2011 Şubat Anneleri

ay yüzlüm lütfen üzülme olurmu eminim geçicidir. bende dua edicem :))

gıyaben yapılan dua en etkili duadır... teşekkür ederim...

bozma canım moralini olan sana oluyor bebişinde üzülüyor onlara durumu bu halde getirenler malesef hiç bişey olmamış gibi rahatlar bebişini düşün eşinde o lafı söylediğine pişmandır belkide

evet olan bebeğim ve bana oluyor.. Allah sonumuzu hayretsin...

bilmiyorumkismileYA BİŞİY SORUCAM sanki içimde bişey hissediyorum bu sabahtan beri ama olabilirmi?
ağrı değil ondan eminim ama tekme filanda değil

Benim kızım bugünde pek uslu az önce konuştuk birazcık hareket etti ama şimdi gene durdu,gündüzleri çok uslu olacak galiba benim kızım annesini işteyken hiç üzmüyor :))

canım gündüz oturuoz hareket edince bebeğin hareketini hissetmioz ama gece evde uzanmıım başlıo bide artık sabah 6-7 sularında başlıo

bilmiyorumkismileYA BİŞİY SORUCAM sanki içimde bişey hissediyorum bu sabahtan beri ama olabilirmi?

kız benim her hafta başı öle hissim oluo dr um rahim bebeğe göre genişlio ondan olabilir demişti

kızlar bişi sofcam ya bnm kaç haftadır göbüşüm hep aynı ühüüüüü nie büyümüyo sizin kaçıncı haftada çok farkettiniz büyüdğünü var biraz ama çok az üzülüyorum bende azcık şöle belli olsun istiyorum dışardan bakılıncada aaa hamile densin yani:)

Ben hareket ettikçe dahada çok özlüyorum bebeğimi,akşamları dinlenmek için uzandığımda hareketleniyor bütün gün yoruluyor galiba oda benimle,sabahları artık erken kalkıyor oda evet ,ben işe gidene kadar uyanmış oluyor galiba acıkıyor :))

Ayyüzlüm canım çok zor yaşadığın durum babaannemde anneme neler çektirmişti zamanında helede aynı evde yaşamak dahada zor canım.İnş.en kısa zamanda herşey yoluna girer

Kanat çırpması gibi ve karnına böyle baskı gibi mi oluyor canım kesin bebişindir annesi :))

Benim 16 haftadan sonra daha net bir şekilde artık dışardanda görünmeye başlamıştı canım,yakında başlar seninkide belkide iç karnın büyüktür onun için hemen çıkmıyordur :))

cnm aslında belli ama hani fark etmiyo kaç haftadır büyüklüğü hep aynı geliyo bana şimdi resimlere bktımda göbişlerin mallah epey büyümüşler bnmki biraz daha minik haha ama inş dediğin gibi bu haftadan sonra büyür benm oğlumda iç karnı büyük olunca çok dıştan belli olmuyomuş belkide öledir artık napalım oğluşum sağlıklı olsunda teyzesi gerisi heves işte

En önemlisi sağlıklı olmaları zaten,hızlıca aylar bir geçsede artık bebişlerimiz doğsa bizde onlardan bahsetsek çok istiyorum gelmesini :))

En önemlisi sağlıklı olmaları zaten,hızlıca aylar bir geçsede artık bebişlerimiz doğsa bizde onlardan bahsetsek çok istiyorum gelmesini :))

aynen cnm aynen 4 5 ay bi geçse bebişler evimizde sesleri gelse ohhh alalhım inş yaa
sonra burdan yazsak birbirimize kızlar bebiş şunu yemiyo bunu yiyo napıcaz ne alıcaz buay ne yedirsek ahhh ne tatlı telaşlar ya

http://www.kadinlarkulubu.com/bebeklerimiz-cicileri/374621-yenidogan-bebislere-lazim.html
kızlar burda yazılanlar önemli ben bi kısım 3-6 ları ayaksız alcam özellikle tulumları

Sıkkullanılanlara ekledim hemen çok güzel şeyler anlatmışlar :))

aynen cnm aynen 4 5 ay bi geçse bebişler evimizde sesleri gelse ohhh alalhım inş yaa
sonra burdan yazsak birbirimize kızlar bebiş şunu yemiyo bunu yiyo napıcaz ne alıcaz buay ne yedirsek ahhh ne tatlı telaşlar ya

ahh ahh inş. canım bir an önce geçsin gitsin zaman hayırlısıyla,ilk aylarda burdan çok ağlarız birbirimize emmiyor uyumuyor uykusuz kaldım bu gece diye :))
Çok tatlı telaşlarımız olacak ama eminimki onların kokusunu ve nefesini hissettiğimizde hepsi bitecek :))

Nesli hoşgeldin canım

Erkek anaları çocuğumu ne alıcam diyordunuz ya 2010 kasım annelerinin cicileri başlığına gidin bir tane erkek annesi bebişinin çeyizini almış çok güzel şeyler var fikriniz olsun :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…