2011 Şubat Anneleri

iyi akşamlar millet anneme danıştım zıbın seti fln al dio ama 3 aylık penye tulumları fazla alma çabuk küçülüo alırsan 6 aylık olanından al dio

iyi akşamlar millet anneme danıştım zıbın seti fln al dio ama 3 aylık penye tulumları fazla alma çabuk küçülüo alırsan 6 aylık olanından al dio

haklı aslında annen esracım; en mantıklısı bebek doğmadan çok acil ihtiyaçlardan 2ser 3er tane alıp beklemek. bebek uzun boylu ya da kilolu doğarsa zaten kısa zamanda 3-6 aya geçmek gerekecek. esas alış verişi doğumdan sonra yapmalı ama o zamana kadar sabretmek çok zor hem de bebekle uğraşmaktan fırsat kalmayacak.
ne kadar titiz alış veriş yapsak da bir sürü eşya elimizde kalacak eminim)
:ecrin_bebek:

merhaba arkadaşlar...ben 67.4 ile hamile kalmıştım şuan 71.6yım umarım doğuma kadar çok kilo almam çünkü ben kilolu hamile kaldım malumm:çok üzgünüm:benim eşim ve annem alışveriş olayına pek sıcak bakmıyorlardı ama bugün ikisindede acaip değişimler gördüm....annemle telefonda konuştum pek telaşlıydı artık hazırlıklara başlamak lazım anca olucak galiba falan dio:)bende eşimi her alışveriş merkezine gittiiğimizde bebek mağazalarına mutlaka sokuyordumm dün bi elbise gördükk eşim çok beğendi ben kızımızı çok özledim dediopuyorumnanaktanbugünde artık alalım yavaş yavaş dedii bakalım önümüzdeki günler ne göstercekzemuszemus

canım çok sevindim senin adına ahhh benim eşimde bi ikna olsa neler alıcam kızıma ama bakalım bekliyorum inşallah oda gidip alalım derde başlarız biran önce cicilerimizi almaya kaydirigubbakcemile2

slm kızlar...çağlayancım eksik bilgilerimi vereyim. hamile kaldığım kilo 50 şimdi 54 kiloyum. cinsiyet kız. 3 lü test riskli çıktı 25 eylülde kontrol var

çok güzel gerçekten benimde çok hoşuma gitti tabki bebeğimiz doğsun o zaman daha iyi anlayacağız

http://www.kadinlarkulubu.com/subat...rinden-2011-subat-annelerine-oneriler-20.html

Kızlar listelerimizi buraya yazabiliriz tecrübeli annelerde bize yardımcı olurlar hem kendimizde birbirimizle fikir paylaşmış oluruz

gerçekten iyi bir fikir insan çok kararsız kalıyor bazı durumlarda

aslında internetten alışverişin en kötü tarafıda bu yoksa çok güzel şeyler oluyor ama dokunamadan almak bir malı gerçekten kötü birde karışıklık old. zaman telle iletişime geçiyorsunuz buda sinir bozucu oluyor derdini anlatamıyor insan
dışarıda göüp dokunduğumuz mallar int sitelerinde daha ucuzsa almak lazım bence emin olmadıklarımızı almamak lazım bana göre

canım çok sevindim senin adına ahhh benim eşimde bi ikna olsa neler alıcam kızıma ama bakalım bekliyorum inşallah oda gidip alalım derde başlarız biran önce cicilerimizi almaya kaydirigubbakcemile2

kızlar aksine benim eşim alaım diyor ben engelliyorum biraz daha zaman geçsin diyorum birde karar veremiyorum yaaa bu kadar kararsız olacağımı hiç düşünmemiştim şurayada bakaım orayada bakayım yasakkelimeöyle alırım diyorum bu seferde neyse yaaa biraz daha geçsin belki değişik birşeyler gelir diyip tekrar vazgeçiyorum almaktan
böyle olursa hiçbirşey alamayacağım sanırım hayırlısı artık şu kararsızlığı atmam lazım üzerimden öyle başlayabilirim belki:uhm:fisfisfis
lmaz:

slm kızlar...çağlayancım eksik bilgilerimi vereyim. hamile kaldığım kilo 50 şimdi 54 kiloyum. cinsiyet kız. 3 lü test riskli çıktı 25 eylülde kontrol var

canım kendini üzme bence doktorun ne diyecek önemli olan o biliyorsun bir sürü riskli çıkıp sapasağlam doğan bebekler var hatta herhangi bir risk faktörü taşımayıpta down sendromlu doğanlar var allahın taktiri bu bizi ne bekliyor hiçbirimiz bilmiyoruz inşallah hepimizin yavruları sağlıklı bir şekilde dünyaya merhaba derler bol bol dua et canımn :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günaydın güzel anneler,biz kızımla çok iyiyiz bu sabah

Listeye için bilgilerini veren kızçeler sizleri ekledim listeye,listeye yeni bilgilerini vermeyen arkadaşlar 1.sayfada bilgilerimizi güncelliycem bu hafta başı bilgilerinizi verirseniz yazıcam sonradan neden eklenmedim demeyin sakın :)))

günaydın canım iyi olmana sevindim
sen bu listeyi nasıl güncelliyorsun canım
birde edıt vardı o nereye gitti anlamadım kaldırdılar

günaydın bayanlar....

Günaydın nerelere kayboldun kız sen bir gittin pir gittin :))

günaydın canım iyi olmana sevindim
sen bu listeyi nasıl güncelliyorsun canım
birde edıt vardı o nereye gitti anlamadım kaldırdılar

Günaycım canım,çok şükür bu hafta güzel atlatıcaz galiba :))
Ben listeyi excel'e aldım canım ordan düzenliyorum edıt gittiya böyle zor olacak diye excelde düzenledikçe site yetkilisine msj atıcam oda 1.sayfaya taşıycak bizim listeyi

günaydın hanımlar nasılsınız bugün ben oturduğum müddetce iyiyim.bugün evde temizlik var nasıl oturcam bilmiyorum ama artık kendimi tutucam.anneme yeni sööledim hastaneye yattığımı cts gece yola çıkıcak aileden uzak çok zor oluyomuş

çağlayancım ben bilgilerimi vereyim .........20 mayıs sat...........24 şubat muhemel doğum tarihi.......bebeğim erkek ama ismini belirlemedik.........dr. 3lü tesy yapmadı............10 eylülde tekme attı kelebek gibi pıtpıt attı .......

kilomu yazmamışım 63 le başladım şimdi 67 yim

günaydin kizlar, size bisey daniscam ben almanyada yasiyorum gecen esimle bebegin yatak yorgan nevresim bi ufak dolap oto koltugu bebek arabasi tulum ve bi kac ufak seylerini aldik 1.000,00 € tuttu yani 2 Milyar kadar, sadece reserve ettim bu esyalari henüz almadim simdi esimin trye gitme durumu var bunu iptal edelim ordan alayim ben tira vereyim diyo, siz ne diyosunuz trde daha uygun fiyata alabilir miyim üstte saydigim esyalari?
simdiden tskler =)

Herkese günaydın... Bende iyiyim bu sabah çok şükür.
Kızlar spor yapıyormusunuz? Yürüyüş filan?

günaydınlar tüm annelere.....çağlayancım ben bilgilerimi yarın vereceğim.Yarın dr teyzemizle randevumuz var fırından taze çıkan haber vereceğim sanakaydirigubbakcemile3 benim sat tarihimde yok biliyomusunuz düşük sonrası hemen hamile kaldım:kedi:

Günaydın güzel anneler...
Bugün evdeyim.Eşim ve kızlarla güzel bir kahvaltı yaptık.Şimdi biraz iş yapacağım.Öğleden sonra dr amcaya gideceğizopuyorumnanaktan

Herkese günaydın... Bende iyiyim bu sabah çok şükür.
Kızlar spor yapıyormusunuz? Yürüyüş filan?

Aslında benim artık yürüyüşe başlamam gerekiyor. Havalarda dışarı çıkılabilir oldu. Yazın İzmirin sıcağı fena. Hem spor kan dolaşımını hızlandırıp bebişin gelişimine de katkıda bulunyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…