burcucum hoşgeldin canım kayınvalideler hakkındaki düşüncelerine sonuna kadar katılıyorum bende erkek annesi olucam ama beni istemeyen beni sevmeyen her dakika laf sokan yuvamı bozmak isteyen insanlardanda uzak durarır yapmacık olamam kimseyede yaranmaya çalışamambazı insanlara kendini yırtsanda sevdiremezsin çünkü oğlunu elinden aldın diye seni düşmanı gören bir anneye hiç
ayy yok gördüm bikere nasıl yiyolardı hemde
makarna söz konusu olduğunda saat kaç olursa olsun yemişimdir hep hiç istisnasız yatağımdan kalkıp yediğimi bilirimm
zaten koydum bile10 dakkaya haşlanır yerimm
amaann hamileyiz heraldeeeyicemm
hatta gelin birlikte yiyelimm anasını satiimm yaaaaa bişi kalmadı şurda zaten aldık alacağımız kadar napiimm
gerçi bu akşam bana herkes hiç kilo almamışsın sadece top gibi karnın var dedi.ayol 15 kilo aldım dedim hani ellerin ayakların yüzün aynı duruyo dediler
aldım gazıııı yicem makarnalarııı
Evet cnm kesinlikle öyle, mesela benim kaynanam eşime hastalık derecesinde düşkündür, bu tavrı benim başta çok hoşuma gitmişti,ne güzel eşimi seven eşimin sevdiğinide sever ben iyi davranayım yeter diye düşünmüştüm, hatta kendi annemlere bile eşimin tarafını çok tanımadığım halde anne çok iyi insanlar çok seveceksiniz vs. demiştim, ama tabi ben bunları düşünürken onlarda beni istemediklerini konuşuyorlarmış bilemediğim bu idi, başkasını alcaklarmışta bilmem ne,
Çok değil 8 sefer fln görüşünce çözdüm olayı, laf söylemeler, iğnelemeler , dün 1 bugün 2 derken olayı bizim evlilik videomuzu izlerken bana eşime benim yerime almak istedikleri kızı övmeye kadar getirdiler, tabi ben bozuldum o zaman tecrübesizdim, eşimede anlattım neden böyle yapıyorlar fln dedim,
oda mesafe koy, kardeşimse kıskançlık olabilir fln dedi, ama anlamadığım şey eşimin annesinin kardeşinin fln beni neden niçin kıskanacağı idi, çünkü bence anlamsızdı, onların bana bu tarz davranışlarda bulunmaması gerekiyordu çünkü ben artık onların soy adını almış annesine anne babasına baba demiştim , ve herşeyden önemlisi asla art niyetli değildim,
ama her zaman dediğim gibi eden bulur, eden buldu, görümcem bin beterini yaşadı, kendi etti kendi buldu , bende gözümle görmesemde kulağımla duydum,
Tabiki çok isterdim benide kendi kızları gibi görmüş olsalardı ve bu tavırlarından hiç brini yapmasalardı, benim oğlumunda bir babaanneye bir dedeye ve bir halaya ihtiyacı vardır elbet, ama yaşananı değiştiremem ben.
Slm kızlarr :))ya da uykusuzlar demeliyim sanırım...biz iyiyiz kızımla şeker dışında sorunumuz yok:))yuvarlanıp gidiyoruz..:))ben alıntı yapmakta başarılı olmaıyorum hepinizi takip etmeye çalışıyorum ..çatlaklar allahın emri üzmeyin kendinizi( kaynanaları da sallamayın benimki de gelemiyorum kızım felan diye ayak yaptı bana.kim çağırıyosa :))
kızlar sonundaa aylardırr elimde sürünenn kitabımı bitirdim....
kocacığım uyudu ne güzel yadın nöbete gidicek bende onla uyumak istiyorum ama uyuyamıyorumm pöff
iskender palanın şah&sultan kitabını bitirdim çok şükür elhamdüllillahKızlar hoş geldiniz
Cnm lohusalıkta kimin yanında rahat edebileceksen o kalsın yanında çünkü çalkantılı bir dönem oluyor, duygusal gelgitler fln yaşanıyor, kanaman ağrın olabiliyor, mümkünse toparlandıktan sonra eşinin tarafı gelirse daha rahat edersin bencede isabet olmuş
Cnm hangi kitabı bitirdin??
Slm kızlarr :))ya da uykusuzlar demeliyim sanırım...biz iyiyiz kızımla şeker dışında sorunumuz yok:))yuvarlanıp gidiyoruz..:))ben alıntı yapmakta başarılı olmaıyorum hepinizi takip etmeye çalışıyorum ..çatlaklar allahın emri üzmeyin kendinizi( kaynanaları da sallamayın benimki de gelemiyorum kızım felan diye ayak yaptı bana.kim çağırıyosa :))
kızlar sonundaa aylardırr elimde sürünenn kitabımı bitirdim....
kocacığım uyudu ne güzel yadın nöbete gidicek bende onla uyumak istiyorum ama uyuyamıyorumm pöff
Hayırlı gecelerr nasılsınız hanımlar?
şu çatlama meselesi ah ahh,göğüslerim tamam biraz çatlamıştı ama karnım son 3 haftada çok kötü çatladı yaahatta birden çatladı diyebilirim,bide çok kötü kaşınıyor
sabah perdelerimi atıp makineye yıkicam,çıksın aradan,sonraki günde yataklarımı halledicem,evi temizlicem çok iş var,doğuma yavaş yavaş evde hazır olsun dimi
Ay bana kalsa hiç gelmesinler amaKızlar hoş geldiniz
Cnm lohusalıkta kimin yanında rahat edebileceksen o kalsın yanında çünkü çalkantılı bir dönem oluyor, duygusal gelgitler fln yaşanıyor, kanaman ağrın olabiliyor, mümkünse toparlandıktan sonra eşinin tarafı gelirse daha rahat edersin bencede isabet olmuş
afiyet bal şeker metehan paşamızada kilo olsun canım benimde tek hayır diyemeceğim şey makarnadır hergün olsa yerim bıkmambenim yerimede ye
aynen seninde benim gibi canım hiç fark yok hatta benim 15 yaşında 2 tane görümcem var şimdiden doğmamış bebeği abilerinden kıskanıyorlar görsen abilerine mektup yazmaya başladılar çok özlüyorlarmış dahada görmeyeli 5 gün oldu kayınvalidem desen zaten kızları o hale getirende o
benim kayınvalidemde sıkıldı herhalde....belki 38de falan olur demeye başladı....o mu sıkıldı ben mi sıkıldım Allah biliyo ama hayırlısı olsun hayırlı zamanda doğsun miniğim inş...kimseyi zorla tutmuyoruzz yanı isterse gidebilir....
bugün kaynanamın ördüğü battaniyeyi gördüm az kalmış kenarlarını yapıyoo ayy nasıl güzel olmuş nasıl güzel olmuş anlatamam.yani ne bilim çok hoşıuma gitti.birde öyle hevesle ördüki kayınpederle takıştılar bile hatta annem hiç bi iş yapmaz olmuştu bi ara battaniyeyi örecem diyecinsiyetimiizi biraz geç öğrendik ya biz o yüzden geç başladı harıl harıl örüyodu
bitsede alsamm çok cici olmuş
benim kaynanam bişiye karışmaz valla hep güler yüz gösterir.ne gelir ne gitmedik diye sitem eder.pat diye gideriz bazen ne yedirip içireceğini bilemez haber vermeden asla gelmez.zaten kolay kolay gelmez.yakın olmamıza rağmen.
yani ben kaynanamdan razıyım valla ne yalan sölimm.tek ve ilk gelinim belkide onun verdiği bir rahatlık var.2 kaynım var eltiler gelince nasıl oluruz bilmem
sedacım allah her geline senin kaynanan gibi kaynana nasip etsin o zaman ne güzel bi gelinden böyle şeyler duymak allah hiç bozmasın inşallah hep böyle devam eder saygınız sevginiz
bugün kaynanamın ördüğü battaniyeyi gördüm az kalmış kenarlarını yapıyoo ayy nasıl güzel olmuş nasıl güzel olmuş anlatamam.yani ne bilim çok hoşıuma gitti.birde öyle hevesle ördüki kayınpederle takıştılar bile hatta annem hiç bi iş yapmaz olmuştu bi ara battaniyeyi örecem diyecinsiyetimiizi biraz geç öğrendik ya biz o yüzden geç başladı harıl harıl örüyodu
bitsede alsamm çok cici olmuş
benim kaynanam bişiye karışmaz valla hep güler yüz gösterir.ne gelir ne gitmedik diye sitem eder.pat diye gideriz bazen ne yedirip içireceğini bilemez haber vermeden asla gelmez.zaten kolay kolay gelmez.yakın olmamıza rağmen.
yani ben kaynanamdan razıyım valla ne yalan sölimm.tek ve ilk gelinim belkide onun verdiği bir rahatlık var.2 kaynım var eltiler gelince nasıl oluruz bilmem
kızlar ben çıkıyorum benim koçişde sabah 7 de işe gidicek gidip yanına yatıyım biraz belki uykum gelir bide midem yanmaya başladı çok fena gaviskon içiyim bari size iyi geceler iyi sohbetler sabah görüşürüz oğluşumla öpüyoruz sizleri ve bebişlerinizi
nur seni tebrik ediyorum kitbı bitirmen konusunda..kitap kurdu derdim kendime ..ama son zamanlarda tek okudum kadınlar kulübündeki yazılar..kitaop okuyamıyorum evde sessizlik olması beni rahatsız ediyor(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?