2011 Şubat Anneleri

Kızlar çatır çatır çatlamaya başladım ya ve derim müthiş geriliyo hissediyorum çatlamalar devam ediyo yani 3-4 güne kadar hiç bişeyciğim yoktu şimdi göbek deliğimin çevresi çatlak doluuuuuuu Bunalımlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm

vallahi bizde acemiyiz diye telaşlıyız aslında bize görede siz şanslı gibi görünüyorsunuz.amin canım hepimizin tek dileği o zaten ıncığı cıncığı bahane bebişler şahane zaten doğum sonrasında kilottu falandı filandı düşünmeye fırsat olmayacak sadece acaba bebeğimi doyurabiliyormuyum düşüncesi olacak eminimki hepimizde

ben 98 kiloyum 70 lik aldım yeter canım ya karnımız sönmüş balon gibi oluyor okadar büyük alma bence ama yinede sen bilirsin :)

evet ya ne güzel unutmuştuk orkdi falan yeniden başlıyor hemde 40 gün nerdeyse
gerçi sonra hemen hasta olunmuyor ben 6 ay görmedim kırkımdan sonra
kız kardeşim 1.5 yıl adet görmedi
kişiye göre değişiyor yani o bakımdan iyi amaaaaa o sırada yeniden hamile kalma riski çok fazla süt müt korumuyor bilesiniz!

bence normal doğum için almaya gerek yok büyük
benim kesin sezeryan oldugu için çok büyük aldım

ayy hadi kızlar sabahın köründe kalkcam okul var yarın
yattım ben öptüm hepinizii
izne ayrılmak için son 5 günüüüüüüümmmmmmmmmm

ahh o çatlaklar yokmu bide krem kullandım ben ama bi şe yaramadı 1 aya kadar bişey yoktu sonra bi gün 1 tane kızarıklık gördüm pek önemsemedim heralde değildir çatlak krem kullanıyorum dedim sonra bi tane daha bi tane daha derken sağdan sola göbeğiminden aşağısı çatlak doldu hemde 2 haftada.şimdi aynada baktıkça göbeğime içim cız ediyor,biraz genetikmiş diye duymuştum ama oda doğru değil çünkü benim annemdede ablamdada 1 tane çatlak yok üstelik ikiside hiçbirşey kullanmamış benim niye böyle oldu anlamadım.

hadi yaa can sıkıcı cidden ama takma cnm,napalım bebekler için bunlara da göz yumucaz demekki
krem fln ne kullanıodn cnm,işe yaramadımı?

cnm ben hasta bezini üstüne belki kilot da gymk isterim rahat edemem die düşünüp biraz büyük aldm.

güle güle cnm,ii uykular

eşimde söyledi hastanede veriliyormuş hatta bebişlere bez bile veriyorlarmış öle ucuzuda değil doğumevinde pirima veriliyormuş özellerdede vardır heralde ama ben ne olur ne olmaz alırım yine bi paket hasta bezi.

kizlar bende hiç çatlak yok insallah bundan sonrada olmaz.. sanirim karnim genis oldugundan catlamadim

bende kullanıyorum sözde hemde iki ayrı krem göğüslerim çatladı zaten ama göbeğimde yeni başladı sinirlerim bozuldu ya.Benim annemde çatlamıştı zaten off of çok sinir oldum bu zamana kadar çatlamadıysa bundan sonrada çatlamaz diyordum kiii nedir bu çektiğimiz kızlar ya.Artmasa bari dicem ama hiç umudum yok acıyo resmen çünkü

kizlar bende hiç çatlak yok insallah bundan sonrada olmaz.. sanirim karnim genis oldugundan catlamadim

ne kada şanslısın canım inş bu saatten sonrada olmaz.bende bir umutla belki karnım geniştir diyodum hatta 7,5 aylık hamileyim ohh çatlamadım heralde bundan sonrada olmaz diyodumki birden çatır çatır oldu ortalık.göbeğin çok yok diyorlar sanırım benim iç karnım geniş diyince eşim çok gülüyorşimdi karnım geniş diyince aklıma o geldi

kaşımamaya çalış birde çok kaşınır,artma zinş dicem ama hiç kaçarı yok 2 haftada sürülmüş tarlaya dönüveriyor

ayy hadi ya,evet son zamanlar çatlaması daha da uyuzmuşşş,insanın hevesi kursağında kalır,oh be çatlamadım derken...
benm daha haftam küçük bakalım 2-3 hafta içinde neler olucak,umarım çatlamaz:S

Çok sanslısın cnm walla maşallah
inşallah benm de öle olur yaa

kızlar ben de çıkıorum kocacım çağırıyo
kendinize dikkat edinnn

of neyse kızlar şu uyuz temizlikçi çatlaklar derken moralim çökü gidip yatıyım bari uyuyup unutayım herşeyi iyi geceler herkese

Ben de henüz çatlamadım ama son iki haftada bile çatlayan duydum. doğurmadan sevinmemek lazım. demin krem sürmüştüm, şimdi gidip tekrar süresim geldi

iyi geceler...
bende biraz uzanayım hadi kendinize iyi bakın hepinize iyi gceelr

çatlagim yok cok sukur ama agrilarim çokk
Allahim dayanma gucu versin napalim katlaniyoruz mecbur

of neyse kızlar şu uyuz temizlikçi çatlaklar derken moralim çökü gidip yatıyım bari uyuyup unutayım herşeyi iyi geceler herkese

canım boşverrr...yarın mis gibi temiz bir eve uyanacaksın

bu arada ben hiç çatlamadım sen önceden çatladın mı yeni mi oldu acaba benim de olur mu?olsuunnn..kızımız için değer

canım boşverrr...yarın mis gibi temiz bir eve uyanacaksın

bu arada ben hiç çatlamadım sen önceden çatladın mı yeni mi oldu acaba benim de olur mu?olsuunnn..kızımız için değer

mrb çatlaktan bahsetmişsiniz bende hiç çatlamadım ne güzel bitiriyorum doğuma iki buçuk hafta kaldı derken bu hafta çatladımmm hemde ne çatlama

Son düzenleme:

bebek bezini sormak aklıma gelmemişti.neyse hazırlıklı olmak isteyenler alsın tabi.hayırlısıyla bir atlatabilsek ddoğumu bezler falan hallolur

aslında hiç yorulmadım evdeydim bütün gün ama anlamadım neler oluyor bizim oğlan çok yaramaz olucak herhalde : )

inşallah öyledir yaramazlıktan dır umarım hepsi : )

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…