esracım geçmiş olsun canım bişeyler sürmüşmüydün? bu gece rüyamda karnımın sağ tarafında 3-4 tane kalın kalın çatlak oluşuyordu parlak rengi vardı, uyanır uyanmaz ilk işim karnıma bakmak oldu,hayır olsun inşallah.bende çok korkuyorum çatlıcak diye özellikle göğüsler...
bende henüz çatlaklar için bir operasyona başlamadım.gerçi her banyoda bebe yağı kullanıyorum da onu zaten senelerdir kullanıyorum
geçen bir aile dostumuz olan emekli bir ebeyle konuşurken ablam sordu çatlaklar için ne yapmak lazım diye. oda gliserin sürsün dedi.siz duydunuz mu hiç badem yağını neyim duyduydum ama gliserini duymamıştım
valla fns Allah biliyo ya içimden hep kız geçiyo hatta geçen babası severken kızım dedi bende öyle deme ya kız değilse çocuğu daha doğmadan kişilik bunalımına sokmayalım dedim.ama bende konuşurken hep ağzıma kızım geliyo
Günaydın güzel anneler,biz kızımla çok iyiyiz bu sabah
eskiden ben ne güzel kendimce yürüyüş felan yapardım evde hareket ederdim ama şimdi hiç içimden gelmiyor bazen işten çıkınca eve giderken 15 dak.yürüyorum onun dışındaa başka spor yapamıyorum maalesef
kaç kilosonki canım şuan kaç kilo aldında bu kadar yasak getirdi bakalı bu ayın sonunda da benim kontrolüm var benimkide kesin fazla almışsın deyip çoğu şeyi yasaklayacak
arkadaşlarda ne güzel yazmışlr genelde eşler hamilelik döneminde etkilenip hiç olmadık şeyler yapabiliyorlar çok kafaya takmamak gerekiyor muhakkak yaptığının yanlış olduğunu anlayacaktır aslında bzim alttan alınmamız gerekirken bazen biz alttan almak zorund kalabiliyoruz aslında kayınvalidende bir anne onun daha anlayışlı olması lazım sonuçta eşin ilk kez böyle bir durumla karşılaşıyor babalığı hiç yaşamamış doğal olarakta ne yapılacağını bilmememsi çok normal ama kayınvaliden bir anne olarak seni daha iyi anlamalıydı
aaay canım seninkide bayağı bir nazlı çıktı bak sen şuna hele sizi meraklandırıp duruyor
kesin bu kızdır baksana çok utangaç birde el sallamış hadi boşuna bakmayın hoşçakalın göstermem der gibi
valla canım yaaa aynen öyle dedi hadi canım hadi işinize der gibi bi el etti bu size yeter dedi resmen
aslında yetti kaç gündür babamızda ne güzel elleri vardı gördünmü resmen el salladı falan diye konuşupp duruyoruz.
gerçi doktor cinsiyeti öğrenicem diye bissürü yönden baktı hiç bişi anlamadım ben ama birde sırtının onurga kemiklerini net gördüm sağolsun bebeişim sırtını döndüğü için valla bu ultrason saf gibi oldumbişicik anlamadımmm
meraba şekerr ben ayrıntılı ultrasona girdim aynı normal ultrasona girdiğimiz gibi oluyo doktor organlarına bakıyo elleri ayakları tammı bi eksiklik varmı onlara bakıyo canımm bazı arkadaslar 3 boyutlu felan yaprıtmıslar ama benim doktorum her zamanki ultrasonda baktı
bende hiç alttan muayene olmadım.aslında bir bakılsın normal doğum için uygunmuyum bir anlaşılsın istiyorum.kuzenim doğum yaptı 20 gün önce aslında çok darmış normal doğuma uygun değilmiş ultrason yapmamışlar normal doğuma almışlar çok zorlanmış hatta ebeler karnına bastırmışlar resmen çocuk çok sağlıklı allah a şükür ama kafasını biraz çekelemişler doğumdan sonra birkaç kez tomografi çekildi.öyle birşeyle karşılaşmamak için doğumdan önce herşeyi bilip ona göre hazırlanmak istiyorum bende
merhaba arkadaşlar umarım keyifler yerindedir benim dün öğleden sonradan beri hafif hafif bir baş ağrısı başlamıştı ama gece beni çok ciddi rahatsız etti kalkıp mecburen parol içtim...şimdi biraz daha iyiyim çok şükür...arkadaşlar birşey sorucam bu ayrıntılı ultrasona karından bakılıyor demi...
kayınvalidemlerle kalıyorum çok saçma sapan olumsuzluklarla dengemizi bozdular.. Eşimde onlara bişey demek yerine boşanalım bebeğide aldıralım dedi.. Oysa ne zorluklarla oldu şu bebek... Mucizemiz derken...[/QUO
moralini bozmamaya çalış. bu dönem bizim için de eşler için de sıkıntılı geçiyor. Zamana bırak, içini ferah tut canım.
bide ailesi hakkında hiç yorum yapmayıp susmaya çalış. insana çok ağır geliyor ama susmasak da karşı tarafa ağır geliyor.
çağlayan 60la kaldığımı varsayarsak büz değil önceki gün sabah tartıldığımda 65 çıkmıştım.dün akşam da orda 66 çıktım(((
teşekkürler canımmm :) rahatladım valla ben bu alttan muayene olayına çok geriliyorum. bu yüzden normal doğum korkusu oluşmaya başladı bende daha şimdiden... halbuki sonuna kadar normal doğumu savunan biriydim ama geçen gün sohbet ederken bi baktım çatır çatır sezeryan savunuyorum eşimle birbirimize bakakaldık akannehir ilk gebelik öğrenildiğinde görmek için erken diye alttan muayene etti doktor,ondan beri bacaklarım kasılıyo masaya her yattığımda...
öncelikle gecmis olsun cnm, evt karindan bakiyolar, ben gecen hafta girdim ayak parmaklarina kadar gördüm inanilmaz bi duygu rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insss
evet canım bu aralar o kadar çok bu tarz doğum hikayeleri duyuyorum ki kafam karıştı iyice. benim abimin kafasında ufak bi kabarıklık var,doğum sırasında tam gelmediği için vakumla çekmişler ondan olmuş , bunu bile bu yaşımda öğrendim yani :) görümcemde rahim iyice açılana kadar bikaç saat gelen bi dokunup bakmış giden bi bakmış kaç santim açıldı diye,utancından kendini sıkmaktan ıkınamamış mesela,en son doktoru çağırıyolarmış doğum başlıyo açıldı diye,o zamana kadar elleyen elleyene,ben oracıkta bayılırım Allah göstermesin... şöyle bi 7 aylık filan olunca bi muayene oluyumda normal doğuma uygunmuyum değilmiyim bi öğrenelim ona göre karar verelim artık çok geriliyorum çokkk bilmiyorumkismile
bende henüz çatlaklar için bir operasyona başlamadım.gerçi her banyoda bebe yağı kullanıyorum da onu zaten senelerdir kullanıyorum
geçen bir aile dostumuz olan emekli bir ebeyle konuşurken ablam sordu çatlaklar için ne yapmak lazım diye. oda gliserin sürsün dedi.siz duydunuz mu hiç badem yağını neyim duyduydum ama gliserini duymamıştım
valla fns Allah biliyo ya içimden hep kız geçiyo hatta geçen babası severken kızım dedi bende öyle deme ya kız değilse çocuğu daha doğmadan kişilik bunalımına sokmayalım dedim.ama bende konuşurken hep ağzıma kızım geliyo
Nur'cum geçmiş olsun... bende merak ediyorum ayrıntılıyı,16 ekimde giricez ayrıntılıya,karındandır diye tahmin ediyorum ama girenler var daha net cevap verirlerse rahatlarız bilmiyorumkismile benim doktorum 3'lü testede gerek duymadı bende ısrar etmedim. şimdi ayrıntılıyı iple çekiyorum gamyoncuiremsu
doğum için konuşmuşsunuz bende çok ama çok korkuyorum normal doğumdan allah kolaylık versin hepimize doktoru ikna edersem sezeryan istiyorum daha önce karnımda bebeğim ölmüştü kürtaj olmak zorunda kaldım doktorum alttan çok baktı kürtaj sırasında narkoz verilmişti kalktığımda hiç bişey yoktu en iyisi olan biteni görmemek diye düşünüyorum
bu arada detaylı ultrasona gidicem bugün çok heyecanlıyımm saatler geçmek bilmiyor..
canım bu ultrasonda direkt belli oluyo zaten plesanta rahim ağzını kapatıyomu yoksa normal yerindemi belli olur.benim henüz düşük tehdiditim devam ediyo plesanta rahim ağzını tamamen kapamış çünkü bu da ani kanamlara ve enfeksiyona sebep olabiliyomuş.ve bende de ööle olmuş.1 ekimde tekrar kontrole çağırdı 24. haftaya kadar normal yerine çıkma ihtimali varmış eğer çıkmazsa kesinlikle sezeryan eş önde geldiği için ve sürekli istirahat inş çıkar da sürekli yatmak bana göre diil çünkü
arkadaşlarr ben kızıma süslü süslü minik patikler örmek istiyorummm becerikli annelerimizden örnek bekliyorummopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?