günaydin kizlar, size bisey daniscam ben almanyada yasiyorum gecen esimle bebegin yatak yorgan nevresim bi ufak dolap oto koltugu bebek arabasi tulum ve bi kac ufak seylerini aldik 1.000,00 € tuttu yani 2 Milyar kadar, sadece reserve ettim bu esyalari henüz almadim simdi esimin trye gitme durumu var bunu iptal edelim ordan alayim ben tira vereyim diyo, siz ne diyosunuz trde daha uygun fiyata alabilir miyim üstte saydigim esyalari?
simdiden tskler =)
ya ama yapmamız gerekiyor hem kilo hemde rahat bi doğum için şimdi birde kış da gelicek kihiç yapamayacağız. Yürüyüş yapanlar çok rahat doğum yapıyorlarmış diye djuydum hep.
Ben de daha minişime hiçbirşey almadım. 6.aydan sonra diye bekliyorum. Eşimde daha çok erken diyor bakalım. Zaten kaldı 1 ay sonra son 3 aya girmiş olacağız Allah izin verirse :))) Bu süper dimi ama?
günaydin kizlar, size bisey daniscam ben almanyada yasiyorum gecen esimle bebegin yatak yorgan nevresim bi ufak dolap oto koltugu bebek arabasi tulum ve bi kac ufak seylerini aldik 1.000,00 € tuttu yani 2 Milyar kadar, sadece reserve ettim bu esyalari henüz almadim simdi esimin trye gitme durumu var bunu iptal edelim ordan alayim ben tira vereyim diyo, siz ne diyosunuz trde daha uygun fiyata alabilir miyim üstte saydigim esyalari?
simdiden tskler =)
Herkese günaydın... Bende iyiyim bu sabah çok şükür.
Kızlar spor yapıyormusunuz? Yürüyüş filan?
Türkiye'de de ürünlerin fiyatı kalitesine, markasına göre değişiyor; örneğin 100 liraya da oto koltuğu var, 500 liraya da. Ama bence şubata zaten çok var, eşin fırsat varken Türkiye'deki benzer kalite ürünleri karşılaştırsın, uygun olmazsa yine ordan alırsınız.
Bence Türkiyede daha uyguna bulursun canım bence. Tabiki eşinin aldıklarını beğenirsen kaydirigubbakcemile3 Bizimkisi detaya çok takılmaz da ondan dedim. Onun için hepsi güzeldir.
günaydın hanımlar nasılsınız bugün ben oturduğum müddetce iyiyim.bugün evde temizlik var nasıl oturcam bilmiyorum ama artık kendimi tutucam.anneme yeni sööledim hastaneye yattığımı cts gece yola çıkıcak aileden uzak çok zor oluyomuş
çağlayancım ben bilgilerimi vereyim .........20 mayıs sat...........24 şubat muhemel doğum tarihi.......bebeğim erkek ama ismini belirlemedik.........dr. 3lü tesy yapmadı............10 eylülde tekme attı kelebek gibi pıtpıt attı .......
geldim çiçekim... Evde durumlar kötü idi kafam bir tohaf.. Memlekete gittim geldim burda iş yerinde yoğunluk üniversiteler eğitim öğretime başladı ya...
simdiden tskler =)
Herkese günaydın... Bende iyiyim bu sabah çok şükür.
Kızlar spor yapıyormusunuz? Yürüyüş filan?
günaydınlar tüm annelere.....çağlayancım ben bilgilerimi yarın vereceğim.Yarın dr teyzemizle randevumuz var fırından taze çıkan haber vereceğim sanakaydirigubbakcemile3 benim sat tarihimde yok biliyomusunuz düşük sonrası hemen hamile kaldım:kedi:
Günaydın güzel anneler...
Bugün evdeyim.Eşim ve kızlarla güzel bir kahvaltı yaptık.Şimdi biraz iş yapacağım.Öğleden sonra dr amcaya gideceğizopuyorumnanaktan
ya ama yapmamız gerekiyor hem kilo hemde rahat bi doğum için şimdi birde kış da gelicek kihiç yapamayacağız. Yürüyüş yapanlar çok rahat doğum yapıyorlarmış diye djuydum hep.
Ben de daha minişime hiçbirşey almadım. 6.aydan sonra diye bekliyorum. Eşimde daha çok erken diyor bakalım. Zaten kaldı 1 ay sonra son 3 aya girmiş olacağız Allah izin verirse :))) Bu süper dimi ama?
kızlar geçmişi okuyamadımm çok sayfa varr.
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsunnn.sarışekerr ıhlamur mercanköşkü nane limon elma kabuğu karışımı yap kaynatma ama demle.
dün doktor amcaya gittik herşey normal dedi.kesesi rahim kapalıymış(düşük teklikesi için).
ben iki doktora gidiyorum 1. gittiğim özel olduğu için doğuma ona gidemicem.2.de özel hastaneye gidiyorum sgk ile anlaşması var.
1.gittiğim doktorum daha ilgili ona gittik dün.baktı herşeyimize.o sat tarihin 1 değil ultrasona göre yumurtlaman geç gözüküyor 7 diye baz aldı.ona göre bugün 20.haftaya girdik.
boyumuz 21cm
kilomuz 323 gr.
kızlar geçmişi okuyamadımm çok sayfa varr.
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsunnn.sarışekerr ıhlamur mercanköşkü nane limon elma kabuğu karışımı yap kaynatma ama demle.
dün doktor amcaya gittik herşey normal dedi.kesesi rahim kapalıymış(düşük teklikesi için).
ben iki doktora gidiyorum 1. gittiğim özel olduğu için doğuma ona gidemicem.2.de özel hastaneye gidiyorum sgk ile anlaşması var.
1.gittiğim doktorum daha ilgili ona gittik dün.baktı herşeyimize.o sat tarihin 1 değil ultrasona göre yumurtlaman geç gözüküyor 7 diye baz aldı.ona göre bugün 20.haftaya girdik.
boyumuz 21cm
kilomuz 323 gr.
ha kiloyla ilgili doktorum durr dedii(((((((((
dün değil önceki gün evde sabah 65 çıkmıştım dün akşam 66 çıktım orda.doktor yasakları arttırdı(((moralim çok bozulduu
1-pizza
2-pide
3-kuru incir
4-muz
5-çikolata
6-gofret
7-cipso çerez tarzı şeyler
8-boyoz(izmirde olurr zaten)
9-gevrek(4 dilim ekmeğe eşitmiş)
sabahları kepek ekmeğinin içine domates peynir tost yapıyorsun dedi gevrek yok dedi
plesanta rahim ağzınımı kapatmış kese derken eğer öyleyse aynı şey bende de var ve bu neden 3 gece hastanede yattım kanamam oldu
Gözünaydın canım ama son yazdığın cümleyi anlayamadım ben nasıl oluyor bu birde dr.ona nasıl bakıyor
Bunların hepsini bana geçen gittiğimde yasakladı.Muz hariç ondan magnezyum alıyorum günde 1 tane yiyerek :))
Aynı şeyi sanada sorıyım canım dr. bunun için kontrolü nerden yapıyor ve artık düşük riskiniz kalkmış mı oluyor
hayırdır canım ne olduki,çok stres yapıp bebişinide üzme sakın
kayınvalidemlerle kalıyorum çok saçma sapan olumsuzluklarla dengemizi bozdular.. Eşimde onlara bişey demek yerine boşanalım bebeğide aldıralım dedi.. Oysa ne zorluklarla oldu şu bebek... Mucizemiz derken...
kayınvalidemlerle kalıyorum çok saçma sapan olumsuzluklarla dengemizi bozdular.. Eşimde onlara bişey demek yerine boşanalım bebeğide aldıralım dedi.. Oysa ne zorluklarla oldu şu bebek... Mucizemiz derken...
canım bu ultrasonda direkt belli oluyo zaten plesanta rahim ağzını kapatıyomu yoksa normal yerindemi belli olur.benim henüz düşük tehdiditim devam ediyo plesanta rahim ağzını tamamen kapamış çünkü bu da ani kanamlara ve enfeksiyona sebep olabiliyomuş.ve bende de ööle olmuş.1 ekimde tekrar kontrole çağırdı 24. haftaya kadar normal yerine çıkma ihtimali varmış eğer çıkmazsa kesinlikle sezeryan eş önde geldiği için ve sürekli istirahat inş çıkar da sürekli yatmak bana göre diil çünkü
aman dikkat et kendine gözdecim..ama bildiğim kadarıyla artık bundan sonra düşük deil erken doğum tehlikesi oluyor...bir ay kadar önce arkadaşımda 24.haftada erken doğum riskioldu suyu geldive hastaneye acil yattı27 haftalıkkende erken doğum yaptı ve malesef bebek sadece 4 saat yaşadı küvezde:sinifsinif: yani demek istediğim artık bundan sonra erken doğum riski oluyor bütün güzel anneler kendilerine dikkat etsin a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?