2011 Şubat Anneleri

mrb canım benimde 2;li tetsm 1\529 çıkmıştı doktor aminosentez yaptırabilirsin dedi ama ben istemedim ayrıntılı ultrasyona giricem bide 4 lü test yaptırdım 4 lü test daha iyi çıktı ama ben bu testlere güvenmiyorum ense kalınlığında bi problem yoksa kafana takma canım bende çok üzüldüm araştırdım birisi aminosentez yaptırmış çocuğu susuz kalıp ölmüş karnında ve test sonucu çocuk sağlammış eğer b unu sen yaşayacaksan 100000\1 de çıksa o birlik ksıım sana gene çıkabilir allaha inan rabbime sığın şimdi içinde kıpırdayan meleğine nasıl kıyabilirsin birisi böyle düşünüp aldırmış aldırırken tam çıkarken çocuk tekmelemiş yani ayrılmamak için çırpınmış bu vicdan azabıyla yaşayabilecekmisin peki ben çok araştırdım ve aminosentez yaptırmadım ve inanıyorum bişey olmayacak işallah allahım sağlıcakla kucağımıza almayı nasip eder işallah peki doğduktan sonra bişey oldu o zaman ne yapacaksın öldürecekmesin ne farkı var her halukarda o bi canlı bu dünya imtahan dünyası senin için hayırlısı ne bilemezsin işallah bişey olmayacak çok uzun oldu ama biraz zor hamile kaldığım için çocuk ne demek biliyorum sadce dua et içini ferahtut

canım bende 1 sene sonunda kavuştum meleğime...ne demek olduğunu bende biliyorum... yarın sabah değerlendirme ve karar için gidicez doktoruma... allahım hakkımızda hayırlısını versin... sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin.. ama içimde kopan fırtınaları nasıl anlatabilirim ki sizlere... allahım kimseye yaşatmasın...:Saruboceq:

iyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim.. allah razı olsun:Saruboceq:

yaasemin...benim ilk gebeliğim bir virüs sebebiyle sonlandırıldı.
tahlile göre bebeğin beyninde iltihap söylendi.ama bu gebeliğimde de aynı virüs kanımda çıktı ve doktorlar kanımda bir maddenin tahlil ayıracıyla etkileşimde olduğunu o nedenle böyle sonuç verdiğini anladılar..yani bilemiyorum ama belki ilk çocuğum boşu boşuna alındı

yani şunu diyeceğim olacağa çare bulunmuyor.sen tedbirini al tahlillerini yaptır Allahtan gelene yapacak bişey yok

benim anestesi uzmanı arkadaşım var .. tecrübeli biri yaparsa sorun olmaz dedi .o kadar fazla riski yokmuş.

çak iyi anlıyorum çünkü bende bir hafta ağlaya ağlaya kahroldum komşumun çocuğuna çok yüksek riskli demişti o da benim öncekilerde böyle bi test yoktu diyip sıvı aldırmayı kabul etmedi şimdi 2 yaşında zekası fışkıran bi oğlu var hiç bi test sana %100 sonuç vermez seni daha fazla hırpalamak dışında başka sitelerde var 1\50 çıkmış ama çocuk sağlammış kim bilebilir allahtan başka mesela down sendromu yanlış öğrenmediysem 21. kromozomdaki bozuklukmuş kesin diyormu bu kromozom bozuk diye bunlar hep ticaret başka bişey değil üzülüyorum insanları bu hale sokmalarına evet bende hala ara ara düşünyorum ama ömür boyu aldırdım ya sağlammıydı diyceme 4 ay daha sıkıntı çekicem sonrası çok güzel olacak buna inanıyorum çünkü kısa bişe anlatıcam kadına down sendromlu diye almışlar bebğini oysa 8 sene sonra hamile kalabilmiş ve pataloji sonocu çocuk sağlam kocaman bi hayal kırıklığı sonuç ve ardan 8 sene geçmiş hala hamile kalmıyomuş hiç bi dr kesinlikle aldır demez karar hep senindir vicdan azabı ??içini ferah tut

yarın sabah gidicem canım doktoruma.. yarın bir karar verilir sanırım... bakalım hayırlısı artık ne diyeyim ki...

çok geçmiş olsun canım yapabilceğin en iyi şey bol bol dua etmek.Geri kalan husuta diğer arkadaşlar herşeyi yazmışlar zaten.İçini ferah tutmaya çalış olur mu :1hug:

canım 18. haftaya kadar benim hiç göbeğim yoktu şimdide hafif var hatta bazı kıyafetlerde anlamıyorlar bile 5 aylık deyince şaşırıp kalıyorlar.Ben bu durumdan çooook memnunum nasılsa eninde sonunda çıkcak bence az çıkması çok daha iyi çatlaklar açısından.Bebek için göbeğin az çıkmasının hiçbir sakıncası yok merak etme.
slm arkadaşlar
ayrıntılı ultrasona giren arkadaşlar ultrasonu kadın doğum uzmanı mı yapıyo acaba?
dr um bana kontrole gelmeden radyolojiden randevu alıp gel dedi de.merak ettim.

canım benim hastanede başka bir doktor yapıyor bende radyolojiden randevu aldım.Sanırım bu konuda daha deneyim doktorlar yapıyorlar taramayı.

haklısın canım sağol allah razı olsun... :Saruboceq:

kızlar tşk ederim... iyiki varsınız... allah hepinizden razı olsun... sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip etsin rabbim... :Saruboceq:

canım ümütsizliğe kapılma ne olur, inşallah amniyosentezden iyi haberler alırsın. düşük riski olduğu için benim de en büyük korkularımdan biri amniyosentez ama gene de yaptırınca için rahatlayacak. deneyimli bir dr. yaparsa bebeğine bir zarar gelmez. iyice araştır canım. üzülme demeyeceğim, tahmin ederim nasıl üzüldüğünü ama sağlam durmaya çalış.
bugünler gelip geçince boşuna üzmüşüm kendimi diyeceksin eminim.

saatelerdir ağlıyorum şenay.. kızım hissetti sanırım saatlerdir tekmeliyor.. kıpırdanıyor... elimden geleni yapıyorum canım..sağlam durmaya çalışıyorum.. hissetmesin diye üzülmesin diye ama ... ama işte....sen yaptırdın mı canım amniyosentez ?? yada istediler mi?? neden korkularından biri ??

yasminkamu rabbim bebeğini sana bağışlar inş. hiç sıkma canını iyi bir doktora git en aaından güvenebileceğin biri olurr

yasemincim canım geçmiş olsun...sende çok iyi biliyorsun arkadaşlarda hep yazmışlar evet bu testler sadece ihtimalleri söyülüyor ama ister istemez aklımızı meşgul ediyor...etkilenmen çok normal ama herşey Allahın elinde sende bizde çokk duaedelim bebişlerimiz için inş sağlıkla kucağımıza alırızz ve binlerce kez şükrederiz rabbimize...insan olarak hepimiz çok aciziz ve yapabileceğimiz tek şey dua...gönlünü ferah tut inş...

amin canım allah razı olsun.. allah hepimizin bebeklerini bağışlasın... doktoruma güveniyorum.. o yüzden bakalım yarını bekliyorum.. hayırlısı allahtan artık...

yasminkamu rabbim bebeğini sana bağışlar inş. hiç sıkma canını iyi bir doktora git en aaından güvenebileceğin biri olurr

ben yaptırmadım canım hatta 3lü bile yaptırmayacağım. detaylı ultrasonda organlarının normal olduğunu göreyim yeter. gerisi allahın takdiri.
çok korkuyorum çünkü geçen yıl arkadaşım bebeğini amniyosentezde dr. hatası yüzünden kaybetti ve daha sonra incelendiğinde bebeğin sağlıklı olduğu anlaşıldı. o yüzden sana iyice araştır çok güveneceğin bir dr. yaptır eğer yaprtırmaya karar verirsen diyorum.

sağol canım benim allah razı olsun... evet doktorumda öyle söyledi ama gelde benim içime anlat onu işte... inşallah canım hepimiz sağlıklı olarak alalım elimize bebeklerimizi... bol bol dua ediyorum edicemde canım sağolasın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…