Günaydın arkadaşlar.
Şu anda işyerinde nöbetciyim wc ye gittiğimde azda olsa kahverengi bir akıntı belki de kan bulaştı tuvalet kağıdına çok üzüldüm.Umarım bebeğime bişey olmamıştır.
gözün aydın canımkızlar merhaba herkese a.s.
bugün doktor amcamıza gittik... çikolata küpüne girdim miğdem bulana bulana..ama gösterdi sonunda bizim ufaklık... süprizzzzz PRENSESİMİZ GELİYORRR....hihoyyyt
3lü tarama testimizi yaptırdık....sonucumuzu 24-25 eylülde alıcaz... bir dahaki randevumuz 15 ekimm...hayırlısıyla temiz çıkar umarım hihoyyyt
Günaydın arkadaşlar.
Şu anda işyerinde nöbetciyim wc ye gittiğimde azda olsa kahverengi bir akıntı belki de kan bulaştı tuvalet kağıdına çok üzüldüm.Umarım bebeğime bişey olmamıştır.
oh..be ben de bebekle ilgili diye dşündüm.Günaydın çağlayancım.
Kan makattan geliyor,hemoroit ten oldu sanırım
eee idolüm kolay değil anlıyoruz biz seniKızlar günaydın,a.s.
Bu aralar kendi derdimi anlatıp çıkıyorum diye kızmıyorsunuz dimi, gerçekten vaktim olmuyor, aslında facede ekli olan arkadaşlarla daha çok haberleşebiliyorum çünkü vaktim kısa oluyor bir göz atıp çıkıyorum... malum kağan faktörü var...
hepinzi öpüyorum bebişlere ve kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
günaydın a.s.
Uzun yıllardır hemoroidim var çağlayancım,ama ilk kez kanama oluyor .Çoğunlukla acı-turşu yediğimde o bölge acırdı
mrb anneler fikrinize ihtiyacım var buğün ishal olmuşum karın ağrısıyla birlikte geliyor doktora gitmelimiym bilemedim 18+5günlük olduk kıpırdadığını hissediyorum aama artık kendimi dinlemekten yoruldum acaba bişey mi olacak diye bu ishal nasıl geçer yardım edin lütfen bu sorunu yaşayan var mı
cağlayancicek.....çok geçmiş olsun kendine iyi bak
kumralperi.... sanada geçmiş olsun gaz sancısı çok kötü inşallah çabucak geçer
burcuuu:.... nasılsın kaynanan için karar verdinmi ?. bence otur evinde kendin bak ne yapacan boşver
benimkide efe geldi beni komaya soktu 2 gün kaldı düşün yanı nabızım 150 oldu eşimde benimle ilgilenince tansiyonu çıktı ve sonunda evine gitti .....................onun için ağrında olsa sancın da olsa kendi kendine bakacan .... ben şimdi bunda pazarlık yaptım eşimle konuştum gelmesin diye bakalım ne olacak ..?
bugun oğlumla beraber kızımızı görmeye gideceğiz.. bakalım kızımız nasıl :)))
günaydın a.s.
Tünaydın kızlarrrr :) ben gün de çalışıyorum...
sizler napıyorsunuz?
Bugün benim doğum günüm kızlar...
Eşim ve 2 kızımla inşallah nice güzel yıllarım olur.
Sanaldada olsa arkadaşım olmanızdan çok mutluyum.Sizleri seviyorum.....a.s.
Tünaydın kızlarrrr :) ben gün de çalışıyorum...
sizler napıyorsunuz?
Slm canımm maalesef o çalışanlar kadrosunda bende varım((
Slm canımm maalesef o çalışanlar kadrosunda bende varım((
Bende çalışanlar kervanındayım
Sen her ctsi çalışıyorsun galiba dimi canım, ctesileri azcık daha uyuyordum ben, bugün erken kalktım bıraksalar şuracıkta uyuyacağım walla :) Herşey yolunda dimi Çağlayancım, sağlığın düzeldi dimi, çok merak ettik seni
Ebay'da bu tulum'a açık artırmayla girdim kızlar çok hoşuma gitti,inş.bana kalır teklif 10 tl olarak gelicek kazanırsam eğer :))
Kızçenin adı Hüma mı olacak şimdi çok güzel canım :) ismiyle yaşasın :) Dün yeni bir dizi başladı onların kızının adı Hümaydı :) Issız Adamdaki ADA oynuyor Hüma rolünü :) Onun gibi güzel bir kız olur kızın inşallah canım :)Burda o ismi isteyen senmiydin canım,konuştuğumuzu az çok hatırlıyorum ama kim olduğunu anımsayamamıştım.Saol canım.İsmi bulan için kolayda bulamanyanlar için çok zor oluyor canım.Berat ismi aslında güzel bir isim,onların oralarda ne gibi isimler koyuyorlarmış belki ortak bir isim üretirsiniz beraber hem burdan hem oradan olacak şekilde.
Çok güselmişşş canımmmm bayıldımmmm :)
ebayden almadım ben daha önce, shippment ne kadar alıyor? usa den mi? uk den mi söylüyorsun? ben de hamil bantları beğendim çok güzellerdi ama cesaret edemedim daha önce birşey almadığım için.... pantolon almaya gerek kalmayabilir bu bantlarla :)))) belly belt diye bir ürün link kopyalayamıyorum ben henüz... isim yazayım bari
Kızçenin adı Hüma mı olacak şimdi çok güzel canım :) ismiyle yaşasın :) Dün yeni bir dizi başladı onların kızının adı Hümaydı :) Issız Adamdaki ADA oynuyor Hüma rolünü :) Onun gibi güzel bir kız olur kızın inşallah canım :)
Bende dün ebay'den 5 tane ürün kazandım ama sadece 1 ini alabiliyorum çünkü diğer satıcılar ship ücreti koymuş olmalarına rağmen internasyonel shiping yapmıyorlar.Göderemeyiz dediler.
Gittigidiyor.com da istanbul firması buldum.Ürünler mağaza ürünü 2. el değil.Çok uygun şeyler var yenilerini de ekleyeceklermiş önümüzdeki günlerde.Şu an orayı takip ediyorum 1-2 ürünü.Bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?