hadi bakalım bekliyoruz haberleri
ben külot şeklinde hasta bezi aldım kızlar
ben pek beğenmedim cnm bi de tenim çok allerjik illa ki pamuklu don yani:)
ben de aynen senin gbi tutkunun anane donlarından aldm cnm,kocaman walla bayrak gbi,ama tek kullanımlıklardan daha raha rahat olucanı düşünüyorum
güle güle kullanın cnm,ay o kadar tatlı şeyler var ki insan bebek mağazasına grnce tutamıyo kendni,tuzak gbi resmen yaa
hasta bezi olucağı iiçin sızdırmaz bişiy almaya ihtiyaç duymadım ben şahsen ama tabi terch meselesi cnm
görüntüsü benide pek tatmin etmedi açıkçası sanırım bende tercihimi hasta bezinden yana kullanıcam,hasta bezleride kocaman rahat edebilirmiyiz ki acaba
pişik mişik olmayalım sonra:86:
yani ben doğumdan snra birkaç saat içinde kanama azzalıcaktr die düşünüyorum,kanama azalınca da gece pedlerine geçiş ypabiliriz heralde,bir paket de onlardan koydum ben.
pişik olursak da bebişlerin kremleri ne güne duruyonasiplenelim artık o kadarlık da dimi
hadi güzel haberlerle gel inşallahhh..1 ayda baya uzunmuşşşşş..benimde çarşamba günü görüşümm..3hafta oldu oğlumu görmeyeli...
...
oda doğrual 5 tane 10 liraya kullan kullan at gerçi açıklamasında sızdırmaz falan diyodu sanırım kanı sızdırmıyo öle bi özelliği varmış avantajı o olabilir
canım sen gerçekten istisnasız ve uzun zaman harcayarak yazıyorsun ben de öyle yapıyordum ama baktım olmuyor yazmıyorum artık
ayyyy..kuzum benim hadi bakalım bekliyoruz haberleri
ben daha hasta bezide almadım o piti piti yapıyorum halaama galiba hasta bezi daha mantıklı bakarsın ona bile fazla gerek kalmaz sık sık değiştirirsen ped yeterli olabilir.
ben de aynen senin gbi tutkunun anane donlarından aldm cnm,kocaman walla bayrak gbi,ama tek kullanımlıklardan daha raha rahat olucanı düşünüyorum
görüntüsü benide pek tatmin etmedi açıkçası sanırım bende tercihimi hasta bezinden yana kullanıcam,hasta bezleride kocaman rahat edebilirmiyiz ki acaba
pişik mişik olmayalım sonra:86:
pedde koydum da yoğun kanama için külot bez iyi oluyor demişlerdi
napim içim rahat etmiyo süpürmeyincede:2:kendimi çok pis hissediyorum evim pis olunca zaten hamileliğin başından beri öle bi takıntı başladı ncede 2 güne bir temilzerdim dip bucak artık haftada bir yapıyorum durum öle olunca herşey tozlu ve pis görünüyor gözüme.benim daha iyi bir fikrim vardı hamileleğin başında eve bir ultrason cihazzı almak ama eşim yanaşmadı
ben pek beğenmedim cnm bi de tenim çok allerjik illa ki pamuklu don yani:)
güle güle kullanın cnm,ay o kadar tatlı şeyler var ki insan bebek mağazasına grnce tutamıyo kendni,tuzak gbi resmen yaa
tuzak ki ne tuzakkkk..çok değiştim ben yaaa..kendime bişey bakmıyorum artıkk..direkt bebek mağazalarına dalış yapıyorummmm
hasta bezi olucağı iiçin sızdırmaz bişiy almaya ihtiyaç duymadım ben şahsen ama tabi terch meselesi cnm
canım sezeryan olursan kilot bezi giyemezsin kendin sanırım:44:
yani ben doğumdan snra birkaç saat içinde kanama azzalıcaktr die düşünüyorum,kanama azalınca da gece pedlerine geçiş ypabiliriz heralde,bir paket de onlardan koydum ben.
pişik olursak da bebişlerin kremleri ne güne duruyonasiplenelim artık o kadarlık da dimi
öyleymiş cnm ben de sen söyleynce farkettim:)burcu senle satlarımız aynı:13:
benmki yandan bantlı olanlardan sanırım,pek dikkat etmedim alırken..pedde koydum da yoğun kanama için külot bez iyi oluyor demişlerdi
inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canımmm
içimizdeyken böyle özlüyoruz bide dışarı çıktıklarında düşün
vallahi ben büyük kızım uyuyunca bile özlüyorum hemen uyansa diyorum
bebişler dahada farklı oluyor tabii
zaten hasta bezinden sızması mümkün değil kocaman bişey bebek bezi gibi bacak arasında duruyor :)
sızsada ucuz ya zaten
canııımmmm sağolasınnnn
ilk gün ped yeterli olmayabilir canım baya yoğun kanama oluyor 2-3 tane hasta bezi yeter alıp paylaşın birbirinizle :)
biz okulda 2 bayan hamileyiz ikimizde kiloluyuz
70 kg üstü hasta bezinden aldık 1 paket paylaştık :)
2.gün en geç 3. gün pede geçeriz artık
aynen bende ya baya büyük bedenini aldım aslında kiloluyum ama o tarz kilotlar hiç giymem bi garip geldi şimdi gözüme lastiği sezeryan yerime gelmesin diye büyük boy aldım karnımın tepesine kadar çekiyorum hhahahahhah
pek rahat olmuyor evet ama napcaksın mecbur
zaten 1 gün bilemedin 2 gün kullanırız
yardım alırım kıssss...olmazmı?
hhahahah..onu bende düşünmüştüm ama yemedi:))))))))) sen gene dikkat et kendineee....
ben hasta bezi aldımmm..doğumdan hemen sonra 2-3 tane kullanırım gibi geliyorr..sonra da orkide gececem..öyle kullan atlar bana pek mantıklı gelmedi yaaa..naaylonumsu bideee...pamuklu olcekkk benim donummmm:))))))))rahat edemem ben öylleeee
inşallah sende güzel haberlerle gelirsin canımmm
içimizdeyken böyle özlüyoruz bide dışarı çıktıklarında düşün
vallahi ben büyük kızım uyuyunca bile özlüyorum hemen uyansa diyorum
bebişler dahada farklı oluyor tabii
zaten hasta bezinden sızması mümkün değil kocaman bişey bebek bezi gibi bacak arasında duruyor :)
sızsada ucuz ya zaten
canııımmmm sağolasınnnn
ilk gün ped yeterli olmayabilir canım baya yoğun kanama oluyor 2-3 tane hasta bezi yeter alıp paylaşın birbirinizle :)
biz okulda 2 bayan hamileyiz ikimizde kiloluyuz
70 kg üstü hasta bezinden aldık 1 paket paylaştık :)
2.gün en geç 3. gün pede geçeriz artık
aynen bende ya baya büyük bedenini aldım aslında kiloluyum ama o tarz kilotlar hiç giymem bi garip geldi şimdi gözüme lastiği sezeryan yerime gelmesin diye büyük boy aldım karnımın tepesine kadar çekiyorum hhahahahhah
pek rahat olmuyor evet ama napcaksın mecbur
zaten 1 gün bilemedin 2 gün kullanırız
hakkaten ya şu an cahil cesareti var bende şahsenayyy kızlar sizler çok şanslısınız ya hiç bişeyi bilmeden gidip doğuracaksınız bilince insan daha çok korkuyor
gerçi okadarda kötü değil ama işte
ayyyy cennet kokulu bebişim sağsalim gelsinde varsın ben 3-4 gün çok yoğun acı çekeyim nevar yanii
sezeryan daha sıkıntılı tabi sonrası ama umarım rahat olur ya,gerçi ben normal düşünüyorum ama nasip kısmet hiç belli olmuyo bu işler.ay bellide olmaz kimisi 2. gün ayaga kalkıveriyor bakmışsın 3. gün evde iş yapıyor
Allah hepimize kolaylık versin
hhahahah..onu bende düşünmüştüm ama yemedi:))))))))) sen gene dikkat et kendineee....
ben hasta bezi aldımmm..doğumdan hemen sonra 2-3 tane kullanırım gibi geliyorr..sonra da orkide gececem..öyle kullan atlar bana pek mantıklı gelmedi yaaa..naaylonumsu bideee...pamuklu olcekkk benim donummmm:))))))))rahat edemem ben öylleeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?