hasta bezi almaktan bahsetmişsiniz kızlar ben erken doğum riski nedeniyle doğum yapmayı düşündüğüm haStanede 2 gece kaldım.bu sırada oradaki hemşirelere sordum hasta bezi almalımıyım diye.onlarda gerek yok biz veriyoruz sen sadece orkid getir yeter dediler .bence almadıysanız bir sorun hastanenize daha iyi olur
kızlar bi de demişsiniz ya anne kilotlarından aldım bayrak gibi falan diye. o kadar büyüğe ihtiyaç var mı normal doğumda? belki sezeryanda dikişlere gelmesin diye olabilir ama. ben şu halimde hala eski kilotlarımı giiyiyorum hastane için de biraz daha büyüğünü aldım ama öyle aman aman büyük değil..
çatlagim yok cok sukur ama agrilarim çokk
Allahim dayanma gucu versin napalim katlaniyoruz mecbur
teşekkür ederim canım...
kızlar bişi sorcam bu arada geçenlerde biriniz kullan at kilotlardan bahsetmişsiniz hastane için ben ilk burda duydum ve int şöle bi bktım çok ince bişee benziyor naylon gibi sizler aldınız mı gereği var mıki acaba rahat oluyosa bende alayım diyorum.
slm kızlarrr bugün çok sıkılınca canım kocacım beni eyvah eyvaha götürdü...biraz daha iyiyim sanki ama şunu farkettim anlık çözümler oluyoo içimin sıkıntısı tamamen geçmiyo....doğum stresi mi başka stresler mi bilemiyorum ama zoor bi süreçten geçiyorum sanırım..
Cnm dr dan ters cevap almak istemediğim için bi kaç gün erken doğsun diyemiyorum, burdaki askeri hastanenin dr u rahat 10 senelik dr olduğu için doğumu onda yapmaya karar verdim, bu civardaki özel hastaneler hakkında iyi duyumlar almadım bu yüzden başta özel düşünmeme rağmen sonradan tercih etmedim, eşim çok istiyor ama ben söyleyebilecekmiyim bakalım, cuma günü randevum var ameliyat günü belirlenip dananın kuyruğu kopacak bakalım hakkımızda hayırlısı inş
görüntüsü benide pek tatmin etmedi açıkçası sanırım bende tercihimi hasta bezinden yana kullanıcam,hasta bezleride kocaman rahat edebilirmiyiz ki acaba
pişik mişik olmayalım sonra:86:
Kızlar çatır çatır çatlamaya başladım ya ve derim müthiş geriliyo hissediyorum çatlamalar devam ediyo yani 3-4 güne kadar hiç bişeyciğim yoktu şimdi göbek deliğimin çevresi çatlak doluuuuuuuBunalımlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
eşimde söyledi hastanede veriliyormuş hatta bebişlere bez bile veriyorlarmış öle ucuzuda değil doğumevinde pirima veriliyormuş özellerdede vardır heralde ama ben ne olur ne olmaz alırım yine bi paket hasta bezi.
kot giymeyi özledim şöle salaş salaş saclarda dagınık olcak asi asi hallerde gezicem
meraba kızlar...
aylardır şubat annesı olucamı düşünürken ...35.haftamda doğum yaparak anne oldum oğlum dünyaya geldi...ve ocak annesi oldum..çok kötü bir hafta geçirdim..hastanede ytam 3 gün yattım.serumla sancılarımı kesmeye çalıştılar bebeğimi biraz daha içerde tutmaya çalıştılar ama bebeğim çok sabırsız çıktı ve 10 ocakta dünyaya geldi..ayrıntılarıyla anlatıcam ama şu an çok iyi değilim.bu arada bebeğim 2 575 kilo doğduve gayet sağlıklı...Allah hepinize hayırlı doğumlar göstersin...hepinize iyi gecelerrr
slm kizlaaar,cook uzun zamandır giremedim siteye.Neyse,kısmetse ben p.tesi doğuma giriyorum,dualarınızı eksik etmeyin lütfen,oğluşumuzu kucağımıza alıcaz kısmetse.İlk doğumum sezeryan olduğu ve cok erken hamilelik geldiği için mecburen ikinciyide sezeryanla yapıyoruz,allah hepinize kolay doğum nasip etsin.
Cnm günaydın, eşim subay ve gemimiz yaklaşık 1 senedir tersanede, eşim gemide bende annemde kalıyorum şu an, hafta sonları yanımıza gelebiliyor,dr un söylediği yaklaşık tarih tam subat başı oluyor, benim 38. haftam bitiyor ve o hafta eşimin hiç izin alamayacağı 30 günlük döneme denk geliyor, hafta sonu için bile olsa çok zor izin alması ki hafta içi sezaryen yapıyorlar, yani muhtemeln yanımda olamayacak,
Kağan 38 dolunca doğduğu için banada en güzeli sanki 38 bitince gelmesi gibi geliyor ama eşim ben göremicem diyince benimde içim bi tuhaf oluyor bende doğuma eşim yanımdayken girmek istiyorum...
Dr a söylemeyede çekiniyorum nedense ya of..
selam kızlar dün kontrolümüz vardı kızımı gördüm çok güzelldii doyamadım kuzuma..
kilomuz 2300 olmus gerçi sizin miniklerin yanında benimkisi daha küçücükk siz 3 lü kilolara sevinirken ben daha 2 kilo olduguna seviniorum :)
doğum şeklimiz biraz muallakta kaldı ben myomdan dolayı sezeryan olur die düşünüodum ama dr normal düşün dedi bende kararsız kaldım ama şimdilik kızımın keyfini bekliycem sanırım..
ama myomdan da kurtulmak istiodum bilmiorum nasıl olcak neyse hakkımızda hayırlısı bakalım..
sizler nasılsınız bakalım çok geçmişe bakamadım bi kaç önceki sayfadan baktım bi bebişimiz daha gelmiş kumsalperi hayırlı olsun canım bebişin.. Saglıklı uzun ömürlü olsun inşallah
selam kızlar
ay evde tamirat var bütün banyoyu kırıyorlar sabahtan beri kafa beyin kalmadı çok fenayım çoookk
bir bebek dahamı doğdu sanki facebookta öyle okudum
haberi olan varsa yazabilirmi?
herkese mrb bu gn kontrole gittik oğluşumu gördüm maşallah gayet iyi keyfi paşanın şimdilik yanını yönünü değiştirmemiş doğum pozisyonunda bana normal doğum yolları görünüyor gibi kilosu 3200 olmuş,bide nst ye girdim düzenli sancım çıktı 5 dk bir sancıl oldu eşimde gelmişken doğuracan heralde dedi baya bi takip ettik ama sonra vazgeçti sanırsam benim oğlan doğmaktan.şimdi ara ara yine kasılmalarım var eşim yat dinlen dedi ama nerde ben kalktım bi güzel evi süpürdüm şimdide bi bakayım dedim napıyorsunuz.
Arkadaşlar burada mı yoksa mart annelerinde mi bir bayan vardı bebeğin kordonunda kan akışı durmuştu..Durumu nasıl bilen var mı?
selamun aleyküm hanım ağalar naassınızzzz
ben geldimmm hani bando mızıkanasıl karşılama bu yaaaaaaa peehhh.bak şimdi ben yazdım ya herkes dağılırrr bööööööö
akşam markete gittik meyvemi stokladım geldim.bak şimdi sizi okuyunca aklıma geldi farklı markete gitmiştik hasta bezine baksaydım keşke hiç aklıma gelmedii neysee artıkk
ablamdan aldığımız bebek arabasının kumaşını sökmüştük komple onu yıkadım astım mis gibi olmuş valla yeni gibii
ben aldım 4 tanesi 6 lira.içi pamuklu gibi dışı naylon kenarları lastikli.bilmiyorum ne ka işe yarrar ucuzdu dursun diye aldım.hamile kilodumu koydum bitane hani şu karın kısmı kocaman uzun olandan bir kaç tanede normal büyük kilot koydum eeee taa ney koyam dimi
aman o bunalımlı haller bendede var arada gelip gidiyoo :26: kendimi böle psikolojik vaka gibi hissediyorum.kafama huni takıcam yakındır heeee
bence söyle sonuçta sezeryanın özelliği ne uygun zamanda seninde seçtiğin bir tarihte olması.birşey diyeceğini sanmıyorum.mazeretinde gayet mantıklı.sanmıyorum bişi diyeceğini hem dese nolcakki yazık kocacından kıymetlimii
bende alacam hasta bezinden.ped aldım ama normal ped diil.hasta pedleri varmış orda markette gördüm.ondan aldım.bu kanama normal doğumdamı oluyor?sezeryandada oluyormu.hoş benimki belli diil ama
ayyy bende hiç bişi yok.inşallah olmazdaaa böylece bitirebilsek kazasız belasızzz
valla ben sordum öyle bir uygulamamız yok dediler peehhh :120: doğru diyonuz valla paraları almayı biliyolar bi bez vermiyolarrr
offf offff bende özledim 34 beden pantolonlarımııı
bu mesaj ile 3000 inci mesajımı yazmış bulunuyorummm hadi kutlayalımm:118: :118:
selam canım bende geçmişi okudum biraz onlara cevap yazıp geldim nasılsın metehan beyimiz nasıl artık çok zorlanıyoruz bende nerdeyse doğ oğlum diye yalvarıcam ağrılar gittikçe daha şiddetli ve artmaya başlıyor zor dayanıyorum
Herkese merhabalar öncelikle hepimiz için en zor zamanlar elinizden geldiğince relaks olun ve kalp kırmamaya özen gösterin şimdi hepimizde sinir stres hat saffada .geçmişte bazı arkadaşlarımız sezeryan hakkında sorular sormuş 2 tane sezeryan yaptım biri genel biri epidural şimdiki bebişimide epiduralle dünyaya getirmeyi düşünüyorum.Sezeryan olucak arkadaşlarım ın bir kısmıda kaç günde dikişler iyi olur demiş ben 2 sindede 2 gün sonra AYAKLANDIM ( NAZ YAPACAK KİMSE YOKTU ONDAN BELKİDE :) Anne Olcaz ALLAH Kısmet ederse (3 kez olcam ) annemin kıymetini nasıl anlıyorsam Eşimide Dünyaya getiren Anneye Sevmesemde Saygı duymak zorunda olduğumu Yarın benimde kayın valide olacağımı + Evladın kolay büyütülmediğini VE NE OLURSA OLSUN bENİ DOĞURAN ANNEYE KARI vs üstlubu çok argo ve seviyesiz buldugum hitap şekillerini EŞİMİN ANNESİNEDE sölemem L
Cnm Allah yarıdımcın olsun, sancının olmamasına sevindimselam kızlar, bu aralar pek okuyamıyorum sizi. umarım herkesin keyfi yerindedir.
bugün kontrolden iyi haberlerle döndük; salı sancı ve kasılmalarım başlamıştı ve farkedilmeseydi doğum başlayacaktı. 4 günlük ilaç istirahatten sonra bugün nts'de kayde değer sancım çıkmadı. gene ilaçlara devam, tuvalet ve yemek dışında kımıldamak yasak hep yatıcam ama en azından oğlum biraz daha sabredecek içerde ben dikkat edersem.
doğuran var mı bilmiyorum, inşallah hepimizin bebekleri en doğru zamanda sağlıkla gelirler.
Cnm boşveeeeeeer sorun yaratmasınlar yeterrrrrrrrrselam kızlarrrrr
şöyle en hızlısından bir göz gezdirdimm..hediyelerden bhsedilmişşş..koçişim bana doğum hediyesi olarak araba aldıı..bebek için tek şartım buydu...yoksa daha çooook beklerdi:))))))ama bana değil ona yaradıı:))) eve tıkıldım kaldım çünküüü...annecim oğluma künye yaptırmış ve birrrsürü yelek, kazak filan örmüşş..bide hazor aldığı şeyler varrr..nerdeyse tüm eşyalarını dizdi...
kayınvalideme gelinceeee....henüz bişey yokkk.. ufacık bir parça eşya yokk..doğsunda bakarız diyoooo...herade doğumdada oğluşa bi çeyrek takar diye düşünüyorummm..gerçi bana zararı olmasında ben ona şükredecemm..buraya gelecekler yol paralarını gidişlerini gelişlerini biz ödiycezzz...bakalım neler olcek iştee...aallah evimizdeki mutluluğumuzu bozmasın elimizdekine bereket versin de kim ne yaparsa ypsınnnn..hepsiii geçip gidecekkkk:)) ama insan bekliyooo..evlendiğim günden beri torun isteriz diye tutturmuşlardı...biz düğünümüzü kendimiz yaptıkk..baya borç ödedik..bide onların birçok ihtiyaçlarınıda biz karşıladıkk...destek değil köstek gördük..ben hep durunönce kendimizi doyurabilecek hale gelelimde ondan sonra bebekte yapaız diyodummm..şimdi bebşimolcakk..eşimin tarafından ilk torunnn..ama kimsenin umurunda değilmiş gibi gözüküyoo...üzülüyorum ama takmamaya çalışıyorumm işte
Evet cnm, bak ne kadar güzel eşin seni seviyor, sana değer veriyor, benimkide öyle Allaha şükür, kalanları kendi yapar kendi bulurwalla ya biz düşemedik böyle kaynanaya...düşünmesi yeter kızım..bizimki gibi düşüncesiz olmasındansa...hiç bi incelik görmedim o taraflardan mesela ben...ne evlilik öncesi nede sonrası....
ama kocam başkadır allah için...her doğum günümde napcağını şaşırır...şimdi bidde sevgililer günü doğum günüm ve bebişim aynı zamnlarda gelecek....çok büyük bişey planlıyo...ama gerçekten istemiyorum....böyle elinde çiçekle gelip beni o gün mutlu edecek şeyler yapsa yeter....yemek ve romantik bi gün herşeye değer bence
Cnm Allah analı babalı büyütsün inş. vatana millete hayırlı evlat olsunmeraba kızlar...
aylardır şubat annesı olucamı düşünürken ...35.haftamda doğum yaparak anne oldum oğlum dünyaya geldi...ve ocak annesi oldum..çok kötü bir hafta geçirdim..hastanede ytam 3 gün yattım.serumla sancılarımı kesmeye çalıştılar bebeğimi biraz daha içerde tutmaya çalıştılar ama bebeğim çok sabırsız çıktı ve 10 ocakta dünyaya geldi..ayrıntılarıyla anlatıcam ama şu an çok iyi değilim.bu arada bebeğim 2 575 kilo doğduve gayet sağlıklı...Allah hepinize hayırlı doğumlar göstersin...hepinize iyi gecelerrr
slm kizlaaar,cook uzun zamandır giremedim siteye.Neyse,kısmetse ben p.tesi doğuma giriyorum,dualarınızı eksik etmeyin lütfen,oğluşumuzu kucağımıza alıcaz kısmetse.İlk doğumum sezeryan olduğu ve cok erken hamilelik geldiği için mecburen ikinciyide sezeryanla yapıyoruz,allah hepinize kolay doğum nasip etsin.
iyi geceler kızlar herzamnki gibi biz gene gece nöbetine kaldık sanırsam yatıyorum yatağa yuvarlan allah yuvarlan saat kaç olursa artık uyuyamayınca yatmakta sıkıntı veriyor yatıncada belim falan ağrıyor artık,kendim uyuyamıyorum dönmekten eşimide uyutmuyorum bari kalkayımda adam rahatça uyusun dedim.bu arada doğuranlar artmaya başladı ayy negüzel allah sağlıkla bizede bebişlerimizi kucaklarımıza almayı nasip etsin,doğum yapan annelerede hayırlı olsun allah bebeklerine uzun sağlıklı ömürler versin.
bu arada size geçen gün söylediğim bebekleriniz için yapabileceğiniz basit lambayı ben yaptım bakın bakalım olmuş mu?benim oğlumun şimdilik odası olmadığı için eşimin çalışma odası için yaptım çekyatların ve perdelerin engine uysun die pembei morlu,ama bebeklerine oda yapan anneler yapabilir çok hoş duruyor.bu arada nasıl yapıldığını öğrenmek için googleden bebek odası yada yatak odası için avize yapımı die aatabilirsiniz kk da gördüm bende çok hoşuma gitti denedim.benimki biraz yamuk oldu amaaltını düzgün kesememişim
napsın benim paşa oğlum debeleniyo habireee.
valla bende şu 37. haftayı bi geçimm doğurayım istiyorum artık 40ı falan bekleyecek sabır kalmayacakmı bende nedir
ayy bıu akşam herkes benim kocişe göbek çıkmış kilo almışsın dedi dedi adam rejime girdi iyimi.şimdide göbek eritmek için hani aletler varya ondan alalım diyoo.ahaha yazık kız kıyamam adamcağızı bunalıma soktular.neyse bari bende onun porsiyonlarını azaltayımda rejimine destek olayım.neticede onu şuan anlayacak en uygun kişi benim
Kızlarrr ben geldim yine, oğluşla oynadık besledim uyudu, bende buraya daldım, geçmişe göz atamamıştım dayanamadım bi bakim dedim :)
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim, aynen öyle kızlar
Bu mesajı okuyunca önceki yorumlarda ne olduda böyle gönderme yapar gibi yazdın diye geçmişe baktım ama bişey göremedim cnm, mesela naz yapacak kimsem olmadığı için 2. gün sonunda ayaklandım demişsin eğer bahsettiğin ayağa kalkmaksa doğumdan 6 saat kadar sonra kaldırıp yürütüyorlar o zaman otomatikman ayaklanıyorsun zaten, ama ağrısı acısı sürüyor tabiki, kaynanaya gelince, ben şahsen bu konuda aynen şöyle düşünüyorum,karşıdakinin geçinmeye niyeti yoksa, baştan beri istemiyor iğneleme misilleme yapıyorsa görüşmek zorunda bile değilim, geçinmeye niyeti olanda belli olur zaten tavrından konuşmasından,he tabi bu durumda karşındakinin söyleyebileceklerini belirleyemezsin ama ona olan uzaklık yakınlığını belirleyebilirsin, burdaki çoğu arkadaşta aynen böyle yapıyor zaten, mesela benim eşimde aynen benim gibi düşünüyor, annesinin ve kardeşinin ve birçok akrabasının yaptığı hataları görüyor ve kendi ailemizin zarar görmemesi için bizi o taraftan uzak tutuyor, hatta bazen ben söylemesem aramıyor bile, bende sırf anadır diye acıdığım için hatırlatıyorum yoksa beni istemediklerini vs... biliyorum, bende bu anlamsız ve kendi kazdığı kuyuya kendi düştükleri tavırlarından çok hoşlandığım için değil yani, he onlar bunu biliyorlarmı? hayır, eşim biliyormu, evet, yaptıklarımı takdir ediyormu ? evet, benim için kalanı hikaye zaten hiç önemi yok
Neyse bu konular üzerine konuşmak anlamsız,benim o kesime karşı felsefem mevlana değilim insan ol öyle gel,
Cnm bu arada bu konu ile ilgili düşüncelerim bunlar, yoksa seni tanımıyorum sana karşı bişey değil, ama yazdıklarını okuduktan sonra bi kaç kelime yorum yapmak istedim hepsi bu, Rabbim 3. bebeğinide kucağına almayı nasip etsin inş
Cnm Allah yarıdımcın olsun, sancının olmamasına sevindim
Cnm boşveeeeeeer sorun yaratmasınlar yeterrrrrrrrr
Evet cnm, bak ne kadar güzel eşin seni seviyor, sana değer veriyor, benimkide öyle Allaha şükür, kalanları kendi yapar kendi bulur
Cnm Allah analı babalı büyütsün inş. vatana millete hayırlı evlat olsun
Cnm hayırlısı ile kucağına al bebişini gel :)
Ben beğendim cnm eline sağlık, kağancımdan boş bir vakit bulabilirsem eğer bende denicem
anaamm tvde makarna yiyolar hiç aç değilim ama yiyesim geldi yaaaaa nocak şimcik bu saattee
oysa akşam 2 tane poğaça 2 tane tatlı bişi 1 tanede küçük tatlı bişi yedimm yemek hariçç pööfffff uyuyamamda bak şimdi ben bunu yemezsemmm haaaa
evet canım...birde yatak istirahati, evde bizden başka birinin olması,doğumun nasıl olacağı vb kaygılar sanırım sinirlerimi iyice yıprattı....slm kızlar ben geri geldim:)
ayy cnm ben de normalden diil de sezeryendean korkuyorum,umarım hrşey yolunda gider gayet sağlıklı kolay bi normal doğum nasip olur..
ama mecbur kalırsak da boynumuz kıldan ince napalım:)
manikcim walla ne demişler el elin eşşeğini türkü çığırarak arar
benmde kendm yapmadkça hep bişiler yanlş yaplmş gbi gelio ama napalım katlanıcaz,elimiz kolumuz bağlı..bakalım benm temzliğe gelen hanımlar ne yapacak..umarım memnun kalırım
walla hepimizin son dönemleri hem fiziksel hem psikolojik açıdan baya yorucu olucak sanırım,ama az kaldı,öyle bi tesellimiz var en azından:)
ne demişler sayılı gün çabuk geçer..
bi de şu doğum sonrası depresyonuna dikkat etmek gerekicek sanırım
cnm büyük ihtimal onlar yanlzca bebek hareketi,bnm oğlumda hep öyle yapıo ve sürekli hareketleri bu şekilde sıpanıın
cnm bence çekinme ne demişler isteyenin bir yüzü vermeyenin 2 yüzü
şaka maka bence sakıncası yoksa dr.da tepki vermiycektir,sonuçta aile içi özel bi durum,anlayışla karşılar die düşünüyorum ben..
kızımı sağlıkla bi alaydım kucağıma....o gelince herşey daha iyi olcak inş....okumaya çalışıyorum sürekli...selam kzılarrrrrrrrrrrrrrrrr
ben geldimmm
bugun salak gibiyim yaaaa..uyuyamadımmmm...aval aval bakıyorummmmm dünyaya:))eşimle alışverişe gittik..aylık ihtiyacımızıda aldık..şöyle bir civile gireyim dedimm..maksat bakmak olsun dieeee...elim kolum dolu çıktım yaaaa..tavşanlı bi tulum aldımm..kuyruğu bile varr:)) minik çorapcıklar, pantolonlar filannn..ihtiyaç yoktu ama dayanamadım yaaa:)))))
canım gene noldu sana yaaa..sen şu stresini atamıyosun ki üstünden..bence kayınvaliden de çok etkili..bol bol kendini oku..rahatlarsınn...
ayyyy canımm çokk geçmiş olsunn..paşa toplar kendini en kısa zamanda merak etme..ay nasıl imreniyorum doğum yapanlaraaa...ben de oğlumu kucağıma almak istiyorum atıkkkk
rennine artık işe yaramıyo..görüş gününm çarşamba..lansor yazmasını söylüycem artıkk..bide onu deneyeyimmm...
aferin sana bi de marifet miş gibi söylüyon dimi kaltımmm evi süpürdüm diyeee.dinlenseneeeee beeeee:)) paşayada maşallah yaaaa..ben senin yerinde olsam her hafta gider görürüm yaaa.eşin dr ne de olsaaa...çok özlüyorum ben oğluşumu
hadi güzel haberlerle gel inşallahhh..1 ayda baya uzunmuşşşşş..benimde çarşamba günü görüşümm..3hafta oldu oğlumu görmeyeli...
canım bence kasti bi durum değildir..benimde yazdığım çoğu şeye, soruya cevap gelmiyorrr.arada kaynıyo heralde die düşünüyorumm..diğer türlü düşünmek istemiyorumm..bu çok kırıcı olur ve burası benim için biterrrrr...
o kadar çok korkuyorum ki fatmacım doğumdan anlatamamm....o yüzden genelde sadece kızımı sağlıkla kucağıma aldığım anı düşünmek istiyorumm....ayyy kızlar sizler çok şanslısınız ya hiç bişeyi bilmeden gidip doğuracaksınız bilince insan daha çok korkuyor
gerçi okadarda kötü değil ama işte
ayyyy cennet kokulu bebişim sağsalim gelsinde varsın ben 3-4 gün çok yoğun acı çekeyim nevar yanii
bende çok çatladım....özellikle göbeğimin altından ve göbek deliğinin çevresinden...annemdede pek yok ama...geçende anneme dedim çok çatladım diye annemde anne olmak kolay değil dediKızlar çatır çatır çatlamaya başladım ya ve derim müthiş geriliyo hissediyorum çatlamalar devam ediyo yani 3-4 güne kadar hiç bişeyciğim yoktu şimdi göbek deliğimin çevresi çatlak doluuuuuuuBunalımlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hoşş geldin....ben artık kendimi psikolojik vaka gibi hissetmiyorum öyle olduğuma eminim....yüzüm hiç gülmüyo yazık kayınvalidemde etrafımda dönüyo ben mi bişi yaptım bana mı kızdın diye....üzülüyorum yazık kadının bişi yaptığı ettiği yokk baktı bende durumlar vahimm alttan alıyo sesini çıkarmıyo hiç bişeye ama bazenn hiç bişi yokken bile insan sinir olabiliyo galibaselamun aleyküm hanım ağalar naassınızzzz
ben geldimmm hani bando mızıkanasıl karşılama bu yaaaaaaa peehhh.bak şimdi ben yazdım ya herkes dağılırrr bööööööö
akşam markete gittik meyvemi stokladım geldim.bak şimdi sizi okuyunca aklıma geldi farklı markete gitmiştik hasta bezine baksaydım keşke hiç aklıma gelmedii neysee artıkk
ablamdan aldığımız bebek arabasının kumaşını sökmüştük komple onu yıkadım astım mis gibi olmuş valla yeni gibii
ben aldım 4 tanesi 6 lira.içi pamuklu gibi dışı naylon kenarları lastikli.bilmiyorum ne ka işe yarrar ucuzdu dursun diye aldım.hamile kilodumu koydum bitane hani şu karın kısmı kocaman uzun olandan bir kaç tanede normal büyük kilot koydum eeee taa ney koyam dimi
aman o bunalımlı haller bendede var arada gelip gidiyoo :26: kendimi böle psikolojik vaka gibi hissediyorum.kafama huni takıcam yakındır heeee
bence söyle sonuçta sezeryanın özelliği ne uygun zamanda seninde seçtiğin bir tarihte olması.birşey diyeceğini sanmıyorum.mazeretinde gayet mantıklı.sanmıyorum bişi diyeceğini hem dese nolcakki yazık kocacından kıymetlimii
bende alacam hasta bezinden.ped aldım ama normal ped diil.hasta pedleri varmış orda markette gördüm.ondan aldım.bu kanama normal doğumdamı oluyor?sezeryandada oluyormu.hoş benimki belli diil ama
ayyy bende hiç bişi yok.inşallah olmazdaaa böylece bitirebilsek kazasız belasızzz
valla ben sordum öyle bir uygulamamız yok dediler peehhh :120: doğru diyonuz valla paraları almayı biliyolar bi bez vermiyolarrr
offf offff bende özledim 34 beden pantolonlarımııı
nurcum sen nasılsın prensesin nasıl sesin çıkmıyor geçmişi okuyorsun galiba
anaamm tvde makarna yiyolar hiç aç değilim ama yiyesim geldi yaaaaa nocak şimcik bu saattee
oysa akşam 2 tane poğaça 2 tane tatlı bişi 1 tanede küçük tatlı bişi yedimm yemek hariçç pööfffff uyuyamamda bak şimdi ben bunu yemezsemmm haaaa
evet canım...birde yatak istirahati, evde bizden başka birinin olması,doğumun nasıl olacağı vb kaygılar sanırım sinirlerimi iyice yıprattı....
kızımı sağlıkla bi alaydım kucağıma....o gelince herşey daha iyi olcak inş....okumaya çalışıyorum sürekli...
o kadar çok korkuyorum ki fatmacım doğumdan anlatamamm....o yüzden genelde sadece kızımı sağlıkla kucağıma aldığım anı düşünmek istiyorumm....
bende çok çatladım....özellikle göbeğimin altından ve göbek deliğinin çevresinden...annemdede pek yok ama...geçende anneme dedim çok çatladım diye annemde anne olmak kolay değil dedikuzum sağlıklı olsunda napalımm çatlak göbüşlü olayım....
hoşş geldin....ben artık kendimi psikolojik vaka gibi hissetmiyorum öyle olduğuma eminim....yüzüm hiç gülmüyo yazık kayınvalidemde etrafımda dönüyo ben mi bişi yaptım bana mı kızdın diye....üzülüyorum yazık kadının bişi yaptığı ettiği yokk baktı bende durumlar vahimm alttan alıyo sesini çıkarmıyo hiç bişeye ama bazenn hiç bişi yokken bile insan sinir olabiliyo galiba
düşe kalka devam ediyoruz canım...biraz geçmişe bakim dedimm....çarşamba günü kontrole gidicez doktor ne dicek çok merak ediyorum...sen nasılsın?minik prensin ne alemde üzüyor mu seni
sedacım battı balık yan gider mecbur yiyceksin o zaman yoksa bu gece aklından çıkmaz git az bişey yap rahat rahat uyu ama porsiyonları azalt lütfen
ben yemekle ilgili bişey görür görmez hemen değiştiriyorum hiç bakmıyorum ne olur ne olmaz canım çeker diye bence bundan sonra sende bakma hemen değiştir yoksa bu kiloları bir kaç yılda zor veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?