bilmiyorumkismileYA BİŞİY SORUCAM sanki içimde bişey hissediyorum bu sabahtan beri ama olabilirmi?
ağrı değil ondan eminim ama tekme filanda değil
bizde iyiyiz çok şükür işlerden yazmaya fırsat bulamıyorumhoşgeldin neslii biz iiz nm siz nasılsınız:)
Nesli hoşgeldin canım
hoşbulduk hayatım
Erkek anaları çocuğumu ne alıcam diyordunuz ya 2010 kasım annelerinin cicileri başlığına gidin bir tane erkek annesi bebişinin çeyizini almış çok güzel şeyler var fikriniz olsun :))
Zevkli kız vesselam çok güzel şeyler alıyor,odasıda çok güzel bebeğinin ben onları takip ediyorum sürekli neler alıyor neler yapıyorlar diye tavsiye ederim takip etmeni :))
kızlar bişi sofcam ya bnm kaç haftadır göbüşüm hep aynı ühüüüüü nie büyümüyo sizin kaçıncı haftada çok farkettiniz büyüdğünü var biraz ama çok az üzülüyorum bende azcık şöle belli olsun istiyorum dışardan bakılıncada aaa hamile densin yani:)
kızlar merhaba mafoldumben
ben hiç iyi değilim... 3lü testimizin sonucu 1/ 113 çıktı.. yarın doktorum bekliyor değerlendirme için... AMNİYOSENTEZ yapabiliriz dedi.. ve osaatten beri ağlıyorum kzılar
amniyosentezi hiç istemiyordum.. riskli bişey çünkü.. ve korkuyorum.. kızıma bişey olursa diye...mafoldumben
ben hiç iyi değilim... 3lü testimizin sonucu 1/ 113 çıktı.. yarın doktorum bekliyor değerlendirme için... AMNİYOSENTEZ yapabiliriz dedi.. ve osaatten beri ağlıyorum kzılar
amniyosentezi hiç istemiyordum.. riskli bişey çünkü.. ve korkuyorum.. kızıma bişey olursa diye...mafoldumben
canım hiç üzme kendini..benimki de riskli çıktı..cumartesi dr la görüşcem.amniyosentezi yaptırmayı bende düşünmüyorum..ne olursa olsun kızımı istiyorum.
geçmiş olsun canım ama korkma bu testler hıcbır zaman kesın sonuc vermıo bılıosundur. Amnıo testının sonucu kotu cıkarsa bebegını aldırcakmısın oleyse yaptır eğer kı ne olursa olsun yavrumu dunyaya getırırım dıosan yaptırma rıskede atma kendını.
Ama korkma dedıgım gıbı bu testler kesın sonuc deıl benım kuzenıme bu cocuk ozurlu olur sakat olur aldır dedıler kesınlıkle dınlemedı bıle ama masallah cok tatlı ve saglıklı bır bebegı var. Dun sahıt oldum bırısı bebegının downlu oldugunu dogduktan sonra ogrenmıs oysa kı teslerınde hıc bır rısk cıkmamıs hersey normalmıstı yanı bu sonuclar kesın deıl.
Ben uclu test yaptırmadım bıle ıkılı testım 10000de 1 cıktı rısk yok denecek kadar az ama drum kesınlıkle olmaz dıyemem dedı o yuzden ıcını cok sıkma bılıyorum dıle kolay senın ıcın ılla kı huzursuz olcak ama dua et bebısın saglıcakla gelsın ınsallah
canım gerçekten zor ama sonuçta bi risk sadece evet yüksek bi risk ama olmayabilirde eğer doktorun ehil bi else güveniyorsan için rahat edecekse yaptırırsın ama herhalükarda doğurucam diyosan yaptırıp yaptırmamak sana kalmış sonuçta bi süreç ve herşey çok güzel olur inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?