2011 Şubat Anneleri

kızlar doğumdan bahsetmişsimmniz bir arkadaşım belinden uyuşturarak normal doğum yapmış nasıl sizce fikri olan varmı bnm ki kesiin sezeryan da normalden korkan arkadaşlar için fikir olaBİLİR

yaa kızlar bu forum bende acayip alışkanlık yaptım açıp okumazsam rahat edemiyorum. Bende öğlen arasında hamile sütyeni satın aldım penye hemde süt bezlerine ve şişen göğüse göre özel yapılmış. Çünkü kendi sütyenlerim dar geliyor eve gittiğimde kıpkırmızı izi çıkmış oluyor ve rahatsız ediyor gerçek anlamda. Eğer benim gibi büyükse sizlere de tavsiye ederim. Hemde aynı zamanda emzirme dönemi içinde kullanabilicem :))

kızlar doğumdan bahsetmişsimmniz bir arkadaşım belinden uyuşturarak normal doğum yapmış nasıl sizce fikri olan varmı bnm ki kesiin sezeryan da normalden korkan arkadaşlar için fikir olaBİLİR

Bende belimden uyuşturularak istiyorum normal doğumu canım,ağustos anneleri ve eylül annelerinden olan olmuştu gayet güzel ve rahat geçti diyorlar,inş.bende normal doğum yaparım onlar gibi bende korkuyorum ama korkumun isteğimin önüne geçmesini istemediğim için pek konuşmuyorum bu konulardan artık :))

canım ben o bele yapılan iğnelerdende çekiniyorum riskli bişey diye biliyorum felç bile yapabiliyomuş.tabii bunlar hep muş muşş ayrıntılı bi araştırmam olmadı yani.şimdilik korkularımdan kaçıyorum bakalım günü gelip çatınca nereye kaçıcam eyvahedigeldismile

Bende belimden uyuşturularak sezeryan oldum.Oda güzeldi.Göremedim ama sesleri duydum kızımı doğar doğmaz dr bana gösterdi çok güzeldi:)hihoyyyt

slm arkadaşlar
ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar ultrasonu kadın doğum uzmanı mı yapıyo acaba?
dr um bana kontrole gelmeden radyolojiden randevu alıp gel dedi de.merak ettim.

Bende belimden uyuşturularak sezeryan oldum.Oda güzeldi.Göremedim ama sesleri duydum kızımı doğar doğmaz dr bana gösterdi çok güzeldi:)hihoyyyt

Yha bnm drum da belden uyuşturarak yapıyor sezeryanı ama bazıları kestiklerini hissetik diyorlar bende genel mi olsa diyorum ama dr yapmıyormuş genel anestezi bebeğimin çıktığı anıda görmek istiyorum kafam bu konuda çok karışık yaniikafamçokkarıştı

nasılsınız kızlar bugün kontrolü olanlarımız var ne güzel inş güzel haberlerle gelirler bende yarın gidiyorum yine bebişimi görmeye aslında idrar tahlili yaptırmaya gidicemde gitmişken minnoşumuda görücem geçen hafta gördüm daha ama çoooook özledim oğlumu

[

Hoşgeldin canım benim miniş çok uslu bugün sen nasılsın.Efe'nin okulda başladı gidiyormusn her gün sende onunla

merhaba nasılsın . biz okula başladık bu sene öğlenci efe saat 1 de gidiyoruz 6 da çıkıyor öğlen bırakıyorum . akşamda tekrar almaya gidiyorum. çantası çok ağır valla benim bile omuzum ağrıyor çoçuk nasıl taşısın öğretmen bütün kitapları istiyor birde defter böyle gidecek bakalım doğuma kadar .

Benim kızım bugünde pek uslu az önce konuştuk birazcık hareket etti ama şimdi gene durdu,gündüzleri çok uslu olacak galiba benim kızım annesini işteyken hiç üzmüyor :))

Benim kızım bugünde pek uslu az önce konuştuk birazcık hareket etti ama şimdi gene durdu,gündüzleri çok uslu olacak galiba benim kızım annesini işteyken hiç üzmüyor :))

maşallah kızına canım benimkide keyfine göre yapıyor bişiler dün tık yoktu :) kendimi dinleyip durdum bugünde maşallahı var gamyoncuiremsu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…