yasmin kamu gözün aydın,sende prenses anneleri kervanına katıldın ne güzel,Allah güzel günlerinizide göstersin inşallaaaaaaaah
fns93 doğum günün kutlu olsun,daha çook uzun yıllar boyunca en güzel günler seninle meleklerinle ve eşinle olsun,Allah huzurunuzu bozmasın aminnnnnn
canım kızın oluyormuş çok sevindim gözün aydın. ben de sabah erkenden gittim, sen çikolata ben bal) maşallah kıpır kıpırdı bebek. ama tarttı dr randevunun sonunda, bilsem az yerdim kahvaltıda )) erkek diye tahmin etmişlerdi 12. haftada bugün artık kesin gibi gördük OĞLUMUZU... herşey yolunda , 216 gr. olmuş 1 hafta önde dedi dr. midem için rennie verdi, biraz sancı oluyordu akşamları. sen 3lü yaptırmışsın galiba, bana yaptırmadı 7 ekimde detaylı ultrason yapacak. sen detaylıya girmiyormusun?
canım nice mutlu güzel senelere... kızınla eşinle minik kuzunla sağlıklı bir yaş dilerim.
doğum günlerimiz yakınmış, benim de 20 eylül. öğrencilerle kutluyoruz bu yıl malesef))))))
Şenaycım senin de gözünaydın. Her şeyin yolunda olmasına sevindim :)
canım sağol seninde gözün aydın prens geliyor yanibende sabah 9 da gittim canım... evet bizimkide kıpır kıpırdı... bizimde 13. haftada gittiğimizde erkek olabilir demişti... ama bugün net kız dedi... bizim 167 gr olmuş... doktorum ikili temiz dedi ama yinede 3lüyü istedi canım... 21.haftamda çağırdı canım.. 15 ekimde gidicem... ozaman giricem sanırım..
çok sağol canım.
3lü'den de güzel sonuçlar gelir inş. canım. tabi o zaman yapar heralde detaylıyı. zaten 18-22 hafta arası yapılabiliyormuş.
bu arada senin hala çizelgen yok:ecrin_bebek:
Günaydın çağlayancım.
Kan makattan geliyor,hemoroit ten oldu sanırım
mrb anneler fikrinize ihtiyacım var buğün ishal olmuşum karın ağrısıyla birlikte geliyor doktora gitmelimiym bilemedim 18+5günlük olduk kıpırdadığını hissediyorum aama artık kendimi dinlemekten yoruldum acaba bişey mi olacak diye bu ishal nasıl geçer yardım edin lütfen bu sorunu yaşayan var mı
kızlar merhaba
nolur bana yardım edın...ben dün akşamdan beri gaz sancısı çekiyorum.bunu yaşayan varmı.kafayı yemek üzereyim ne yesem gaz yapıyo..drumu aradım soda ıc dedı bende ıctım ıse yaramadı dedım.rennıe duo dıye bır surup soyledı onu alıcam ama ben ıcınce gazımı tamamen atabılmek ıstıyorum.butun gece agrım vardı.gecen yıne boyle olmustu hastaneye gıtmıstık.sadece serum verdıler.hastaneye de gıtmek ıstemıyorum.sızden yasayan varsa acele cevap beklıyorum(((
Günaydın kızlar dün sitede sorun vardı anca gelebildim.
Yasmınkamu gözünaydın canım kızçemiz geliyormuş ohhh ne güzel haberler alıyoruz böyle
Şenay gözünaydın canım seninde oğluşun oluyormuş dün iki güzel haber almış olduk böylece,belirsizlikler bitmiş oldu böylece maşallah paşanada 1 hafta önden gidiyormuş annnesi iyi bakıyor demekki minişe :)))
Surmeli testin sonucu güzel çıkmış gözünaydın canım
Fatmacım doğum günün kutlu olsun geç bir msj oldu canım ama,çocuklarınla ve eşinle sağlıklı mutlu bir ömür geçirirsiniz inş.canım
Mısracım günaydın canım bazen böyle akıntılar olabiliyor diye duymuştum ama gün içinde devam ederse ve artarsa mutlaka git dr.canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?