2011 Şubat Anneleri

Evet cnm kesinlikle öyle, mesela benim kaynanam eşime hastalık derecesinde düşkündür, bu tavrı benim başta çok hoşuma gitmişti,ne güzel eşimi seven eşimin sevdiğinide sever ben iyi davranayım yeter diye düşünmüştüm, hatta kendi annemlere bile eşimin tarafını çok tanımadığım halde anne çok iyi insanlar çok seveceksiniz vs. demiştim, ama tabi ben bunları düşünürken onlarda beni istemediklerini konuşuyorlarmış bilemediğim bu idi, başkasını alcaklarmışta bilmem ne,

Çok değil 8 sefer fln görüşünce çözdüm olayı, laf söylemeler, iğnelemeler , dün 1 bugün 2 derken olayı bizim evlilik videomuzu izlerken bana eşime benim yerime almak istedikleri kızı övmeye kadar getirdiler, tabi ben bozuldum o zaman tecrübesizdim, eşimede anlattım neden böyle yapıyorlar fln dedim,
oda mesafe koy, kardeşimse kıskançlık olabilir fln dedi, ama anlamadığım şey eşimin annesinin kardeşinin fln beni neden niçin kıskanacağı idi, çünkü bence anlamsızdı, onların bana bu tarz davranışlarda bulunmaması gerekiyordu çünkü ben artık onların soy adını almış annesine anne babasına baba demiştim , ve herşeyden önemlisi asla art niyetli değildim,
ama her zaman dediğim gibi eden bulur, eden buldu, görümcem bin beterini yaşadı, kendi etti kendi buldu , bende gözümle görmesemde kulağımla duydum,

Tabiki çok isterdim benide kendi kızları gibi görmüş olsalardı ve bu tavırlarından hiç brini yapmasalardı, benim oğlumunda bir babaanneye bir dedeye ve bir halaya ihtiyacı vardır elbet, ama yaşananı değiştiremem ben.

Son düzenleme:
Slm kızlarr :))ya da uykusuzlar demeliyim sanırım...biz iyiyiz kızımla şeker dışında sorunumuz yok:))yuvarlanıp gidiyoruz..:))ben alıntı yapmakta başarılı olmaıyorum hepinizi takip etmeye çalışıyorum ..çatlaklar allahın emri üzmeyin kendinizi ( kaynanaları da sallamayın benimki de gelemiyorum kızım felan diye ayak yaptı bana.kim çağırıyosa :))

kızlar sonundaa aylardırr elimde sürünenn kitabımı bitirdim....
kocacığım uyudu ne güzel yadın nöbete gidicek bende onla uyumak istiyorum ama uyuyamıyorumm pöff

afiyet bal şeker metehan paşamızada kilo olsun canım benimde tek hayır diyemeceğim şey makarnadır hergün olsa yerim bıkmam benim yerimede ye

aynen seninde benim gibi canım hiç fark yok hatta benim 15 yaşında 2 tane görümcem var şimdiden doğmamış bebeği abilerinden kıskanıyorlar görsen abilerine mektup yazmaya başladılar çok özlüyorlarmış dahada görmeyeli 5 gün oldu kayınvalidem desen zaten kızları o hale getirende o

benim kayınvalidemde sıkıldı herhalde....belki 38de falan olur demeye başladı....o mu sıkıldı ben mi sıkıldım Allah biliyo ama hayırlısı olsun hayırlı zamanda doğsun miniğim inş...kimseyi zorla tutmuyoruzz yanı isterse gidebilir....

Kızlar hoş geldiniz

Cnm lohusalıkta kimin yanında rahat edebileceksen o kalsın yanında çünkü çalkantılı bir dönem oluyor, duygusal gelgitler fln yaşanıyor, kanaman ağrın olabiliyor, mümkünse toparlandıktan sonra eşinin tarafı gelirse daha rahat edersin bencede isabet olmuş
kocacığım uyudu ne güzel yadın nöbete gidicek bende onla uyumak istiyorum ama uyuyamıyorumm pöff

Cnm hangi kitabı bitirdin??

iskender palanın şah&sultan kitabını bitirdim çok şükür elhamdüllillah

selam canım aynen artık uyku yok kaynanalarda sanki gelipte çok işe yarıyorlar aksine hamile kadının moralini bozup gidiyorlar gelmemesi isapet olmuş bencede en azın kafan rahat canım

gözün aydın canım bitmiş sonunda uyuyamasamda git kocanın koynuna gir sarıl belki uykun gelir bak yarında nöbete gidicekmiş yanında olmıycak bu geceyi bari sarılda huzurlu geçir canım

Hayırlı gecelerr nasılsınız hanımlar?

şu çatlama meselesi ah ahh,göğüslerim tamam biraz çatlamıştı ama karnım son 3 haftada çok kötü çatladı yaa hatta birden çatladı diyebilirim,bide çok kötü kaşınıyor

sabah perdelerimi atıp makineye yıkicam,çıksın aradan,sonraki günde yataklarımı halledicem,evi temizlicem çok iş var,doğuma yavaş yavaş evde hazır olsun dimi

bugün kaynanamın ördüğü battaniyeyi gördüm az kalmış kenarlarını yapıyoo ayy nasıl güzel olmuş nasıl güzel olmuş anlatamam.yani ne bilim çok hoşıuma gitti.birde öyle hevesle ördüki kayınpederle takıştılar bile hatta annem hiç bi iş yapmaz olmuştu bi ara battaniyeyi örecem diye cinsiyetimiizi biraz geç öğrendik ya biz o yüzden geç başladı harıl harıl örüyodu

bitsede alsamm çok cici olmuş

benim kaynanam bişiye karışmaz valla hep güler yüz gösterir.ne gelir ne gitmedik diye sitem eder.pat diye gideriz bazen ne yedirip içireceğini bilemez haber vermeden asla gelmez.zaten kolay kolay gelmez.yakın olmamıza rağmen.

yani ben kaynanamdan razıyım valla ne yalan sölimm.tek ve ilk gelinim belkide onun verdiği bir rahatlık var.2 kaynım var eltiler gelince nasıl oluruz bilmem

anaaamm yataklarıdamı yıkıyonn.ayyhh bi an kendimi çok pis hissettiimm

kızlar ben çıkıyorum benim koçişde sabah 7 de işe gidicek gidip yanına yatıyım biraz belki uykum gelir bide midem yanmaya başladı çok fena gaviskon içiyim bari size iyi geceler iyi sohbetler sabah görüşürüz oğluşumla öpüyoruz sizleri ve bebişlerinizi

Ay bana kalsa hiç gelmesinler ama ( çok meraklılar ..nasıl olcak bilmiyorum...hemde karı koca ....son noktaya gelidiğinde diyecem ama ben kasmıyacam öyle kızlardan da takip ediyorum olan bize oluyor en azından baba gelmesin diyecem ....kusura bakmasınlar....

Cnm sen çocuk olarak görüyorsun onları çok iyi anlıyorum seni ama tabi kaynananın bu şekilde doldurmasıda hiç hoş değil, seninkine benzer bir örnekte ben vereyim,

Eşim benim faceye bir akrabasının kızını eklemişti kağanın resimlerini görebilsinler diye, neyse bende olur ekleyebilirsin dedim, neyse bir ara silmiş kız beni fln, neyse sonra gene eklemiş beni, şimdilerdede facesinden iletilerin görmiyim diye engellemiş, bende takip ettiğimden fln değil yani önce anasayfamdaki gönderilere göz gezdirmiştim sonra eşim aradı tesadüf, kağanın resimlerini ekledim aç bak beğenecekmisin babası dedim, o da şifresini söyledi banada bi kaç resmini yükle dedi, onunkine girdim yükledim, neyse videolara fln bakayım diye anasayfasına takıldım biraz, baktım kızın bir sürü gönderisi var, Allah Allah dedim ben yeni baktım yoktu, neyse, kendikime girdim onun profiline baktım beni engellemiş :))))

Ay nasıl güldüm varya :)) benim gözümde o çocuk ya, ben napıyım onun gönderilerini :)) inan profiline bile bakmıyodum :)) ama doldurmuşlar kızı belli, durduk yere niye böyle şeylere kalkışsın ,ne kadar istemediklerini benim gözümde henüz çocuk olan bir kızı bile bana karşı bu kadar doldurmalarından anlıyorum

Cnm görmezden duymazdan gel gelebildiğin kadar, yardımcı olsun sana yeter, üzülmemeye çalış

sedacım allah her geline senin kaynanan gibi kaynana nasip etsin o zaman ne güzel bi gelinden böyle şeyler duymak allah hiç bozmasın inşallah hep böyle devam eder saygınız sevginiz

nur seni tebrik ediyorum kitbı bitirmen konusunda..kitap kurdu derdim kendime ..ama son zamanlarda tek okudum kadınlar kulübündeki yazılar..kitaop okuyamıyorum evde sessizlik olması beni rahatsız ediyor(

şekerlerr bende kaçıyorum ufaktan ufaktan kocacığımın yanına kıvrılıvereyimbelkimm hemen uyuruzzz(inşşşşşşş)size iyi muhabbetlerr tatlu sohbetler....çok da konuşmayınnn sonra okumak zor oluyooohade bash bash

sedacım allah her geline senin kaynanan gibi kaynana nasip etsin o zaman ne güzel bi gelinden böyle şeyler duymak allah hiç bozmasın inşallah hep böyle devam eder saygınız sevginiz

kesinlikle katılıyorum canım sana ..alalh bozmasın sedacıımm..ne özeniyorum bir bilsennn..gerçi benimkilerde beni sevdiklerini iddia ediyorlar ama sevgi anlayışları biraz farklı ya da anlayışları yok diyelim :)))

Cnm güle güle kullansın bebişin, inş ağzınızıntadı bozulmasın hep böyle kalsın

iyi geceler cnm öpt

nur seni tebrik ediyorum kitbı bitirmen konusunda..kitap kurdu derdim kendime ..ama son zamanlarda tek okudum kadınlar kulübündeki yazılar..kitaop okuyamıyorum evde sessizlik olması beni rahatsız ediyor(

ay canım senden rica etsem tebriğini geri alır mısın?çünkü şu dönemde eşimde bende beni o kadar çok kınıyoruz ki....ben ayda 3 4 kitap okurdum en az okuğum zamanlarda şu sonn dönemlerrdee aylarca bi kitabı biteremedim eşimin her yeni kitaba başladığı anda kendimde duyduğum ezikliği anlatamam....o yüzden sende beni kına inşş bende daha çok okuyayım....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…