2011 Şubat Anneleri

annişler günaydınnnn :) biz bugün biraz daha iyiyiz. Dün yemediğim meyve içmediğim bitki kalmadı,zencefilli limonlu bal,ıhlamur,nane limon bal :) neredeyse 1 kavanoz bal bitirdim :) ama öksürük geçti gece rahat bi uyku çektik bebişimle,sadece boğazım şiş kaldı bide sesim çıkmıyor ıhlamura devam ediyorum.başka hasta arkadaşlarda var galiba salgınmı ne dikkat edin nolursunuz kıyamıorum bebişlere...

kayınvalidemlerle kalıyorum çok saçma sapan olumsuzluklarla dengemizi bozdular.. Eşimde onlara bişey demek yerine boşanalım bebeğide aldıralım dedi.. Oysa ne zorluklarla oldu şu bebek... Mucizemiz derken...
Canım eşler bizim kadar hassas olamıyor bu dönemlerde hatta çoğu gergin,galiba alışamadılar babalık fikrine birazcık sabret isteyerek söylemediğinden eminim düzelir herşey.
Teşekkür ederim canım. bende bugün 20.haftaya başladım,herşeyin normal olmasına sevindim :)))
Günaydın güzel anneler...
Bugün evdeyim.Eşim ve kızlarla güzel bir kahvaltı yaptık.Şimdi biraz iş yapacağım.Öğleden sonra dr amcaya gideceğizopuyorumnanaktan

Fatmacım çok yorma kendini canım ne güzel aile saadeti yapmışınız... güzel haberlerle dön

gözün aydın canım.
tatil sonrası çok kötü gerçekten ama dikkat et kendine çok yorulmadan yap işlerini

Anladım canım,inş en kısa sürede normal yerine döner,ama sen dr.dediklerinden çıkma lütfen bol bol dinlen sevmesen bile bebeğin için :))

kayınvalidemlerle kalıyorum çok saçma sapan olumsuzluklarla dengemizi bozdular.. Eşimde onlara bişey demek yerine boşanalım bebeğide aldıralım dedi.. Oysa ne zorluklarla oldu şu bebek... Mucizemiz derken...

İnş.en kısa sürede herşey eski ve güzel seyrine döner canım,canını sıkmamaya çalış çok zor biliyorum ama :1hug:

Hoşgeldin canım,senin bebişte pek nazlı çıktı 18 hafta oldu göstermedi kendini kızmı geliyor acaba annesi :))

22 haftaya kadar düşük 22 den sonra erken doğum oluyormuş ama ikiside çok tehlikeli bu haftalarda allahın izniyle şööle 30 lu haftaları bi görebilsek onu bekliyorum 4 gözle

İnş.hayırsıyla ve sağlıkla geldiği günleri görücez canım ama sen dinlenmeye özen göster fazlada pc başında kalma eşin yasaklamamışmıydı sana pc'yi hadi git dinlen artık :))

22 haftaya kadar düşük 22 den sonra erken doğum oluyormuş ama ikiside çok tehlikeli bu haftalarda allahın izniyle şööle 30 lu haftaları bi görebilsek onu bekliyorum 4 gözle

amiin canım:Saruboceq: hayırlısıyla bi görsek çünkü düşüğü bilirim..

valla böyle göstermeyince genelde kız diye yorumlanıyor ama Allah bilir artık.

ben çok merak ediyorumya inadına öğrenemiyorum.aman sağlıklı olsunda

:1rolleyes: evet valla gidiyim bari birazdan da kadın gelcek temizliğe bu enerjimi bari onun başında beklerken harcıyım :)

amiin canım:Saruboceq: hayırlısıyla bi görsek çünkü düşüğü bilirim..

bende martta bi düşük yaşadım ondan da zaten biraz korkum ama onda ne olduğunu anlayamdan kaybetmiştim bebeğimi 7 haftalıktı ama şimdi allahım korusun çok zor

merhaba arkadaşlar umarım keyifler yerindedir benim dün öğleden sonradan beri hafif hafif bir baş ağrısı başlamıştı ama gece beni çok ciddi rahatsız etti kalkıp mecburen parol içtim...şimdi biraz daha iyiyim çok şükür...arkadaşlar birşey sorucam bu ayrıntılı ultrasona karından bakılıyor demi...

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim biraz moralsizim o kadar onunda sebebi dün gece fark ettim ki kalçamda çatlaklar oluşmuş ya millette göbekte oluo bende nie kalçada anlamadım

bende martta bi düşük yaşadım ondan da zaten biraz korkum ama onda ne olduğunu anlayamdan kaybetmiştim bebeğimi 7 haftalıktı ama şimdi allahım korusun çok zor

bende nisanda canım düşük yaptım aynı şeyleri yaşamışız bende 7 haftalıkken ama insanın yinede yüreği yanıyor birde ben 2009 aralık ayındada düşük yaptım Rabbim kimseye yaşatmasın bunları çok zorsenağlama

evine hoşgeldin canım.gözün aydın bu arada.arkasını dönüyorsa kızdır muhtemelen.benim 2 kızımda öyleydikaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

yeniden geçmiş olsun canım.dikkat et kendinea.s.

selam kızlar nasılsınız ben iyiyim biraz moralsizim o kadar onunda sebebi dün gece fark ettim ki kalçamda çatlaklar oluşmuş ya millette göbekte oluo bende nie kalçada anlamadım

esracım geçmiş olsun canım bişeyler sürmüşmüydün? bu gece rüyamda karnımın sağ tarafında 3-4 tane kalın kalın çatlak oluşuyordu parlak rengi vardı, uyanır uyanmaz ilk işim karnıma bakmak oldu,hayır olsun inşallah.bende çok korkuyorum çatlıcak diye özellikle göğüsler...

Nur'cum geçmiş olsun... bende merak ediyorum ayrıntılıyı,16 ekimde giricez ayrıntılıya,karındandır diye tahmin ediyorum ama girenler var daha net cevap verirlerse rahatlarız bilmiyorumkismile benim doktorum 3'lü testede gerek duymadı bende ısrar etmedim. şimdi ayrıntılıyı iple çekiyorum gamyoncuiremsu

bende henüz çatlaklar için bir operasyona başlamadım.gerçi her banyoda bebe yağı kullanıyorum da onu zaten senelerdir kullanıyorum

geçen bir aile dostumuz olan emekli bir ebeyle konuşurken ablam sordu çatlaklar için ne yapmak lazım diye. oda gliserin sürsün dedi.siz duydunuz mu hiç badem yağını neyim duyduydum ama gliserini duymamıştım

valla fns Allah biliyo ya içimden hep kız geçiyo hatta geçen babası severken kızım dedi bende öyle deme ya kız değilse çocuğu daha doğmadan kişilik bunalımına sokmayalım dedim.ama bende konuşurken hep ağzıma kızım geliyo

ben üçlü tarama yaptırdım doktorum istedi.birde bizde rh uyumsuzluğu olduğu için onun içinde test yaptı

ama ayrıntılı ultrason için birşey söylemedi.bakıyorum hemen hemen sarısheker le aynı haftalardayız...bir zamanı varmı bu ayrıntılı ultrasonun

canımm üzülme ki bebeişin de üzülmesinnn.herşey yoluna girecek emin oll.

kesesi derken bebeğin sıvısı normal dedi.rahmim iyiymiş kalın dedi ultrasonda düşük tekliken yok dedi.

tetenozu da yaptırdım bi acı yok Allaha şükür.çok korkuyordum ama sadece hızlı hareket ettirediğimde yada dokunduğumda hafif yeri acıyo o kadar.

meraba şekerr ben ayrıntılı ultrasona girdim aynı normal ultrasona girdiğimiz gibi oluyo doktor organlarına bakıyo elleri ayakları tammı bi eksiklik varmı onlara bakıyo canımm bazı arkadaslar 3 boyutlu felan yaprıtmıslar ama benim doktorum her zamanki ultrasonda baktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…