2011 Şubat Anneleri

arkadaşlarr nasılsınız ya ben çok sıkılıyorumm kendime bi uğraş bulmam lazımm galibaa:)bebek şekeri mi yapsam ne?çarşamba günü için randevu aldık kızımızı görcezz inş...kızım sağ salim doğsada bana arkadaş olsaaaa biran önceopuyorumnanaktan

Zevkli kız vesselam çok güzel şeyler alıyor,odasıda çok güzel bebeğinin ben onları takip ediyorum sürekli neler alıyor neler yapıyorlar diye tavsiye ederim takip etmeni :))

ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar ultrasonu kadın doğum uzmanı mı yapıyo acaba?
dr um bana kontrole gelmeden radyolojiden randevu alıp gel dedi de.merak ettim.[/QUOTE]

hoşgeldin neslii biz iiz nm siz nasılsınız:)
bizde iyiyiz çok şükür işlerden yazmaya fırsat bulamıyorum

Zevkli kız vesselam çok güzel şeyler alıyor,odasıda çok güzel bebeğinin ben onları takip ediyorum sürekli neler alıyor neler yapıyorlar diye tavsiye ederim takip etmeni :))

bende merak ettim bakayım biiii

bizim günlerimiz yakın senle canım, benim de hala çok belli değil. sadece bilenler anlıyor hamile olduğumu. bugün 4. gün oldu hala okulda çocuklar bile farketmediler, gerçi üzerime önlük giyiyorum belki ondandır. hatta az önce eve gelirken bir arkadaşımla karşılaştık haberi yoktu bebekten, ben söyleyene kadar da anlamadı))
bir iki hafta sonra belli eder yavrucuklar kendilerini merak etmegamyoncuiremsu

selam arkadaşlar..
Bisey sorcam benım bu aralar midemde acaip bır yanma var agzımdan alev cıkcak sankı gecelerı uykumdan bıle edıo benım gıbı olanınız varmıııı

bebeğin saçlı olacak :dance::dance:
saçları midede yanma yapıyormuş güya..
bende de oluyor.
ne güzel çok severim ben saçlı bebeği :)

kızlar merhaba mafoldumben

ben hiç iyi değilim... 3lü testimizin sonucu 1/ 113 çıktı.. yarın doktorum bekliyor değerlendirme için... AMNİYOSENTEZ yapabiliriz dedi.. ve osaatten beri ağlıyorum kzılar

amniyosentezi hiç istemiyordum.. riskli bişey çünkü.. ve korkuyorum.. kızıma bişey olursa diye...mafoldumben

canım hiç üzme kendini..benimki de riskli çıktı..cumartesi dr la görüşcem.amniyosentezi yaptırmayı bende düşünmüyorum..ne olursa olsun kızımı istiyorum.

geçmiş olsun canım ama korkma bu testler hıcbır zaman kesın sonuc vermıo bılıosundur. Amnıo testının sonucu kotu cıkarsa bebegını aldırcakmısın oleyse yaptır eğer kı ne olursa olsun yavrumu dunyaya getırırım dıosan yaptırma rıskede atma kendını.
Ama korkma dedıgım gıbı bu testler kesın sonuc deıl benım kuzenıme bu cocuk ozurlu olur sakat olur aldır dedıler kesınlıkle dınlemedı bıle ama masallah cok tatlı ve saglıklı bır bebegı var. Dun sahıt oldum bırısı bebegının downlu oldugunu dogduktan sonra ogrenmıs oysa kı teslerınde hıc bır rısk cıkmamıs hersey normalmıstı yanı bu sonuclar kesın deıl.
Ben uclu test yaptırmadım bıle ıkılı testım 10000de 1 cıktı rısk yok denecek kadar az ama drum kesınlıkle olmaz dıyemem dedı o yuzden ıcını cok sıkma bılıyorum dıle kolay senın ıcın ılla kı huzursuz olcak ama dua et bebısın saglıcakla gelsın ınsallah

üzmemek eldemi canım... mümkünmü böyle bişey... 1 sene sonunda zar zor kavuştum ben kızıma.. amniyosentezdez sonra düşük riski olduğu için tedirginim.. yoksa yaptırıp rahatlamak isterim bende...mafoldumben

canım hiç üzme kendini..benimki de riskli çıktı..cumartesi dr la görüşcem.amniyosentezi yaptırmayı bende düşünmüyorum..ne olursa olsun kızımı istiyorum.

tşk ederim canım... inşallah allahın izniyle geçer...1 sene sonunda zar zor kavuştum ben kızıma.. amniyosentezdez sonra düşük riski olduğu için tedirginim.. yoksa yaptırıp rahatlamak isterim bende...en garanti test çünkü.. kafam allak bullak kızlar..

canım gerçekten zor ama sonuçta bi risk sadece evet yüksek bi risk ama olmayabilirde eğer doktorun ehil bi else güveniyorsan için rahat edecekse yaptırırsın ama herhalükarda doğurucam diyosan yaptırıp yaptırmamak sana kalmış sonuçta bi süreç ve herşey çok güzel olur inşallah

inşallah herşey çok güzel olur canım sağol allah razı olsun.. :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…