Bende dün ebay'den 5 tane ürün kazandım ama sadece 1 ini alabiliyorum çünkü diğer satıcılar ship ücreti koymuş olmalarına rağmen internasyonel shiping yapmıyorlar.Göderemeyiz dediler.
Gittigidiyor.com da istanbul firması buldum.Ürünler mağaza ürünü 2. el değil.Çok uygun şeyler var yenilerini de ekleyeceklermiş önümüzdeki günlerde.Şu an orayı takip ediyorum 1-2 ürünü.Bakalım ne olacak.
selammm kızlarr..alışverişler başladımıııı
Linkini versene bizde takip edelim güzelse ürünler :))
Ben bugün civilim'e baktım çok güzel ciciler gelmiş gene almamak için zor tutuyorum kendimi ama vermiş olduğum bir söz var işte bozamıyorum sözümü :))
Benim eşimde aynı fikirdeydi ama ben bir liste yaptım alınacaklar konusunda ve fiyat çıkardım kaba taslak :) sonra hak verdi şimdiden almamız gerektiğine...selam canım ben yavaş yavaş başladım kızıma 2 elbise bi tulum şapka patik yelek aldım ama eşime göre daha erken oda beraber gidip tek tek almak yerine bütün alınacakları bir günde alalım diyo ama o güzel şeyleri görünce dayanamayıp alıyorum
bana genelde kullanılmış ürünler denk geldi canım. diğer ürünleri nasıl buluyorsun ebayde? linkleri gönderir misin canım biz de takip edelim ebayden ve gitti gidiyordan.
Çağlayancım baby belti gitti gidiyorda gördüm ben bir de bira fiyat farkı var ama değebilir belki, acaba kendimiz yapabilir miyiz diye hemen sipariş vermedimben hiç dikişten anlamam ama belki annem destek atar diye düşündüm :)
selammm kızlarr..alışverişler başladımıııı
selam canım ben yavaş yavaş başladım kızıma 2 elbise bi tulum şapka patik yelek aldım ama eşime göre daha erken oda beraber gidip tek tek almak yerine bütün alınacakları bir günde alalım diyo ama o güzel şeyleri görünce dayanamayıp alıyorum
Günaydın arkadaşlar.
Şu anda işyerinde nöbetciyim wc ye gittiğimde azda olsa kahverengi bir akıntı belki de kan bulaştı tuvalet kağıdına çok üzüldüm.Umarım bebeğime bişey olmamıştır.
Günaydın kızlar dün sitede sorun vardı anca gelebildim.
Yasmınkamu gözünaydın canım kızçemiz geliyormuş ohhh ne güzel haberler alıyoruz böyle
Şenay gözünaydın canım seninde oğluşun oluyormuş dün iki güzel haber almış olduk böylece,belirsizlikler bitmiş oldu böylece maşallah paşanada 1 hafta önden gidiyormuş annnesi iyi bakıyor demekki minişe :)))
Surmeli testin sonucu güzel çıkmış gözünaydın canım
Fatmacım doğum günün kutlu olsun geç bir msj oldu canım ama,çocuklarınla ve eşinle sağlıklı mutlu bir ömür geçirirsiniz inş.canım
Mısracım günaydın canım bazen böyle akıntılar olabiliyor diye duymuştum ama gün içinde devam ederse ve artarsa mutlaka git dr.canım
bugun oğlumla beraber kızımızı görmeye gideceğiz.. bakalım kızımız nasıl :)))
ihmal etme Mısracın devam ederse mutlaka sor dr.una.
çok teşekkür ederim canım, nasılsın bugün biraz toparlayabildin mi kendini?
güzel haberlerini bekliyoruz canım
kızlar ben şimdi yeni doğan yani 0-3 aylıkları uzun kollu alıyorum genellikle... peki 3-6 aylıkları nasıl tercih etsek acaba.... Bizim bebeklerde çok acayip döneme denk geliyorlar... ilk şubat-mart soğuk olacak nisan-mayıs tam geçiş dönemi. şubat-mart-nisan döneminde uzun kollu ve üstüne hırka yada yelek ile giyerler diye düşündüm. mayıs-haziran döneminde sadece penye ve uzun kollular idare eder zaten hazirandan sonra da kısa kolluya geçilir diye düşündüm. yani ben sadece 6-9 aylıkları kısa kollu ince alacağım. geri kalanı genellikle uzun kollu penye tercih edeceğim.
BABACHINO BEBEK ÜRÜNLERİ | , ,
Canım dükkan burası... arasıra mesaj atıp kafama takılanları soruyorum... önümüzdeki günlerde yeni şeyler ekleyeceklerini söylediler.
Benim eşimde aynı fikirdeydi ama ben bir liste yaptım alınacaklar konusunda ve fiyat çıkardım kaba taslak :) sonra hak verdi şimdiden almamız gerektiğine...
Çünkü bi seferde almak gerçekten maddi olarak çok yıkıcı.Zaten bebek doğduktan sonra da masraflar devam edecek.O nedenle şimdiden taksitli şekilde alıp ödemek en makulu.
Birde ilerleyen aylarda daha da ağırlaşacağız.Öyle mağaza mağaza semt semt gezip en uygunu bulup almak falan bize ölüm gibi gelecek.O zamanlara kalmadan bşeyleri alıp koymak en iyisi.
geçmiş olsun canım bendede var öyle bi sorun onuda demir hapı yapıyormuş benim çok şiddetli dil ama elevit diye bi hap....
canım gecmıs olsun .bende 4 hafta kadar once oldum ıshal ılk 2 gun karın agrısı vardı 3.gun ıshal oldum karın agrısı varken dr gıttık.serum yedım geldım ama hıc bır faydası olmadı sonra kendı drumu aradım .ve ıshale dondugunu soyledım.bır seyden zehırlenmıs olablıecegımı soyledı.patates haslayıp ye.dedı.ve seftalı muz ye dedı.sende oyle yap patates haslaması cok ıyı gelıyor.tkr gecmıs olsun.tatlım.
Sen bu mağazadan hiç alışveriş yaptın mı canım ürünlerin kalitesi nasıl,ben şimdi civilimden başka almadım netten ordada genelde yorum ve özelliklerine bakarak almıştım,burası nasıl peki.
bana genelde kullanılmış ürünler denk geldi canım. diğer ürünleri nasıl buluyorsun ebayde? linkleri gönderir misin canım biz de takip edelim ebayden ve gitti gidiyordan.
Çağlayancım baby belti gitti gidiyorda gördüm ben bir de bira fiyat farkı var ama değebilir belki, acaba kendimiz yapabilir miyiz diye hemen sipariş vermedimben hiç dikişten anlamam ama belki annem destek atar diye düşündüm :)
canım ben eleviti 2.5 aylıkken başladım şimdi 4.5 aylık olduk ama hiç böyle olmamıştı bi kaç kere çeşmeden içivermiştim suyu ondan oldu galiba bebişime bişey olmasından korkuyorum kıpır kıpır içimde çok tatlı rabbim hepimizin bebğini kucağına almayı nasip etsin işallah olmayanlarda bu seviyi yaşatır işallah
Mrb canım hoşgeldin mide bulantısını saymazsak daha iyiyim çok şükür istifra etmemek için türlü türlü yol deniyorum sen nasılsın,bebişinide gördün bir sonraki randevun ne zaman benim 13günüm kaldı görüş günüme :))
hmm tekrr geçmiş olsun ccanım yaa.korkma allahın izniyle bişey olmaz bebişe....evet hatta karnını açınca dalga dalga oluyor miniklerin tekmesiyle birkaç gündür karnımı açıp bakıorum o tatlı minik tekmeleriyle dalgalanıo karnım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?