2011 Şubat Anneleri

mapuci tşk ederim canım... cümlemizin bebeklerini allahım bağışlasın bizlere

canım sağol seninde gözün aydın prens geliyor yani bende sabah 9 da gittim canım... evet bizimkide kıpır kıpırdı... bizimde 13. haftada gittiğimizde erkek olabilir demişti... ama bugün net kız dedi... bizim 167 gr olmuş... doktorum ikili temiz dedi ama yinede 3lüyü istedi canım... 21.haftamda çağırdı canım.. 15 ekimde gidicem... ozaman giricem sanırım..

Şenaycım senin de gözünaydın. Her şeyin yolunda olmasına sevindim :)

çok sağol canım.

3lü'den de güzel sonuçlar gelir inş. canım. tabi o zaman yapar heralde detaylıyı. zaten 18-22 hafta arası yapılabiliyormuş.
bu arada senin hala çizelgen yok:ecrin_bebek:

mrb anneler fikrinize ihtiyacım var buğün ishal olmuşum karın ağrısıyla birlikte geliyor doktora gitmelimiym bilemedim 18+5günlük olduk kıpırdadığını hissediyorum aama artık kendimi dinlemekten yoruldum acaba bişey mi olacak diye bu ishal nasıl geçer yardım edin lütfen bu sorunu yaşayan var mı

Günaydın arkadaşlar.
Şu anda işyerinde nöbetciyim wc ye gittiğimde azda olsa kahverengi bir akıntı belki de kan bulaştı tuvalet kağıdına çok üzüldüm.Umarım bebeğime bişey olmamıştır.

Günaydın kızlar dün sitede sorun vardı anca gelebildim.

Yasmınkamu gözünaydın canım kızçemiz geliyormuş ohhh ne güzel haberler alıyoruz böyle

Şenay gözünaydın canım seninde oğluşun oluyormuş dün iki güzel haber almış olduk böylece,belirsizlikler bitmiş oldu böylece maşallah paşanada 1 hafta önden gidiyormuş annnesi iyi bakıyor demekki minişe :)))

Surmeli testin sonucu güzel çıkmış gözünaydın canım

Fatmacım doğum günün kutlu olsun geç bir msj oldu canım ama,çocuklarınla ve eşinle sağlıklı mutlu bir ömür geçirirsiniz inş.canım

Mısracım günaydın canım bazen böyle akıntılar olabiliyor diye duymuştum ama gün içinde devam ederse ve artarsa mutlaka git dr.canım

Kızlar günaydın,a.s.
Bu aralar kendi derdimi anlatıp çıkıyorum diye kızmıyorsunuz dimi, gerçekten vaktim olmuyor, aslında facede ekli olan arkadaşlarla daha çok haberleşebiliyorum çünkü vaktim kısa oluyor bir göz atıp çıkıyorum... malum kağan faktörü var...
hepinzi öpüyorum bebişlere ve kendinize iyi bakın
opuyorumnanaktan

Uzun yıllardır hemoroidim var çağlayancım,ama ilk kez kanama oluyor .Çoğunlukla acı-turşu yediğimde o bölge acırdı

canım gecmıs olsun .bende 4 hafta kadar once oldum ıshal ılk 2 gun karın agrısı vardı 3.gun ıshal oldum karın agrısı varken dr gıttık.serum yedım geldım ama hıc bır faydası olmadı sonra kendı drumu aradım .ve ıshale dondugunu soyledım.bır seyden zehırlenmıs olablıecegımı soyledı.patates haslayıp ye.dedı.ve seftalı muz ye dedı.sende oyle yap patates haslaması cok ıyı gelıyor.tkr gecmıs olsun.tatlım.

Bana verdikleri demir ilacı dokundu ishal ve gaz yaptı. Üstelik başladıktan 2 hafta falan sonra. Gaz sancım çok yüksekti ve tuvalete çıkma ihtiyacım olmuyordu, bu yüzden bir ara galiba ben düşük falan yapıyorum dedim. İlacı değiştirmek işe yaradı, doktora sor bakalım seninki de demir ilacından olabilir mi?

cağlayancicek.....çok geçmiş olsun kendine iyi bak

kumralperi.... sanada geçmiş olsun gaz sancısı çok kötü inşallah çabucak geçer

burcuuu:.... nasılsın kaynanan için karar verdinmi ?. bence otur evinde kendin bak ne yapacan boşver
benimkide efe geldi beni komaya soktu 2 gün kaldı düşün yanı nabızım 150 oldu eşimde benimle ilgilenince tansiyonu çıktı ve sonunda evine gitti .....................onun için ağrında olsa sancın da olsa kendi kendine bakacan .... ben şimdi bunda pazarlık yaptım eşimle konuştum gelmesin diye bakalım ne olacak ..?

sağol canım tşk ederim a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…