2011 Şubat Anneleri

ben sordum hastaneyeeeee..doğum çantası hazırlıycam siz ekstradan bişey verecekmisiniz die...yuoookkk dedilerrr...paralarını çatır çatır alacaklar ama 2 kuruşluk şeyi vermiyolarrrrrr

ben de doğum çantama yeni bi çamaşır alıp koymadımmm..halada eski çamaşırlarımı kullanıyorummm..zaten bende çamaşır hastalığı varrrr..birsürü varrr..eskiyenleri, sıkıldıklarımı koydum hastane çantama..lekelenir filan atarımmmmm dieee...öyle anne donu gibi çarşaf çarşaf da giyemem yaaaaa....

çatlagim yok cok sukur ama agrilarim çokk
Allahim dayanma gucu versin napalim katlaniyoruz mecbur

bnim de çatlağım yok hala yokkk ama gün aşırı korkmaya başladımmmm...ablam doğumdan sonra deri altından çatladığını farketmiştii..karnı kocemen ken belli olmuyoduuu..
allah hepimizi güç, sabır versinnn

kot giymeyi özledim şöle salaş salaş saclarda dagınık olcak asi asi hallerde gezicem

Arkadaşlar burada mı yoksa mart annelerinde mi bir bayan vardı bebeğin kordonunda kan akışı durmuştu..Durumu nasıl bilen var mı?

selamun aleyküm hanım ağalar naassınızzzz

ben geldimmm hani bando mızıka nasıl karşılama bu yaaaaaaa peehhh.bak şimdi ben yazdım ya herkes dağılırrr bööööööö

akşam markete gittik meyvemi stokladım geldim.bak şimdi sizi okuyunca aklıma geldi farklı markete gitmiştik hasta bezine baksaydım keşke hiç aklıma gelmedii neysee artıkk

ablamdan aldığımız bebek arabasının kumaşını sökmüştük komple onu yıkadım astım mis gibi olmuş valla yeni gibii

ben aldım 4 tanesi 6 lira.içi pamuklu gibi dışı naylon kenarları lastikli.bilmiyorum ne ka işe yarrar ucuzdu dursun diye aldım.hamile kilodumu koydum bitane hani şu karın kısmı kocaman uzun olandan bir kaç tanede normal büyük kilot koydum eeee taa ney koyam dimi

aman o bunalımlı haller bendede var arada gelip gidiyoo :26: kendimi böle psikolojik vaka gibi hissediyorum. kafama huni takıcam yakındır heeee

bence söyle sonuçta sezeryanın özelliği ne uygun zamanda seninde seçtiğin bir tarihte olması.birşey diyeceğini sanmıyorum.mazeretinde gayet mantıklı.sanmıyorum bişi diyeceğini hem dese nolcakki yazık kocacından kıymetlimii

görüntüsü benide pek tatmin etmedi açıkçası sanırım bende tercihimi hasta bezinden yana kullanıcam,hasta bezleride kocaman rahat edebilirmiyiz ki acaba
pişik mişik olmayalım sonra:86:

bende alacam hasta bezinden.ped aldım ama normal ped diil.hasta pedleri varmış orda markette gördüm.ondan aldım.bu kanama normal doğumdamı oluyor?sezeryandada oluyormu.hoş benimki belli diil ama

ayyy bende hiç bişi yok.inşallah olmazdaaa böylece bitirebilsek kazasız belasızzz

valla ben sordum öyle bir uygulamamız yok dediler peehhh :120: doğru diyonuz valla paraları almayı biliyolar bi bez vermiyolarrr

kot giymeyi özledim şöle salaş salaş saclarda dagınık olcak asi asi hallerde gezicem

offf offff bende özledim 34 beden pantolonlarımııı

canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün neyseki kötü bir haftayı atlatmışsın maşallah bebişinde iyiymiş çok sevindim canım darısı bizim başımıza artık bebişini bizim yerimizede koklayarak öp annesi

canım dualarımız seninle inşallah sağlıkla bebişini kucağına alırsın allah yardımcın olsun güzel haberlerini bekliyoruz

burcucum bence hiç çekinme söyle druna babasınında bebeğini görsün zaten 37. haftada olucaksın o hafta doğan bebekler zamanını doldurmuş oluyor dr kabul etmesede yapıcak bişey yok artık en azından senin için rahat olur ama eşinde yakındayken bence daha mutlu doğum yaparsın hem bir kaç günden bişey olmaz bak bebişlerimiz 34-35. haftada gelmeye başladılar bile içini rahat tut konuş drunla canım

gözün aydın aydın kızını görmüşsün maşallah onada kocaman olmuş allahım artık hayırlısıyla kucaklarımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi

selam kızlar
ay evde tamirat var bütün banyoyu kırıyorlar sabahtan beri kafa beyin kalmadı çok fenayım çoookk
bir bebek dahamı doğdu sanki facebookta öyle okudum
haberi olan varsa yazabilirmi?

canım buket ve kumralperi arkadaşlarımız doğum yaptı

maşallah canım kocaman oldular artık 3 kilolarıda görmeye başladık artık bence sen önümüzdeki hafta doğurursun canım baksana sancılarda düzenli başlıyor artık hayırlısıyla gelsinler artık

Arkadaşlar burada mı yoksa mart annelerinde mi bir bayan vardı bebeğin kordonunda kan akışı durmuştu..Durumu nasıl bilen var mı?

canım bu topikte öyle bir sorun yaşayan arkadaş yok sanırım mart annelerinde olabilir

fatmacım yarın prensesini görmeye gidicekmişsin gözün aydın canım 1 ay çok uzun zaman olmuş hasret gider biraz artık haftada 1 gidersin sanırım umarım güzel haberlerle dönersin bekliyoruz haberlerinizi

bu mesaj ile 3000 inci mesajımı yazmış bulunuyorummm hadi kutlayalımm :118: :118:

Son düzenleme:

selam canım bende geçmişi okudum biraz onlara cevap yazıp geldim nasılsın metehan beyimiz nasıl artık çok zorlanıyoruz bende nerdeyse doğ oğlum diye yalvarıcam ağrılar gittikçe daha şiddetli ve artmaya başlıyor zor dayanıyorum

napsın benim paşa oğlum debeleniyo habireee.
valla bende şu 37. haftayı bi geçimm doğurayım istiyorum artık 40ı falan bekleyecek sabır kalmayacakmı bende nedir

ayy bıu akşam herkes benim kocişe göbek çıkmış kilo almışsın dedi dedi adam rejime girdi iyimi.şimdide göbek eritmek için hani aletler varya ondan alalım diyoo.ahaha yazık kız kıyamam adamcağızı bunalıma soktular.neyse bari bende onun porsiyonlarını azaltayımda rejimine destek olayım.neticede onu şuan anlayacak en uygun kişi benim

Kızlarrr ben geldim yine, oğluşla oynadık besledim uyudu, bende buraya daldım, geçmişe göz atamamıştım dayanamadım bi bakim dedim :)
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim, aynen öyle kızlar

Bu mesajı okuyunca önceki yorumlarda ne olduda böyle gönderme yapar gibi yazdın diye geçmişe baktım ama bişey göremedim cnm, mesela naz yapacak kimsem olmadığı için 2. gün sonunda ayaklandım demişsin eğer bahsettiğin ayağa kalkmaksa doğumdan 6 saat kadar sonra kaldırıp yürütüyorlar o zaman otomatikman ayaklanıyorsun zaten, ama ağrısı acısı sürüyor tabiki, kaynanaya gelince, ben şahsen bu konuda aynen şöyle düşünüyorum,karşıdakinin geçinmeye niyeti yoksa, baştan beri istemiyor iğneleme misilleme yapıyorsa görüşmek zorunda bile değilim, geçinmeye niyeti olanda belli olur zaten tavrından konuşmasından,he tabi bu durumda karşındakinin söyleyebileceklerini belirleyemezsin ama ona olan uzaklık yakınlığını belirleyebilirsin, burdaki çoğu arkadaşta aynen böyle yapıyor zaten, mesela benim eşimde aynen benim gibi düşünüyor, annesinin ve kardeşinin ve birçok akrabasının yaptığı hataları görüyor ve kendi ailemizin zarar görmemesi için bizi o taraftan uzak tutuyor, hatta bazen ben söylemesem aramıyor bile, bende sırf anadır diye acıdığım için hatırlatıyorum yoksa beni istemediklerini vs... biliyorum, bende bu anlamsız ve kendi kazdığı kuyuya kendi düştükleri tavırlarından çok hoşlandığım için değil yani, he onlar bunu biliyorlarmı? hayır, eşim biliyormu, evet, yaptıklarımı takdir ediyormu ? evet, benim için kalanı hikaye zaten hiç önemi yok
Neyse bu konular üzerine konuşmak anlamsız,benim o kesime karşı felsefem mevlana değilim insan ol öyle gel,
Cnm bu arada bu konu ile ilgili düşüncelerim bunlar, yoksa seni tanımıyorum sana karşı bişey değil, ama yazdıklarını okuduktan sonra bi kaç kelime yorum yapmak istedim hepsi bu, Rabbim 3. bebeğinide kucağına almayı nasip etsin inş
Cnm Allah yarıdımcın olsun, sancının olmamasına sevindim
Cnm boşveeeeeeer sorun yaratmasınlar yeterrrrrrrrr
Evet cnm, bak ne kadar güzel eşin seni seviyor, sana değer veriyor, benimkide öyle Allaha şükür, kalanları kendi yapar kendi bulur
Cnm Allah analı babalı büyütsün inş. vatana millete hayırlı evlat olsun

Cnm hayırlısı ile kucağına al bebişini gel :)

Ben beğendim cnm eline sağlık, kağancımdan boş bir vakit bulabilirsem eğer bende denicem

benimde sanki hamile eşim gibi benim yerime o aldı kiloları göbek çıktı artık doğumdan sonra galiba kocalarımızla beraber rejime başlıycaz sedacım bencede sen şimdidende porziyonları azalt

Bi süt ısıtayım kendime, geliyommm

Son düzenleme:
anaamm tvde makarna yiyolar hiç aç değilim ama yiyesim geldi yaaaaa nocak şimcik bu saattee

oysa akşam 2 tane poğaça 2 tane tatlı bişi 1 tanede küçük tatlı bişi yedimm yemek hariçç pööfffff uyuyamamda bak şimdi ben bunu yemezsemmm haaaa

burcucum hoşgeldin canım kayınvalideler hakkındaki düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum bende erkek annesi olucam ama beni istemeyen beni sevmeyen her dakika laf sokan yuvamı bozmak isteyen insanlardanda uzak durarır yapmacık olamam kimseyede yaranmaya çalışamambazı insanlara kendini yırtsanda sevdiremezsin çünkü oğlunu elinden aldın diye seni düşmanı gören bir anneye hiç

sedacım battı balık yan gider mecbur yiyceksin o zaman yoksa bu gece aklından çıkmaz git az bişey yap rahat rahat uyu ama porsiyonları azalt lütfen

evet canım...birde yatak istirahati, evde bizden başka birinin olması,doğumun nasıl olacağı vb kaygılar sanırım sinirlerimi iyice yıprattı....
kızımı sağlıkla bi alaydım kucağıma....o gelince herşey daha iyi olcak inş....okumaya çalışıyorum sürekli...
o kadar çok korkuyorum ki fatmacım doğumdan anlatamamm....o yüzden genelde sadece kızımı sağlıkla kucağıma aldığım anı düşünmek istiyorumm....
bende çok çatladım....özellikle göbeğimin altından ve göbek deliğinin çevresinden...annemdede pek yok ama...geçende anneme dedim çok çatladım diye annemde anne olmak kolay değil dedikuzum sağlıklı olsunda napalımm çatlak göbüşlü olayım....
hoşş geldin....ben artık kendimi psikolojik vaka gibi hissetmiyorum öyle olduğuma eminim....yüzüm hiç gülmüyo yazık kayınvalidemde etrafımda dönüyo ben mi bişi yaptım bana mı kızdın diye....üzülüyorum yazık kadının bişi yaptığı ettiği yokk baktı bende durumlar vahimm alttan alıyo sesini çıkarmıyo hiç bişeye ama bazenn hiç bişi yokken bile insan sinir olabiliyo galiba
nurcum sen nasılsın prensesin nasıl sesin çıkmıyor geçmişi okuyorsun galiba

düşe kalka devam ediyoruz canım...biraz geçmişe bakim dedimm....çarşamba günü kontrole gidicez doktor ne dicek çok merak ediyorum...sen nasılsın?minik prensin ne alemde üzüyor mu seni

ben yemekle ilgili bişey görür görmez hemen değiştiriyorum hiç bakmıyorum ne olur ne olmaz canım çeker diye bence bundan sonra sende bakma hemen değiştir yoksa bu kiloları bir kaç yılda zor veririz

inşallah çarşamba günü güzel haberlerle gelirsin canım bizimde haftaya salı kontrol ama artık kasılmalarım ve ağrılarım çok artmaya başladı arada sancı bi saplanıyor doğuruyorum diye korkuyorum çok sık değil sanırım yalancı sancılar böyle devam ederse bu hafta bi gidip nstye giriyim diyorum artık çok zorlanıyorum oturamıyorum bile hayırlasıyla bi doğursaydık

sedacım battı balık yan gider mecbur yiyceksin o zaman yoksa bu gece aklından çıkmaz git az bişey yap rahat rahat uyu ama porsiyonları azalt lütfen

ben yemekle ilgili bişey görür görmez hemen değiştiriyorum hiç bakmıyorum ne olur ne olmaz canım çeker diye bence bundan sonra sende bakma hemen değiştir yoksa bu kiloları bir kaç yılda zor veririz

ayy yok gördüm bikere nasıl yiyolardı hemde

makarna söz konusu olduğunda saat kaç olursa olsun yemişimdir hep hiç istisnasız yatağımdan kalkıp yediğimi bilirimm

zaten koydum bile 10 dakkaya haşlanır yerimm

amaann hamileyiz heraldeee yicemm

hatta gelin birlikte yiyelimm anasını satiimm yaaaaa bişi kalmadı şurda zaten aldık alacağımız kadar napiimm

gerçi bu akşam bana herkes hiç kilo almamışsın sadece top gibi karnın var dedi.ayol 15 kilo aldım dedim hani ellerin ayakların yüzün aynı duruyo dediler

aldım gazıııı yicem makarnalarııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…