2011 Şubat Anneleri

ya ama yapmamız gerekiyor hem kilo hemde rahat bi doğum için şimdi birde kış da gelicek ki hiç yapamayacağız. Yürüyüş yapanlar çok rahat doğum yapıyorlarmış diye djuydum hep.
Ben de daha minişime hiçbirşey almadım. 6.aydan sonra diye bekliyorum. Eşimde daha çok erken diyor bakalım. Zaten kaldı 1 ay sonra son 3 aya girmiş olacağız Allah izin verirse :))) Bu süper dimi ama?

Türkiye'de de ürünlerin fiyatı kalitesine, markasına göre değişiyor; örneğin 100 liraya da oto koltuğu var, 500 liraya da. Ama bence şubata zaten çok var, eşin fırsat varken Türkiye'deki benzer kalite ürünleri karşılaştırsın, uygun olmazsa yine ordan alırsınız.

Son üç ay diye düşünmek iyi geldi :)
Tabi bir ay sonra

Bence Türkiyede daha uyguna bulursun canım bence. Tabiki eşinin aldıklarını beğenirsen kaydirigubbakcemile3 Bizimkisi detaya çok takılmaz da ondan dedim. Onun için hepsi güzeldir.

Herkese günaydın... Bende iyiyim bu sabah çok şükür.
Kızlar spor yapıyormusunuz? Yürüyüş filan?

ben herrgün yürüyüş yapıyodum ama malum artık evdeyim.bakalım bu gidişle kilo alımı ne olacak şimdiye kadar 1,5-2 kilo fazla gözüküyodu tartıda ama bundan sonra hızla ilerler artık evin içinde bile yürüyemiyorum

kızlar geçmişi okuyamadımm çok sayfa varr.
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsunnn.sarışekerr ıhlamur mercanköşkü nane limon elma kabuğu karışımı yap kaynatma ama demle.
dün doktor amcaya gittik herşey normal dedi.kesesi rahim kapalıymış(düşük teklikesi için).
ben iki doktora gidiyorum 1. gittiğim özel olduğu için doğuma ona gidemicem.2.de özel hastaneye gidiyorum sgk ile anlaşması var.

1.gittiğim doktorum daha ilgili ona gittik dün.baktı herşeyimize.o sat tarihin 1 değil ultrasona göre yumurtlaman geç gözüküyor 7 diye baz aldı.ona göre bugün 20.haftaya girdik.
boyumuz 21cm
kilomuz 323 gr.

Bence Türkiyede daha uyguna bulursun canım bence. Tabiki eşinin aldıklarını beğenirsen kaydirigubbakcemile3 Bizimkisi detaya çok takılmaz da ondan dedim. Onun için hepsi güzeldir.

sagolun arkadaslar,benim esim inanilmaz zevkli, benim alisverisimi bile bazen o yapiyo güveniyorum onun zevkine Şeniz

Günaydın canım iyi olmana sevindim ama çok yorma kendini yeniden annenin yanında olması senin için daha iyi uzak olmak çok kötü oluyor allahtan bizimki çok yakın bana

Ekledim tatlım günaydın bu arada :))
Okullar açıldı artık görüşemez olduk

geldim çiçekim... Evde durumlar kötü idi kafam bir tohaf.. Memlekete gittim geldim burda iş yerinde yoğunluk üniversiteler eğitim öğretime başladı ya...

Hayırdır canım ne olduki,çok stres yapıp bebişinide üzme sakın

Eşinin türkiye'ye gelme olasılığı varsa birde ordan baksın belki aynı kalitede burdanda çok güzel şeyler alabilirsiniz makul fiyata biraz araştırma yaparak

Herkese günaydın... Bende iyiyim bu sabah çok şükür.
Kızlar spor yapıyormusunuz? Yürüyüş filan?

Günaydın canım,ben başlıycam inş.bu hafta sonu yürüyüşe :))

Hmm taze taze gelicek yani bekliyelim artık annesi ne yapalım inş.güzel haberlerle gelirsin :))

Günaydın güzel anneler...
Bugün evdeyim.Eşim ve kızlarla güzel bir kahvaltı yaptık.Şimdi biraz iş yapacağım.Öğleden sonra dr amcaya gideceğizopuyorumnanaktan

Günaydın canım afiyet olsun,güzel haberlerini bekliyoruz

Eşim izin verse bugün tamamlarım alışverişi ama henüz erken diyor,1 ay sonra artık ne var ne yok alıcam inş.yavaş yavaş bütçeyi zorlamadan

Diğer güzel anneler sizlerede günaydın :))

ha kiloyla ilgili doktorum durr dedii(((((((((
dün değil önceki gün evde sabah 65 çıkmıştım dün akşam 66 çıktım orda.doktor yasakları arttırdı(((moralim çok bozulduu
1-pizza
2-pide
3-kuru incir
4-muz
5-çikolata
6-gofret
7-cipso çerez tarzı şeyler
8-boyoz(izmirde olurr zaten)
9-gevrek(4 dilim ekmeğe eşitmiş)
sabahları kepek ekmeğinin içine domates peynir tost yapıyorsun dedi gevrek yok dedi

plesanta rahim ağzınımı kapatmış kese derken eğer öyleyse aynı şey bende de var ve bu neden 3 gece hastanede yattım kanamam oldu

Gözünaydın canım ama son yazdığın cümleyi anlayamadım ben nasıl oluyor bu birde dr.ona nasıl bakıyor

Bunların hepsini bana geçen gittiğimde yasakladı.Muz hariç ondan magnezyum alıyorum günde 1 tane yiyerek :))

plesanta rahim ağzınımı kapatmış kese derken eğer öyleyse aynı şey bende de var ve bu neden 3 gece hastanede yattım kanamam oldu

Aynı şeyi sanada sorıyım canım dr. bunun için kontrolü nerden yapıyor ve artık düşük riskiniz kalkmış mı oluyor

canım bu ultrasonda direkt belli oluyo zaten plesanta rahim ağzını kapatıyomu yoksa normal yerindemi belli olur.benim henüz düşük tehdiditim devam ediyo plesanta rahim ağzını tamamen kapamış çünkü bu da ani kanamlara ve enfeksiyona sebep olabiliyomuş.ve bende de ööle olmuş.1 ekimde tekrar kontrole çağırdı 24. haftaya kadar normal yerine çıkma ihtimali varmış eğer çıkmazsa kesinlikle sezeryan eş önde geldiği için ve sürekli istirahat inş çıkar da sürekli yatmak bana göre diil çünkü

kayınvalidemlerle kalıyorum çok saçma sapan olumsuzluklarla dengemizi bozdular.. Eşimde onlara bişey demek yerine boşanalım bebeğide aldıralım dedi.. Oysa ne zorluklarla oldu şu bebek... Mucizemiz derken...

sıkma canını canım bazı hamileliklerde babada aynı anne gibi hamilelik psikolojisine giriyomuş.bi arkadaşamın eşi 9 ay boyunca kusmuştu mesela senin eşinde hamilelik psikolojisiyle kapris yapıyodur.yakında anlar hatasını

kayınvalidemlerle kalıyorum çok saçma sapan olumsuzluklarla dengemizi bozdular.. Eşimde onlara bişey demek yerine boşanalım bebeğide aldıralım dedi.. Oysa ne zorluklarla oldu şu bebek... Mucizemiz derken...

moralini bozma canım.İnşallah herşey düzene girer:Saruboceq:

aman dikkat et kendine gözdecim..ama bildiğim kadarıyla artık bundan sonra düşük deil erken doğum tehlikesi oluyor...bir ay kadar önce arkadaşımda 24.haftada erken doğum riskioldu suyu geldive hastaneye acil yattı27 haftalıkkende erken doğum yaptı ve malesef bebek sadece 4 saat yaşadı küvezde:sinifsinif: yani demek istediğim artık bundan sonra erken doğum riski oluyor bütün güzel anneler kendilerine dikkat etsin a.s.

güzelim sıkma canını küçük mucizeni düşün eşin anlayacaktır mutlaka seni temennimiz en kısa zamanda anlaması...

selam güzel anneler

uzun zamandır uzak kaldım.eskilere bakamadım umarım herkes iyidir

güzel ve uzun bir tatili geride bıraktım.bebeğimle hergün yorulmadan bol bol yüzdük gezdik yedik içtik falan

tabi tatil sonrası eve dönüş aynı heyecanı taşımıyor.bavulu boşalt yıka ütüle sil süpür derken anca gelebildim.yavaş yavaş olacak artık herşey

geçen günlerde doktora gittik.üçlü tarama testimizi yaptırdık doktor henüz sonuçlar için aramadı bekliyorm

cinsiyeti öğrenirim diye heves ettim ama bebeğim arkasını döndü hiiçç oralı bile olmadı.çikolatada yemiştim giderken ama göstermedi.doktor amcası yarım saatt kadar uğraştı değişik pozisyonlardan denedi ama cıkssss bebeğim utandı göstermedi bizi merakta bıraktı

ama ultrasonda ennn net gördüğüm eliydi beş parmağını açtı el salladı resmen bize.okadar belirgin ve güzeldiki hala gözümün önünde.ama o an ağzımdan çıkan şey 5 tanemi parmakları oldu :)) doktor saydı evet evet 5 tane dedi bana :))çok heyecan verici bir şeydi.bir sonraki randevuyu heyecanla bekliyorumm

22 haftaya kadar düşük 22 den sonra erken doğum oluyormuş ama ikiside çok tehlikeli bu haftalarda allahın izniyle şööle 30 lu haftaları bi görebilsek onu bekliyorum 4 gözle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…