kızlar doğumdan bahsetmişsimmniz bir arkadaşım belinden uyuşturarak normal doğum yapmış nasıl sizce fikri olan varmı bnm ki kesiin sezeryan da normalden korkan arkadaşlar için fikir olaBİLİR
kızlar doğumdan bahsetmişsimmniz bir arkadaşım belinden uyuşturarak normal doğum yapmış nasıl sizce fikri olan varmı bnm ki kesiin sezeryan da normalden korkan arkadaşlar için fikir olaBİLİR
şimdi hazırlanmaya gidiyorum dr amcaya gitcezzz:)opuyorumnanaktan
Bende belimden uyuşturularak sezeryan oldum.Oda güzeldi.Göremedim ama sesleri duydum kızımı doğar doğmaz dr bana gösterdi çok güzeldi:)hihoyyyt
kayınvalidemlerle kalıyorum çok saçma sapan olumsuzluklarla dengemizi bozdular.. Eşimde onlara bişey demek yerine boşanalım bebeğide aldıralım dedi.. Oysa ne zorluklarla oldu şu bebek... Mucizemiz derken...[/QUO
moralini bozmamaya çalış. bu dönem bizim için de eşler için de sıkıntılı geçiyor. Zamana bırak, içini ferah tut canım.
bide ailesi hakkında hiç yorum yapmayıp susmaya çalış. insana çok ağır geliyor ama susmasak da karşı tarafa ağır geliyor.
CNNP HEP SUSTUĞUM İÇİN YÜKLENİYOLAR YA.. KİMSENİN KARŞISINA GEÇİP KARŞILIK BİLE VERMEM SUSARIM...
moralini bozma canım.inşallah herşey düzene girer:saruboceq:
güzelim sıkma canını küçük mucizeni düşün eşin anlayacaktır mutlaka seni temennimiz en kısa zamanda anlaması...
canımm üzülme ki bebeişin de üzülmesinnn.herşey yoluna girecek emin oll.
inşallah
inşallah düzelsin kızlar bol bol dua edin...
sevimli kıpraşmıo mu oğlun içerde
kıpraşmazmı sanki içimde kelebekler uçuşuyor :)) hele bbugün uyandığımdan beri hiç durmadıiçerde karete yapıyor herhalde
Benim kızım bugünde pek uslu az önce konuştuk birazcık hareket etti ama şimdi gene durdu,gündüzleri çok uslu olacak galiba benim kızım annesini işteyken hiç üzmüyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?