- 9 Mart 2010
- 301
- 2
- 96
Canım eşler bizim kadar hassas olamıyor bu dönemlerde hatta çoğu gergin,galiba alışamadılar babalık fikrine birazcık sabret isteyerek söylemediğinden eminim düzelir herşey.kayınvalidemlerle kalıyorum çok saçma sapan olumsuzluklarla dengemizi bozdular.. Eşimde onlara bişey demek yerine boşanalım bebeğide aldıralım dedi.. Oysa ne zorluklarla oldu şu bebek... Mucizemiz derken...
Teşekkür ederim canım. bende bugün 20.haftaya başladım,herşeyin normal olmasına sevindim :)))kızlar geçmişi okuyamadımm çok sayfa varr.
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsunnn.sarışekerr ıhlamur mercanköşkü nane limon elma kabuğu karışımı yap kaynatma ama demle.
dün doktor amcaya gittik herşey normal dedi.kesesi rahim kapalıymış(düşük teklikesi için).
ben iki doktora gidiyorum 1. gittiğim özel olduğu için doğuma ona gidemicem.2.de özel hastaneye gidiyorum sgk ile anlaşması var.
1.gittiğim doktorum daha ilgili ona gittik dün.baktı herşeyimize.o sat tarihin 1 değil ultrasona göre yumurtlaman geç gözüküyor 7 diye baz aldı.ona göre bugün 20.haftaya girdik.
boyumuz 21cm
kilomuz 323 gr.
Günaydın güzel anneler...
Bugün evdeyim.Eşim ve kızlarla güzel bir kahvaltı yaptık.Şimdi biraz iş yapacağım.Öğleden sonra dr amcaya gideceğizopuyorumnanaktan
selam güzel anneler
uzun zamandır uzak kaldım.eskilere bakamadım umarım herkes iyidir
güzel ve uzun bir tatili geride bıraktım.bebeğimle hergün yorulmadan bol bol yüzdük gezdik yedik içtik falan
tabi tatil sonrası eve dönüş aynı heyecanı taşımıyor.bavulu boşalt yıka ütüle sil süpür derken anca gelebildim.yavaş yavaş olacak artık herşey
geçen günlerde doktora gittik.üçlü tarama testimizi yaptırdık doktor henüz sonuçlar için aramadı bekliyorm
cinsiyeti öğrenirim diye heves ettim ama bebeğim arkasını döndü hiiçç oralı bile olmadı.çikolatada yemiştim giderken ama göstermedi.doktor amcası yarım saatt kadar uğraştı değişik pozisyonlardan denedi ama cıkssss bebeğim utandı göstermedi bizi merakta bıraktı
ama ultrasonda ennn net gördüğüm eliydi beş parmağını açtı el salladı resmen bize.okadar belirgin ve güzeldiki hala gözümün önünde.ama o an ağzımdan çıkan şey 5 tanemi parmakları oldu :)) doktor saydı evet evet 5 tane dedi bana :))çok heyecan verici bir şeydi.bir sonraki randevuyu heyecanla bekliyorumm
canım bu ultrasonda direkt belli oluyo zaten plesanta rahim ağzını kapatıyomu yoksa normal yerindemi belli olur.benim henüz düşük tehdiditim devam ediyo plesanta rahim ağzını tamamen kapamış çünkü bu da ani kanamlara ve enfeksiyona sebep olabiliyomuş.ve bende de ööle olmuş.1 ekimde tekrar kontrole çağırdı 24. haftaya kadar normal yerine çıkma ihtimali varmış eğer çıkmazsa kesinlikle sezeryan eş önde geldiği için ve sürekli istirahat inş çıkar da sürekli yatmak bana göre diil çünkü
kayınvalidemlerle kalıyorum çok saçma sapan olumsuzluklarla dengemizi bozdular.. Eşimde onlara bişey demek yerine boşanalım bebeğide aldıralım dedi.. Oysa ne zorluklarla oldu şu bebek... Mucizemiz derken...
selam güzel anneler
güzel ve uzun bir tatili geride bıraktım.bebeğimle hergün yorulmadan bol bol yüzdük gezdik yedik içtik falan
tabi tatil sonrası eve dönüş aynı heyecanı taşımıyor.bavulu boşalt yıka ütüle sil süpür derken anca gelebildim.yavaş yavaş olacak artık herşey
geçen günlerde doktora gittik.üçlü tarama testimizi yaptırdık doktor henüz sonuçlar için aramadı bekliyorm
cinsiyeti öğrenirim diye heves ettim ama bebeğim arkasını döndü hiiçç oralı bile olmadı.çikolatada yemiştim giderken ama göstermedi.doktor amcası yarım saatt kadar uğraştı değişik pozisyonlardan denedi ama cıkssss bebeğim utandı göstermedi bizi merakta bıraktı
ama ultrasonda ennn net gördüğüm eliydi beş parmağını açtı el salladı resmen bize.okadar belirgin ve güzeldiki hala gözümün önünde.ama o an ağzımdan çıkan şey 5 tanemi parmakları oldu :)) doktor saydı evet evet 5 tane dedi bana :))çok heyecan verici bir şeydi.bir sonraki randevuyu heyecanla bekliyorumm
22 haftaya kadar düşük 22 den sonra erken doğum oluyormuş ama ikiside çok tehlikeli bu haftalarda allahın izniyle şööle 30 lu haftaları bi görebilsek onu bekliyorum 4 gözle
22 haftaya kadar düşük 22 den sonra erken doğum oluyormuş ama ikiside çok tehlikeli bu haftalarda allahın izniyle şööle 30 lu haftaları bi görebilsek onu bekliyorum 4 gözle
Anladım canım,inş en kısa sürede normal yerine döner,ama sen dr.dediklerinden çıkma lütfen bol bol dinlen sevmesen bile bebeğin için :))
İnş.en kısa sürede herşey eski ve güzel seyrine döner canım,canını sıkmamaya çalış çok zor biliyorum ama :1hug:
Hoşgeldin canım,senin bebişte pek nazlı çıktı 18 hafta oldu göstermedi kendini kızmı geliyor acaba annesi :))
İnş.hayırsıyla ve sağlıkla geldiği günleri görücez canım ama sen dinlenmeye özen göster fazlada pc başında kalma eşin yasaklamamışmıydı sana pc'yi hadi git dinlen artık :))
amiin canım:Saruboceq: hayırlısıyla bi görsek çünkü düşüğü bilirim..
dua edin bolca.. ava gittiler... yoklardı iki gündür iyiyiz...
bende martta bi düşük yaşadım ondan da zaten biraz korkum ama onda ne olduğunu anlayamdan kaybetmiştim bebeğimi 7 haftalıktı ama şimdi allahım korusun çok zor
selam güzel anneler
yeniden geçmiş olsun canım.dikkat et kendinea.s.annişler günaydınnnn :) biz bugün biraz daha iyiyiz. Dün yemediğim meyve içmediğim bitki kalmadı,zencefilli limonlu bal,ıhlamur,nane limon bal :) neredeyse 1 kavanoz bal bitirdim :) ama öksürük geçti gece rahat bi uyku çektik bebişimle,sadece boğazım şiş kaldı bide sesim çıkmıyor ıhlamura devam ediyorum.başka hasta arkadaşlarda var galiba salgınmı ne dikkat edin nolursunuz kıyamıorum bebişlere...
selam kızlar nasılsınız ben iyiyim biraz moralsizim o kadar onunda sebebi dün gece fark ettim ki kalçamda çatlaklar oluşmuş ya millette göbekte oluo bende nie kalçada anlamadım
merhaba arkadaşlar umarım keyifler yerindedir benim dün öğleden sonradan beri hafif hafif bir baş ağrısı başlamıştı ama gece beni çok ciddi rahatsız etti kalkıp mecburen parol içtim...şimdi biraz daha iyiyim çok şükür...arkadaşlar birşey sorucam bu ayrıntılı ultrasona karından bakılıyor demi...
kayınvalidemlerle kalıyorum çok saçma sapan olumsuzluklarla dengemizi bozdular.. Eşimde onlara bişey demek yerine boşanalım bebeğide aldıralım dedi.. Oysa ne zorluklarla oldu şu bebek... Mucizemiz derken...
Günaydın güzel anneler,biz kızımla çok iyiyiz bu sabah
Herkese günaydın... Bende iyiyim bu sabah çok şükür.
Kızlar spor yapıyormusunuz? Yürüyüş filan?
eskiden ben ne güzel kendimce yürüyüş felan yapardım evde hareket ederdim ama şimdi hiç içimden gelmiyor bazen işten çıkınca eve giderken 15 dak.yürüyorum onun dışındaa başka spor yapamıyorum maalesef
ha kiloyla ilgili doktorum durr dedii(((((((((
dün değil önceki gün evde sabah 65 çıkmıştım dün akşam 66 çıktım orda.doktor yasakları arttırdı(((moralim çok bozulduu
1-pizza
2-pide
3-kuru incir
4-muz
5-çikolata
6-gofret
7-cipso çerez tarzı şeyler
8-boyoz(izmirde olurr zaten)
9-gevrek(4 dilim ekmeğe eşitmiş)
sabahları kepek ekmeğinin içine domates peynir tost yapıyorsun dedi gevrek yok dedi
kaç kilosonki canım şuan kaç kilo aldında bu kadar yasak getirdi bakalı bu ayın sonunda da benim kontrolüm var benimkide kesin fazla almışsın deyip çoğu şeyi yasaklayacak
arkadaşlarda ne güzel yazmışlr genelde eşler hamilelik döneminde etkilenip hiç olmadık şeyler yapabiliyorlar çok kafaya takmamak gerekiyor muhakkak yaptığının yanlış olduğunu anlayacaktır aslında bzim alttan alınmamız gerekirken bazen biz alttan almak zorund kalabiliyoruz aslında kayınvalidende bir anne onun daha anlayışlı olması lazım sonuçta eşin ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyor babalığı hiç yaşamamış doğal olarakta ne yapılacağını bilmememsi çok normal ama kayınvaliden bir anne olarak seni daha iyi anlamalıydı
valla böyle göstermeyince genelde kız diye yorumlanıyor ama Allah bilir artık.
ben çok merak ediyorumya inadına öğrenemiyorum.aman sağlıklı olsunda
aaay canım seninkide bayağı bir nazlı çıktı bak sen şuna hele sizi meraklandırıp duruyor
kesin bu kızdır baksana çok utangaç birde el sallamış hadi boşuna bakmayın hoşçakalın göstermem der gibi
Nur'cum geçmiş olsun... bende merak ediyorum ayrıntılıyı,16 ekimde giricez ayrıntılıya,karındandır diye tahmin ediyorum ama girenler var daha net cevap verirlerse rahatlarız bilmiyorumkismile benim doktorum 3'lü testede gerek duymadı bende ısrar etmedim. şimdi ayrıntılıyı iple çekiyorum gamyoncuiremsu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?