2011 Şubat Anneleri

kullanıodum bi ara vücut çekmeyince bırakmıştım ama benim hamilelikten öncede çatlağım olmuştu aynı bölgede allahtan göbeğimde değil bakalım inş geçer ya

bende yıllardır bebe yağı sürerim canım bu çatlaklardan oldum olası korkarım çünkü bacaklarımda var bikaç tane enlemesine,ben kakao yağı-badem yağı ve zaeytinyağını bir şişede karıştırdım onu kullanıyorum her duş sonrası.doktorumda madecassol diye bi krem verdi,doğumdan sonrada meme başı çatlakları için buna devam edicez dedi ama iğrenç kokuyo... lierac çok söylendi onu almayı planlıyorum bugünlerde. gliserinide bikaç sitede okuduma ama kullananı duymadım hiçç...

Bu arada benim sat 14 mayıs. ayrıntılı için 24.haftaya kadar bakıyolar heralde ama net bi bilgim yok canım.

teşekkürler canımmm :) rahatladım valla ben bu alttan muayene olayına çok geriliyorum. bu yüzden normal doğum korkusu oluşmaya başladı bende daha şimdiden... halbuki sonuna kadar normal doğumu savunan biriydim ama geçen gün sohbet ederken bi baktım çatır çatır sezeryan savunuyorum eşimle birbirimize bakakaldık akannehir ilk gebelik öğrenildiğinde görmek için erken diye alttan muayene etti doktor,ondan beri bacaklarım kasılıyo masaya her yattığımda...

bende hiç alttan muayene olmadım.aslında bir bakılsın normal doğum için uygunmuyum bir anlaşılsın istiyorum.kuzenim doğum yaptı 20 gün önce aslında çok darmış normal doğuma uygun değilmiş ultrason yapmamışlar normal doğuma almışlar çok zorlanmış hatta ebeler karnına bastırmışlar resmen çocuk çok sağlıklı allah a şükür ama kafasını biraz çekelemişler doğumdan sonra birkaç kez tomografi çekildi.öyle birşeyle karşılaşmamak için doğumdan önce herşeyi bilip ona göre hazırlanmak istiyorum bende

çağlayan 60la kaldığımı varsayarsak büz değil önceki gün sabah tartıldığımda 65 çıkmıştım.dün akşam da orda 66 çıktım(((

evet canım bu aralar o kadar çok bu tarz doğum hikayeleri duyuyorum ki kafam karıştı iyice. benim abimin kafasında ufak bi kabarıklık var,doğum sırasında tam gelmediği için vakumla çekmişler ondan olmuş , bunu bile bu yaşımda öğrendim yani :) görümcemde rahim iyice açılana kadar bikaç saat gelen bi dokunup bakmış giden bi bakmış kaç santim açıldı diye,utancından kendini sıkmaktan ıkınamamış mesela,en son doktoru çağırıyolarmış doğum başlıyo açıldı diye,o zamana kadar elleyen elleyene,ben oracıkta bayılırım Allah göstermesin... şöyle bi 7 aylık filan olunca bi muayene oluyumda normal doğuma uygunmuyum değilmiyim bi öğrenelim ona göre karar verelim artık çok geriliyorum çokkk bilmiyorumkismile

öncelikle gecmis olsun cnm, evt karindan bakiyolar, ben gecen hafta girdim ayak parmaklarina kadar gördüm inanilmaz bi duygu rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insss

kızlar hepinizi öpüyorum ben annemi özledim 10 gündür görmüyorum annemin yanına gidiyorum hepiniz kendinize dikkat edinopuyorumnanaktan

çağlayan 60la kaldığımı varsayarsak büz değil önceki gün sabah tartıldığımda 65 çıkmıştım.dün akşam da orda 66 çıktım(((

Arkadaşlar sadece sabahları, yataktan kalkınca ve bir şeyler yiyip içmdeden tartılın. Gün içi su değişimi ve yemeklerle değişir, morallini bozcak bişey yok.

bende hiç olmadım sanırım ben olsam bende aynı olurum kesin düşünmesi bile korkunçç :1no2: bide normal dogumdayken herkes kontrole geliyomuş açılma varmı yokmu diye yaaa bilmiyorumkismile

doğum için konuşmuşsunuz bende çok ama çok korkuyorum normal doğumdan allah kolaylık versin hepimize doktoru ikna edersem sezeryan istiyorum daha önce karnımda bebeğim ölmüştü kürtaj olmak zorunda kaldım doktorum alttan çok baktı kürtaj sırasında narkoz verilmişti kalktığımda hiç bişey yoktu en iyisi olan biteni görmemek diye düşünüyorum
bu arada detaylı ultrasona gidicem bugün çok heyecanlıyımm saatler geçmek bilmiyor..

öncelikle gecmis olsun cnm, evt karindan bakiyolar, ben gecen hafta girdim ayak parmaklarina kadar gördüm inanilmaz bi duygu rabbim kucagimiza almayi nasip etsin insss

teşekkürler canım...bendede alttan muayene korkusu varda arkadaşların bahsettiği gibi doğum korkusu sarmaya başladı birde hafifften...kendi doktorum saolsun çok iyi önceki sorunlarımıda bildiği için beni bu konuda rahatlatıyor umarım sıkıntısız bir doğum olur hepimizin ki:Saruboceq:

son ay doğuma 3 hafta falan kala açılma varmı çatı darlığı varmı diye bir ebeye gidip alttan muayene olman iyi olur canım
daha 7. ayda belli olmazmış kızımın hamileliğinde drum öyle demişti.mesela ben özele gidiyordum dr um senin çatın dar gibi yaparsın ama zor olabilir demişti ebeye muayene olduğumda herşey normal gayet iyi doğum yaparsın dedi sonuçta drlar sezeryan meraklısı hem 15 dakikada bitiyor diğeri gibi saatler sürmüyor hemde bizden ve devletten baya bir para alıyorlar
bu işi en çok ebeler bilir canım.sonuçta normal doğum yaptıra yaptıra dr dan uzman oluyorlar o konuda

İnşallah Allah gönlüne göre verir canım
Kız evlat gerçekten çok güzel oluyor benim kızım şimdiden yardım ediyor bana teyzesi:)
hemde sır paylaşıyoruz o öyle diyor anne gel ikimiz sır paylaşalım diyor :)

ayrıntılı sadece ultrasonun çeşidi canım normal ultrason gibi üstten karından bakılıyor ama süresi uzun 30 dakika kadar baktı bana dr herşeyini tek tek kontrol ediyor sende bolca izliyorsun doyuyorsun bebişe:)

bende ilk bebeğimi kaybettiğimde kürtaj olmuştum ve öyle bir salak dr a denk gelmiştimki okadar acıyı çektim biliyormusun narkoz falan vermedi:2:
detaylı için iyi şanslar canım:)

arkadaşlarr ben kızıma süslü süslü minik patikler örmek istiyorummm becerikli annelerimizden örnek bekliyorummopuyorumnanaktan

slm gözde benimde eş öndeydi geçen hafta gittiğimizde yerleşmiş çok şükür seninkide çıkar inşlhhh seni çok iyi anlıyorum yatarak insan hamileliğin bile tadını çıkaramıyor inşlhhh hallolur

arkadaşlarr ben kızıma süslü süslü minik patikler örmek istiyorummm becerikli annelerimizden örnek bekliyorummopuyorumnanaktan

http://www.kadinlarkulubu.com/cocuklar-icin-orguler/262266-karpuz-dilimli-bebek-patigi-14.html

ben bu topikte görmüştüm canım şimdi bir battaniye örüyorum o bitsin bundan yapıcam inş.çok güzel anlatmışlar açıklamalı istersen bir bak

Yeşim güzel haberlerle gel canım bekliyoruz gelince anlat bizede oğluşunu :))

teşekkürler fatmacım o zaman korkulacak bişi yok hatta güzel bişizemuszemus kızınla dialoğunu yazmışsınnn ya çok imrendim maşallah bizde annemle öyleydik benim en yakın arkadaşım hep annem olmuştur bende bu yüzden hep kız istiyordum çok şükür rabbimde nasip etti inş sağlıkla kucağımıza almakta nasip olurda bizde sır paylaşırızopuyorumnanaktan

Fatmacım o zaman doğuma yakın gidiyim sağol canım haklısın ebe daha objektif davranıcaktır.kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…