2011 Şubat Anneleri

bana genelde kullanılmış ürünler denk geldi canım. diğer ürünleri nasıl buluyorsun ebayde? linkleri gönderir misin canım biz de takip edelim ebayden ve gitti gidiyordan.

Çağlayancım baby belti gitti gidiyorda gördüm ben bir de bira fiyat farkı var ama değebilir belki, acaba kendimiz yapabilir miyiz diye hemen sipariş vermedim ben hiç dikişten anlamam ama belki annem destek atar diye düşündüm :)

selammm kızlarr..alışverişler başladımıııı

selam canım ben yavaş yavaş başladım kızıma 2 elbise bi tulum şapka patik yelek aldım ama eşime göre daha erken oda beraber gidip tek tek almak yerine bütün alınacakları bir günde alalım diyo ama o güzel şeyleri görünce dayanamayıp alıyorum

BABACHINO BEBEK ÜRÜNLERİ | , ,

Canım dükkan burası... arasıra mesaj atıp kafama takılanları soruyorum... önümüzdeki günlerde yeni şeyler ekleyeceklerini söylediler.

Benim eşimde aynı fikirdeydi ama ben bir liste yaptım alınacaklar konusunda ve fiyat çıkardım kaba taslak :) sonra hak verdi şimdiden almamız gerektiğine...
Çünkü bi seferde almak gerçekten maddi olarak çok yıkıcı.Zaten bebek doğduktan sonra da masraflar devam edecek.O nedenle şimdiden taksitli şekilde alıp ödemek en makulu.
Birde ilerleyen aylarda daha da ağırlaşacağız.Öyle mağaza mağaza semt semt gezip en uygunu bulup almak falan bize ölüm gibi gelecek.O zamanlara kalmadan bşeyleri alıp koymak en iyisi.

Bende hiç anlamam canım büyük hevesim var ama dikiş makinam bile yok :)))

selammm kızlarr..alışverişler başladımıııı

6.ay sınırı var canım benim önümde :))

Güzel günlerde giysin canım bebeğin,resimlerini eklesene neler aldık topiğine görelim kızçenin cicilerini :))

ihmal etme Mısracın devam ederse mutlaka sor dr.una.

çok teşekkür ederim canım, nasılsın bugün biraz toparlayabildin mi kendini?

bugun oğlumla beraber kızımızı görmeye gideceğiz.. bakalım kızımız nasıl :)))

güzel haberlerini bekliyoruz canım

ihmal etme Mısracın devam ederse mutlaka sor dr.una.

çok teşekkür ederim canım, nasılsın bugün biraz toparlayabildin mi kendini?

güzel haberlerini bekliyoruz canım

Mrb canım hoşgeldin mide bulantısını saymazsak daha iyiyim çok şükür istifra etmemek için türlü türlü yol deniyorum sen nasılsın,bebişinide gördün bir sonraki randevun ne zaman benim 13günüm kaldı görüş günüme :))

kızlar ben şimdi yeni doğan yani 0-3 aylıkları uzun kollu alıyorum genellikle... peki 3-6 aylıkları nasıl tercih etsek acaba.... Bizim bebeklerde çok acayip döneme denk geliyorlar... ilk şubat-mart soğuk olacak nisan-mayıs tam geçiş dönemi. şubat-mart-nisan döneminde uzun kollu ve üstüne hırka yada yelek ile giyerler diye düşündüm. mayıs-haziran döneminde sadece penye ve uzun kollular idare eder zaten hazirandan sonra da kısa kolluya geçilir diye düşündüm. yani ben sadece 6-9 aylıkları kısa kollu ince alacağım. geri kalanı genellikle uzun kollu penye tercih edeceğim.

Yeni doğan için uzun kollu bady almıştım ama annem onları giydiremezsin sen dedi sürekli bir yerleri oynacak zor olur diyor :))yarım kollu yada sıfır alalım dedi.
yazdığın msj aynen katılıyorum bende senin gibi yapıcam,evlerde zaten kaloriferli artık çok kat kat giydirmeyede gerek yok,ilk başta ben 3-6 aylık sonrada 6-9 aylık olarak alacağım,ama her ikisindende bol bol almakta fayda var ilk zamanlar çok lazım olacak çünkü sürekli kusup kirletiyor yaramazlar üzerlerini :))

Sen bu mağazadan hiç alışveriş yaptın mı canım ürünlerin kalitesi nasıl,ben şimdi civilimden başka almadım netten ordada genelde yorum ve özelliklerine bakarak almıştım,burası nasıl peki.

geçmiş olsun canım bendede var öyle bi sorun onuda demir hapı yapıyormuş benim çok şiddetli dil ama elevit diye bi hap....

canım ben eleviti 2.5 aylıkken başladım şimdi 4.5 aylık olduk ama hiç böyle olmamıştı bi kaç kere çeşmeden içivermiştim suyu ondan oldu galiba bebişime bişey olmasından korkuyorum kıpır kıpır içimde çok tatlı rabbim hepimizin bebğini kucağına almayı nasip etsin işallah olmayanlarda bu seviyi yaşatır işallah

tşk ederim canım evt bol bol patates yedim dün buğün biraz daha iyiyim gaz sorunu bended var hele ben çok kötü oluyorum bilirim ben süt falan laktozsuz alıyorum en çok süt gaz yapar yoğurt falan mercimek çorbası nohut bunları çok nadir yiyorum yoksa dokuz doğurtuyo bana gaz ondan değilde bebğime bişey olmasından endişe ediyrum işallah geçicek bu günler sonra bebklerin gazıyla uğraşırız :)))

Sen bu mağazadan hiç alışveriş yaptın mı canım ürünlerin kalitesi nasıl,ben şimdi civilimden başka almadım netten ordada genelde yorum ve özelliklerine bakarak almıştım,burası nasıl peki.

hayır canım henüz alışveriş yapmadım bu mağazadan.önümüzdeki hafta falan bişeyler söyleyeceğim sanırım.

Bu arada kızlar biberonu ve emziği kauçuk almaya ve ona alıştırmaya çalışın çünkü silikondan daha sağlıklı.

Solda "NEW" seçeneğini seçersen sadece kullanılmamış ürünleri gösteriyor.

hmm tekrr geçmiş olsun ccanım yaa.korkma allahın izniyle bişey olmaz bebişe....evet hatta karnını açınca dalga dalga oluyor miniklerin tekmesiyle birkaç gündür karnımı açıp bakıorum o tatlı minik tekmeleriyle dalgalanıo karnım:)

iyi olmana sevindim Çağlayancım, ben de iyiyim. bugün evde temizlik var, kim sorarsa kadın aldım ama elinden bezi alıp kendim yapasım geliyor beğenmedim pek hem de eli çok ağır. 40dk.da bir pencereyi ancak silebildi, dua ediyorum akşama kadar bitirsin diye. neyse artık bu seferlik böyle olacak.
ayın 7.sinde detaylım var canım, benim de 19 gün varmış) bak şimdi sen sorunca hesapladım gözümde büyüdü. kendine iyi bak canım kızçene de:hulya:

Maşallah bebeğine; demek karnını dalgalandırıyor artık. kaçıncı haftadasın? bende hala tık yok)

Herkese iyi akşamlar Çaglayancım çok geçmiş olsun cnm Acil şifalar Başdönmeleri bendede sürekli oluyor ama evde olduğum için sürekli dinlenme fırsatım oluyor tansyon problemi yaşıyo olabilirsin benim tansyonum düşüyor tuzlu ayran la dinlenmeyle geçiriyoruz ama Allahım senin gibi çalışan anne adaylarımızın yardımcısı olsun

3 test sonucumuz çok şükür temiz çıktı ayrıntılı ultrasyon için doktorumuz 10 ekimde doğum evine git dedi ..dedi demesinede bende hiç bişey soramadım ..acaiip dalgınım bu aralar eve gelince aklıma geldi doğumevinden öncemi randevu alcaz yoksa 10 ekimde direkmi gidicez ya ben özel hastaneye gidiyorum aceba başka özel hastanede yokmudur ayrıntılı ultrasyon bide şartmı sizce ( bilmeyen acemi anne sanar ama 2 evladımdada böle bişey yoktu :roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…