2011 Şubat Anneleri

Kanamalar çok önemsiz bir şey de olabilir. Hatta bence bu saatten sonra önemsizdir. Ancak yine de doktorlar kanama durumunda hemen kendilerine ulaşmanızı istiyorlar. Sakın aksatma. Her şey yolundadır inşallah.

rahatsız olan arkadaşlar varr çok geçmiş olsunn inşallah tez zamanda geçirirsiniz.salgın var sanırım bi arkadaşımda eşide ishal olmuşş dikkar edin kızlarrr kalabalığa girmeyinnn.insanlarla yakın temsta bulunmayınn.

gözün aydın canım

Günaydın çağlayancım.
Kan makattan geliyor,hemoroit ten oldu sanırım
oh..be ben de bebekle ilgili diye dşündüm.
eee idolüm kolay değil anlıyoruz biz senilmaz:

günaydın yasmin

Selam hanımlar nasılsınız? bebişler nasıllar?

Uzun yıllardır hemoroidim var çağlayancım,ama ilk kez kanama oluyor .Çoğunlukla acı-turşu yediğimde o bölge acırdı

Canım geçenlerde 16. haftada benimde aynı şekilde lekelenmem oldu hatta 1-2 defa üst üste olunca doğum evinin aciline gittim.Bebiş gayet iyiydi ve doktor makattan gelmiş olabileceğini.Mevcut bir hemorid yada oluşmakta olan bir hemoroid kaynaklı olabileceğini söyledi.Zaten ilerleyen günlerde de çok iyi takip ettim kendimi ve makattan geldiğine kesin karar verdim.
Sanırım zaten hemoroidin varmış ve hamilelikte en çok nükseden rahatsızlıklardan biri de bu.Biraz beslenmemize dikkat edeceğiz.

yasmin sanırım cinsiyetini öğrenmişsiniz bebişinin... Senin de nazlı ve utangaz bir prensesin olacakmış :) Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

geçmiş olsun canım bendede var öyle bi sorun onuda demir hapı yapıyormuş benim çok şiddetli dil ama elevit diye bi hap....

cağlayancicek.....çok geçmiş olsun kendine iyi bak

kumralperi.... sanada geçmiş olsun gaz sancısı çok kötü inşallah çabucak geçer

bugun oğlumla beraber kızımızı görmeye gideceğiz.. bakalım kızımız nasıl :)))

Saol canım,kaynanam yok ama ondan beter bir görümcem var saolsun sizinkileri hiç aratmıyor en iyisi onları takmamak galiba. :))
Güzel haberlerini bekliyoruz canım bakalım ece kızımız nasıl

Bugün benim doğum günüm kızlar...
Eşim ve 2 kızımla inşallah nice güzel yıllarım olur.
Sanaldada olsa arkadaşım olmanızdan çok mutluyum.Sizleri seviyorum.....a.s.

dün işteki yoğunluktan giremedim siteye canım. Nice mutlu yıllara inşallah güsel bebişinle ve eşinle bir ömür boyu inşallah :))))

Slm canımm maalesef o çalışanlar kadrosunda bende varım ((

Sen her ctsi çalışıyorsun galiba dimi canım, ctesileri azcık daha uyuyordum ben, bugün erken kalktım bıraksalar şuracıkta uyuyacağım walla :) Herşey yolunda dimi Çağlayancım, sağlığın düzeldi dimi, çok merak ettik seni

Bende çalışanlar kervanındayım

Hoşgeldin kızçe sende bir rahat vermiyorlar dinlenelim :))

Evet canım zorunlu hizmet veriyorum buraya her cmtsi :))
Aynen bende senin konumundayım canım uyur gezer gibiyim ortalarda.
Geçen günlere göre daha iyiyim ama mide bulantısını bir türlü kesemedim canım,akşam gene çok feci geçirdim midem sanki dışarı çıkacakmış gibi yaşıyorum kusmamak için zor tutuyorum kendimi yoksa hastaneye götürüyor eşim serum yemek için (
Saol canım benim opuyorumnanaktaniyice alıştık birbirimize burda birimize birşey olsa hemen üzülüp merak ediyoruz gelmeyince dimi.Fene bağımlılık yapıyor burası sositososito

Ebay'da bu tulum'a açık artırmayla girdim kızlar çok hoşuma gitti,inş.bana kalır teklif 10 tl olarak gelicek kazanırsam eğer :))

Çok güselmişşş canımmmm bayıldımmmm :)
ebayden almadım ben daha önce, shippment ne kadar alıyor? usa den mi? uk den mi söylüyorsun? ben de hamil bantları beğendim çok güzellerdi ama cesaret edemedim daha önce birşey almadığım için.... pantolon almaya gerek kalmayabilir bu bantlarla :)))) belly belt diye bir ürün link kopyalayamıyorum ben henüz... isim yazayım bari

Kızçenin adı Hüma mı olacak şimdi çok güzel canım :) ismiyle yaşasın :) Dün yeni bir dizi başladı onların kızının adı Hümaydı :) Issız Adamdaki ADA oynuyor Hüma rolünü :) Onun gibi güzel bir kız olur kızın inşallah canım :)

Ben genelde orda kargosuz ürünleri tercih ediyorum canım,ama bu tulumu bana bırakmayacaklar galiba sürekli fiyatı artıp duruyor :))
belly belt dediklerine baktım canım süpermiş bunlar ya amazonda gördüm şimdi,türkiye'ye satış yapıyormu burası daha önce hiç alışveriş yapmadım bunlardan alırsak dediğin gibi pantolona hiç gerek yok :))

Saol canım inş.evet ama sevil hüma olacak babasını öyle ikna ettik,deli saraylı dizisini söylüyorsun dimi,bende sadece kızın ismini söylediği sahneyi izledim büyük bir tesadüf oldu benim içinde :))

Bende dün ebay'den 5 tane ürün kazandım ama sadece 1 ini alabiliyorum çünkü diğer satıcılar ship ücreti koymuş olmalarına rağmen internasyonel shiping yapmıyorlar.Göderemeyiz dediler.
Gittigidiyor.com da istanbul firması buldum.Ürünler mağaza ürünü 2. el değil.Çok uygun şeyler var yenilerini de ekleyeceklermiş önümüzdeki günlerde.Şu an orayı takip ediyorum 1-2 ürünü.Bakalım ne olacak.

Linkini versene bizde takip edelim güzelse ürünler :))
Ben bugün civilim'e baktım çok güzel ciciler gelmiş gene almamak için zor tutuyorum kendimi ama vermiş olduğum bir söz var işte bozamıyorum sözümü :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…